PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Elkészítettem a múltkori esti változatát

Paintel méreteztem ez kicsit rontott a minõségén

Breki33
És javított vmit?

Amúgy hol vetted meg?
Breki33
A sattingsben lévõt már kikapcsoltam

mint már mondtam párszor 1950 GT-t
Viszont ami jó benne:

- A visszajátszásokat el lehet menteni (gólokat).
- Van voice chat 😊

És ma megjelent egy hivatalos online patch is hozzá.

PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!

tobias88
ne a játékon belülit(settingseset) nyomd be! hanem kint az atinál... milyen vkarit vettél?
Breki33
Ezt kipróbáltátok?

link
Breki33
Szval teis megvetted.

Én azt hiszem várok vele egy kicsit míg ez rendezõdik
De te tudsz csatlakozni másokhoz?Nekem vagy gondolkozik kicsit,vagy egybõl de,örökké hibát ir ki.Ha én csinálok "szobát" akkor meg nem jön senki...
Már a tûzfalat kikapcsoltam,virusirtót kilöttem,de sehogy se megy.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

A PES 2008-ban az Online mód szerintem elég egyszerû. Mindent kivettek belõle, ami PES 6-ban bent volt. Megpróbálták a csalókat és a laggereket kiszûrni. Elsõ meccsemen oylan gyors volt a játékmenet, hogy alig tudtam követni. Az ellenfél ki is lépett. Második meccsen jó volt a kapcsolat. Harmadikon nem, ez abban nyilvánul meg, hogy ha az ellenfél játékosainál van a labda akkor az õ játékosai és a labda úgy mond "ugrál", ha nálam van a labda nekem jó, gondolom neki nem. 😊 Így ha rossz a kapcsoalt vagy vki direkt elindít egy feltöltést, mind a két játékos úgyan úgy "szenved"😊. 2vs2 nincs, de ha jól tudom még gamepaddal sem. Sem competition.

a portugáloknak raktam fehér váltómezt s a számot s a nevek szinét át akarom szinezni mert nem látsziknormálisan a fehéren az arany szín
találtam egy pdf-et de abban csak azok a csapatok vannak benne akiknek a licensz miatt nincs normális mezük de nekem kellene a többi is
igen
Breki33
mezszámozásra gondolsz?
tudna nekem segíteni valaki honnan tom megnézni pl azt hogy melyik csapathoz melyik betûtipus vagy szám tartozik??
A látogatottság nõ a PH-n, ez betudható a PES 2008 népszerüségének is. De mi ennél sokkal többet akarunk nyújtani, és ez remélhetõleg el is jön...

majd ha kell, megtudod...

Breki33
ATI-soktól kérdezném

Most az új konfiggal elõjött nekem is az a csík játék közben amirõl korábban volt szó

Vsynch-et bekapcsolva viszont túl gyors lett a játék.

Ti ezt hogy oldottátok meg?
Pacal17
Igen, a PH tényleg nem valami aktív most, de ugy vettem észre hogy egyre több a látogató. Eleinte sose volt semmi komment, hozzászólás, most meg ázért irnak sokan. Ez is mutatja hogy egyre töben látják be hogy a fifa lemaradt, méghozzá nagyon.

Firerock
konkrétan mi az az oldal?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Breki33
Igen énis így tudom

A #39963-at elmagyaráznád?
Igen, szerepet vállalok, én is szeretem a rendezett körülményeket...

A PES HUNGARY-t is erre a szintre szeretném eljutattni, és természetesen a megújult oldalon Te is szerepet kaphatsz. Én is próbáltalak odacsalogatni, nyilt például egy topik a gyepeidnek, de sajnos nem sokan érdeklõdtek és fogták fel mirõl van szó😊.

Elöttem Hedge téged próbált meg felvenni, de te nem akartál jönni ha jól tudom. Így lettem én, úgy hogy akkor még nem is PES-eztem😊.

pcmadrid
Kösz Termi hogy segítettél!!

