PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Box-on meg már PES jobb? 😄 Ez érdekes, ott meg épp azt hallottam, hogy közel egyforma élmény, semmiképp se rosszabb a Fifa, erre ott meg elbuikik, LOL 😄
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Yo, Bitch!
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Fifa 08 (pc) 8.5
Fifa 08 (ps3) 8.2
Fifa 08 (xbox360) 8.3
PES 2008 (pc) 7.8
PES 2008 (ps3) 7.5
PES 2008 (xbox360) 8.7
most ezek hülyék?
Yo, Bitch!
na szóval csapatot soha nem váltanék. csak az a bajom hogy túl könnyûre raktam az ellenfelet és 7-8-9 góllal nyerek ami már nem izgi.... szóval tudod ott ahol a szurkoló képek és az interjúk szoktak lenni a top menun ott írta hogy Why klubbom neve? és arra gondoltam hogy megkérdezik a játékost hogy miért az én klubbomat választotta és arra gondoltam hogy átigazoltam...
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
Letöltöm!
Importáld a Bin fáljlokat az .img fáljlokba a GGS vagy az AFS Explorer segítségével
A patchben lévõ mezek:
- Arsenal
- Aston Villa
- Birmingham
- Blackburn
- Derby
- Chelsea
- Everton
- Fulham
- Liverpool
- Manchester City
- Manchester United
- Portsmouth
- Sunderland
- Westham
- Wigan
- Bremen
- Dortmund
- HSV
- Schalke
- Stuttgart
- Németország
- Románia
note: ez még alpha verzió lehetséges, hogy bugos!
Töröld a meglévõ option fáljt, ha azt akarod hogy a mezek mûködjenek.
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
meccseket szimulálni elég értelmetlen dolog focis játékban, arra ott vannak a menedzser játékok !
igen szerzõdést hosszabítani kell,ha aktuális lesz a dolog, és ha megveszel valakit aki el is fogadta az ajánlatot akkor az tuti ott lesz a csapatodban!
1 Tipp: ha nincs elég lóvéd egy játékos megvételéhez cserébe kínálj egy másik játékost vagy akár többet is , esetleg némi pénzt is!
Ja és a következõ kérdést elkerülve, nem lehet ML-be csapatot váltani !
Egyébként meg nem értem a dolgot, van aki azt mondja a CPU csak laposan lõ, van aki szerint 10-bõl 9 CPU szabadrúgás gól lesz, most meg hogy nem jönnek az átigazolt játékosok, hát nem tom, de akkor én valami nagyon más játékkal játszom!
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
tudtok mondani olyan vdeókarit amin mediumon, esetleg high-on elmegy a game?
Valaki esetleg mondhatna egy okosat, ugyanis van egy elég nagy problémám.
Nekem sem mûködik a kitserveres felbontásfeloldás, szóval ha az eredeti settings.exe-t patchelem vele, akkor nem lesz 1280/1024-es felbontásom high-on.
Ha viszont a többek által belinkelt trükkös settings-et használom, amiben van 1280/1024/high, akkor sokkal rondább lesz a játék, pl nincsenek szûrõk (akármit állítok), és mintha a színek is fakóbbak lennének. Most visszaraktam az eredeti settings-et és így 1024-ben ablakban szép a grafika, de azért jó lenne teljes képernyõn a tft natív felbontásán tolnai. Ötletek?
CSAK a Fradi
Lassan én is igazolok. Mondjuk nálam Ibra és Adriano most jár 10 gól körül 😊
CSAK a Fradi
(Top Player)
Igazolásaim:
Diego (Werder), Agger (Liverpool)
Division 2 egyenlõre nagyon könnyû a kiváncsian várom a Div1-ben milyen lesz majd a "nagy" csapatok ellen, mondjuk addig még sok meccsem van...
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
CSAK a Fradi
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Én az AMD2500+ (1800-on megy),1 giga ram,6600GT gépen nem tudtam a medium-ot teljessen simára beállitani sehogy.
