PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Srácok. ez vicc. most játszottam 3 meccset a neten. iszonyú!
Nekem elegem lett ebbõl 1 hónapja vettem meg, és még nem tudtam egy jót játszani vele!
Akinek megvan össze kéne fogni, és a Magyarországi képviseletet felkeresni!
Köszönjük, de ennyi elég volt, játszanak õk a neten vele!
Sorba jönnek ki a patchek,de gyakorlatilag ugyan olyan szar.
Nekem elegem lett ebbõl 1 hónapja vettem meg, és még nem tudtam egy jót játszani vele!
Akinek megvan össze kéne fogni, és a Magyarországi képviseletet felkeresni!
Köszönjük, de ennyi elég volt, játszanak õk a neten vele!
Sorba jönnek ki a patchek,de gyakorlatilag ugyan olyan szar.
Honnan lehet leszedni, olyan patxhet, ami tartalmazza a Angol csapatok mezeit, mert amit a peshungarn találtam az nem csinált az angolokkal semmit csak a logók lettek meg.
ami a lényeg, ugyanolyan szar maradt, hívom is a cdgalaxist, hogy mi a módja a pénzpisszafizetésnek.
vicces 8 megás net le, fél mega fel, azt olyan lag van, még maikor itthon nyomjunk helyi hálón... mért, mert a köcsög konami szervert be kell vonni, ami olyan szar hogy leírni sem tudom.
részemrõl a gém leírva
vicces 8 megás net le, fél mega fel, azt olyan lag van, még maikor itthon nyomjunk helyi hálón... mért, mert a köcsög konami szervert be kell vonni, ami olyan szar hogy leírni sem tudom.
részemrõl a gém leírva
Steam Nick: adakiller
http://uk.games.konami-europe.com/news.do;jsessionid=FA801639D0D6DB3EFB6424893A9923AB?idNews=294
http://dl.konami-europe.net/PES2008Patch1_20.zip
http://dl.konami-europe.net/PES2008Patch1_20.zip
New PC-Patch 1.20 for PES 2008 now available
Konami Digital Entertainment GmbH has released a new patch for the PC-DVD version of its PES 2008 title.
The free update corrects issues related to network connections, and adresses the slowdown that affected online play. The match-making system has also been enhanced, while some incompatibilities with graphic cards and Vista have been resolved.
Konami is committed to continually enhancing users’ gameplay experiences, and will continue to look into ways of improving PES 2008.
Recent Updates:
1) Searching for opponents in “Quickmatch” tries first to pair you with players having a good connection
2) Occasionally appearing slow downs during matches have been fixed to improve game play quality
3) Some changes to the network structure have been introduced in order to solve issues for users which are not able to connect to opponents
4) Issues with Windows Vista causing PES 2008 not to recognize the full amount of the video card's VRAM have been fixed.
5) Various other minor issues have been corrected
Konami Digital Entertainment GmbH has released a new patch for the PC-DVD version of its PES 2008 title.
The free update corrects issues related to network connections, and adresses the slowdown that affected online play. The match-making system has also been enhanced, while some incompatibilities with graphic cards and Vista have been resolved.
Konami is committed to continually enhancing users’ gameplay experiences, and will continue to look into ways of improving PES 2008.
Recent Updates:
1) Searching for opponents in “Quickmatch” tries first to pair you with players having a good connection
2) Occasionally appearing slow downs during matches have been fixed to improve game play quality
3) Some changes to the network structure have been introduced in order to solve issues for users which are not able to connect to opponents
4) Issues with Windows Vista causing PES 2008 not to recognize the full amount of the video card's VRAM have been fixed.
