PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
igen itt az izzó ára a gyenge pont ez az egyik ok ami miatt nem vettem még

de ha kiszámolod, hogy három évre elosztva mennyi nem olyan rázós

amit írtam korábban Sony kb 250-300.000 környékén van max

★ 汤姆 李

Projector témába: Azért az 1080p-s HD projector nekem biztos nem lesz meg karácsonyra lévén 1 milla 😊 Én csak annyit tennék hozzá, hogy ne felejtsd el megnézni az égõk élettartamát a vásárolni kívánt projectornál, mert az nem két forint és majdhogynem állandó beruházást jelent, ha rendesen használod. A mostaniakkal egyáltalán nem vagyok képben csak gondoltam megemlítem.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Breki33
DE hogy tudod a használtat eladni?

És projektorhoz kicsi a szobád ehhez meg elég nagy? P
The Hedgehog
ja és hogy miért cserélgetem õket? mert ha a jelenlegit eladom akkor max 40-50 ezret kell ráfizetnem, hogy kapjak egy full HD-t 😊 csak ezért...

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

The Hedgehog
a szobám L alakú és nagy 😊 elfér az a 99 centi, vagy 101... nem tom'... 100 körül van ez a lényeg 😄

Breki33
DE konkrétan hogy

pl bal analóg fordulás jobb meg a futás? P

Az hogy egyik analóg feljebb van nem zavaró?
Úgy van elkészítve az a game(fps) konzolra,hogy az játszható legyen kontroller-el.Sz.tem lehet és jó is vele.
Lehet jobb lenne egérrel és bill.-el játszani de ehez kell ez a szerkentyü:xfps

★ 汤姆 李

Breki33
Mekkora szobád van, hogy 40-es képátló kell

ha jól tudom ez 99 centis

És miért cserélgeted minden készüléked? P

The Hedgehog
sajnos olyan ismerõsöm nincs aki Bravia-t tud olcsóbban, pedig lehet, hogy inkább azt vennék 😊

The Hedgehog

The Hedgehog
Samsung LE-40R82B van most és úgy néz ki, hogy Samsung LE-40N87BD-re lesz cserélve februárban... de még változhat, attól függ, hogy tudnak-e jobb típust hozni nagyon ár alatt 😊

Breki33
pontosan mit?
eZo
megoldódott, a registry bejegyzést kellett módosítani

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Breki33
Egy SONY specifikációi - HDTV projektor

Sony VPL-AW15

HDTV projektor

- LCD projektor
- fényerõ (ANSI): 1100 ANSI lumen
- kontrasztarány: 12000:1
- felbontás: 1280 x 720 pixel
- felbontás kompatibilitás: VGA (Video Graphics Array 640 x 480), SVGA (Super Video Graphics Array 800 x 600), PAL (720 x 576), PAL 16:9 (1024 x 576), XGA (eXtended VGA 1024 x 768), QVGA (Quad VGA 1280 x 960), HDTV (High Definition TV 1280 x 720), HDTV (High Definition TV 1920 x 1080), WXGA (Wide eXtended VGA 1366 x 768), WVGA (848 x 480), WSVGA ( Wide SVGA 1024 × 600 ), WSXGA ( Wide SXGA 1600 × 900 ), WUXGA (Wide UXGA 1920 × 1200), SXGA (Super eXtended VGA 1280 x 1024), SXGA+ (Super eXtended 1400 x 1050), UXGA (Ultra eXtended VGA 1600 x 1200)
- videójel: EDTV, HDTV 1080i, HDTV 1080p, HDTV 720p, NTSC, PAL, PAL-M, PAL-N, SECAM
- lámpateljesítmény: 165 W
- fókusz: kézi
- 1,6-szoros optikai zoom
- csatlakozók: videó bemenet, S-video bemenet, komponens bemenet, HDMI bemenet, RS232 9pin
- üzemi zajszint: 20 dB

