PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
256-os memkarival!
És wireless controllerrel szóval csak demót nem tudsz vele letölteni de amúgy minden másra tudod használni ami nem olyan helyigényes😄
Szóval filmet se tudsz rá másolni.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
de tuti láttam egyet 60 rugóért😄 akkor az ujsagban volt, keresgélek😄
Yo, Bitch!
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
megpróbálom megkereseni, vagy ide sg-re linkelte vki vagy itthon láttam vmék ujsagban😄
Yo, Bitch!
tud valaki errõl bõvebb infót?
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
de láttam a youtube-n is videot róla
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Létszi segítsetek!
erre nagyon jó példa

The second issue of Konami Presents... is once again dedicated to Pro Evolution Soccer 2008. Now that you're playing PES 2008 this latest issue focuses on helping you to improve your game. Issue 2 of Konami Presents... PES 2008 also features an interview with Michael Owen an in-depth report on the recent PES Euro Finals in Seville, a look into the future of PES on Wii, PSP, DS, as well as offering you the chance to win PES 2008 Mobile complete with a Nokia Nseries Multimedia computer.
http://www.gamerzines.com:80/konami/
szerencsére visszarakva az eredeti bin-t újra jók és a Grygera arc is jó lett
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Mert igaz, hogy több részletet be lehet tenni, de elõtte manuálisan le kell szedni a dolgokat mivel különben pl 4 fül lesz stb és mint látható alul ígysem tökéletes
a Fifa fórum faq-jában a részletes leírás
de animation shop-ra keresve ittis megtalálod
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...