PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezek hol élnek? PC-n jobb? Licensz miatt tán? Sz*rt se ér, mást meg nem tudok elképzelni.

Box-on meg már PES jobb? 😄 Ez érdekes, ott meg épp azt hallottam, hogy közel egyforma élmény, semmiképp se rosszabb a Fifa, erre ott meg elbuikik, LOL 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ForzaInter
ForzaInter
sg teamet

Yo, Bitch!

Firerock
mármint az sg teamet vagy a készítését?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Pacal17
PFFFF ojan mint a PCG.... -.-

ForzaInter
befejezte

Yo, Bitch!

Firerock
hogy haladsz az Sg-teammel?

ForzaInter
gamespot:
Fifa 08 (pc) 8.5
Fifa 08 (ps3) 8.2
Fifa 08 (xbox360) 8.3

PES 2008 (pc) 7.8
PES 2008 (ps3) 7.5
PES 2008 (xbox360) 8.7

most ezek hülyék?

Yo, Bitch!

Palinko
na oké nem kell emlékeztetni,hogy hülye vagyok tudom én aztat 😊
na szóval csapatot soha nem váltanék. csak az a bajom hogy túl könnyûre raktam az ellenfelet és 7-8-9 góllal nyerek ami már nem izgi.... szóval tudod ott ahol a szurkoló képek és az interjúk szoktak lenni a top menun ott írta hogy Why klubbom neve? és arra gondoltam hogy megkérdezik a játékost hogy miért az én klubbomat választotta és arra gondoltam hogy átigazoltam...
még nem próbáltam.. újrateszem a pest aztán fölteszem és írom h érdemes-e feltenni!

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

Kits Pack Alpha-2 for PES 2008

Letöltöm!

Importáld a Bin fáljlokat az .img fáljlokba a GGS vagy az AFS Explorer segítségével

A patchben lévõ mezek:
- Arsenal
- Aston Villa
- Birmingham
- Blackburn
- Derby
- Chelsea
- Everton
- Fulham
- Liverpool
- Manchester City
- Manchester United
- Portsmouth
- Sunderland
- Westham
- Wigan

- Bremen
- Dortmund
- HSV
- Schalke
- Stuttgart

- Németország
- Románia

note: ez még alpha verzió lehetséges, hogy bugos!
Töröld a meglévõ option fáljt, ha azt akarod hogy a mezek mûködjenek.

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

eZo
sztem menj vissza fifázni, neked is jobb lesz és nekünk is 😛
meccseket szimulálni elég értelmetlen dolog focis játékban, arra ott vannak a menedzser játékok !

igen szerzõdést hosszabítani kell,ha aktuális lesz a dolog, és ha megveszel valakit aki el is fogadta az ajánlatot akkor az tuti ott lesz a csapatodban!

1 Tipp: ha nincs elég lóvéd egy játékos megvételéhez cserébe kínálj egy másik játékost vagy akár többet is , esetleg némi pénzt is!

Ja és a következõ kérdést elkerülve, nem lehet ML-be csapatot váltani !

Egyébként meg nem értem a dolgot, van aki azt mondja a CPU csak laposan lõ, van aki szerint 10-bõl 9 CPU szabadrúgás gól lesz, most meg hogy nem jönnek az átigazolt játékosok, hát nem tom, de akkor én valami nagyon más játékkal játszom!

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

jó reggelt mindenkinek! Go Gunners!

Palinko
master ligában nem lehet simulálni a meccseket már kezdem nni túl kicsi szintre állítottam... a szerzõdést kell hosszabítani a játékosokkal? mert nem találtam azt a részt meg csak az átigazolást de ott is mondták hogy átjön a játékos aztán nem jött át :S
Pethy23
Én fölöslegesnek tartom/tartottam Div2-t mert semmi értelme, úgyis felkerülsz. Sztem érdemesebb alapból div1-be kezdeni!!
Sziasztok!
tudtok mondani olyan vdeókarit amin mediumon, esetleg high-on elmegy a game?

Terminátor14
Bocsi a dupla hozzászólásért de megint elfelejtettem a fontosabb dolgot 😞

Valaki esetleg mondhatna egy okosat, ugyanis van egy elég nagy problémám.

Nekem sem mûködik a kitserveres felbontásfeloldás, szóval ha az eredeti settings.exe-t patchelem vele, akkor nem lesz 1280/1024-es felbontásom high-on.
Ha viszont a többek által belinkelt trükkös settings-et használom, amiben van 1280/1024/high, akkor sokkal rondább lesz a játék, pl nincsenek szûrõk (akármit állítok), és mintha a színek is fakóbbak lennének. Most visszaraktam az eredeti settings-et és így 1024-ben ablakban szép a grafika, de azért jó lenne teljes képernyõn a tft natív felbontásán tolnai. Ötletek?

CSAK a Fradi

Terminátor14
Grat, nem rossz, hajszálra ilyen a statisztikám 12 meccs után az interrel 😊
Lassan én is igazolok. Mondjuk nálam Ibra és Adriano most jár 10 gól körül 😊

CSAK a Fradi

eZo
Master League 20 meccs után
(Top Player)

Igazolásaim:
Diego (Werder), Agger (Liverpool)

Division 2 egyenlõre nagyon könnyû a kiváncsian várom a Div1-ben milyen lesz majd a "nagy" csapatok ellen, mondjuk addig még sok meccsem van...

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

báttyó02
remek

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

1gb-ot elég ki venni!!!

akinek nem megy 64bit-es vistan a game és vram hibaüzivel indit, azoknak az a megoldás,hogy ki kell venni 2gb ramottttt a gépbõl mert 4gb rammal nem megy olyan oprendszeren ami látja a 4gb,ha valakit érdekel van egy másik megoldás is!! szóljon és leíróm!!!

Ne bazd pfff megyek meg veszem

Terminátor14
Ezerszer elmondta már mindenki, hogy CELERON procival nem fogod tudni élvezhetõen játszani a játékot. Ennyi. (persze nem az új cerkákról beszélünk😄)

CSAK a Fradi

gabi89
Milyen procid húznál fel annyira attõl függ?

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Firerock
és egy 3.2essre felhúzott procival?

tobias88
nem futna szerintem biztosan! az a celeron borzastó gyenge... a ram elég lenne a médiumhoz
Futni biztos futna,de szerintem a rázósabb szitukban a kapu elõtt mikor valami hirtelen történik,vagy sok játékos tobzódik egy helyen,tuti beszaggatna.
Én az AMD2500+ (1800-on megy),1 giga ram,6600GT gépen nem tudtam a medium-ot teljessen simára beállitani sehogy.
Szóval nálad a proci se igen jobb,meg a ram is kevés,ugyhogy csak a VGA nem hiszem hogy túl jó medumot eredményezne.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Firerock
ls 1 3.2esre felhúzott procival?

tobias88
támadásom s, védekezésnél meg nincs is csík
gabi89
Hát a procid elég gáz nem elég,hogy csak 2,2-es de Celeron is ami irodai munkákon kivül másra nem igen jó manapság.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Firerock
csõttök
szeritnetek ha a meglévõ gépembe vennék 1 GeForce 6600 GT-t akkor futna a játék mediumon(a gépem adatai az aláírásomban...)

Pacal17
Fuhh 😄 nekem átlag a meccsenként 1,9 (2) rugott ls 0,88 (1) kapott

Pacal17
Kalaström elég jó szabadrugó.

Terminátor14
Nálam Maicon és Maxwell nem fér be, elég gyengék a játékba, pedig amúgy nem rosszak 😞

Amúgy a támadás az tényleg megy, eddigi átlag 3 rúgott és 0,2 kapott gól 😄 De ez úgy szokott lenni, hogy vagy 1-0-ra nyerek vagy 5-1-re.

CSAK a Fradi

ForzaInter
igazi támadó foci😊
nekem 4 cédõ 2 szélsõ Maicon és Maxwell kicsit elõrébb aztán védõsör elõtt Cambiasso 2 szélen Zanetti és Stankovic irányító Figo aztán 2 csatár Ibra egy kicsit visszavontabb(szabadabb) szerepben és egy elõrébb tolt csatár õ vagy Cruz vagy Creso... esetleg Suazo...

