PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terminátor14
Én Adrianoval meg Dejannal lövöm a szabadokat és nincs gond 😄

Esetleg Recoba vissza? 😛PPP
Nálam most volt egy 5-0-ás eredmény, Adri 2, Suazo 2, Crespo 1 gólt lõtt😄 szal jó ez..

Amúgy nem biztos, hogy bárki is eljön, ha sokkal jobb klubtól hívod pl, akkor nem fog eljönni.

CSAK a Fradi

pcmadrid
Le tudná valaki irni hogy hogy kell arcot valamilyen képröl csinálni???
Csak mert be akarnám tenni magam de sose sikerül mert az a kép amit beteszek magamról mindig kisebb mint amekkorát a játék akar és így nagyon hülyén néz ki.

Interes barátaim😊
D.Suazo-t érdemes támadóként beállítani valaki helyett néha.Nem 1 gólgyár de nagyon látványosan játszik.
Cruz béna,legalábbis nálam abszolúte nem szerepel jól.Adriano gólgyártósdit játszik😊+ Ibra is<#eljen>,Crespo olyan középszint.Stanko és Figo nemigazán rugnak jó szabadokat😞
Elvileg most tudok már leigazolni játékosokat.Jó szabadrugáslövõ kellene legalább 1.Kit ajánlotok középpályás posztra?
Mondjuk azt nem vágom,hogy bárkinek tehetek ilyenkor ajánlatot ML-ban és el is jön hozzám?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

ragobynara
Hogy negatív példát is mutassak:

Azért ez a "Frankeinstein-Cole" kritikán aluli 😛

ragobynara

Ez nem semmi <#wow1>

Letölt
Egyébként csak én vettem úgy észre, hogy jó-jó készülget 1-2 nagyon jó face PES2008-hoz, de annak ellenére hogy itt sokkal szebbeket lehetne, vhogy mégis elég gagyik amik kijöttek eddig?

Attila8805
De gondolj bele virulok mint atom erre les.
A képen még a rúgó ember se látszik az biztos van vagy 60 méter.
Na megyek vissza rúgok mégegyet hátha beadja😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

ForzaInter
hát ezt vszínû hogy a bíró indításnak vette...

Yo, Bitch!

Attila8805
Hátha látszik!az hogy honnan repült és hová tart ebbõl lehet következtetni mekkora gól is vólt.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

ForzaInter
ez durva mikor kiveszi, nekem Materazzi vette ki😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
zavarta a kapust gondolom

Yo, Bitch!

tobias88
nekem beleordított Messi a mikroportba
ragobynara
Full tudtommal nem. De olyan, amiben egy pár csapat meze szerepel, már igen.

Attila8805
Srácok most lõtem egy gólt kb 60 méterõl és a bíró lest fújt mert ott állt a kapustól vagy 10 méterre egy emberem de nem ért bele a labdába szóval nem avatkozott bele a játékba és mégis befújta.
Fel is akartam venni de csak annnyit mutatott hogy repül a labda:-(

ForzaInter
hanyadik vagy?

Yo, Bitch!

bennem most a pumpa felent, miután 2 meccset sorban elszartam ml-ben, jött a Valencia, 65. percig lefociztam õket, 4-1, ezután 3 pontrúgás, 3 gól Villa mérlege, ebbõl egyik volt 18 méteren, többi 25-30m-rõl... Na menjen a fenébe az egész. És csak 1 volt becsúszás miatt, többi csak lökés, mikor a sima szerelést nyomtam. Ki is léptem 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

velem is ezszokott lenni 😄 de én kezelem 😄

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

Pacal17
Igen, amit én csibáltam azon kivül semmi 😄

köszi a rohadt sok választ

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

az miért van,hogy 1024x768 Mediumon 60 Fps van és mégis akad. legfrissebb driver.
800x600-on játszok ezért.

Trunks
Tudom, hogy nagyon le vagyok maradva és visszaolvasnék, ha tudnám, hol keressem. Szóval a kérdésem: mi van a DKZ Studioval? Régebben azzal importálgattuk a cuccokat...

Amici di nessuno...

báttyó02
mondjuk nekem az a kedvencem,mikor az ellenfél oylan szinten feltámad,hogy nem tudom elhozni a labdát a kapum elõl...de kajak ha hozzá érek a labdához,rötön rajtam vannak vagy 3an,ha meg véletlenül elõre tudom passzolni,tuti h ellenfélhez megy megint
kurva idegesítõ tud lenni,és ált. iylenkor mindig bemakkol egyet a gép ami szinte mindig az egyenlitõ gól

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

ForzaInter
kevés helyzetbõl 1-et mindig bevág😄
nekem legidegesítõbb meg az volt hogy hazai plyán Catania ellen körbe lövöm kapujukat végigtámadom egész meccset erre egyse tudna beakadni:\
aztán végén egy öngólall kikapok😄S

Yo, Bitch!

