PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ha kiszámolod, hogy három évre elosztva mennyi nem olyan rázós
amit írtam korábban Sony kb 250-300.000 környékén van max
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
pl bal analóg fordulás jobb meg a futás? P
Az hogy egyik analóg feljebb van nem zavaró?
Lehet jobb lenne egérrel és bill.-el játszani de ehez kell ez a szerkentyü:xfps
★ 汤姆 李
ha jól tudom ez 99 centis
És miért cserélgeted minden készüléked? P
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Sony VPL-AW15
HDTV projektor
- LCD projektor
- fényerõ (ANSI): 1100 ANSI lumen
- kontrasztarány: 12000:1
- felbontás: 1280 x 720 pixel
- felbontás kompatibilitás: VGA (Video Graphics Array 640 x 480), SVGA (Super Video Graphics Array 800 x 600), PAL (720 x 576), PAL 16:9 (1024 x 576), XGA (eXtended VGA 1024 x 768), QVGA (Quad VGA 1280 x 960), HDTV (High Definition TV 1280 x 720), HDTV (High Definition TV 1920 x 1080), WXGA (Wide eXtended VGA 1366 x 768), WVGA (848 x 480), WSVGA ( Wide SVGA 1024 × 600 ), WSXGA ( Wide SXGA 1600 × 900 ), WUXGA (Wide UXGA 1920 × 1200), SXGA (Super eXtended VGA 1280 x 1024), SXGA+ (Super eXtended 1400 x 1050), UXGA (Ultra eXtended VGA 1600 x 1200)
- videójel: EDTV, HDTV 1080i, HDTV 1080p, HDTV 720p, NTSC, PAL, PAL-M, PAL-N, SECAM
- lámpateljesítmény: 165 W
- fókusz: kézi
- 1,6-szoros optikai zoom
- csatlakozók: videó bemenet, S-video bemenet, komponens bemenet, HDMI bemenet, RS232 9pin
- üzemi zajszint: 20 dB
amúgy a házimozi.hu-n lehet olvasni errõl
az újabb készülékek simán tudják a HD-t persze egyenlõre még drágák, dehát egy HD TV is az (Nem HD REady)
na ebben van valami, meg az izzó árában, de minõségben fõleg vászonra nincs
milyen SAmsung-god van? R-es sorozat?
a jobb projectorok simán tudják a HD-t
Érdemes pl ezt elolvasni
Házimoziból a maximumot: 1080p felbontású HD projektor
És ez majdnem egy éves cikk
ha egyszer lesz saját házam, akkor tuti a dolgozószoba úgy lesz kialakítva, hogy egyben mini moziszobaként is üzemeljen, de addig nem látom értelmét ilyen kacatok vásárlásának... fõleg úgy ha mellette az embernek nincs normális tévéje pl
akkor azon a kiállításon egy alap házimozisnak nevezett projektort mutathattak be
én tegnap teszteltem egy Epsont itt ami még nemis az a kategória, de pl a Shrek Karácsonya nagyon szép volt rajta, sima falra sötétítés nélkül.
Az lcd-rõl meg hát neis beszéljük, most olvasom az lcd TV-s fórumokat mivel ilyesmin is gondolkoztam és hát elég érdekes dolgokat olvastam pl a SAmsung-okról (Azt akartam venni)
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
szubjektív megint, én egy helyi kiállításon láttam komoly házimozi projektort (meg nem mondom milyen volt, nem értek hozzá) és max nagy volt a vetítõ felület és éles, de koránt sem olyan jó minõségû, mint mondjuk egy lcd...
a gamecopyworld-ön fent vannak a patchelt exe-k
senki sem tudna feltenni valahová egy nem crack-elt exe-t amire fel tudnám tenni a patch-eket ?
klikk
És ez még nemis a csúcsteknika.
KIcsit nagyobb a kép mint egy hatalmas böszme plazma-n.
A minõsége meg magáért beszél
akkor tévedésben vagy
van prezentációs projector és házimozi projektor
a kettõ teljesen más utobbiak között olyan készülékek vannak, hogy nemis hinnéd
Ezeket nem úgy kell elképzelni mint amikkel a cégnél az ezévi tervet
vetítik. Azis más ezis más teljesen más világ.
Olyan mintha pl egy dreamcast-ot látva leszólnád a konzolok minõségét.
A váltás nálam a lent leírt okok miatt történt. Nekem jobban fekszik a PS3 játékkínálata és a bluray is sokat nyom a latba, kiváncsi voltam az ilyen filmekre... Igazából leszarom, hogy "hackelhetõ"-e a gép vagy sem, mert úgy is 1-2 hónapig elvagyok 1-1 játékkal. Így meg talán tudok finanszírozni egy-egy eredeti játékvásárlást...
Vigyázni kell és utánaolvasni neten a dolgoknak. Bár én fogtam és rábíztam egy jó ismerõsre aki intézett, hozta és fizettem... Ennyi...
Itt igazából azt kell eldönteni - lévén nem kis pénzekrõl van szó - hogy megéri-e konzolt venni. Ha 1-2 játék miatt veszed akkor sztem felesleges ennyi pénzt beledobni. Én sem játszom sokat, de pl PS3-ra lesz pár olyan cím... FF, Tekken, GT, GTA, MGS, PES, DMC... Amiket nem akarok kihagyni, ráadásul nem szívesen alakítom az asztali PC-met játékgéppé (fõleg úgy, hogy a fenti címekbõl talán csak egy lesz PC-re, hónapokkal késõbb a megjelenés után) 😊
Uh, bocs a sok offért.
(beépített DVD lejátszó és JVC hangrendszer)
még jobban leakciózták
139.000-helyett egy 10-essel megint olcsóbb
Annyira nem vészes.1 meccs alatt elõfordul kb 3×.Az is éppen csak kis idõre.Persze jobb lenne ha nulla lag lenne de ez van.Lesz majd bizta jobb is!
★ 汤姆 李
elõre is köszönöm !
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
X360-on nagyon jó azt tudom.
Mondjuk ma nem voltam formában.Kb 6 vereség 3 gyõzelem.De majd javítok még éjjel ;-)
★ 汤姆 李