PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- A visszajátszásokat el lehet menteni (gólokat).
- Van voice chat 😊
És ma megjelent egy hivatalos online patch is hozzá.
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
Már a tûzfalat kikapcsoltam,virusirtót kilöttem,de sehogy se megy.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Most az új konfiggal elõjött nekem is az a csík játék közben amirõl korábban volt szó
Vsynch-et bekapcsolva viszont túl gyors lett a játék.
Ti ezt hogy oldottátok meg?
A PES HUNGARY-t is erre a szintre szeretném eljutattni, és természetesen a megújult oldalon Te is szerepet kaphatsz. Én is próbáltalak odacsalogatni, nyilt például egy topik a gyepeidnek, de sajnos nem sokan érdeklõdtek és fogták fel mirõl van szó😊.
Elöttem Hedge téged próbált meg felvenni, de te nem akartál jönni ha jól tudom. Így lettem én, úgy hogy akkor még nem is PES-eztem😊.
A PES HUNGARY jelenleg le van nullázva, de a megújulás folyamatban van. Januárban nagyban megváltozik minden, új szerkesztõkkel, új megjelenésben...
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
én a game grafic studióval csinálom rámész megynyitod a cv_0.bin-t s megkeresed azt a filet amelyiket nygyobbra akarod venni aztán jobb klikk
s azhiszem fentrõl a másodikra kell rámenni , s felhúzni a méretet nagyobbra s mentés cv_0.bin s ezt másold me a régi helyett!
Én csak Pes -el nyomulok, pedig tavaly többet nyomtam a FIFA 2007 -el.
Ha PC -re kiadták volna az XBOX360 -as FIFA2008 -at, akkor elverte volna a PES2008 -at az tuti...
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
A Fifa 08 PC-s változata jó, ha ér egy 3-ast az új ötletek miatt amit belecsempésztek a tavalyi játékba és lebutították a grafikát.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
"#39936
gamespot:
Fifa 08 (pc) 8.5
Fifa 08 (ps3) 8.2
Fifa 08 (xbox360) 8.3
PES 2008 (pc) 7.8
PES 2008 (ps3) 7.5
PES 2008 (xbox360) 8.7
most ezek hülyék?"
azok -.-
egyáltalán a pes2008-nak miért más az értékelése az egyes platformokon,mikor mindre ugyan az a verziót adták ki? LOL
Jah akkor ezért nem volt jó? És hogy is kell ez? 😊
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack