81526
-
Nagyi2pac #49230 Hát van egykis hiba benne vízszíntesen a szem felső fele beljebb van ha megnézed! Majd próbálok vmitcsinálni vele! -
Nagyi2pac #49229 Ha letöltötted akkor a mappában lévő "face crespo by sangue & lucealex" nevű bin-t nevezd át faces_1412-re a "hair crespo by sangue & lucealex" nevűt meg hair_4453-ra és másold mindkettő bin-t a kitserver/img/cv_0.img mappába és cseréld le a régivel! -
aszonták hogy gamepadnál nem lesz ilyen... Am kivi vok rá, h h oldották meg :) -
reméljük, gamepaddal fura lenne
sztem ott jobb analóggal lehet bár ezis hülyeség -
de gondolom azt nem kötelező használni -
Ez egyrészt nem XBOx-os grafika másrészt kitalálták ezt az egérrelc zélzós hülyeséget -
Tomy Lee #49224 Sz.ném kérdezni mit,hova kell másolni?Átnevezni kell e?ty -
Nagyi2pac #49223 Pedig sztem az!
-
ez szerintem nem hivatalos trailer, ahhoz túl gyenge -
van egy csöpp olyan érzésem, hogy a boxos grafikát ötvözik majd a tavalyi játékmenettel
, pedig jó lenne valami ösztönzés a Konaminak
-
Nagyi2pac #49220 FIFA 09 PC Screenshots
German websites FIFAinfo.de and FIFA4Fans.de published new FIFA Soccer 09 PC Version screenshots.
Please notice that these screenshots have been done of an Alpha version of FIFA 09 - that's why there are used the kits of last season. The included graphics are not final. The game is developped for about 70%, and there will be lots of chances during the next time.
KÉPEK: http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=13934
Azért vmit a FIFA is fog újítani az EA logós mezeken kívül!
Legalábbis picit nagyobb "ugrás" lesz a 08 és 09 között mint ami volt a 07 és 08 között!
De ez még mindig kevésnek látszik...
-
találtam egy cseh srácot és tök jó meccseket játszottunk, zéró lag, maximális élvezet :)
mondta, hogy nem szereti a nagy csapatokat és legszívesebben a cseh válogatottal és a juventusszal van,ezért én a fiorentinát választottam és hatalmas meccseket játszottunk... 3x én nyertem ilyen 4-0, 3-3,5-1 arányban, a végén meg ő 2-1re, aztán csúnyán elvert amikor a magyarokkal voltam először 0-2 majd 4-2
Kollerel fejelt vagy 4 gólt összesen :)
mondta, hogy neki sem lagolt pedig neki 2,5Mbites nete van ( nekem megy 8 ) nagyon jó volt a kapcsolat, kb mint pes 6-nál -
na játszottam 6 online meccset, és egész jók voltak csak 2 magyarral találkoztam abból az egyik nem ért rá a másikkal meg csak 2 meccset játszottunk, de a külföldiekkel is egész jó volt
hová tünt a többi magyar ? -
Nagyi2pac #49217 Ok bennlesz az Update-ben, hacsak nem hibás, mert még nem próbáltam! -
hát amit beraktál játékba nem vmi jó, ez viszont kurvajó, kb így néz ki most igazából. -
Nagyi2pac #49215 az érdekes, eztsem értem! 
pedig ha van kserv.dll a kitserver-ben akkor annak mindeképp be kéne jönnie asszem. -
na nálam nincsen semmi ilyen felirat -
Nagyi2pac #49213 Ez egész jó Crespo arc nem?
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=29645
-
Nagyi2pac #49212 mivan velük? 
mezválasztás, (csapat ID-k) már írtam, azok alapból ott vannak amikor bejön ez a BL-es menü! -
és a felsők?
a mezválasztás
a gamepad miatt nem lehet
-
Nagyi2pac #49210 Oldalt van a sched.dll-es az csak akkor jelenik meg ha F1-et nyomok! A fenti mezválasztásos 4 cucc meg a bal felső sarokban asszem a csapat ID-k magától jelennek meg!
Nem az lehet a baj hogy nálad be van dugva a gamepad és ezért nem érzékeli az F1-et meg a többit??
-
na nálam nincsenek fent feliratok
akkoris van ha nem nyomsz semilyen f-et? -
Nagyi2pac #49208 Megpróbáltam úgy ahogy te csináltad a régi "teli" kitserver-t átneveztem az tiszta kitserver-t meg bemásóltam installáltam és működik!
1)Group league beállít
2)F1-el aktivál F2-val első mód
3)F2-vel másik mód
-
nálam berakja a bin-eket de semmi választó képernyő sincs
nálad ezek akkoris vannak ha üres a kitserver?
tehát ha csak az van amit átküldtél -
Nagyi2pac #49206 Nemtom érdekesen vam megoldva ez az egész rendszer! Nálam a 7.3-as kitserver volt az alap, abban lecseréltem a 7.3-as kserv.dll meg a stadium.dll-t 7.3.1-re, puls még lecseréltem sched.dll-t a régi 7.1.3-asra gondolom észrevetted! Nálam minden működik!
-
Nagyi2pac #49205 neeeem...csak hátha megfeledkeztél róla
-
érdekes, hogy minden más rendesen működik -
ugyanaz -
na megoldottam
viszont kitserver-7.30.rar-t felrakva 7.31-es kserver sem jó
most megnézem a tiéddel -
érdekes merrt pl f-re rakva elindul , és hiába rakok fel új exe-t akkor sem jó -
persze, kezdőnek nézel? P -
frankó már a másik se megy -
Nagyi2pac #49198 Asszem ezt akkor szokta kiírni amikor már van egy használatban lévő kitserver és mégegyet isntallálni akarsz! Legalábbis nálam akkor volt ilyen! -
Nagyi2pac #49197 remove-oltad a régit mielőtt ezt megpróbáltad installálni? -
kitserver7 installer hibát észlelt ezért leállt -
még most nem tudom megnézni -
Nagyi2pac #49194 na mükszik? -
igen igazad van -
Nagyi2pac #49192 gamingaccess-en találsz egy csomó ilyen facepack-ot a Pro Evolution Soccer 6 kategóriában!
-
Nagyi2pac #49191 Igaz és nem sokat játszottam PES6-tal de egyértelműen látszik hogy ez nem PES2008-as!
De tőlem kérdezted hogy ezeket az arcokat használtam?