5) Various other minor issues have been corrected
Készítettem egy Palladino-t csak azt nem tudom hogy a két rész közötti színátmeneret hogy lehetne jobbra megcsinálni
vszínúleg megcsinálom az arc színeit ps-el inkább

vszínúleg megcsinálom az arc színeit ps-el inkább

Dehogynem a prifile-ban is be lehet állítani
korábban többször leírtam, hogy
De keress rá hogy pl nvidia v-synch és képek a google-ban
korábban többször leírtam, hogy
De keress rá hogy pl nvidia v-synch és képek a google-ban
V-Synch-et nem talalom sehol sem a beallitasok kozott😞 Kepfrissites meg 85Hz, azzal sztem nincs gond.Lehet erdemes lenne visszaraknom a regi deriverem?
sztem a V-Synch-et kell driverben bekapcsolni illetve a képfrisítést beállítani
De én már ATI-s vagyok
De én már ATI-s vagyok
Breki!
Figyu!Hetvegen feltettem a 6600GT-nek egy ujabb driveret(163.75) elotte ha jol emlekszem 74.21-es volt.A regivel nem vibralt a kep viszont ezzel igen.Meccs kozben nagyon.Be van love a beallitasoknal ahogy kell es megis vibral.Ha kiveszem akkor nagyon durva akkor meg a fomenube is😞 Ebbe az uj driverbe allig lehet valamit allitani.Nem tudsz nekem segiteni?
Figyu!Hetvegen feltettem a 6600GT-nek egy ujabb driveret(163.75) elotte ha jol emlekszem 74.21-es volt.A regivel nem vibralt a kep viszont ezzel igen.Meccs kozben nagyon.Be van love a beallitasoknal ahogy kell es megis vibral.Ha kiveszem akkor nagyon durva akkor meg a fomenube is😞 Ebbe az uj driverbe allig lehet valamit allitani.Nem tudsz nekem segiteni?
tegnapelõtt volt alkalmam projektorral kipróbálni a játékot
Hát mit mondjak fenomenális úgy játszani, hogy szinte az egész falon azt látod, pedig vászon nélkül próbáltuk szinte az egyik legolcsóbb Toshiba modellel.
Kell nekem egy ilyen (jobb) projektor.
Mindenkinek csak ajánlani tudom 4-5 akkora mint az lcd tv-k.
Hát mit mondjak fenomenális úgy játszani, hogy szinte az egész falon azt látod, pedig vászon nélkül próbáltuk szinte az egyik legolcsóbb Toshiba modellel.
Kell nekem egy ilyen (jobb) projektor.
Mindenkinek csak ajánlani tudom 4-5 akkora mint az lcd tv-k.
Hopsz 2x ugyanaz a kép sry...második ez akart lenni: (itt minden jó)

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Nem tudom valaki felrakta-e ezt a kijelzõ csomagot:
Link
én felraktam minden jó ami a kijelzõt illeti csak a menübe eltüntek a logók...
Esetleg valami 5let?
Link
én felraktam minden jó ami a kijelzõt illeti csak a menübe eltüntek a logók...
Esetleg valami 5let?
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Huh, dejót onlineoztam most 😊 alig volt lagg, összeakattam 1 Walesi sráccal aztán azzal funnoltunk. Mind a 3 meccsen ugyan kikaptam, de a az Urugay Elefántcsontpárt megy a M.O- Wales meccsen azé mexorongattam XD a másik az ijen fun meccs volt (kapussan osztogattam neki a kötényt XD)
hát én nekem ilyen kép nem lesz év végén😞
14 pontos hátrányomat ledolgoztam 3-ra erre Milan elleni derbyn kikaptam 3-2-re:@
14 pontos hátrányomat ledolgoztam 3-ra erre Milan elleni derbyn kikaptam 3-2-re:@
Yo, Bitch!
piros hajú csávó? 😮
sPATCHisma v 2.1
New PAtch for pes 2008 pc.... All Nationals kits All classic nations All premier league kits All seria A kits New Balls and more..... very easy Installation.......
http://downloads.gamingaccess.com/
New PAtch for pes 2008 pc.... All Nationals kits All classic nations All premier league kits All seria A kits New Balls and more..... very easy Installation.......
http://downloads.gamingaccess.com/
Scoreboard Edition v 1.0
Több változat is elérhetõ:
- Champions League Premiere TV Logo (white Font)
- Champions League Sky Sport England TV Logo (White Font)
- Champions League Sky Sport Italy TV Logo (White Font)
- Champions League Chanal Sport TV Logo (White Font)
- Champions League No TV Logo White Font( use your own TV Logo)
- Champions League Premiere TV Logo (Yellow Font)
- Champions League Sky Sport England TV Logo (Yellow Font)
- Champions League Sky Sport Italy TV Logo (Yellow Font)
- Champions League Chanal Sport TV Logo (Yellow Font)
- Bundesliga Arena TV Logo
- Bundesliga Premiere TV Logo
- Bundesliga without any TV Logo (Use your own TV Logo)
A telepítés egyszerû, AFS Explorer vagy Graphic Studio segítségével:
1. lépés:
Importáld be a
unnamed_50.bin és unnamed_104.bin fájlokat
ebbõl a mappából: "rv_x"
a Te rv_x.img, ahol rv_x = A játék nyelve
rv_e.img (Angol) rv_g.img (Német) rv_i.img(Olasz) stb.
és cseréld le a régi fájlokat az újakkal
2. lépés:
Importáld be a
unnamed_863.bin, unnamed_864.bin, unnamed_866.bin fájlokat
a: "cv_0" mappából
a Te cv_0.img fájlodra, és cseréld a régi fájlokat az újakra
Letöltés
Több változat is elérhetõ:
- Champions League Premiere TV Logo (white Font)
- Champions League Sky Sport England TV Logo (White Font)
- Champions League Sky Sport Italy TV Logo (White Font)
- Champions League Chanal Sport TV Logo (White Font)
- Champions League Premiere TV Logo (Yellow Font)
- Champions League Sky Sport England TV Logo (Yellow Font)
- Champions League Sky Sport Italy TV Logo (Yellow Font)
- Champions League Chanal Sport TV Logo (Yellow Font)
- Bundesliga Arena TV Logo
- Bundesliga Premiere TV Logo
- Bundesliga without any TV Logo (Use your own TV Logo)
A telepítés egyszerû, AFS Explorer vagy Graphic Studio segítségével:
1. lépés:
Importáld be a
unnamed_50.bin és unnamed_104.bin fájlokat
ebbõl a mappából: "rv_x"
a Te rv_x.img, ahol rv_x = A játék nyelve
rv_e.img (Angol) rv_g.img (Német) rv_i.img(Olasz) stb.
és cseréld le a régi fájlokat az újakkal
2. lépés:
Importáld be a
unnamed_863.bin, unnamed_864.bin, unnamed_866.bin fájlokat
a: "cv_0" mappából
a Te cv_0.img fájlodra, és cseréld a régi fájlokat az újakra
Letöltés
Pro Evolution Soccer 2008 Patch (by YNWA) - Version 0.6
A változások listája (lefordítva saját magam által😛):
Stadionok
- Új gyep textúra és paletta a Nou Camp stadionnak
- A Nou Campban észrevehetõ árnyékhiba javítva
- El Monumental stadion javítva
Mezek
- Új mezek az Arsenalnak, Celticnek, Man Citynek és a Galatasaray csapatának
- Új mezek Oroszország, Spanyolország, Finnország és Észak Írország válogatottjának
- Új mezszámozás és betûtípus Spanyolországnak, Észak Írországnak, Norvégiának és Wales-nek.
- Javított mez-modellek és nyakrészek
Arcok
- Új arc Carew, Saviola, Carrick, Agger, Scholes, Van Der Vaart, Pauleta és a többiek számára...
Grafikák
- Javított Aston Villa, Middlesbrough, Inter, Twente logók
- Új, "glass-style" stílusú kupa - és ligalogók
- Új Liga Mód képernyõ
- Új Kupa Mód képernyõ ( minden kupának egyedi )
- Új "glass-style" logók az Edit Módban
Option File
- Minden Premier League igazolás
- Javított mezek, mezszámok és formációk Horvátország, Dánia, Finnország Hollandia, Olaszország, Svédország és Anglia válogatottjának
- Javított kezdõcsapatok a legnagyobb Premier League csapatoknak
- Az összes Premier League játékos mezének a hátulján a valós felirat szerepel, a valós stílusban
[b]A telepítés menete [b]
Elõször is készíts biztonsági mentést a filejaidról (cv_0.img, cv_1.img, rv_e.img, settings.exe, option fileok)
- Ezután menj a Vezérlõpult -> Programok telepítése és törlése -> És töröld le a "Pro Evolution Soccer 2008 Patch"-et
- Nyisd meg a PES 2008 Patch 0.6 Update.exe fájlt -> Válaszd ki azt a mappát, ahova a PES-t telepítetted -> Nyomj Installt
- Ezek után menj belea PES 2008 mappádba -> PES 2008 Patch Update -> AFS Explorer -> AFS Explorer.exe
- File -> Import AFS File -> PES 2008 Directory / img / cv_0.img
- Action -> Import folder -> PES 2008 Directory / PES 2008 Patch Update / cv_0 /
- Nyomj ‘Yes’ amikor megkérdezi, hogy rebuildingolja-e az AFS fileodat -> OK ->
- Írj be egy filenevet az új .img fájlodnak ( például cv_0_new.img ) -> OK
- Miután az importálás kész, menj a PES 2008 mappádban található / img / mappába majd nevezd át az újonnan létrehozott cv_0_new.img (a példánkban szereplõ - ha Te más neved adtál meg korábban a mentésnél, akkor értelemszerûen azt) cv_0.img-re. ( természetesen elõtte nevezd át, vagy töröld le a régi cv_0.img fájlodat )
Ugyanígy kell eljárni a cv_1.img, rv_e.img (rv_g.img, rv_s.img, stb.) fájlok esetében is.
A készítõk:
- Mezek: Dark Nero, Gu3d4, V@DER, Jumberto, Yogui, Billy, Biker_Jim
- Arcok: EricVN, Manduca11, bartek_brt, McZi, k1k@w1, Mulder, The Kadir
- Grafikák: Derek (FM 2008), Uefa.com
Letöltés (egyenlõre csak megaupload, hamarosan feltöltik máshova is)
A változások listája (lefordítva saját magam által😛):
Stadionok
- Új gyep textúra és paletta a Nou Camp stadionnak
- A Nou Campban észrevehetõ árnyékhiba javítva
- El Monumental stadion javítva
Mezek
- Új mezek az Arsenalnak, Celticnek, Man Citynek és a Galatasaray csapatának
- Új mezek Oroszország, Spanyolország, Finnország és Észak Írország válogatottjának
- Új mezszámozás és betûtípus Spanyolországnak, Észak Írországnak, Norvégiának és Wales-nek.
- Javított mez-modellek és nyakrészek
Arcok
- Új arc Carew, Saviola, Carrick, Agger, Scholes, Van Der Vaart, Pauleta és a többiek számára...
Grafikák
- Javított Aston Villa, Middlesbrough, Inter, Twente logók
- Új, "glass-style" stílusú kupa - és ligalogók
- Új Liga Mód képernyõ
- Új Kupa Mód képernyõ ( minden kupának egyedi )
- Új "glass-style" logók az Edit Módban
Option File
- Minden Premier League igazolás
- Javított mezek, mezszámok és formációk Horvátország, Dánia, Finnország Hollandia, Olaszország, Svédország és Anglia válogatottjának
- Javított kezdõcsapatok a legnagyobb Premier League csapatoknak
- Az összes Premier League játékos mezének a hátulján a valós felirat szerepel, a valós stílusban
Elõször is készíts biztonsági mentést a filejaidról (cv_0.img, cv_1.img, rv_e.img, settings.exe, option fileok)
- Ezután menj a Vezérlõpult -> Programok telepítése és törlése -> És töröld le a "Pro Evolution Soccer 2008 Patch"-et
- Nyisd meg a PES 2008 Patch 0.6 Update.exe fájlt -> Válaszd ki azt a mappát, ahova a PES-t telepítetted -> Nyomj Installt
- Ezek után menj belea PES 2008 mappádba -> PES 2008 Patch Update -> AFS Explorer -> AFS Explorer.exe
- File -> Import AFS File -> PES 2008 Directory / img / cv_0.img
- Action -> Import folder -> PES 2008 Directory / PES 2008 Patch Update / cv_0 /
- Nyomj ‘Yes’ amikor megkérdezi, hogy rebuildingolja-e az AFS fileodat -> OK ->
- Írj be egy filenevet az új .img fájlodnak ( például cv_0_new.img ) -> OK
- Miután az importálás kész, menj a PES 2008 mappádban található / img / mappába majd nevezd át az újonnan létrehozott cv_0_new.img (a példánkban szereplõ - ha Te más neved adtál meg korábban a mentésnél, akkor értelemszerûen azt) cv_0.img-re. ( természetesen elõtte nevezd át, vagy töröld le a régi cv_0.img fájlodat )
Ugyanígy kell eljárni a cv_1.img, rv_e.img (rv_g.img, rv_s.img, stb.) fájlok esetében is.