Breki33
igen ez így van

de ez nem még elõtted volt?
a másikban úgy tudom teis szerepet vállalsz lehet
Breki-t akartuk PES HUNGARY-ra, még anno. De nem akart jönni, amit megértettünk. De ha jól tudom, most szerepet vállalt egy másik nemsokára elinduló PES honlapon. Különben meg sokmindenben segít, de PES HUNGARY-n jelenleg az sem lenne megoldás, ha felvennénk szerkesztõnek... Itt többrõl van szó...

A PES HUNGARY jelenleg le van nullázva, de a megújulás folyamatban van. Januárban nagyban megváltozik minden, új szerkesztõkkel, új megjelenésben...

raknál fel képet hogy milyen lett
a premier league mezcsomag tökéletes!

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

Breki33
Igazából elõtte

De inkább mi szeretnénk õt elhívni onnan :-)
Breki33
Ezt most nem teljesen értem.
Terminátor14
Ez 3 éve volt téma....😛

CSAK a Fradi

quaresma! Breki-t felvehetnéd peshungary-ra,mert az nagyon elvan maradva...

Aki eddig azt mondta, hogy az Online miatt a PES 6-ot nem érdemes megvenni,d e a PES 2008-at igen, az tévedett. A PES 2008 egy "kibõvített" LAN mód, ha lehet iylet írni😊. Ezért megvenni nem érdemes, de kell, ha akarsz játszani másokkal.

Firerock
az utolsó mondat nem teljesen igaz...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

az tényleg jó ötlet
Pethy23
Pár képet rakj be hogy milyen lett!
Trunks
lol

Amici di nessuno...

tobias88
pénz beszél, gamespot ír
az a too big azt jelenti hogy amit ebele akarsz rakni a túl nagy ezért növelni a méretet!!
én a game grafic studióval csinálom rámész megynyitod a cv_0.bin-t s megkeresed azt a filet amelyiket nygyobbra akarod venni aztán jobb klikk
s azhiszem fentrõl a másodikra kell rámenni , s felhúzni a méretet nagyobbra s mentés cv_0.bin s ezt másold me a régi helyett!
HoReSz1975
A FIFA 2008 katasztrófa lett, sz*r grafika és ugyanolyan játékmenet, nem lehet már normálisan beadni a labdát, mert össze vissza rúgja stb...

Én csak Pes -el nyomulok, pedig tavaly többet nyomtam a FIFA 2007 -el.

Ha PC -re kiadták volna az XBOX360 -as FIFA2008 -at, akkor elverte volna a PES2008 -at az tuti...

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

sikerült

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

Ez nem értékelés, hanem reklám.

A Fifa 08 PC-s változata jó, ha ér egy 3-ast az új ötletek miatt amit belecsempésztek a tavalyi játékba és lebutították a grafikát.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

pes 2008 vid. vol1

"#39936
gamespot:
Fifa 08 (pc) 8.5
Fifa 08 (ps3) 8.2
Fifa 08 (xbox360) 8.3

PES 2008 (pc) 7.8
PES 2008 (ps3) 7.5
PES 2008 (xbox360) 8.7

most ezek hülyék?"
azok -.-
egyáltalán a pes2008-nak miért más az értékelése az egyes platformokon,mikor mindre ugyan az a verziót adták ki? LOL

hé amikor telepítem valami too big sztem valami a fálj mérettel van valaki help ezt sose tudtam 😄

nem is kérdezted 😄 de én segítek 😄

ha valakinek sikerült szóljon!!Oks??
köszi!!Már két napja ezzel szenvedek de semmi!Na végre valaki segített!!😄
ha minden igaz akkor ja.. én most fogom felrakni...

mithogykell? törölni? menj a dokumentumokba és ott KONAMI és ott a save-ban az opt fálj-t 😄

bocsi a hülye kérdésért de hól van ez az option file!!Ha ezt törlöm tényleg jók lesznek a mezek??
igen abba hagytam mert értelmetlen senkisem ismer senkit szal teljesen irrealista lenne... ehellyet csinálni fogok sztem egy világválogatottat...

Töröld a meglévõ option fáljt, ha azt akarod hogy a mezek mûködjenek.

Jah akkor ezért nem volt jó? És hogy is kell ez? 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack