PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CSAK a Fradi
Amúgy a 2600xt nem rossz ,de én maradnék a 86gt-nél. Csak ne ddr2-es legyen.
CSAK a Fradi
Vegyél inkább inno-t, azon legalább normális ramok vannak és még olcsóbb is. (22-23k körül volt mikor utóljára láttam)
CSAK a Fradi
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Milyen nehézség amúgy?
CSAK a Fradi

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
vmelyik attis mondjon már néhány szót errõl a profile beállításról képekkel, hogy jól csináltam-e
köszi
nekik új
igazából nemis értem
több kérdést kapok privátban mint itt
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
x1950Pro ?
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Bár igazából nemtudom most szûrõkkel megy-e látrahoztam egy game profile-t aminél van is a játék neve ha rákattintok onnan is elindul a játék, viszont mikor onnan indítottam gamepadra nem reagált.
és még publikus stadionlist sincs tudtommal
csak pár stadiont tudunk
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Pedig Giggs-t kiállították már az elsõ félidõben 😄
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!