81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    nem azt mondom, hogy szar vagy, olvas el a screenshotod nem mondtam ilyet

inkább azt mondom, hogy sztem nálad erősebb játékosokkal játszom szorosabb meccseket

És egyik meccsen se éreztem megérdemeltnek a különbséget.
    A Milán meccseken meg a győzelmet sem.

engem ezek amik leírtam akasztanak ki meg a mentalitásod pl mást kiiron kívül mikor láttál idejönni dicsekedni, hogy mit játszott velem?

Az a gond hogy elég zavaró játszani veled az akadás miatt (neked is akad)
    Én ezt nagyon nem bírom ezért nem szívesen játszanék veled, viszont
    meg akarom mutatni a dolgokat pl a Milánnal.

• horpeti
    én oltalak a győzelmekkel, te oltasz a mázlimmal.
    Nekem bulee.. De ha téged esz a fene, meg idegeled magad, akkor annyit nem ér az egész..Vazz.. :D
  • Breki33
    ez így van

hiába volt pl tegnap olyan helyzetem hogy kijátszottam üres kapura és öt és felesről fölé lőttem

Azt hiszem így maradt 1-0 és hiába éreztem, hogy ezt nehezebb volt kihagyni mégis az marad meg hogy 1-0 lett nem döntetlen.

Na ez leírva hülyén hangzik nem biztos, hogy érthető
  • horpeti
    Egyébként meg ha mondod Breki hogy egy szar vagyok, meg mázlis, akkor azért felhúzol annyira, hogy direkt rátegyek egy lapáttal, mert én nem érzem magam szarnak. :))) És akkor persze, hogy oltalak a sok gólos különbséggel... Mert húzol... :))))

Szal inkább itt OFF, aztán PESről ne is beszéljünk.

Has téren te vagy a jobb, mint edzés, mind forma tekintetében, de igyekszem felzárkózni!

Na, szent a béke? Hagyjuk már a hülyeségeket... :)
  • ForzaInter
    mit számít a stat, ha te több gólt lősz mindig mint ellenfél?:P
  • Breki33
    na én taktika állítgatás nélkül játszom

és olyanokkal szeretek játszani akikkel 10-20 meccseket játszunk és
    ha pl ő nyer pár meccset nem jön pl ide beirogatni mert tudja hogy hogy játszom más napokon.

Azis érdekes hogy csak az én meccseim kerülnek teritékra úgy látszik megtiszteltetés ellenem játszani
  • horpeti
    Jah, a statban mindig szívok. Még akkor is, ha 4 góllal megyek. Nemtom mit számol. Ritka az amikor sok kapuralövésem van és kevés gól, általában alig van több kapuralövésem, mint amennyi gólom.

Igen, Milánnal jó voltál, de már az első 2 meccsen is. Csak aztán akartál Argentínát, pedig én akartam a clubot (nemzetit sose játszom).

Pedig akartam kérdezni, hogy felvettél-e gólt, volt azért 1-2 szép.
    A Te Seedorf lövésed is király volt, talán pont az volt az első meccsen? átveszi mellel és ballal a ficakba:)

Amúgy nem gondoltam, hogy ekkora hacacáré lesz abból, ha itt beszélgetünk erről (végülis nem is konkrétan erről volt szó), de mind1... nincs min dicsekednem, neked meg szégyenkezni.
  • ForzaInter
    focit gólokra játszák pesben is, nem aza lényeg hogy ki volt a jobb hanem hogy ki lő több gólt... én anno fifát nyomtam sokat onlineban meg még we8-at volt hogy ugy kaptam ki hogy egész meccset irányítottam de 1-2 potyagólal kikaptam, hiába támadtam többet és rugtam kapura vagy 20-at...
  • horpeti
    Jah, valszeg tényleg van valami a levegőben, vagy a net miatt, vagy a csapatok miatt, nem tudom. :(

Taktika állítás nélkül valószínűleg semmire, legalább 10 meccsig.

A 4-3-3 taktikában eddig van olyan max. 15-20 meccses tapasztalatom, a 4-4-2ben 30-40.
    És ezt úgy képzeld, hogy néhol meccsenként változtattam addig, amíg nem azt csinálta a srác, amit én akartam, hogy csináljon.

Teljesen új és idegen taktikával valszeg csak keresném magam. :) Így meg kb. vakon is tudom, hol van melyik játékos.
  • Breki33
    Én a labdabitroklást az Ezo féle meccsekre értettem (vele)

Megtanultam ellened a Milánnal kell játszani azokon a meccseken mindig jobb volt a statom.

Mondjuk ottis Casillas miket védett P
  • Breki33
    mert ez az igazság

gondolkoztam, hogy felvegyem a góljaid, de ezt nem itt kivántam megbeszélni

Még csodálkoztam is, hogy megváltoztál nem kevered ide.

