PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
turf patchnál sztem elõször SAmmy-ét érdemes felrakni utánna az FCH félét és utánna az enyém
MOst ez legegyszerûbben úgy megvalósítható, hogy SAmmy filait külön könyvtárba rakjátok, de nem telepítitek, aztán fch-s filokkal mejd az enyxémmel felülírjátok és az így kapott csomagot telepítitek
ÍGy különbözõ gyepek lesznek és mégis egyszerû telepítei
MOst ez legegyszerûbben úgy megvalósítható, hogy SAmmy filait külön könyvtárba rakjátok, de nem telepítitek, aztán fch-s filokkal mejd az enyxémmel felülírjátok és az így kapott csomagot telepítitek
ÍGy különbözõ gyepek lesznek és mégis egyszerû telepítei
jó reggelt fiatalok!
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
nekem hiába töltöm az adatbázist...az angol scapatok nem változnak😞
Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy be van állítva a kemmentár de még se beszél.
Valaki sgítsen.
Elõre is kössz
Az lenne a problémám hogy be van állítva a kemmentár de még se beszél.
Valaki sgítsen.
Elõre is kössz
#39691 --> átmegyek türelmetlenbe bocsi😄 erre akkor nincs ötlet?:S
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
oké.
errõl viszont még mindig várnék képeket
mindkép turf patchre simán telepíthetõ és csak egyik stadion fine day-ét írja felül
mindkép turf patchre simán telepíthetõ és csak egyik stadion fine day-ét írja felül
KÖszi a telepítés lefordítását.
AZ a fura helyzet állt elõ, hogy két turfpack jött ki aminek alapja az én füvem de mindegyik módosítva van így vagy úgy :-)
AZ a fura helyzet állt elõ, hogy két turfpack jött ki aminek alapja az én füvem de mindegyik módosítva van így vagy úgy :-)
hello,a gyepeket ami BIN formátumba van azt hova kell rakni aAFSE...vel?löszi
Igen ez az amirõl korábban beszéltem FCH készítette és azért csak Lattience-ben megy a bint egyszerûen átírta a csíkozódás miatt.
Aki a korábbi bin-eket megnézte láthatja, hogy csak egy rész van meg tehát bármi mást választasz nem lesz másmilyen gyep hanem egyszínû.
Azoknak ajánlom akiknek elég a csíkos viszont nem szeretnének négyzetrácsost körköröst átlóst pl.
Aki a korábbi bin-eket megnézte láthatja, hogy csak egy rész van meg tehát bármi mást választasz nem lesz másmilyen gyep hanem egyszínû.
Azoknak ajánlom akiknek elég a csíkos viszont nem szeretnének négyzetrácsost körköröst átlóst pl.
A kitserver 7-tõl nem a felbontásod lesz nagyobb hanem pl engedi a HIgh-ot beállítani.
FElbontáshoz külön settings.exe kell amit korábban jópárszor belinkeltem.
FElbontáshoz külön settings.exe kell amit korábban jópárszor belinkeltem.
Nem akarok beleszólni, de részben igazad van.
Hardveres rész vszínûleg miattam kezdõdött és ezzek kapcsolatban énis elég sokat foglalkoztam ezzel.
Szerintem ezen felesleges veszekedni.
Esetleg megoldás lehet az ilyenek spoilerbe rakása-énse raktam- illetve aki új gépet akar vásárolni annak erõsen ajánlom a Prohardver-es PES topic elolvasását ott elég sokat segítettek nekem és sok dolgot átbeszéltünk.
Amúgy is ajánlom a prohardvert ha bármilyen hardverrõl infókat szeretnétek. EZ persze nem azt jelenti, hogy itt nem lehet szó errõl csak úgy sokkal komplettebb és átfogóbb képet kaphattok.
Hardveres rész vszínûleg miattam kezdõdött és ezzek kapcsolatban énis elég sokat foglalkoztam ezzel.
Szerintem ezen felesleges veszekedni.