A készítõk:
- Mezek: Dark Nero, Gu3d4, V@DER, Jumberto, Yogui, Billy, Biker_Jim
- Arcok: EricVN, Manduca11, bartek_brt, McZi, k1k@w1, Mulder, The Kadir
- Grafikák: Derek (FM 2008), Uefa.com
Letöltés (egyenlõre csak megaupload, hamarosan feltöltik máshova is)
Breaking news over at PC Action have just translated an article from Konami Europe headquarters talking about PES 2008.
Some Players were dissatisfied with PES 2008 and say that the gameplay has changed. What do you think about that?
It's a matter of taste, just like every game and movie. That's absolutely normal. Some people like it, some don't. We as a company can say: we have released the best possible game at that point of time, with all the limitations which exist during the development of a game. Furthermore you have to consider the quantity of the developing team, the time and so on. And of course we take the opinion of PES fans seriously. The diving feature in PES 2008 for example was postulated by the fans and we implement such ideas as far as they are possible.
PES 2008 has still problems with online gaming. Why is that?
In online gaming there are hundreds of components you have to consider. There are too many complicated factors you have to take into account when get involved in online gaming. And we are working hard to get rid of these problems.
Some Players were dissatisfied with PES 2008 and say that the gameplay has changed. What do you think about that?
It's a matter of taste, just like every game and movie. That's absolutely normal. Some people like it, some don't. We as a company can say: we have released the best possible game at that point of time, with all the limitations which exist during the development of a game. Furthermore you have to consider the quantity of the developing team, the time and so on. And of course we take the opinion of PES fans seriously. The diving feature in PES 2008 for example was postulated by the fans and we implement such ideas as far as they are possible.
PES 2008 has still problems with online gaming. Why is that?
In online gaming there are hundreds of components you have to consider. There are too many complicated factors you have to take into account when get involved in online gaming. And we are working hard to get rid of these problems.
Nincs rajta mert az egesz 3.5 giga es csak az angol van rajta egyedul😞
Breki nem toltened valahova fel nekem a nemet nyelvi fajlt azt a 10 megasat?Ha a nemet kommentart nem is....
Breki!
Nem tudod elkeszult e a teljes magyarositas a jatekhoz?A fifah. kinn volt a 0.5 os verzio azota semmi.....
Nem tudod elkeszult e a teljes magyarositas a jatekhoz?A fifah. kinn volt a 0.5 os verzio azota semmi.....
Senkise nyomja projektorral?
Na akkor pár példa
Méretek arányaiban:
Játékban
http://www.youtube.com/watch?v=7uNvMkzPq9Q&feature=related
Na akkor pár példa
Méretek arányaiban:
Játékban
http://www.youtube.com/watch?v=7uNvMkzPq9Q&feature=related
Hát lehet nevetni fogsz de én azthittem,hogy abból a telefon-os játékból van amit itt pár hete linkeltek be:-)
★ 汤姆 李