gabi89
Án is így vagyok top playeren,hogy álltalában 1gólal gyerek vagy döntetlen náha meg olyan sorozat van,hogy 2-3gólal nyerek mindig 😄
Ma is 2:2 volt szokás szerint kiegyenlítettek a hosszabításban tiszta ideg voltam.Vezettem még egy támadást és szöglet lett belõle na mondom utolsó lehetõségem,hogy megnyerjem a meccset.Szokásosat csináltam kisszöglet aztán vissza pasz és befutok a 16-os vonaláig kicsit befordulok és bumm és gól lett Ronaldo bevágta 😄 így nyertem 3:2-re mellesleg megérdemelten csak a gép egy kis buzi és a végén ha akarom ha nem valahogy mindig bevág 1et.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

na van egy kis idõm.. megtuningolom a pes-t aztán meg csinálok vmi cuccot megöl az unalom.. hiányzik a suli xDDDD (ilyet se sokszor mondok x))))) na majd jelentkezek bár a fórumot nézem folyamatosan

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

ForzaInter
olvasd el mit írtam😄 és akkor talán mégse:d

Yo, Bitch!

Sziasztok!
Most lett meg a game.Lenne 1 fontos kérdésem.A billentyûket hogy lehet átállítani?Mert ahol sztem lehet ott pl. a short passra nyomok 1 entert és utána nyomnám az s-t(mert h erre szeretném),aztán nem fogadja el.Tudom h hülye vok,de nem bírok rájönni😊Amúgy sztetek lesznek(vagy esetleg már vannak) patchek medium módra is?Légyszi segítsetek már!
Köszi!
gabi89
Talán szintet kellene lépni 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

ForzaInter
most volt kis idõm lenyomtam pár meccset, Inter-el vok ML-ben, regularon nyomom 5 forduló után 2 vereségel kezdtem Milan ellen 2-1-es vereség:\ Napoli ellen 1-0-ás:S aztán legyõztem Cagliarit 2-1-re, aztán Cataniától 1-0-ra kikaptam egy öngólal:@@@ legidegesítõbb az hogy ellenfélnek max 3 helyzete van mindig:S most meg lemostam a Palermot simán😄 most beakadt minden😄 megszokotnál sokkal több helyzetem volt😄

Yo, Bitch!

befejeztem az SG Team készítését... rájöttem h értelmetlen.. fölösleges...

ehelyett csinálok egy vilálválogatott patch-et xD de aztis csak hnap

re all

Breki33
sztem gs-el át lehet rakni
Shevchenko
Nem sajnos,mert kifagy mecs betöltése elött.

FORZA MILAN!!!

ragobynara
Ami a demóhoz volt, az nem megy a fulllal? (nem próbáltam, csak egy 5let)

Shevchenko
Valakinek nincsen véletlenül fekete hálója a full PES-hez?

FORZA MILAN!!!

Firerock
Gera Zoli!?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

heloztok most jöttem haza Pestrõl aztán baromi sok uj üzenet van...

jelent már meg vmi angol mezcsomag????

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

sammy
Nekem az nem tetszik az FCH féle csíkos gyepben, hogy akkor a többit nem lehet választani. Egyébként meg az én változatomnál is egyes stadionokban teljesen úgy néz ki a gyep, mintha csíkos lenne.

Breki33
Hát azt énis.

Igazából a te változatod amennire megnéztem tetszik, de FCH-é nem annyira, bár tud a gyerek, lásd csíkos gyep de grafikailag sztem lenne mit javítani rajta
sammy
Én meg pénzt kérnék 😄 😄

ha már így belejöttünk a kérésekbe 😄 😄

Breki33
Na a soccergaming-on már telepítõt kérnek.

Fene a jó dolgukat P
Breki33
ragobynara
Igen, elvileg Õ akar lenni 😊

Ha kell vkinek, tudok csinálni a (jelenlegi) magyar válogatott játékosaihoz statokat, ahhoz legalább értek 😛

Breki33
Igen de ez nem a készítõ hibája hanem a konami mindig új dekodolást választ

De még mindig egyszerûbb ezzel módosítgatni mint a Fifa-ban.
ragobynara
Csináltam edit modeban 1 játékos kinézetet, de sztem ez nem az én mûfajom, marad az Oedit, hamár ilyesmirõl van szó 😛

Egy magyar játékos, de sztem felismerhetetlen 😛 Azért ha vki mégis felismerné szóljon.

sammy
Nem próbáltam, és õszintén szólva utálom is a GGS-t. Nálam állandóan hibaüzenetet dob és olyankor újra kell indítani. Csak eddig nem találtam jobbat.

Úgyhogy importra marad az ASF EXplorer.

Breki33
Igen elvileg azis mûködik

De eddig az asf biztosabbnak tûnt
sammy
Mármint a bin-eket az img fájlba? Nem próbáltam.

tényleg nõket is megjeleníti jól? 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

már kinn van, meg is vehetõ, amúgymeg vagy 2 hete lassan 😊

Mikor jön ki a full verzio?(pes2008)