Esetleg megoldás lehet az ilyenek spoilerbe rakása-énse raktam- illetve aki új gépet akar vásárolni annak erõsen ajánlom a Prohardver-es PES topic elolvasását ott elég sokat segítettek nekem és sok dolgot átbeszéltünk.
Amúgy is ajánlom a prohardvert ha bármilyen hardverrõl infókat szeretnétek. EZ persze nem azt jelenti, hogy itt nem lehet szó errõl csak úgy sokkal komplettebb és átfogóbb képet kaphattok.
Szívesen
Nemis néz ki rosszul
Tulajdonképpen mit szerkesztettél át rajta?
Ha megengeded kirakom a neveddel a fórumomba is
Szép munka !
Nemis néz ki rosszul
Tulajdonképpen mit szerkesztettél át rajta?
Ha megengeded kirakom a neveddel a fórumomba is
Szép munka !
aztán, találtam még 1 jó dolgot:
Stadium/Turf/Adboard Pack v 1.0
- Konamistadium
- Olympico Roma
- Santiago Bernabeu
- San Siro
+ realistic Adboards (San Siro,Olympico,Bernabeu) and all other Stadiums
Credits:
Some Adboards are made by arquero7171
but also found some on different Boards, but i forgot the Name of some Authors
Credits to all Adboardsmakers, i yust convert them to fit into PES 2008
Elvileg mûködik minden idõjárási beállítással (Day Fine, Day Rain, Evening Fine, Evening Rain, Night Fine, Night Rain)
Megjegyzés:
Csak "High" beállítások mellett és rácsos (Lattice) mintázattal mûködik. Egyenlõre nincs mód arra, hogy medium vagy low beállításokon is menjen, a készítõ ezt a lodmixer hiányával indokolja. Ha a gyepet túl világosnak vagy sötédnek találod, használd a játékban a color settings beállítást 😉 Szóval még egyszer, ezeket a gyepeket csakis rácsos mintázatnál fogod látni.
Installáció
(A legelsõ lépés mindig a biztonsági másolat készítése!)
B]Szükséged lesz az AFS Explorer-re, amit tartalmaz a .zip fájl.
1. Bontsd ki a "Stadiumpack V1"-et
2. Indítsd el az AFS Explorert és válaszd ki a következõt: FILE - IMPORT AFS File
3. A következõ felugró ablakon válaszd ki a következõt: ALL FILES
4. Nyisd meg a PES 2008 img mappádban található cv_1.img fájlt (és ha még nem tetted meg, csinálj belõle egy biztonsági mentést elõtte)
5. Menj rá az Action > Import Folder-re és válaszd ki azt a mappát, ahova kibontottad a packet.
6. Válaszolj mindig "yes"-re a kérdésekre, amiket a program kérdez, majd megnyitja a filet.
7. A következõ ablakban megint nyomj rá az ALL FILES-ra
8. Mentsd el a "cv_1.img" fájl valamilyen más néven, mint pl "cv_1new.img"
9. Várj amíg rebuildolja a filet, majd a köc. kérdésnél nyomj "yes"-t. Ezután betöltõdik a file.
10. Zárd be az AFS Explorert
11. Töröld ki a régi "cv_1.img"-et és nevezd át a most létrehozott "cv_1new.img" az eredeti, "cv_1.img" névre.
Majd másold be õket az PES2008-ad \img mappájába.
