PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Hedgehog
de könyörgöm itt 1 meccsen legalább 2x-3x van ilyen...

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

The Hedgehog
ilyenek miatt én is rendszeresen kiakadok, túl sok a kapus miatti potyagól :S

Pacal17
Olyan nehéz elképzelni hogy bepattana kpausról? 😊 Legalább nem scriptelt mint a fifa

gabi89
Na igen az a kedvencem mikor magasan beívelem a védõk mögé az emberem meg csak nézi a labdát nem fut így nem az enyém a labda hanema védõé 😞

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

The Hedgehog
nem az edit mode-ban kell menteni, hanem a settingsben...

Mityu91: Leugatni meg nem kell a fejét. A keresõ nem mûködik jól és nem is fog az ember átnyálazni annyi mindent ilyen piti kérdés miatt. Ha idegesít, hogy kérdeznek akkor nem kell rá válaszolni...

Skynet723
bazz...én is kezdek kiakadni....
elkzdem a VB-t brazilokkal...elsõ ellenfél Cameroon...mondom ezeket lenyomom 😛
1-0 nekik 😄
1-1 ADRIANO
hosszabitás...kapusom jön és megfogja a labdát átesik rajta a támadó és TIZENEGYES !! ÁÁÁÁ mondom nem gáz nem leszek ideges...a valo életben is tévedhet a biro
DE AMI EZUTÁN JÖN!
Elatláltam az irányt h hova lövi Eto baba, erre a kapus testérõl bepattan....
Hát srácok adászünet....

úgy nyitod meg h rámész a LOAD feliratra. mondjuk felesleges ha nincs gamepad bedugva.

Már vagy 1000 szer el lett mondva, h amiatt van, h nem gamepaddal játszol.
Majd lesz valami megoldás...remélem

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

jo de rányomok h save az editben és elmenti...de hogy nyitom azt meg?
The Hedgehog
Settingsben a szerkesztés után ments el a beállításokat, majd újraindítás után töltsd be õket. Valamiért nekem sem tölti be automatikusan ezt, újabb idegesítõ dolog a játékban...

Hi !!! van egy problémám! EDIT-ben szerkesztek egy játékost(feljavitok pl) vagy átigazolok vkit és utána elmentem.....mikor játszok minden jó de ha kilépek a játékból és ujra belépek akkor már megint visszaállitodik minden... mit tudok tenni? kösza
The Hedgehog
igen-igen, pontosan az a gáz vele, mint anno amikor PS-rõl PS2-re váltottak, új játék, gyermekbetegségekkel... pl sokszor nem értem, hogy egy-egy szerelésnél vagy kiugratásnál mi a rákért torpan meg az emberem, és mire feleszmélne, már újra az ellenfélnél van a labda

The Hedgehog
haldoklik a PES HUNGARY - sajnos - anno mikor kipattant a fejembõl, hogy az FH-t le kellene bontani több részre még más volt a koncepció és nem ezt az utat kellett volna járni, én már nem vagyok ott senki, hogy ezen javítsak, de már nagyon nem is lehet... Quaresma az egyetlen aki a PH-t életben tartja...

egyébként nem is az a lényeg, hogy itt van fent elõbb hanem az, hogy egy olyan hely kell ahol ha 2 hónap múlva visszamész is megtalálod ami ma volt... készül... de többet nem mondok 😊

Johnny23
...totál 1etértek...vhogy nem az igazi most a PES

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

The Hedgehog
ja vésem, csak nem volt 'válasz...' ... most láttam belõle egy videót, igazi házibulis játék lesz 😄

FIFA Street 3 video

gabi89
Peshunary felejtõs letöltések szempontjából max a forum a jó na meg a HEP az azért megér pár szót.Azért vicces,hogy itt hamarabb kint vannak PES-hez a cuccok mint a Peshungary fõoldalán 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
Nem neked mondtam hanem firerock írta,hogy gondolja ez lesz pc-re is és õt világosítottam fel.

The Hedgehog
az még hagyján de még csak helyesen sem tud írni és fogalmazni... borzalom:

"A legújabb kitserver, immáron a teljes játékohoz, telepítésével lehet engedélyezni magasabb grafikai beállítások is."

tobias88
Peshungaryn a kitserverhez ilyen írás van a Pes 2008as letöltéseknél...

A legújabb kitserver, immáron a teljes játékohoz, telepítésével lehet engedélyezni magasabb grafikai beállítások(at) is.

