81526
-
Én Rolanddal játszottam onlinet, az végülis nem volt rossz.. De ott is mintha nekem kedvezett volna. :)
Hamachis online? Lehet akkor majd játszom én is.
Kell valami plusz patchet feltenni? -
Persze vannak speciális csapat kombinációk (pl. Reál - Roma, Reál - Bayern), amikor általában a Reált behúzza a végére, ill. a Rómát nem húzza annyira.
De amikor 2 Reállal játszottunk, akkor tényleg az volt, hogy 50-50%ban full húzás egyik fél, másik áll, ill. fordítva.
Meg amikor 2 góllal megy vki 2. félidőben, simán megfordítja a formákat (aki vezet kb. full lehúzás, aki jön föl, annak full forma), és jöhet a foggal körömmel eredmény tartás (mivel 1 passz se sikerül, max. ügyesen lehet tartani a labdát, ameddig lehet).
Persze így is lehet játszani, csak alkalmazkodni kell a helyzetekhez... Amikor full rosszak, akkor nagyjából a túlélés a cél. :) -
vki online? -
hát én sok online meccset játszottam, de ilyet nem tapasztaltam
igaz nem egy gépen -
Ahan.
Egyik félidőben vágok 4et halál lazán (akár 30 perc alatt), utána meg 45-60 percig a kapum előtt foggal körömmel kell védekezzek, olyan szinten állnak a játékosok. :)
Meg fordítva..
Általában úgy megy, hogy foggal körömmel kivédekezem, amíg szarok, aztán amint megindulnak, rögtön vágom a gólokat.
Néha elég szánalmas tud lenni, főleg, ha már játszottunk 6-7 meccset, és minden direkt gép belenyúlást fokozottan élünk át (pedig tudjuk, hogy az lesz)... Néha tényleg nincs mit csinálni, ezért kell lőni vagy 3at, amíg lehet... :D
Minden patchel ilyen, most a world cup patch van fenn. De ez már a PES6ban is így volt. -
Egyszerűen kipróbálhatod visszarakod és kipróbálod mediumon, valószínűleg nem lesznek csíkok -
1ik félidőben az egyiket húzza nagyon, a másikban a másikat ???????? -
Azért meg lehetne csinálni szebben is
klikk -
Breki köszi!!
Nem nagyon írok ide, de néha idenézek. :)
Többnyire 1-2 barátommal játszom a PESt 1 gépen, nem visszük túlzásba. :)
Sajna nálunk nagyon bejátszik, hogy 1ik félidőben az egyiket húzza nagyon, a másikban a másikat, és kevésbé élvezetes. De azért élvezzük. :)
Várjuk már az újat... -
Tomy Lee #48221 Nem bizta,hogy valós alapja van ennek a cikknek! -
"A PES 2008 kapusai – mondjuk ki – hulladékok voltak… Mondd kérlek, hogy javultak!
Úgy tűnik, jobbak lettek, de még nem tudok százszázalékos álláspontot foglalni. Nem láttam még a lövésvariációk minden elemét."
Ez nagyon nem tetszik, mert a kapus sohasem öklöz a játékban!
Onlineról se kérdeztek? Mert az elég érdekes! -
Tomy Lee #48219 Hétvégén leszek! -
hú, tudtam hogy ronda a fifa, na de ennyire? 
amúgy tényleg látszik az ismétlődés -
Nagyi2pac #48217 Tehát a mediumos amikor így van a sorrend: fű,koszolódás,minta.
Akkor az enyém high-os lesz!
Ok köszi! -
na végre
akkor márcsak jöni kéne online játszani -
ha csikos akkor high mediumon csak négyzetrácsos jelenuk meg -
Nagyi2pac #48214 HELYESSS!!!! 

Erre már előbb is gondoltam, hogy biztos venni fogsz nemsokára! -
Tomy Lee #48213 Medium??Kit érdekel;-)
Vettem már 1 erőművet(pc-t)!!!Jöhet a high... -
Nagyi2pac #48212 De abba nem vagyok biztos hogy a gyepek medium-on is menni fognak!
-
Nagyi2pac #48211 Hát ja minden újítva lesz!
-
Tomy Lee #48210 Hú de faja kis bírói mezek! -
Nagyi2pac #48209 Bocs hogy megkérdezem mégegyszer de mit is mondtál hogy működik medium-on is? Mer nekem így van sorrendbe fű,minta,koszolódás. -
Nagyi2pac #48208 Ittvan pár kép:
1) kép
2) kép
3) kép
4) kép -
Nagyi2pac #48207 Hát ezekkel már elvagyunk késve mer már pakolom be a cuccost és nem akarom újra csinálni!
-
pl itt van a fifas turf fórumom
klikk
Moonraker amiket berakott fűveket #517-ben sztem annyira rondák látszik az ismétlődés
De most írjam meg neki mikor korábban én tanítottam?
Azt hinnék írigy vagyok P -
Ja és az ami még nagyon zavar ha lehet látni a gyepek szegélyét ésa látszik, hogy a gyep kockákból áll össze -
A #48197-t megcsinálhatnád rendes gyeppel.
A középkezdőkörös koszolódásnál arra vigyázz, hogy ne látszódjon a tükröződés.
Pl a Maierses gyepeknél látszodik (korábbi munkám) és az zavar
tehát teljesen szimetrikus a kopás mintha tükröznék a vonalra is illetve a pálya hosszanti felezővonalára is. -
Nagyi2pac #48203 Asszem neki is állok! -
Nagyi2pac #48202 már csak 13 stadionnak kell beraknom a gyepet!
-
Nagyi2pac #48201 Breki külömben sikerűlt 7 külömböző fajta gyepet csinálnom 4 külömböző koszolódássál és mindegyik egy-két árnyalattal más színű + 3 fajta koszolódást esős időre csinálnom, bár itt annyira nem látszik a külömbség!! Ez azt jelenti hogy a 15 stadion közűl max 3 vagy kevesebb ugyanolyan gyepű stadion lesz!
-
Nagyi2pac #48200 Ja már alig várom!!!
-
nem rossz
ha tényleg igaz nemsemmi játék lesz -
Nagyi2pac #48198 ÚJ PES 2009 INFÓK!!!
http://www.peshungary.hu/cikkek.php?cikkid=5203 -
-
Hajnal Tomi remek goljaval elhoditotta a nemet Szuperkupat a Dortmund:
Dortmund - Bayern Munchen 2-1
http://youtube.com/watch?v=jkYsgNlyufA -
egyértelmű :D -
a korábban berakott Del PIero arc P -
megoldódott -
milyen felbontás kell neki ahhoz, hogy fullscreenen fusson? bármit próbáltam, mindig feldobta hogy ezen a felbontáson nem lehet fullscrenen futtatni...
(lehet hogy a laptop szélesképernyő a baj? :S) -
evo patch