Aki esetleg abszolút kezdõ az AFS Explorerrel való patchelésben, annak itt egy angol nevû tutor, ha van rá igény, lefordítom azt is:
Tutorial
Stadionlista:
San Siro:
unnamed_89.bin (Day Fine)
unnamed_96.bin (Day Rain)
unnamed_103.bin (Evening Fine)
unnamed_110.bin (Evening Rain)
unnamed_117.bin (Night Fine)
unnamed_124.bin (Night Rain)
Konami Stadium
unnamed_383.bin (Day Fine)
unnamed_390.bin (Day Rain)
unnamed_397.bin (Evening Fine)
unnamed_404.bin (Evening Rain)
unnamed_411.bin (Night Fine)
unnamed_418.bin (Night Rain)
Olympico Roma:
unnamed_425.bin (Day Fine)
unnamed_432.bin (Day Rain)
unnamed_439.bin (Evening Fine)
unnamed_446.bin (Evening Rain)
unnamed_453.bin (Night Fine)
unnamed_460.bin (Night Rain)
Santiago Bernabeu
unnamed_509.bin (Day Fine)
unnamed_516.bin (Day Rain)
unnamed_523.bin (Evening Fine)
unnamed_530.bin (Evening Rain)
unnamed_537.bin (Night Fine)
unnamed_544.bin (Night Rain)
[url="http://s4.directupload.net/file/d/1230/ukqk9927_png.htm"]
Mirror:
Stadium/Turf/Adboard Pack v 1.0
- Konamistadium
- Olympico Roma
- Santiago Bernabeu
- San Siro
+ realistic Adboards (San Siro,Olympico,Bernabeu) and all other Stadiums
Credits:
Some Adboards are made by arquero7171
but also found some on different Boards, but i forgot the Name of some Authors
Credits to all Adboardsmakers, i yust convert them to fit into PES 2008
Elvileg mûködik minden idõjárási beállítással (Day Fine, Day Rain, Evening Fine, Evening Rain, Night Fine, Night Rain)
Megjegyzés:
Csak "High" beállítások mellett és rácsos (Lattice) mintázattal mûködik. Egyenlõre nincs mód arra, hogy medium vagy low beállításokon is menjen, a készítõ ezt a lodmixer hiányával indokolja. Ha a gyepet túl világosnak vagy sötédnek találod, használd a játékban a color settings beállítást 😉 Szóval még egyszer, ezeket a gyepeket csakis rácsos mintázatnál fogod látni.
Installáció
(A legelsõ lépés mindig a biztonsági másolat készítése!)
B]Szükséged lesz az AFS Explorer-re, amit tartalmaz a .zip fájl.
1. Bontsd ki a "Stadiumpack V1"-et
2. Indítsd el az AFS Explorert és válaszd ki a következõt: FILE - IMPORT AFS File
3. A következõ felugró ablakon válaszd ki a következõt: ALL FILES
4. Nyisd meg a PES 2008 img mappádban található cv_1.img fájlt (és ha még nem tetted meg, csinálj belõle egy biztonsági mentést elõtte)
5. Menj rá az Action > Import Folder-re és válaszd ki azt a mappát, ahova kibontottad a packet.
6. Válaszolj mindig "yes"-re a kérdésekre, amiket a program kérdez, majd megnyitja a filet.
7. A következõ ablakban megint nyomj rá az ALL FILES-ra
8. Mentsd el a "cv_1.img" fájl valamilyen más néven, mint pl "cv_1new.img"
9. Várj amíg rebuildolja a filet, majd a köc. kérdésnél nyomj "yes"-t. Ezután betöltõdik a file.
10. Zárd be az AFS Explorert
11. Töröld ki a régi "cv_1.img"-et és nevezd át a most létrehozott "cv_1new.img" az eredeti, "cv_1.img" névre.
Majd másold be õket az PES2008-ad \img mappájába.
Aki esetleg abszolút kezdõ az AFS Explorerrel való patchelésben, annak itt egy angol nevû tutor, ha van rá igény, lefordítom azt is:
Tutorial
Stadionlista:
San Siro:
unnamed_89.bin (Day Fine)
unnamed_96.bin (Day Rain)
unnamed_103.bin (Evening Fine)
unnamed_110.bin (Evening Rain)
unnamed_117.bin (Night Fine)
unnamed_124.bin (Night Rain)
Konami Stadium
unnamed_383.bin (Day Fine)
unnamed_390.bin (Day Rain)
unnamed_397.bin (Evening Fine)
unnamed_404.bin (Evening Rain)
unnamed_411.bin (Night Fine)
unnamed_418.bin (Night Rain)
Olympico Roma:
unnamed_425.bin (Day Fine)
unnamed_432.bin (Day Rain)
unnamed_439.bin (Evening Fine)
unnamed_446.bin (Evening Rain)
unnamed_453.bin (Night Fine)
unnamed_460.bin (Night Rain)
Santiago Bernabeu
unnamed_509.bin (Day Fine)
unnamed_516.bin (Day Rain)
unnamed_523.bin (Evening Fine)
unnamed_530.bin (Evening Rain)
unnamed_537.bin (Night Fine)
unnamed_544.bin (Night Rain)
[url="http://s4.directupload.net/file/d/1230/ukqk9927_png.htm"]
Mirror:
Megoldás a mentési problémákra
A Socceraccesen írják, hogy leshiy87 és devilishh rájött, hogy hogyan lehetne megoldani a mentési problémákat azoknak, akik billentyûzettel játszanak.
