PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
És GS-el is próbáltad berakni a filokat?
ragobynara
Nah, ez jó hír! 😊

sammy
Amit a régebbi GGS 10 másodperc alatt csinált meg, azt tegnap 2 másodperc alatt csinálta meg az új. És két dolog változott:

1. Új GGS-t használtam
2. Kikapcsoltam a vírusirtó real-time scan funkcióját.

Ha másnál nem gyorsabb a GGS új verziója, akkor a 2. lépés volt a gyorsulás oka (ami elvileg logikus is, hiszen a vírusirtó így nem szkenneli folyton az éppen piszkált fájlokat)

Pacal17
Nem találok képet ááá 😄

kuci06
valakinek van egy jó képe Al Bundy-ról?? XD

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Breki33
Nem szeretném ha a fórum elmenne ilyen irányba
Pacal17
a nembaj 😄

tobias88
valaki tegye be <#gun>anettkát<#vigyor>
tobias88
úúú, már látom, de nem is hasonlít
tobias88
ez ki?
tobias88
minden futás dolgot tegyél 1re meg a staminát is😄, viszont a mentalitás 99<#nyes>
Pacal17
Na, akkor én megcsináltam Jack bauer-t 😄

unatkozzoooom XDDDD mek Master League-elni xD

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

ragobynara
lol, nem semmi 😄

tobias88
alig tud járni<#vigyor>
kuci06
Dr. House xD
(csak róla volt norm. képem 😄)
Nem is rossze ez a face-editor 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

ragobynara
Nah ez marha jó, írtam egy hosszú hsz.-t, erre csak az elsõ sor látszik 😄 Ilyenkor mi van? :S

Breki33
Az új GS-el miért gyorsabb?

virusírtót?
Breki33
vhonnan ismerõs vagy :-)
ragobynara
Több mint 100 reklámtábla:

Over 100 Video Style adboards for PES2008PC.
Yes, they still rotate...and no, there is NO framerate Impact.

Hope that you enjoy them.

** For the people having a problem with the first download, just rename adboards_38.bin to unnamed_38.bin and follow the guide below.

Any feedback, good or bad appreciated.

Letöltés

A telepítés menete:

3.7-es verziójú AFS Explorerrel nyisd meg a cv_1.img filet, ami a x/ProgramFiles/Konami/Pro evolution 2008/img mappában található, majd ott válaszd ki az unnamed_38.bin, ott jobb klikk, majd import. Itt válaszd ki az általad letöltött unnamed_38.bin, majd importáld be.

rebuild cv_1.img

Play game with new adboards

Pacal17
Elkezdtem dolgozni egy arc egyengetõ(hajakat fõleg), tulajdoság ralizáló (shevchenko tol megvonom az X vegyszert XDD )patchen 😄

(tudom, és igen nincs jobb dolgom)

ragobynara
Én megismerlek 😛 Te is jó rég írtál, ha nem tévedek 😊

ragobynara
Hát akkor most hogy itt vagyok, végre nyugodtabban tudsz aludni 😉

na re all! hazaértem csinálom az SG Team-et csak egyedül kevés vagyok.. 😞

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

Trunks
Most hogy Tua is színre lépett, visszatérek én is, hátha megismer még vki. 😊))

Amici di nessuno...

horpeti
Te hallod nagyon hiányoztál ebbõl a topicból... 😞

Ez az átka, hogy populárisabb lett a PES. 😄

sammy
Nincs mit. Egyébként vasárnap kezdtem, elõször lassan ment, de aztán tegnap letöltöttem a GGS 7.2.0-át, plusz kikapcsoltam a vírusirtót, és így már sokkal gyorsabban ment mint az elõzõ napokban.

Úgy csináltam, hogy minden mérethez az alap textúrát húztam be manuálisan. Azért csináltam így, mert kipróbáltam a másikat - amit mondtál (hogy az eggyel nagyobbat húzom mindig tovább) - de úgy láttam, hogy a játékban ha lassításban megnézed és ráközelítesz a játékosra vagy a labdára, foltos lesz a fû a távolban, és ez nem annyira tetszett.