Érdekes mikor Shevaval, Blindm vagy Sudennal játszottam bárki nyert nem jött ide, hogy én nyertem.

Azt hittem tese fogsz most tévedtem...........
  • horpeti
    Én meg azon csodálkoztam, hogy a labdabirtoklást jobbra hozta ki ellened. Nem hittem a szememnek, hogy én birtokoltam többet a labdát.
    Mondom, én haver, de még Roland ellen is az ilyen 35-40%hoz vagyok hozzászokva.
    Úgy tűnik mindketten rohanós focit nyomunk, nem birtoklósat. :) Szépen, gyorsan járattad a labdát a pálya egész széltében! Talán annyi volt a szerencsém, hogy többen voltunk mindig hátul. Míg ez fordítva nem mindig volt így, mert néha 4-5 ember is előreszaladt.
  • Breki33
    te nyilván azt hiszed mindenkinek ezt mondom
    de más nem akaszt ki ennyire ilyenekkel

pl kapuralövöd 20-30-ról egy kb 5 kilóméterrel menő labda erre a kapus mellévetődik vagy nem éri el.

Ilyen gólod kb 3 volt Argentin meccsen
    Aztán az olyan gólok hogy kapuralövöd kapus véd hozzád kerül vissza 3 védő között megint rálövöd blokkolom persze mindenki elfekszik és az üres kapuba lövöd mert megint kihez pattan a védőröl.

Ilyen meccsek után meg illik visszavágót adni főleg ha utánna tudom, hogy jössz pl ide dicsekedni.
    Úgy látszik ez nagy tettnek számít
    azért megnézném taktika állítás nélkül mire mennél

Persze az utolsó meccsen mindenki fáradt..........
  • horpeti
    Tudtam, hogy úgyis lehúzol, meg mázlis vagyok... :)
    Egyébként nem tartom magam jó játékosnak, nem is gyakorlok, nincs online 2008 tapasztalatom. És nem is kívánom tovább képezni magam, PES5nél elég volt a napi 5 óra aktivitás. :)
  • Breki33
    vele az volt az érdekes, hogy vmiért a labdabitroklásom nagyobb volt kicsivel
    amin nagyon csodálkoztam mert nem éreztem így és még gép ellen se szokott általában több lenni

Mondjuk ez nem jelent semmit csak érdekesség.
  • horpeti
    Egyébként én sosem érdemlek győzelmet, ezt már megszoktam.
    Egyedül hétvégén mondta először barátom, akit kb. 100x vertem meg és 2x nyert, hogy baszki, te jobban játszol, így nem sok értelme...

Eddig a csapatra meg a szerencsére fogta, ami tény, mert bármi volt, mindig behúztam az utolsó pillanatban a meccset. :) Igaz, ő halálra idegeskedi magát, meg görcsös, hogy gólt lőjön (nem értem, miért érzi lehetetlennek?:DD), én meg holt lazán játszom, hisz úgyis gólt lövök... :D

Ma direkt megint csak Valenciával leszek, vagy keresek rosszabbat, akiket még szeretek, hogy izgibb legyen. Nistelroyyal bárhonnan gólt lövök sajna. :) És Breki azt hiszed, hogy azok a becsorgó labdák gagyik... rengeteg olyan gólt lövök, hihetetlen, de bemegy, ezért nem szabad lőni hagyni... szar a gém, szar a kapus.. ha lősz 10 ilyet tudatosan, észreveszed. :)

Egyik csávó meg azt mondta az interre (azzal játszik), hogy bárhonnan fullra tolja a csíkot és belövi Adriano.. lol mondom:D Vele nem játszottam.
  • Breki33
    nem sopánkodok
    és nem érdekel, bár nem tudom miért olyan fontos felvenni

viszont továbbra is tartom az állításom
    én nem állítgatok taktikát nem azzal akarok nyerni

Első meccsen konkrétan sokáig vezettem akkor jött a lagos gól amikor én vezettem a labdát hirtelen ugrott és gól
    Statisztika egyértelmű volt.

Azt hittem megváltoztál érdekes módon én egyszer sem írtam be ide ha valaki ellen 5-0-ra nyertem.

• horpeti
    eZo jó játékos, respect neki szívből. Játszottam vele régebben, igaz nem sokat, de attól még emlékszem.

Az akadás meg szívás, mindkettőnknek akadt, zavart mindkettőnket. Én nem akartam játszani már az első meccs után, te kérted sorra a visszavágókat, és halálosan meg lettél volna sértődve, ha nem állok ki. :)
  • horpeti
    Screenshot is van a sopánkodásodról, de azzal persze csak zsarollak majd. :DDD

Én már csak olyan focit játszom, hogy mindenki azt érzi, hogy jobb nálam, mégis 3-4 góllal nyerek.
    Haver kb. mindig 65%ban birtokolja a labdát...én abban a maradék 35%ban verem rommá.