Le kell tölteni a PPJoy nevû progit, ami egy virtuális joystickot hoz létre, így a PES 2008 úgy érzékeli majd, mintha egy gamepad lenne csatlakoztatva, és automatikusan betölti majd az option fileokat és a beállításokat.
Én nem próbáltam ki, mivel van gamepadem, de a cikk írója igen, és állítólag bevállt.
A következõ lépésekbõl áll a dolog:
Telepítsd fel a PPJoy-t
Válaszd ki a "Configure Joysticks"-ot
Ott nyomj egy "Add"-et
Parallel Port: Virtual Joystick
Controller Number: Controller 1
Auto-save
Ha a beállításaid betöltõdtek, keresd meg a
Dokumentumok\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save mappát
És itt töröld ki a PES2008_OPTION01 filet.
Megjegyzés: a játékos statisztikáid (track record) el fognak veszni.
Lépj be a játékba, válaszd ki a nehézséget, aztán ha eljut a köv. képernyõig, akkor elvileg sikeresen mentettél.
A Socceraccesen írják, hogy leshiy87 és devilishh rájött, hogy hogyan lehetne megoldani a mentési problémákat azoknak, akik billentyûzettel játszanak.
Le kell tölteni a PPJoy nevû progit, ami egy virtuális joystickot hoz létre, így a PES 2008 úgy érzékeli majd, mintha egy gamepad lenne csatlakoztatva, és automatikusan betölti majd az option fileokat és a beállításokat.
Én nem próbáltam ki, mivel van gamepadem, de a cikk írója igen, és állítólag bevállt.
A következõ lépésekbõl áll a dolog:
Telepítsd fel a PPJoy-t
Válaszd ki a "Configure Joysticks"-ot
Ott nyomj egy "Add"-et
Parallel Port: Virtual Joystick
Controller Number: Controller 1
Auto-save
Ha a beállításaid betöltõdtek, keresd meg a
Dokumentumok\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save mappát
És itt töröld ki a PES2008_OPTION01 filet.
Megjegyzés: a játékos statisztikáid (track record) el fognak veszni.
Lépj be a játékba, válaszd ki a nehézséget, aztán ha eljut a köv. képernyõig, akkor elvileg sikeresen mentettél.
na, most lõttem a !!!25.!!! olyan gólomat, amit közvetve szögletbõl lõttem... vagy alapban gól, vagy kapus beüti, vagy a védõ fejeli be...
+ ma Henry "eltörte" a lábát és úgy lõtt gólt, legalábbis úgy emberi láb nem mozoghat
+ ma Henry "eltörte" a lábát és úgy lõtt gólt, legalábbis úgy emberi láb nem mozoghat
Hát gyakorlatilag eddig mindent AFS explorerel lehet (kell) van amit lehet Game Graphic Studioval de akkor már érdemesebb mindent egy programmal.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Én eddig csöndben figyeltem a forumot(pes5 óta)Ha eddig valamit telepíteni kellett megoldottam,de most(pes2008) bajban vagyok, valaki leírhatná h mit-mivel kell telepíteni és hogyan,utána már egyszerübb lesz mert gondolom "1 sémára épül!!"
Kösz
Kösz
Köszi szépen, remélem menni fog.