Breki33
igen erre gondolok

36 letöltés nuku kép vagy vélemény
Breki33
oKÉ és köszi még egyszer a munkát

most gondoltam bele nemsemmi lehetett 3000 helyre berakni, márcsak idõben sem.

Egy kérdés, csak a legnagyobb mérethez raktad be a fûtextúrát a többit a GS csinálta vagy behúztad a kisebbhez is aztán azt vissza felülre és le az egyel kisebbhez?

Tehát hogy érthetõ legyen 512*512-es mintát behúzom elölre az elsõ helyre, aztán a második helyre aztán a második helyre kattintva megjelenik felül a 256*256-os ezt húzom a 128*128-asba és így tovább.

Így részletesebb textúrák lesznek.
sammy
Nem, a no patternhez nem raktam be mintát.

Jól tetted 😉

sammy
#39694-re gondolsz?
Kipróbálom, de lehet hogy csak holnap, mert ma elég zsúfolt napom van.

Breki33
Akkor bemásolom újra ide is mert sokan kérdik.

A telepítésnél ha az ember megérti mit miért csinál sokkal könyebb

1. miért kell méretet növelni?
mert amit berakni akarok file mérete nagyobb.

2. Hogy lehet ezt megoldani?
Ha létrehozok egy újabb img-t amiben az adott filok méretét növeli ezáltal az egész méret növekszik.

3. miért kell másik néven?
Hogy ne az eredetit írd felül mert abból dolgozik

4. Fontos mi a neve?
Tökmindegy a végén úgyis vissza kell nevezni, lényeg, hogy ne írj felül már meglévõ file-t.

5. ELÕTTE MENTÉS

akkor még egyszer ez alapján:

http://www.peshungary.hu/letoltes.php?letoltid=8836

1. Indítsd el az AFS Explorer nevû programot!
2. File menü, Import afs file parancs.
3. A megnyitás ablakon az alsó legördülõ menüben válaszd ki az Összes file-t (All files).
4. A PES 2008 demo img mappájából nyisd meg a cv_1.img fájlt! (A fájlról ajánlott biztonsági másolatot készíteni!)
5. A kérdésre NO választ adj.
6. Az unnamed_383.bin-re (ez esetben)jobb egérgombbal kattints, majd import, és válaszd ki a rar-ban található egyik bin-t!
7. Kész is a telepítés, már használhatod is az új kiegészítõt!

Ha nem tudja berakni akkor méretnövelés szükséges, ez ugyanolyan mint a korábbi részekben

fejbõl irom: ctrl+R (advanced) a megfelelõ file keresése méretének növelése majd az egész img mentése tetszõleges névre

ha kész én általában megnyitom az elkészült file-t és még egyszer belerakom a bin-t és megnézem rendben van-e, aztán az eredeti img-nek adok egy indexet (pl cs_1mentes) és az elõbb asf-ben elmentett filet visszanevezem. Így ha valami gubanc van a mentés szöveget kivéve (példa) visszaírom a telepítés elõtti-t

Mentés mindig nagyon fontos elõtte, fõleg mert -legalábbis nálam a GS nem nyitja meg a rebuild-os img-et (majdnem rögtön kilép)

Másik leírás

Méretnövelésrõl

Ahová akarod az a lényeg hogy létrehoz egy másik img-t ami a (nem tetszõleges) bin növelt méretével nagyobb

pl be akarsz rakni egy labdát ami kb 500k-val nagyobb a mostani bin-nél akkor hely kell neki
Méretnövelésél tehát létrehozol egy másik img-t ami annyival nagyobb tehát itt kb 500 kbytal

viszont ezt a megnövelt méretû img-t késõbb használni akarod tehát ha minden jó akkor vissza kell nevezned az eredeti névre

tehát pl cs_1.img megnyit méretet növelsz elmented cs1new_.img névre (vagy másik könyvtárba ugyanarra a névre.

Ha kész és renben lement van egy eredeti cs_1.img és egy cs1new_.img is

most a cs_1.img -t elmented (hátha az új vmiért nem jó pl (cs_1jo.img névre) azután cs1new_.img -t átnevezed cs_1.img névre és már próbálhatod is ki.

