PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
ezen a meccsen ez volt a harmadik asszisztja,huntelaar meg mindent bever :|
luke -

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
★ 汤姆 李
Húzni tudod de csak megfelelõ hozzáértéssel és hûtéssel tanácsos.
Esetleg itt érdeklõdj: prohardver forum
---------
Amúgy az Ati x1650 mért ne lenne már a támogatott VGA-ak között 😄
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Haver kicsit kibukott ma ezmiatt:-)Végülis jogosan mert ez így nem stimmel tényleg😞
★ 汤姆 李
Nekem a videokártyám nincs benne a támogatottak közt azthiszem,mivel ati radeon x1650-em van .Nos megnéztem 800x600-as felbontásba és ott egész jol ment high-en.De mondjuk lehet procim miatt nem megy nagyobb felbontásba high-en:S AMD Athlon 2500+-om van 1.84 ghz. Jólenne ha valaki segítene.Jah és ezt aa procit fellehet valahogy huzni biosban mert én nem nagyon tudtam.
Hogy kell mezt importálni? A Kitservert ha felrakom mire jó? nekem kiírja h feltelepítve és kész. Elõre is thx
Amúgy van pár új cucc: rendes licenc,csukák,labdák,kitserver,csapatlogok,
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Tudtok segíteni?
thx
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Akkor is igaz amit terminator mondott,hogy nem fogja kihajtani a 8600-os karit de mivel egy 1650-es vagy kicsivel erõsebb kari is annyiba került mint ez így nyugodt szívvel megveheted.
Amúgy ez kb a karik egynegyedére igaz. De ezt itt befejezhetnénk...
CSAK a Fradi
Szériákat úgy értettem,hogy az Inno által fémjelzett szériák pont ez,hogy az Inno pl kicserélia gyári hûtõt de néha ezáltal szarabb lesz a hûtése mivel szar hûtõt tesz rá...
Az meg szerintem mindenkinek világos,hogy az Nvidia csinálja a VGA-kat.A különbözõ cégek (Asus,Gigabyte,MSI,Inno) csak hûtésben tér el,garanciában meg néha gyárilag tuningolják a kártyát.
CSAK a Fradi
CSAK a Fradi
Szal nem rosszak ezek, egyszerû de attól még minden a referenciát követi, szal semmivel nem jobb egy msi vagy egy asus, csak annak más matrica van a hûtõjén.
CSAK a Fradi
nekem egyik ismerõsöm mondta ez a szakmája videokártyákat tesztel...
azt mondta innok nem vmi megbízhatóak, csak azért mondtam mert énsi olyat akartam venni... de lebeszéltek róla.
Yo, Bitch!
Tobias: Hát rossz hírem van, ez egyáltalán nem a legjobb, inkább a legszaarabb p4, és nem érdemes mellé ilyen karit venni...😞
CSAK a Fradi
CSAK a Fradi
CSAK a Fradi
CSAK a Fradi