OF TEAM PRO EVO 2008 V0.2
Updated names for PES 2008 for:
+ Real Teams :
- Arabia Saoudite
- Iran
- Tunisia
- Angola
- Togo
- Slovakia
- Wales
- Bulgaria
- Costa Rica
- USA
- Germany
- Northern Irland
- Trinidad & Tobago
+ Premier League teams.
+ Stadiums
+ Transferts
Unzip the file into Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save directory.
For any information or trouble write on our forums: http://www.forum-foot-videos.fr/
By Team Pro Evo
Link
Updated names for PES 2008 for:
+ Real Teams :
- Arabia Saoudite
- Iran
- Tunisia
- Angola
- Togo
- Slovakia
- Wales
- Bulgaria
- Costa Rica
- USA
- Germany
- Northern Irland
- Trinidad & Tobago
+ Premier League teams.
+ Stadiums
+ Transferts
Unzip the file into Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save directory.
For any information or trouble write on our forums: http://www.forum-foot-videos.fr/
By Team Pro Evo
Link
Az importáláshoz szükséged lesz az AFS Explorer nevû progira.
1. Csomagold ki a gyep patch tartalmát (bin fájlok) egy könyvtárba
2. Indítsd el az AFS Explorert, nyisd meg a cv_1.img fájlt, nyomj egy NO-t meg egy OK-ot
3. Válaszd ki az Action Menu/Import Folder-t, majd azt a könyvtárat, ahova kicsomagoltad a cuccokat. Ekkor megcsinálja az importot, és automatikusan megnöveli a fájlméretet, ha kell.
1. Csomagold ki a gyep patch tartalmát (bin fájlok) egy könyvtárba
2. Indítsd el az AFS Explorert, nyisd meg a cv_1.img fájlt, nyomj egy NO-t meg egy OK-ot
3. Válaszd ki az Action Menu/Import Folder-t, majd azt a könyvtárat, ahova kicsomagoltad a cuccokat. Ekkor megcsinálja az importot, és automatikusan megnöveli a fájlméretet, ha kell.
Rendben, bocsi.
A 64 bites xp-hez: Sztem nem támogatja az opr. rendszered, próbáld egy 32 bitesre feltolni, vagy Vistára.
A 64 bites xp-hez: Sztem nem támogatja az opr. rendszered, próbáld egy 32 bitesre feltolni, vagy Vistára.
értem, kösz,sajna a felbontás modositás kitserver 7 el még mindig halott ügy 😞😞
pedig jólenne max felbontáson játszani
pedig jólenne max felbontáson játszani
Ezt senki sem tudja, hivatalosan nem támogatott a 64bit-es xp. (De pl vistával ilyen gond nincs)
CSAK a Fradi
Hát ez engem sem érdekel, nem is én írtam....de azért reagálni kell rá, ha vki baromságokat beszél és ezzel esetleg félretájékoztat mást.
Egyébként az elõzõ hsz-ben is írtam, hogy ez a topik nem szorosan a pesrõl szól, nem is az a címe 😄 Több éve úgy megy, hogy általában megvitatunk itt más dolgokat is ami mondjuk a többi topiklakót is érdekli. Persze értelmes kereteken belül.
Ha csak a pes lenne a téma akkor a hozzászólások 90%-a mehetne a kukába.
Egyébként az elõzõ hsz-ben is írtam, hogy ez a topik nem szorosan a pesrõl szól, nem is az a címe 😄 Több éve úgy megy, hogy általában megvitatunk itt más dolgokat is ami mondjuk a többi topiklakót is érdekli. Persze értelmes kereteken belül.
Ha csak a pes lenne a téma akkor a hozzászólások 90%-a mehetne a kukába.
CSAK a Fradi
mégegy kérdésem lenne, bocs h közbevágok a veszekedésbe ,az érdekelne hogy mértnem települ fel 64 bites windowsra??
telepitö elején kiir valamit a windowssal kapcsolatban..
"the operating system is not adequate for running PES8"
telepitö elején kiir valamit a windowssal kapcsolatban..
"the operating system is not adequate for running PES8"
Egyátalán nem rosszat akartam, csak szerintem nem tesz jót a topic színvonalának, ha olyasmiket írogatnak h "ennyit meg annyit milyen hülyeség kiadni karira, stb". Ez már nem a játékhoz kötõdik.
Valaki meg tudná mondani, hogy hogy lehet a gyep patchet importálni? Vagy ha már sokszor le volt írva, akkor az, hogy hol találom meg a leírását! Köszi (pl ilyenekre gondolok, hogy a file méretét meg kell-e növelni, és ha igen akkor hogy) Most csinálok ilyet elõször...
AZ, hogy 1 bizonyos kártyán hogyan megy a játék, megéri-e arra beruházni, még nem off. De sztem ez a beszélgetés már igen kezdett elhúzni az "off" irányába. Bocsánat, ha vki ezt személyes sértésként értelmezte.
Vedd már észre, hogy egy topik arról szól, amirõl az állandó látogatói beszélnek...
Mióta megjelent a játék, az a téma, hogy kinek milyen beálításokkal megy, hogy milyen gép kéne hogy fullon menjen, vagy épp hogy milyen új gépet éri meg venni(a játékhoz).
Most ezek után nehogy belehalj, ha errõl is beszélünk.
Mióta megjelent a játék, az a téma, hogy kinek milyen beálításokkal megy, hogy milyen gép kéne hogy fullon menjen, vagy épp hogy milyen új gépet éri meg venni(a játékhoz).
Most ezek után nehogy belehalj, ha errõl is beszélünk.
CSAK a Fradi
Rendben, akkor csöndben maradok, nehogy a PES-rõl legyen szó, hanem arról hogy mennyi 1 kifutó szériás kari ára, nameg h ki mennyit adna ki videokártyára. Szánalom. De tessék, oltsatok csak nyugodtan engem, lehet utálni, leszarom magasról, de legalább a témánál maradok.
ahha addig oké ,de hiába nyomok yest akkor is csak 1280x720 a max mikor a readme be azt olvasi ugy álitom ahogy akarom....
átirtam a config.txt be is a felbontást,de semmi
😞😞
átirtam a config.txt be is a felbontást,de semmi
😞😞
sajnos az sli nem túl jó...nem minden játék támogatja, és ahol megy, ott sem kétszerese a két kari teljesítménye. Szerintem nem éri meg.
Akkor már inkább eladod a mostani karidat, és akkor a pénzbõl, meg amit a másik gtx-re költenél vehetsz egy jobbat, mondjuk 88gts-t vagy gt-t 😊
pihe83: Ha jól telepítetted akkor mikor a settings-re kattintasz, akkor megkérdezi, hogy engedélyezze-e az összes beállítást, és itt ugye yes-re kell nyomni.
Akkor már inkább eladod a mostani karidat, és akkor a pénzbõl, meg amit a másik gtx-re költenél vehetsz egy jobbat, mondjuk 88gts-t vagy gt-t 😊
pihe83: Ha jól telepítetted akkor mikor a settings-re kattintasz, akkor megkérdezi, hogy engedélyezze-e az összes beállítást, és itt ugye yes-re kell nyomni.
CSAK a Fradi
de nem lesz több felbontási mod ,ugyanazok mint eddig...1280x720 a max
nekem meg 1440x900 kellene
nekem meg 1440x900 kellene
amúgy azért kérdeztem, mert SLI-re képes gépem van, és egy ilyen kártyám már van, és gondoltam betennék még egyet. Megérné betenni, mekkora elõny származna belõle, ha származna egyáltalán?
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
akármit csinálok sehogy nem tudok nagyobb felbontást állitani mint ami volt eddig is 😞
lécci segitsen valaki!! #39746??
Nyugodtan tárgyalják csak meg mert lagalább tudom mi kell nekem meg a fiamnak a PES2008-hoz.Ikább hozodj háttérbe,ha normális hozzászolásod nincs!!!
Üdv Hogykell használni a kitserver 7 et??? betettem a játék mappába,installálom a setup exével ,de nem lesz nagyobb felbontásom,nemtok nagyobbat állitani... :S
pls help!
pls help!