Breki33
Ha már offolunk azt mondjátok meg nekem, hogy lehet fps-t játszani konzolon billentyûzet egér nélkül?
Breki33
Bocsánaz ez a helyes cím

http://www.hazimoziportal.hu/
Breki33
olvas el a cikket

amúgy a házimozi.hu-n lehet olvasni errõl

az újabb készülékek simán tudják a HD-t persze egyenlõre még drágák, dehát egy HD TV is az (Nem HD REady)
Breki33
"addig egy projector szinte egy külön kis helységet igényel, mert azért meg kell adni a módját, ha már mozis élményt akar az ember"

na ebben van valami, meg az izzó árában, de minõségben fõleg vászonra nincs

milyen SAmsung-god van? R-es sorozat?
The Hedgehog
sok lesz az off, de arra még nem adtál-e választ, hogy tud-e versenyezni egy HD képes tévével egy projektor, nem akarok utánaolvasni most, gondolom ezt is vágod akkor ha így utánajártál... mert pl konzolok miatt nálam az is fontos (és késõbb a filmnézés miatt is)

Breki33
Neked lehet, hogy nem deha bejön valaki és azt látja, hogy te azt mondod a projector csak prezentációra jó szerinted ez marad meg neki, holott az teljesen más világ

a jobb projectorok simán tudják a HD-t

Érdemes pl ezt elolvasni
Házimoziból a maximumot: 1080p felbontású HD projektor

És ez majdnem egy éves cikk
The Hedgehog
nekem Samsung van... hülye lennék ha panaszkodnék na... de egyébként ez is ízlés és igény kérdése sztem, nyilván nem utasítanék vissza egy profi projektort és nem is állna porosan a szobában, de míg egy lcd-t nagyrészt bárhová betehetsz, addig egy projector szinte egy külön kis helységet igényel, mert azért meg kell adni a módját, ha már mozis élményt akar az ember

ha egyszer lesz saját házam, akkor tuti a dolgozószoba úgy lesz kialakítva, hogy egyben mini moziszobaként is üzemeljen, de addig nem látom értelmét ilyen kacatok vásárlásának... fõleg úgy ha mellette az embernek nincs normális tévéje pl

Breki33
hát nekem a sima gamecopyworld-rõl szedett crack-es exe-re települt az 1.1 az 1.2-nél volt valami hiba de aztán az exe-t cserélve jó lett
Breki33
az csak egy példa volt

akkor azon a kiállításon egy alap házimozisnak nevezett projektort mutathattak be

én tegnap teszteltem egy Epsont itt ami még nemis az a kategória, de pl a Shrek Karácsonya nagyon szép volt rajta, sima falra sötétítés nélkül.

Az lcd-rõl meg hát neis beszéljük, most olvasom az lcd TV-s fórumokat mivel ilyesmin is gondolkoztam és hát elég érdekes dolgokat olvastam pl a SAmsung-okról (Azt akartam venni)
The Hedgehog
meggyõzõ tényleg, de nálam nem a méret számít... ugyanis egy nagyobb LCD-re is rá tud a szem úgy fókuszálni, hogy utána nem érezhetõ, hogy nem moziban vagy... a másik meg az, hogy mi a helyzet a HD/bluray filmekkel 😊

eZo
a hivatalos 1.1 és 1.2 patch nem települ, a dvd5-ös verzióra, ha csak pl. az 1.2-es nocd cracket teszem be akkor pedig a játék nem indul egy hibaüzenettel 😞

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

The Hedgehog
a Dreamcast jó gép volt a maga idejében csak kevesen vették...

szubjektív megint, én egy helyi kiállításon láttam komoly házimozi projektort (meg nem mondom milyen volt, nem értek hozzá) és max nagy volt a vetítõ felület és éles, de koránt sem olyan jó minõségû, mint mondjuk egy lcd...

Breki33
nem egészen értem milyen patchet nem tudsz felrakni?

a gamecopyworld-ön fent vannak a patchelt exe-k
eZo
senki sem tudna feltenni valahová egy nem crack-elt exe-t amire fel tudnám tenni a patch-eket ?

Breki33
minõséget itt érdemes megnézni a képeken

klikk

És ez még nemis a csúcsteknika.

KIcsit nagyobb a kép mint egy hatalmas böszme plazma-n.
A minõsége meg magáért beszél
Breki33
nemnem

akkor tévedésben vagy

van prezentációs projector és házimozi projektor

a kettõ teljesen más utobbiak között olyan készülékek vannak, hogy nemis hinnéd

Ezeket nem úgy kell elképzelni mint amikkel a cégnél az ezévi tervet
vetítik. Azis más ezis más teljesen más világ.