Yo, Bitch!

hello!

akinek megvan a pes 2008 ps3-ra az légyszi küldjön nekem egy privi üzenetet, mert szeretnék kérdezni valamit...elõre is köszi...
Meg tudnátok mondani, hogy melyik a special controls button gamepadon? Mert elég sok leírásban említik és nem tudom. Köszi!
ragobynara
Ajánlott váltogatni a formációt! Néha nagyon megzavarodik az ellenfél... Portugália - Elefántcsontpart meccsen elsõ félidõben 1-1 volt az eredmény, és 4-4-2-es felállásban játszottam, a másodikban átváltottam 4-3-3-ra (Quaresma, Simao, C. Ronaldo és Nani is pályán volt), és így nyertem 7-2-re 😛

Persze volt olyan is, h fikarcnyit sem javult a csapat... De mindenesetre a stratégiával és a formációval megéri bíbelõdni, volt már olyan is, h 4-3-3 után hatásosabbnak bizonyult a 4-4-2, esetleg a 3-6-1. Ugye ez ellenféltõl is függ.

Trunks
Ez nagyon durván élethû.

Iaquintának kéne 1 normális arc. (na meg még csomó embernek a Juvéból, csak velük nem lövök annyi gólt)

Amici di nessuno...

Hmm,itt a top 5-ben a 3, helyezést kapta:Link
Széép😊

★ 汤姆 李

eZo
Nála sztem csak Juninho Pernambucano ( Lyon ) jobb, neki ugyanezek az értékek: 99,95

Terminátor14
Nááám 😊

3 védõvel tolom, Chivu, Materazzi, Samuel, aztán két vkp, Vieira és Cambiasso...két szélsõ Zanetti és Stankociv (õt néha cserével Suazoval), támadó közép Suazo, a csatárok meg Adri és IBra.

CSAK a Fradi

eZo
Jó szabadrúgás lövõ :
Shunsuke Nakamura ( Celtic )
Fk Acc.:94
Serve: 95

ForzaInter
nekem a csatárorom szinte mind az 5 meccsen máshogy állt fel😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
4-1-2-1-2?😄

Yo, Bitch!

Terminátor14
Csak nálam alap, hogy Ibra-Adriano a kezdõ a csatársorban? 😄
Crespo nagyon jó cserének, de annyira azért nem gólerõs, hogy kezdjen, Suazo meg nálam AMC-bõl száguldozik felfelé 😊

CSAK a Fradi

Terminátor14
Ezt Shevchenko-nak írtam annó:

Szóval elõször is szükséged lesz egy képre magadról, ami fontos, hogy pontosan szembõl legyen, jól látszodjon az arcod és jó minõségû legyen. Ezt a képet kell átméretezned max 640*512-re, de lehet kicsit kisebb is. A homlokod közepétõl az ajkadig lesz benne, szal áll és homlok meg haj nem fontos, legalábbis nálam nem volt rajta a textúrán 😊

Ha megvan a kép és át is van szerkesztve max 640*512-es méretre, akkor irány a pes, edit mód és creat player, ha sajátot akarsz készíteni. Aztán itt a head-nél a face-ra katt és ott válaszd azt, hogy scan, majd hogy data. ÉS akkor itt be tudod tallózni neki az imént szerkesztett képt😄

Innentõl egyértelmû, húzogasd a textúrát hogy minden a helyén legyen, meg a lövés gombbal tudod állítani a bõrszín tónusát, az íveléssel meg ki tudod nagyítani a textúrát (hogy ne csak a fej közepén legyen) az alsó két opcióval. A többivel meg egyéb testrészek nagyságát tudod változtatni.

gabi89: Ha jó játékosról van szó akkor ált az áránál többet kell érte ajánlani (akár kétszeresét is néha..), és a fizetés is legyen 2-300pontnyival magasabb.

CSAK a Fradi

ForzaInter
Suazo nálam se rossz, Adrinao egy meccs játszott 5-bõl egybõl 2-õt vágott:| lehet Ibrát jegelem😄DDd Adriano-Crespo 2-õs elég jól tolta Palermo ellen, eddigi legjobb nálam, próbáltam Ibra-Suazo 2-õst is lõttem velük avyg 2 gólt:SS, Cruz nálam se vmi jó:|:\
nálam Cambiasso nagyon jó😄 lõttem vele Palermo ellen kb 30ról balalsóba egy gólt😄

Yo, Bitch!

gabi89
Ha már az igazolásoknál járunk van vmi tippetek mit érdemes és hogyan..
Szóval fizetést ajánjak sokat vagy magáért a játékosért licitáljak jóval az ára fõlé 😄 ...
Egyenlõre még csak az elsõ évem felénél vagyok túl de senkit nem tudtam leigazolni nem akartak eljõnni 😞
Mondjuk lehet ez azért is van mert még csak elsõ év és úgye a másod osztályban vagyok.(mondjuk vezetem a bajnokságot)