PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem veszek ilyen gold-ot de eredeti a játék akkor tudok neten játszani?
Érdekes, hogy azt mondod, hogy nem tetszik XBOX360-on a Fifa mert minden Fifa-s jött itt nagy arcal, hogy konzolon simán veri.
Hedge szerint is jó.
Mostmegmár nem tudom mit higyek.
+ Breki ami nagyon fontos:
- minden játékot meg kell, hogy vegyél rá
- ha ki akarod üttetni, akkor meg nem tudsz semmivel neten játszani
(hátha nem tudod)
a Regisztrálás LIVE-ra menüpont alatt.
Érdemes persze mindet végigolvasni ha Xbox360 tulaj leszel!
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Internetre nem kapcsolódsz hanem Live-ra!
Egyébként úgy,hogy kihuzod a Pc-dbõl a netkábelt és bedugog az X360-ba.
Utána regisztrálsz Live-on és ennyi.
Kapni fogsz 3×1 hónap ingyen elõfizut(silver csomagot) ha megveszed ezt a premium csomagot.Viszont a 3 felhasznált hónap után Gold elõfizut kell vegyél 1 évre(pár ezer forint).
Továbbá vannak Microsoft pontok stb.. de erre majd rájössz mindenre ha meglesz😊
On
★ 汤姆 李
szval simán nevezném akciónak, fõleg ha HDMI-s
Mert már nem tudom mit higyjek, eddig mindenki dicsérte de azok elég elvakultak voltak.
Illetve az EURONICS úõjságban is van akció.
Egy kis off: tulajdonképpen hogy kapcsolódsz XBOX-al az internetre?
★ 汤姆 李
Ha nagyon zavar akkor Edit opció a meccs elõtt,megváltoztatod a mezt lenyomod úgy a mérkõzést majd visszaállítod default-ra.
★ 汤姆 李
Born to win
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Kérdés: Tisztelt cím!
A reklámban hírdetett akciós XBOX360-al kapcsolatban szeretnék részletesebb információkat kapni.
Ha jól láttam 69 ezer (gondolom ez még a régi típus - plnincs HDMI)
Milyen kiegészítõkkel kapható az akcióban és pécsen is ennyi?
Válasz: Üdvözlöm.
Ez valóban a régi típus, az ára 69.990,-Huf, Pécsen is ennyi és van is belõle készletünk.
A csomag tartalmaz:
-Alapgép, 20GB HDD, vezeték nélküli kontroller, XBOX LIVE, Headset, Ethernet kábel, Component HD AV kábel.
Tisztelettel:
Media Markt Pécs,
Szoftver
Pl: fekete háló itt -> #41419
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
ballcursor
ha a az általam használt fekete hálóra gondolsz kb 4-5* belinkeltem már
Szögletzászlós patch azt hiszem van a socceraccess-en
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
szóval nemtudom, lehet a 128mb videoram kevés neki, hogy 1680ban toljam 😞
Próbáltam kisebb wide felbontásban, azt meg nem engedte fullscreenre. Szivat engem ez a játék.
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Breki: neked régen a 6600gt-del tudad futtatni 1680*1050 ben?
a lod mixer-ben is be tudod állítani ( 7.04-es kitserver már kompatibilis az 1.2es javítással )
Ami fixet találtam az 4db config filet tartalmaz de amikor indítanám a játékot videó memórára panaszkodva elszáll (6600gt 128mb).
Akinek sikerült beállítani egy épkézláb szélesvásznú felbontást az kérem ossza meg velem, hogy csinálta (melyik fix kéne).
Ceko:Minek a HDMI? FullHD 1080p-s TV-d van? Ha jól tudom azt a felbontást csak a Double Agent tudja meg vagy 1-2 játék. Eltérést meg 720p-ben nem fogsz látni. Akkor minek is a HDMI? Nem értelek néha titeket. Meg kell venni a gépet és rendeltetésszerûen használni. Van 3 év gari a nagy problémákra, mert gondolom nem ti fogjátok szerelgetni ha megdöglik. Az 1080p-s felbontás melegíti legjobban a gépet. Jó lesz a sima komponens kábel is azon legalább vanoptikai kimenet."
FKuyt MixPatch v2.0 for PES 2008 by FKuyt
YNWA Pro Evolution Soccer 2008 Patch - Update 0.6 by YNWA
Bundesliga Patch 2008 v0.9 by dPM_HeMan-Liam83-VisionarY-eulinho
Master League Patch Eredivisie - Bundesliga 1.3 by FCH
Championship Patch Update 6 by robablade-PALACE1
Nathan & Gabi's Super Edit v6 (PesUpdate) by PesUpdate
sPATCHisma v 2.1 by FrankTitas
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=9652