Szóval nálad a proci se igen jobb,meg a ram is kevés,ugyhogy csak a VGA nem hiszem hogy túl jó medumot eredményezne.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
szeritnetek ha a meglévõ gépembe vennék 1 GeForce 6600 GT-t akkor futna a játék mediumon(a gépem adatai az aláírásomban...)
Amúgy a támadás az tényleg megy, eddigi átlag 3 rúgott és 0,2 kapott gól 😄 De ez úgy szokott lenni, hogy vagy 1-0-ra nyerek vagy 5-1-re.
CSAK a Fradi
nekem 4 cédõ 2 szélsõ Maicon és Maxwell kicsit elõrébb aztán védõsör elõtt Cambiasso 2 szélen Zanetti és Stankovic irányító Figo aztán 2 csatár Ibra egy kicsit visszavontabb(szabadabb) szerepben és egy elõrébb tolt csatár õ vagy Cruz vagy Creso... esetleg Suazo...
Yo, Bitch!
akinek megvan a pes 2008 ps3-ra az légyszi küldjön nekem egy privi üzenetet, mert szeretnék kérdezni valamit...elõre is köszi...
Persze volt olyan is, h fikarcnyit sem javult a csapat... De mindenesetre a stratégiával és a formációval megéri bíbelõdni, volt már olyan is, h 4-3-3 után hatásosabbnak bizonyult a 4-4-2, esetleg a 3-6-1. Ugye ez ellenféltõl is függ.
Iaquintának kéne 1 normális arc. (na meg még csomó embernek a Juvéból, csak velük nem lövök annyi gólt)
Amici di nessuno...
3 védõvel tolom, Chivu, Materazzi, Samuel, aztán két vkp, Vieira és Cambiasso...két szélsõ Zanetti és Stankociv (õt néha cserével Suazoval), támadó közép Suazo, a csatárok meg Adri és IBra.
CSAK a Fradi
Shunsuke Nakamura ( Celtic )
Fk Acc.:94
Serve: 95
Crespo nagyon jó cserének, de annyira azért nem gólerõs, hogy kezdjen, Suazo meg nálam AMC-bõl száguldozik felfelé 😊
CSAK a Fradi
Szóval elõször is szükséged lesz egy képre magadról, ami fontos, hogy pontosan szembõl legyen, jól látszodjon az arcod és jó minõségû legyen. Ezt a képet kell átméretezned max 640*512-re, de lehet kicsit kisebb is. A homlokod közepétõl az ajkadig lesz benne, szal áll és homlok meg haj nem fontos, legalábbis nálam nem volt rajta a textúrán 😊
Ha megvan a kép és át is van szerkesztve max 640*512-es méretre, akkor irány a pes, edit mód és creat player, ha sajátot akarsz készíteni. Aztán itt a head-nél a face-ra katt és ott válaszd azt, hogy scan, majd hogy data. ÉS akkor itt be tudod tallózni neki az imént szerkesztett képt😄
Innentõl egyértelmû, húzogasd a textúrát hogy minden a helyén legyen, meg a lövés gombbal tudod állítani a bõrszín tónusát, az íveléssel meg ki tudod nagyítani a textúrát (hogy ne csak a fej közepén legyen) az alsó két opcióval. A többivel meg egyéb testrészek nagyságát tudod változtatni.
gabi89: Ha jó játékosról van szó akkor ált az áránál többet kell érte ajánlani (akár kétszeresét is néha..), és a fizetés is legyen 2-300pontnyival magasabb.
CSAK a Fradi
nálam Cambiasso nagyon jó😄 lõttem vele Palermo ellen kb 30ról balalsóba egy gólt😄
Yo, Bitch!
Szóval fizetést ajánjak sokat vagy magáért a játékosért licitáljak jóval az ára fõlé 😄 ...
Egyenlõre még csak az elsõ évem felénél vagyok túl de senkit nem tudtam leigazolni nem akartak eljõnni 😞
Mondjuk lehet ez azért is van mert még csak elsõ év és úgye a másod osztályban vagyok.(mondjuk vezetem a bajnokságot)