Olyan mintha pl egy dreamcast-ot látva leszólnád a konzolok minõségét.
The Hedgehog
sosem értettem azt aki a projektort játékra v otthoni filmnézésre használja... prezentálóeszköz baszod 😊 inkább egy nagy LCD... drágább oké, de pl a képminõség is számít... legalábbis nekem nagyon

The Hedgehog
Õ eladta, még majdnem árában. Én is ezt teszem majd (bár erõsen agyalok, csakhogy a PS3 árát valahonnan kompenzálnom kell magamnak), vevõ már van rá a közeli rokonságban.

A váltás nálam a lent leírt okok miatt történt. Nekem jobban fekszik a PS3 játékkínálata és a bluray is sokat nyom a latba, kiváncsi voltam az ilyen filmekre... Igazából leszarom, hogy "hackelhetõ"-e a gép vagy sem, mert úgy is 1-2 hónapig elvagyok 1-1 játékkal. Így meg talán tudok finanszírozni egy-egy eredeti játékvásárlást...

The Hedgehog
és az 1080i-s játékok ebben a felbontásban is futnak... egyébként nagyon silány ilyen téren a tájékoztatás XBOX-oknál. Pl tavaly karácsony elõtt a Saturnban nekem a srác meg sem tudta mondani, hogy két ugyanolyan dobozban lévõ, de más árkategóriájú box között mi a különbség, azon kívül, hogy az egyikhez volt HD kábel, a másikhoz nem... 😄 Kiváncsiságból kérdeztem rá, hogy mennyire vannak képben... És félelmetes, hogy az egyik új eladó (akkor nyílt a gyõri árkád) az 576-ban szintén nem volt tisztában, hogy milyen boxokat forgalmaznak...

Vigyázni kell és utánaolvasni neten a dolgoknak. Bár én fogtam és rábíztam egy jó ismerõsre aki intézett, hozta és fizettem... Ennyi...

Itt igazából azt kell eldönteni - lévén nem kis pénzekrõl van szó - hogy megéri-e konzolt venni. Ha 1-2 játék miatt veszed akkor sztem felesleges ennyi pénzt beledobni. Én sem játszom sokat, de pl PS3-ra lesz pár olyan cím... FF, Tekken, GT, GTA, MGS, PES, DMC... Amiket nem akarok kihagyni, ráadásul nem szívesen alakítom az asztali PC-met játékgéppé (fõleg úgy, hogy a fenti címekbõl talán csak egy lesz PC-re, hónapokkal késõbb a megjelenés után) 😊

Uh, bocs a sok offért.

Breki33
közben azt az EPSON EMP-TWD1-et amivel az egész projektormániám indult

(beépített DVD lejátszó és JVC hangrendszer)

még jobban leakciózták

139.000-helyett egy 10-essel megint olcsóbb
Breki33
miért-e váltás?

és ilyenkor mit csináltok az XBOX-al?
The Hedgehog
biztos, hogy HDMI-s... lévén egy nem olcsó HDTV-n tolja az emberkém, bár azóta PS3-ra váltott õ is (azért õ is mert én szintén, bár nekem még egy kis ideig meglesz a box is)

Belefér😊
Annyira nem vészes.1 meccs alatt elõfordul kb 3×.Az is éppen csak kis idõre.Persze jobb lenne ha nulla lag lenne de ez van.Lesz majd bizta jobb is!

★ 汤姆 李

eZo
valaki megtenné nekem, hogy feltölti valahová a pes2008 eredeti exe ( FLT verzió ) fájlt, mert újra kellett raknom a rendszert és nincs itthon csak a dvd5-ös verziója a játéknak, arra viszont nem mennek fel a patch-ek 😞
elõre is köszönöm !

tobias88
eredetit küldj<#zavart1>
RNadal1203
légysziiiiiiiiiiiiiiiii

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

RNadal1203
légyszi siess

RNadal1203
kössz

ForzaInter
küldöm

Yo, Bitch!

RNadal1203
légyszi vki a Pes 2008 CD kódot küldje el privátba

Breki33
passz, én nem vettem meg
tobias88
pc-n még mindig ugyan az?
Breki33
és mi a helyzet a lag-al?
Nemtudom a Pc verzió multi része milyen tehát nemtom összehasonlítani.
X360-on nagyon jó azt tudom.
Mondjuk ma nem voltam formában.Kb 6 vereség 3 gyõzelem.De majd javítok még éjjel ;-)

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;