Milyen gépe lehet az illetõnek?<#nyes>
The Hedgehog
és? attól még ezek a képek rohadt jól néznek ki... végre valami kreatív designert is találtak az EA-nél 😊

The Hedgehog
nos... mégha nextgen grafos is lenne a pc-s FIFA 08 akkor is bûn szar maradna a játékmenete, viszont tény, hogy a játékmenetben is merõben más és ténylegesen a PES 2008-nál is szebb nextgen FIFA 08 elég sok játékélményt nyújt és idén valahogy a PES 2008-nak sem sikerült megtalálni a helyes utat, túl sok volt egyszerre az újítás és egymás rovására mentek, fõként a játékmenetére... a kapusok, a bíró és a játékmenet sebessége mind olyan sarkalatos pontjai a PES 2008-nak amibe bele lehet kötni, mert el lettek kurva, viszont tudjuk, hogy amíg az EA rombol, addig a KONAMI épít és biztosak lehetünk, hogy a PES 2009-ben mindezt javítják... a FIFA-nál már nem vagyok olyan biztos, viszont az tény, hogy egy bitang összerakott és nagyon játszható FIFA 08 van most nextgenen (PC-s verzióra még szót sem érdemes vesztegetni)

gabi89

tobias88
focival kapcsolatos a Moorhuhn soccer is...
gabi89
Fifa Street 1 és a 2 sem volt PC-re 3 se lesz szóval evvel csak az játszik majd akinek konzolja van.

ForzaInter
jó de akkor is focival kapcsolatos...

Yo, Bitch!

báttyó02
figurázás

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

ForzaInter
akkor mi röplabda?:|

Yo, Bitch!

majd ha kijött a peccs akkor linkelek mindent 😄

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

tobias88
a fifa street nem futball
tobias88
na, ez minõségi
zeus89
mez linket 😊 pls

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Honnan szedted ezt a mezt?😮

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Szerintem a mentés problémára is kéne valami megoldás, mert ez így nem állapot:S
Ha, a kormányom beduogom ment csak a szokásos hiba, h összevissza ugrál a menü stb...

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

megoldódni látszanak az angol liga mezproblémái 😉

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

"pc-s fifa meg ha nextgen grafos lenne akkor ütné a pes 08-t"
"2 éve fifázom elég magas szinten"

pffff...korán reggel ilyen szöveg...megyek vissza aludni...

Firerock
goondolom ez s lessz pcre...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

tarti19
sõt még az irányítás is majdnem ugyanaz mint a fifában.
2 éve fifázom elég magas szinten és pár gombnyomásból könnyedén jösz helyzetbe pes08-ba😛 gyanús😛
de az jó vagy nemtom , hogy integrálva van a lövés kombinéáció vagy csak én nem tom mivle lehet helyezett lövést lereszteni és mivel tiszta bombát😊 de így is megoldja magától...

tarti19
Hehe
ps3-as fifa nagyot üt😊 elkente a pes 08-t😊
pc-s fifa meg ha nextgen grafos lenne akkor ütné a pes 08-t
Bár én azt ne értem miért lett idéána fifából pes fíling a pes-bõl fifa fíling😊
egybekellen gyûjteni mindkettõ game jó tulajdonságait és akkor meglenne a legjobb focis game és vita sem lenne 😛

The Hedgehog
Emberek... Asszem idén FIFA Street 3-azni fogok (fõleg úgy, hogy minél többet tolom a PES2008-at annál idegesítõbbé válik benne 1-2 dolog). Ez a grafika beszarás 😄 Crouch-on vagy fél percig röhögtem. Végre valami eredeti ötlet 😛

gabi89
Na beraktam a PES alá egy kis Markus Schulz-ot és focizás közben az ment meg is lett az eredménye.3meccs zsinorban megnyerve.

Feljöttem az 5. helyre a szar kezdés után és csak 3pont a lemaradásom.

scorpeeon
Basszus, ez mekkora szívás. Kicsit megzavarodhatott az a számláló a 768 megától. Egy ismerõsöm 640-es GTS-én pedig elmegy még szépen, az meg nem sok még neki? 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

gabi89
Nem tuti nálam van a baj de akkor is idegesít egyszer úgy is meglesz a jó taktika 😊

RemX
Na gyerekek, megpróbáltam ezt az arc-berakást a Huszti SZabival, ha már igazából nem játszhat a válogatottban... SZerintem egész jó lett... Majd csinálok egy HIGH-os felbontást is... még javítgatom szerintem 😊

engem az bosszant h high-on nem fut olyan simán, az animációk kifejezetten lassúak :\ pedig direkt a pes miatt vettem ATI 1950GT videókarit, 1 giga ramom van, lehet h a proci a ludas...2,4 AMD
báttyó02
hát akkor nem jol van beállítva
vagy gondolod én másik játékkal játszok? :d

gabi89
Tudom be is van állítva de mégse

báttyó02
taktika,taktika

gabi89
Ha én ilyet tudnék.Tudnék ilyet de nálam a társak ilyen jól sose helyezkednek 😄 Beadom középre és sehol senki max 1ember 😄 védõk meg vagy 4en 😄

báttyó02
huntelaar fejes

rivaldo

gabi89
Komolyan mondom kiakaszt ez a game a kapus olyan mint egy isten mindent megfog íme:

Top player szinten játszom és láthatjátok a helyzetek meg vannak mégis örülõk ha egy gól beakad.