Méretnövelésnél érdemes többel növelni pl labdáknál, hogy ne minden alkalommal kelljen újra.

És eredeti img-rõl mindig legyen mentés, egyszerûbb visszamásolni mint telepítgetni újra

Breki33
ja és a no patternhez nem raktál be mintát?

azt írtam, hogy I feat. meg hogy használtad a gyepeim a patch elkészítéséhez
Breki33
Igen itt sajna stadiononként kell belõni, de míg nincs korrekt stadionlist ennek nem álok neki, meg valószínû kitservereseket javítok majd

Érdekes mert a textúra amit mutattál nekem túl zöldnek tûnt viszont a képeken tetszik.

Majd kiprószálom.

TEis megnézhetnéd amit tegap kiraktam kiváncsi vagyok, hogy tetszik
sammy
Köszi, én is játszogattam vele, és tényleg nem is olyan rossz. De nagyon stadionfüggõ hogy hogyan néz ki a gyep. Valahol tényleg kicsit sötét (asszem télen-délután-esõs idõben).

A textúrákon tulajdonképpen a színeket változtattam meg, illetve az élességén változtattam, hogy a játékban minél realisztikusabban nézzen ki.

Nyugodtan kirakhatod más oldalakra is. És írd bele a te neved is nyugodtan, mert neked is sok munkád van a textúrákban.

Breki33
Akkor váruk még kicsit.

Köszi az infókat.

Mondjuk most nemis gond míg nem tudom az új konfiggal miért nem tudok lõvi csak kapura ívelgetni.

Ha van vkinek tippje miért csinálja szívesen veszem.
ForzaInter
fasza, akkor meg se próbálom...

Yo, Bitch!

9csöves9
én igen,nekem nem mûködik

amint megcsinálja,telepíteni akarja a windows a joystickot

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Nincs,mondom teljesen véletlenszerüen kidob pár embert akikel játszhatsz,ha nem tetszik,akkor újra kereshetsz.
De nekem egyelõre senkihez sem kapcsolodik.Mindig valami error lesz.A belépés elején irnak valamit hogy valami patch készül.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ForzaInter
ezt próbálta már valaki?

Yo, Bitch!

báttyó02

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Breki33
nem kell kitörölni

egyrészt felülirod

másrészt érdemes más névre elmenteni, hogy miért?

1. nem tetszik a változtatás szeretném visszacsinálni
2. tetszene ha mûködne, vissza a régit
3. GS-el csak az eredetit lehet megnyitni
Még átigazolási idõszakban sem tudom elkölteni a Pes pontokat??
Mi a helyzet ezzel a MasterL.-al?
Tehettek volna pes shop-ot a játékba.Picit érdekesebbé is tehették volna ML-et😞
Gólöröm vásárlás,stadion stb minden jó ami '06-ban volt hol vannak?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

nekem megtart minden.. gamepad az elsõdleges

tobias88
ti nem unjátok már hogy mindig újra be kell loadolni azt, amit változtattatok és elmentettetek??? ráadásul a fényképet se tartja meg... megoldás valakinek?
Shevchenko
Aha értem,akkor ott kitörlöm cv_1-et és atirom a cv_1new-et cv_1-re és a fájl-ból meg csinálok IMG fájlt.Köszi

FORZA MILAN!!!

Breki33
A filenevet te adod meg, de utánna vissza kell nevezni erdeti névre

de mi az a v-1.new?

ja nem látszik az eleje
tökmindegy milyen nevet csinál visszanevezed eredeti névre és kész

a nevet amúgy te adod meg ott ha img-is írsz akkor az lesz
Shevchenko
Valami más telepítési módszer nincs ezekre a patchekre mert nekem mindig sima fáljlt csinál nem IMG fájlt.

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Valami gond van nállam mert nem indul el a PES.Valamiért nem IMGfájlt csinált hanem sima fájlt.Mi lehet a gond?
Kép:

FORZA MILAN!!!