PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#eljen>#eljen>Profi.Nagyon köszi!
Délután hazaérek és ezalapján megpróbálok valamit összehozni edit opciónál.
Délután hazaérek és ezalapján megpróbálok valamit összehozni edit opciónál.
★ 汤姆 李
Mondjuk ez elég ronda láttam már jobbat pl
Ezt
Azt hiszem nem végleges
http://pesol.forumcommunity.net/?act=Print&f=1547371&t=10761290
Ezt
Azt hiszem nem végleges
http://pesol.forumcommunity.net/?act=Print&f=1547371&t=10761290
Tisztában vagyok mindezzel Breki😊
Van ez is az is de eredetiben konzolra van + a játék és ott is használom.
Lehetne,hogy belinkeltek ide 1 képet Ibra-rol?Patch-el vagy anélkül én nembánom csak tudjam és lássam,hogy milyen az eredeti jelenlegi forma szerint.thx!
Van ez is az is de eredetiben konzolra van + a játék és ott is használom.
Lehetne,hogy belinkeltek ide 1 képet Ibra-rol?Patch-el vagy anélkül én nembánom csak tudjam és lássam,hogy milyen az eredeti jelenlegi forma szerint.thx!
★ 汤姆 李
PC-n nem nagyon tökölünk ezzel egy csomó patch jön ki csak fel kell rakni és kész
konzolon ez nehézkes sztem
most lehet azért elég jót 130 ezerért kapni
persze az igazi a 250 ezres árkategória
konzolon ez nehézkes sztem
most lehet azért elég jót 130 ezerért kapni
persze az igazi a 250 ezres árkategória
nem prezentációs projectoron nézted?
mert most olvasgatok utánna és házimozis dolgoko nagyobb felbontásban sokkal szebb
mert most olvasgatok utánna és házimozis dolgoko nagyobb felbontásban sokkal szebb
probáltam, de tényleg csak poénnak jó.. nagyon kijönnek rajta a pixelek, és nem lehet annyira élvezni a grafikát. Viszont megvan az a feeling, mintha tényleg meccset néznél 😄 (bár itt kell megjegyeznem, hogy csak az érzés volt meg, mert kiprobáltam a fifát, és a futás, irány változtatás, egyértelmûen szebben mutatott benne, mint a pes jégpályás csuszkálása.. no de a bejátszások?! Pes alatt apám leült mellém nézni a meccset! 😄)
Ezért viszont szerintem ahogy alattam is irták, felesleges venni. Hatalmas síkképernyõs TV megvétele viszont egyértelmûen jó ötlet. Nos ott nem csak a hangulat, de még a grafika is meglenne! 😊
Ezért viszont szerintem ahogy alattam is irták, felesleges venni. Hatalmas síkképernyõs TV megvétele viszont egyértelmûen jó ötlet. Nos ott nem csak a hangulat, de még a grafika is meglenne! 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Mi köze van ennek ahoz,hogy konzol vagy sem<#conf>#conf> (#41115)
Én csak tudni szeretném ezt és semmi patch + másegyéb nem érdekel😞
Projektort csakis valami jobb fajtát érdemes venni de az drága nagyon!
Arról nem is beszélve,hogy nem játékra lett gyártva.
Szvsz lcd tv lenne a jobb ötlet megvételre.
Én csak tudni szeretném ezt és semmi patch + másegyéb nem érdekel😞
Projektort csakis valami jobb fajtát érdemes venni de az drága nagyon!
Arról nem is beszélve,hogy nem játékra lett gyártva.
Szvsz lcd tv lenne a jobb ötlet megvételre.
★ 汤姆 李
X360,tehát a patch felejtõs😊
★ 汤姆 李
There are tons of posts about PES 2008, always saying bad things about the game and konami and so on. Tons of criticism.
I create that post to put a bit of justice.
Yes it´s true, PES 2008 has many issues. Since Etoo, Ronaldinho, Messi, Zlatan, to frame-rate, online play, bad keepers and so on... However we must remember that we´ve been playing these awesome konami football games for years... think about the time you spent playing this amazing PES Series. And then, you should also know that even Seabass (main creator of Winning Eleven) doesn´t like the game, and he is the first to admit that the game is not good as they wanted to... Not every Games director would admit such a thing.. and he does!! And the fact that konami is releasing patches is also good news. They know they blowed it, they´re trying to give us enjoyment, as they can. Some days ago, a PC patch was released, it fixed many issues. Yesterday, time to PS3 and xbox360 patches. It fixed many issues also. Is it enough? no.. there still exist some problems. But as they said:
"Konami will continue to look into ways to extend users’ enjoyment of PES 2008 and is still working on improvements" -> http://uk.games.konami-europe.com/ne...62E?idNews=293
So... Konami created this great game we played for many years. This year´s version has problems and they admit it!!! Everyone fails, they failed, but at least they admit it. And they keep releasing patches to fix the problems. So I just want to say, thank you konami for giving me such a big and realistic game. If wasn´t PES I wouldn´t play any football game as FIFA sucks every year, poor game (and don´t tell me this year´s version is great because it isn´t, it just evolved a lot from last FIFA releases, but stills worse than PES). So I will stick with this PES 2008, and I will be optimistic for the future. I know konami will work hard as hell after this yera criticism over the game. Thank you for all. PES stills a religion here.
Sorry about my poor english, did my best.
I create that post to put a bit of justice.
