PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg Recoba vissza? 😛PPP
Nálam most volt egy 5-0-ás eredmény, Adri 2, Suazo 2, Crespo 1 gólt lõtt😄 szal jó ez..
Amúgy nem biztos, hogy bárki is eljön, ha sokkal jobb klubtól hívod pl, akkor nem fog eljönni.
CSAK a Fradi
Csak mert be akarnám tenni magam de sose sikerül mert az a kép amit beteszek magamról mindig kisebb mint amekkorát a játék akar és így nagyon hülyén néz ki.
D.Suazo-t érdemes támadóként beállítani valaki helyett néha.Nem 1 gólgyár de nagyon látványosan játszik.
Cruz béna,legalábbis nálam abszolúte nem szerepel jól.Adriano gólgyártósdit játszik😊+ Ibra is<#eljen>#eljen>,Crespo olyan középszint.Stanko és Figo nemigazán rugnak jó szabadokat😞
Elvileg most tudok már leigazolni játékosokat.Jó szabadrugáslövõ kellene legalább 1.Kit ajánlotok középpályás posztra?
Mondjuk azt nem vágom,hogy bárkinek tehetek ilyenkor ajánlatot ML-ban és el is jön hozzám?
★ 汤姆 李
Ez nem semmi <#wow1>#wow1>
Letölt
Egyébként csak én vettem úgy észre, hogy jó-jó készülget 1-2 nagyon jó face PES2008-hoz, de annak ellenére hogy itt sokkal szebbeket lehetne, vhogy mégis elég gagyik amik kijöttek eddig?
A képen még a rúgó ember se látszik az biztos van vagy 60 méter.
Na megyek vissza rúgok mégegyet hátha beadja😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Fel is akartam venni de csak annnyit mutatott hogy repül a labda:-(
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
800x600-on játszok ezért.
Amici di nessuno...
kurva idegesítõ tud lenni,és ált. iylenkor mindig bemakkol egyet a gép ami szinte mindig az egyenlitõ gól
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
nekem legidegesítõbb meg az volt hogy hazai plyán Catania ellen körbe lövöm kapujukat végigtámadom egész meccset erre egyse tudna beakadni:\
aztán végén egy öngólall kikapok😄S
Yo, Bitch!
Ma is 2:2 volt szokás szerint kiegyenlítettek a hosszabításban tiszta ideg voltam.Vezettem még egy támadást és szöglet lett belõle na mondom utolsó lehetõségem,hogy megnyerjem a meccset.Szokásosat csináltam kisszöglet aztán vissza pasz és befutok a 16-os vonaláig kicsit befordulok és bumm és gól lett Ronaldo bevágta 😄 így nyertem 3:2-re mellesleg megérdemelten csak a gép egy kis buzi és a végén ha akarom ha nem valahogy mindig bevág 1et.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
Most lett meg a game.Lenne 1 fontos kérdésem.A billentyûket hogy lehet átállítani?Mert ahol sztem lehet ott pl. a short passra nyomok 1 entert és utána nyomnám az s-t(mert h erre szeretném),aztán nem fogadja el.Tudom h hülye vok,de nem bírok rájönni😊Amúgy sztetek lesznek(vagy esetleg már vannak) patchek medium módra is?Légyszi segítsetek már!
Köszi!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Yo, Bitch!
ehelyett csinálok egy vilálválogatott patch-et xD de aztis csak hnap
jelent már meg vmi angol mezcsomag????
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Igazából a te változatod amennire megnéztem tetszik, de FCH-é nem annyira, bár tud a gyerek, lásd csíkos gyep de grafikailag sztem lenne mit javítani rajta
Ha kell vkinek, tudok csinálni a (jelenlegi) magyar válogatott játékosaihoz statokat, ahhoz legalább értek 😛
De még mindig egyszerûbb ezzel módosítgatni mint a Fifa-ban.
Egy magyar játékos, de sztem felismerhetetlen 😛 Azért ha vki mégis felismerné szóljon.
Úgyhogy importra marad az ASF EXplorer.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack