PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem is van egy sarkazós gólom😊 Cruzal lõttem😄 beraknám de nem tudom milyne progi kell hozzá😄
Yo, Bitch!
nem nagyon izgat, hogy lesz-e jövõre pes vagy nem, én csak az online miatt vettem meg, amit elbaxtak, majd ha itt jövõre vagy utána azt olvasom, hogy tényleg lagmentes, és lesz megint 2-2 + group, akkor majd elgondolkodok hogy érdemes-e megvenni, mert nem a 9 vagy 10 ezer vág földhöz, hanem azt hogy ez így használhatatlan és át lettem-lettünk verve, legalábbis online terén...
Steam Nick: adakiller
ez van sajna, de riogatnak hogy nem lesz pes 2009 abban a reményben, hogy akkor ezt most 10ért 2 évi online-ra kapod meg, és 2 évig nincs más ne reménykedj, de szerintem ez csak reklámfogás
8/0,5 megás nettel fresh xpvel( itthon 3 géppel is próbáltam, mert gondoltam hátha vfeltelepült vmi szar, ami gyilkolja háttérbe a netet), tesónál pesten dettó, egyik net adsl, másik kábelnet. pes6 simán megy, cod4be 30as átlag ping😊 vszeg tényleg nálam nem jó vmi 1 hónapon keresztül😞😄D. ja és magyar pescatin ircen nyomtuk egyik sráccal, azzal meg még szarabb volt😊
és?
jobb oldalt simán meg lehet oldani photoshop-ban a szeme pedig ugyis más lesz a játékban
tökéletesen használható kép (és nem véletlenül ezt raktam be)
De minek neked ha szted a #41312 sem szép? PPPPPPPP
jobb oldalt simán meg lehet oldani photoshop-ban a szeme pedig ugyis más lesz a játékban
tökéletesen használható kép (és nem véletlenül ezt raktam be)
De minek neked ha szted a #41312 sem szép? PPPPPPPP
patch napján teszteltem kb 5-6 meccs erejéig, aztán tesóval ism és ugyanúgy 3000-es ping, és ugyanúgy játszhatatlan. visszamentünk pes6ra, és 2-2 groupnál is játszható volt, 1-1 be pedig hihetetlen mennyire jó volt a 2008hoz képest. direkt kiptóbáltam quick matchnél is, hátha vmi 1-200as pingû emberkével összehoz a sors, de mind2 meccsnél ugyanúgy 3000es ping...
szívbõl örülök, hogy annak az illetõnek élvezetes az online, lehet nekem magasak az elvárásaim, fõleg, hogy visszaszoktam a pes6ra😊
szívbõl örülök, hogy annak az illetõnek élvezetes az online, lehet nekem magasak az elvárásaim, fõleg, hogy visszaszoktam a pes6ra😊
a peshungary-n ma írták
Vegyétek meg a játékot leróva tiszteleteteket kedvenc fociprogramotok alkotói elõtt, mert így pont azokat lopjátok meg, akik nélkül mondjuk az idei lótrágya FIFA-val kellene játszania mindenkinek. 9000 Ft a CD Galaxisban és nem kell crackelni, mennek a patchet, tudsz online játszani...
Egyébként az új patch-el érezhetõen javult az online játék, tényleg csökkent a lag is, simuléákonyabbak a meccsek, úgyhogy érdemes letölteni!
2007-12-05 15:21:58 | Darths
Vegyétek meg a játékot leróva tiszteleteteket kedvenc fociprogramotok alkotói elõtt, mert így pont azokat lopjátok meg, akik nélkül mondjuk az idei lótrágya FIFA-val kellene játszania mindenkinek. 9000 Ft a CD Galaxisban és nem kell crackelni, mennek a patchet, tudsz online játszani...
Egyébként az új patch-el érezhetõen javult az online játék, tényleg csökkent a lag is, simuléákonyabbak a meccsek, úgyhogy érdemes letölteni!
2007-12-05 15:21:58 | Darths
én besokalltam és az ügy már a forgalmazónál van(automex) ma jár le a válaszadási határidejük
Ez nem szééééééééép???????????
Neked istenbíz szemüveget kéne felraknod
Ezerszer jobb a #41309-ben lévõknél és az eredetinél
Neked istenbíz szemüveget kéne felraknod
Ezerszer jobb a #41309-ben lévõknél és az eredetinél
Nekem Krkic meg Dos Santos kellene, de én is kb ennyire tudtam kihozni, ez meg nem valami minõségi: 

Akkor nem láttad az általam készítetteket játékban, vagy az ide berakott példákat
A berakott képek viszont kicsinyítva vannak elég rendesen.
Játékban ég és föld a különbség.
Elõtte énis azt hittem milyen jó arcok vannak
A berakott képek viszont kicsinyítva vannak elég rendesen.
Játékban ég és föld a különbség.
Elõtte énis azt hittem milyen jó arcok vannak
Arcot hogy tudok betenni olyan játékosnak akinek alapban nincs betéve? (Marcelo - havernak kell) Mert nem találok semmi lehetõséget rá<#szomoru1>#szomoru1>
"csinált" arc, nem fénykép
"csinált" arc, nem fénykép
nem, magamtól<#vigyor>#vigyor>, pl a 2200as hely szabad, vagyis ott nincs játékos, de az máshol megjelenik a játékban az az arc?
szintén a google-t ajánlanám