Egyébként első néhány meccsen jobbnak éreztem magam, mert szépen kijátszottalak, és gyakorlatilag veszélyes támadásaid sem voltak (ezen csodálkoztam a legjobban).

Utána már elfáradtam + belejöttél, és nem bonyolítottam a dolgokat, amit meg lehet csinálni 1 passzból, nem kell 4ből. Nem szép, tudom. :D

És azt is aláírom, hogy mázlim is volt.
    Az utcsó meccsen meg gyakorlatilag volt 15 perc, amikor mozogtam, a többiben be voltam szorítva a kapuhoz (persze nem azért, mert hirtelen elfelejtettem volna játszani), mégis elég volt, erről már nem én tehettem, én vártam, hogy kapjam a gólokat, mert gyakorlatilag foggal körömmel csak védekeztem. :))
  • Breki33
    Ez azért erősen nagyképű
    felváltva szoktunk nyerni most pes8-al nyertél kettőt vagy hármat emlékeim szerint szoros meccsen.

Utánna nem nagyon erőltettem mert az Interrel játszol és korábban írtam ezekről az ütközésekről.........

Talán meg kéne próbálni kiscsapattal
  • Breki33
    egyrészt vele később játszottam másrészt tényleg hihetetlen ha egy meccsen két szögletgól egy akadás és egy sztem jogtalan 11-es van

A klubcsapatos meccseken meg sztem nem érdemeltél győzelmet.

Őszinténszólva sztem Ezo jobban játszik nálad, de ott nem éreztem ilyeneket. Igaz ott nemis akadt annyira

Ha már mindenképpen itt kell ezt megbeszélni
  • Breki33
    egy döntetlen kettőt nyertél egyet meg én

és volt ugye Dánia Manchester is
  • gabber_saviola
    nekem is ilyenem van
  • horpeti
    PES 2v2 mi 5-2-3ban toltuk. Gyakorlatilag a 3 csatár volt elől, és az üresbe mozgásokkal megoldottuk mindig, jól össze voltunk szokva. Természetesen AI társsal ez lehetetlen. :)
  • Breki33
    tudtam, hogy nem bírod ki, hogy beírd P

az biztos, hogy hihetetlen mázlid volt azokon a meccseken
    Ezo-t viszont jobbnak éreztem
  • ForzaInter
    én sokszor anno we8-ban az 5-2-2-1-őt nyomtam, igazi bunkerfoci, beadásokra kihegyezve:D
  • horpeti
    Nálam a francia válogatottban Breki ellen Viera támadó középpályásként lőtte a gólokat. Sőt asszem ő csinált esernyőcselt 2 védő és a kapus között. Kemény srác. :DD
    Nálam is kihagyhatatlan volt, Makelele is, de csak egy védekező középpályás volt kiadó... IJ. :D
  • horpeti
    Onlinet teljesen elkülöníteném a CPUtól. Olyan szinten ég és föld a kettő, hogy sírok.
    CPU ellen felhúztam a védőket középpálya szintig, és annyi elég volt, hogy labdába se rúgott a gép. Még ahhoz is hülye, hogy ilyenkor a megfelelő ütemben indítson. Persze onlineban ez egyenlő az öngyilkossággal. :)

Én is csodálkoztam, hogy milyen jó lett a PES2008ban a védelem. Első pár meccsen (még CPU ellen) komolyan törtem a fejem, hogy a francba fogok én itt gólt lőni??? :))
    Szinte kötelező a min. 4 védő... főleg, mivel a szélek is intelligensebbek lettek (nem kell szélső csatár ahhoz, hogy jót lehessen a szélen indítani:))) ).

Amúgy nem játszom régóta, talán pár hónapja... Előtte megjelenéskor játszottam 2 meccset, és azt mondtam, úristen de xar... Aztán most el kezdtem, és már jó volt (mert nem a PES6hoz hasonlítottam). Persze csak szolídan, néha haverral. Nem játszom ilyen napi 5 órát, mint régen.. Akkor azok voltak a szép idők. :)
  • Terminátor14
    Én mindig 3-5-2-t játszottam, valahogy a 4 védő soha semmilyen játékben nem fér bele az elképzelésembe, elvégre támadófocit játszanék, vagy mit :)

A középpálya felosztása meg már az Interhez alkalmazkodott, Cambiasso-Vieira kettőst nem lehet kihagyni, így egyértelmű volt a 2 vkp és a 3 támadószellemű középpályás a két csatár mögött.
  • eZo
    pes6-ban 3-4-3-al játszottam online többszáz meccset és nagyon ment vele

most meg 4-4-2-vel szenvedek, mert a védelmem elég jó de a középpálya valahogy nem állt még össze, kevés gólt kapot, de keveset is rúgok, max 4-et, azt is csak ritkán

cpu ellen ugynúgy megy a 3-4-3 és 5-6 gólos átlag, de az online meccseken más a helyzet
  • horpeti
    Sőt volt 1 csatáros felállásom is. Az volt a legbiztosabb. Tuti nyertem a meccset 1-2 góllal, de amúgy halál unalmas volt.
    4-3-3nál meg ha úgy jön, bevágok 7-et kontrából, igaz a védelem is gyengébb.
  • horpeti
    Én is csak egyszer állítom be, aztán LOAD. :DDD
    Egyébként nem kell itt semmi extrára gondolni,csak annyi, hogy ismerd, mit csinál a csapat az adott beállításon, és a cél, hogy azt csinálják, amit akarsz.

pl. úgy kezdtem PES2008at, hogy beállítottam PES6 taktikát, és azt tapasztaltam, hogy übergáz, ill. übermás (nem azt csinálják, amit akarok:D)... Aztán kellett pár meccs, amíg az ember kiismeri az emberek reakcióját (ráadásul minden csapatnál máshogy működik ugyanaz a taktika, ez tök érdekes).

Szeretem a 4-4-2 őt, a 4-3-3at nagyon nem csípáztam, de most megint 4-3-3 és most élvezem. :) Ellenféltől is függ.
  • horpeti
    PES6ban max. játszottam 20 1v1 meccset. többi mind 2v2..
    Azért is hanyagoltam a PES2008at, mert kivették belőle ezt, és marha gáz volt vissza 1v1re a 2v2 óriási élmény után.

Kiváncsi leszek, ez változni fog-e. Jó párost alkottunk. :))
  • Terminátor14
    Na akkor én vagyok itt a kakukktojás, nem szoktam ennyire szöszölni a taktikával, megvan a jól bevált 3-2-3-2 és kész :)
  • horpeti
    Elárulom, hogy az is azért volt, mert senki nem védekezett.
    Érdekes, ellenem is 3-4 szélre rakott csatárral játszottak... Mégse tudták egyszer se megcsinálni ellenem a leindítást, meg stb.

Itt PES2008ban persze már jobb a védelem is, de pont annyira, hogy semmi sem lehetetlen.
    Breki rohan előre a védővel, jó hogy mögé rakom a labdát... Roland behúzódik, ott meg passzolni kell, mert van terület.
    PES5ben is így játszottam, csak ott 90%a az embereknek nem ismerte a játékot és nyomta az előregombot... :))
    Itt persze nincs nagy online tapasztalatom, csak néhány emberrel játszottam.

Rolandot csak dícsérni tudom, 2-3 év után rájött arra, amit pofáztam neki, hogy taktika taktika taktika. :) (csak ugye PES6ban 2v2nél én állítottam) kb. erről szól. :))
  • eZo
    pes6-ba is azok a kupameccsek voltak a jók online, ahol meg volt adva, hogy összesen 12 *-ot használhatsz fel 3 csapat kiválasztásához, mert leszámítva azokat akik 3x MU-t választották, a többség bevállalt egy nagyon gyenge csapatot is és azzal tényleg élmény volt játszani

ott figyeltem fel uruguayra és niggériára is :P
  • horpeti
    Én még mindig a Reált szeretem. :)
    Meg legutóbb toltam a Valenciával haver ellen, mert nagyobb csapattal simán elvertem, azok meg mindent kihagytak, és így "izgalmasabb" volt. De őket se érzem át igazán. Hát hiába, aki a szívem, azzal tudok játszani.
    Bár lehet, hogy rászokok a Valenciára, mondjuk ő se kis csapat, de velük irdatlanul lecsökken a gólerősségem. Nistelroy meg 25ről begurítja. :P
  • Terminátor14
    Persze :DDD

Amúgy most váltottunk netet, hátha jó lesz.
    Csak most eléggé elfoglalt vagyok, próbálom kimenteni az adatokat. De elhatároztam, hogy ha holnap reggelig nem sikerül, akkor nem érdekel..
  • horpeti
    Szegény Breki. :P
    De azért szeretjük!! ugye? :)
  • eZo
    ha visszagondolok a pes5-ös milán meccseidre akkor, valóban találó a "végtelen sémafocis mázlis " jelzős szerkezet :D

egyébként meg kicsapatokkal játszottunk ahhoz, hogy messzemenő következtetéseket lehessen levonni..., de így legalább élvezetes meccsek vannak, különben is unalmas az inter, milán, chelsea, brazil, francia csapatok ellen játszanni :D