Yes it´s true, PES 2008 has many issues. Since Etoo, Ronaldinho, Messi, Zlatan, to frame-rate, online play, bad keepers and so on... However we must remember that we´ve been playing these awesome konami football games for years... think about the time you spent playing this amazing PES Series. And then, you should also know that even Seabass (main creator of Winning Eleven) doesn´t like the game, and he is the first to admit that the game is not good as they wanted to... Not every Games director would admit such a thing.. and he does!! And the fact that konami is releasing patches is also good news. They know they blowed it, they´re trying to give us enjoyment, as they can. Some days ago, a PC patch was released, it fixed many issues. Yesterday, time to PS3 and xbox360 patches. It fixed many issues also. Is it enough? no.. there still exist some problems. But as they said:
"Konami will continue to look into ways to extend users’ enjoyment of PES 2008 and is still working on improvements" -> http://uk.games.konami-europe.com/ne...62E?idNews=293
So... Konami created this great game we played for many years. This year´s version has problems and they admit it!!! Everyone fails, they failed, but at least they admit it. And they keep releasing patches to fix the problems. So I just want to say, thank you konami for giving me such a big and realistic game. If wasn´t PES I wouldn´t play any football game as FIFA sucks every year, poor game (and don´t tell me this year´s version is great because it isn´t, it just evolved a lot from last FIFA releases, but stills worse than PES). So I will stick with this PES 2008, and I will be optimistic for the future. I know konami will work hard as hell after this yera criticism over the game. Thank you for all. PES stills a religion here.
Sorry about my poor english, did my best.
Lehet edzért nem vettem meg eddig, de nekem fontosak ezek az apróságok is mert sokkal élerthûbbé teszik.
Persze ha kipróbálás nélkül megveszem lehet énis szidom, de így számomra a legjobb eddigi foci.
Persze ha kipróbálás nélkül megveszem lehet énis szidom, de így számomra a legjobb eddigi foci.
Edit funkción vagyok rajta egyébként😊Van mit javítgatni azért,hogy jobban megfeleljen a mostani valóságnak.
★ 汤姆 李
Nemtudjátok véletlenül,hogy Ibra-hoz melyik az a hajtipus a játékban ami jelenleg van neki?
★ 汤姆 李
Nálam szokott.
Amúgy minden nehézségi szinten ennyire hülyék a játékosok?
Értem ezalatt hogy olyan helyzetekbe passzolnak hogy 5-6 méteres lesek vannak meg ilyenek.
Amúgy minden nehézségi szinten ennyire hülyék a játékosok?
Értem ezalatt hogy olyan helyzetekbe passzolnak hogy 5-6 méteres lesek vannak meg ilyenek.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Miért nem alkalmaz a játék elõnyszabályt?
Ez kimaradt?Vagy mi van ezzel?
Ez kimaradt?Vagy mi van ezzel?
★ 汤姆 李
Valaki megmondaná hogy kell igazolni mert senki nem akar jönni pedig megnyeretem veretlenül a D2-öt és megnyertem a D2 kupát is,természetesen Top Pleyer-en.
FORZA MILAN!!!
Tényleg szuper a játék...csak akinek megvan eredetiben..annak ez nem annyira!Szánalmas a Konami amit net címén eladott azoknak akik évek óta veszik a játékaikat!
Szerintem inkább nem azt kellett volna megcsinálniuk,hogy animációban körbe-körbe fussanak,hanem,hogy lehessen neten is játszani!Normálisan!!!
Persze érzik õk is valami nem ok,és ilyenkor jön a nagy szöveg tõlük..majd a PES 2009..pfff..Emlékszem fél éve még arról beszélt a kis japán,hogy 4 a 4 ellen lesz a neten..aha..összesen..4-en vannak a neten!lehet erre gondolt!Tényleg én sosem írogattam ide be,de tényleg fel vagyok háborodva,hogy ennyire le tojják azokat akik megveszik a játékot eredetiben!
Bocs srácok, hogy hetente egyszer kiakadok, és irkálok ide,de tényleg felháborító!!
Szerintem inkább nem azt kellett volna megcsinálniuk,hogy animációban körbe-körbe fussanak,hanem,hogy lehessen neten is játszani!Normálisan!!!
Persze érzik õk is valami nem ok,és ilyenkor jön a nagy szöveg tõlük..majd a PES 2009..pfff..Emlékszem fél éve még arról beszélt a kis japán,hogy 4 a 4 ellen lesz a neten..aha..összesen..4-en vannak a neten!lehet erre gondolt!Tényleg én sosem írogattam ide be,de tényleg fel vagyok háborodva,hogy ennyire le tojják azokat akik megveszik a játékot eredetiben!
Bocs srácok, hogy hetente egyszer kiakadok, és irkálok ide,de tényleg felháborító!!
Hu megint láttam egy újdonságot
MARCHIONI kipattanóbol bevágta a másodikat erre elkezdett körbe körbe szaladni a többiek pedig próbálták utolérni :-))))
Szuper ez a játék !!!!!
Végre visszavettük a vezetést a Milan-tól <#mf2>#mf2><#papakacsint>#papakacsint>

MARCHIONI kipattanóbol bevágta a másodikat erre elkezdett körbe körbe szaladni a többiek pedig próbálták utolérni :-))))
Szuper ez a játék !!!!!
Végre visszavettük a vezetést a Milan-tól <#mf2>#mf2><#papakacsint>#papakacsint>

Én a FKuyt MixPatch v2.0-et tegnap kipróbáltam nagyon jó lett és nem írja felül a stadionokat hálisten hanem fõleg egyxébb dolgokat cserél.
A másiknál kiváncsi lennék a tapasztalatokra
A másiknál kiváncsi lennék a tapasztalatokra
majd kipróbáljuk.köszi!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ez még mindig a német peshez van? Mert rárakom az angolra és a fél játék német lesz :/
http://goo.gl/gd6Zi5
Ez a PS3 verzióra vonatkozott.