PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aham😊
üdv, lenne pár kérdésem.
1: Master League-ben hogy tudom megnézni a saját játékosaim összesített rating-jét???(csak egy adott meccs után jelzi ki)
2: Master League-ben hogy lehet visszanézni az elõzõ meccsek statisztikáit, mint az elõzõ PES-ben?
3: meccsek után már nem lehet megnézni olyan részletesebb statisztikát, mint a pES 6-ban(pl. ki honnan lõtt gól, hány méterrõl)?
4: nem tudtok valami Classic patchrõl? jön e ki vmikor?
elõre is kössz a válaszokat
Breki33
#41451-re gondolsz?
Breki!

A labdakrol nem dobsz egy linket?
Breki33
lehet, hogy az nem HDMI-s

és ilyen régebbi volt

http://képfeltoltes.hu/071212/xbox_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

é=e
Breki33
ott jobb a multi mint pc-n?
Kár😞
Pár meccset lejátszanék veled Live-on😊

★ 汤姆 李

The Hedgehog
Minden cikk szubjektív. Egyébként a cikk jól mondja, hogy XBOX-on jelenleg a két játék egy szinten mozog.

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

The Hedgehog
Mi lenne vele? Részemrõl még mindig jó játéknak tartom... PES viszont annál többet idegesít. Látszik, hogy ez nem sikerült olyan jól mint azt akarták... Néha a sok animációs és gameplay bug miatt napokra félreteszem, annyira felbosszantanak.

Egyébként a hely egy soproni kis konzolos üzlet volt. Haver rendelte onnan... Passz. Címet nem tudok. De körül kell nézni mert soxor az ilyen akciók nem is igazán akciók. Ja meg az egy játékkal volt ha jól emléxem, de amúgy is... Úgy is olyan játékot érdemes venni hozzá, amit nem dobsz az ágy alá 2 nap után.

Breki33
Ide már régebben írtam.

De ez a cikk nekem túl általános és szunjektív

PES-t nemis nyomnám XBOX-on
xboxon a pes csak játékélményben bizonyult jobbna, de abban is minimálisan.
pes2008 vs fifa 08 (xbox360)

Breki33
Most olvastam, hogy frissítés után lehet rá külsõ usb-s vinyót dugni
Breki33
jó de jó rendszeresen nyomod vele, online?
Hát a pc verzioval össze se lehet hasonlitani,az egész teljesen más.Érthetetlen hogy a pc-s részt miért nem olyanra csinálták...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Breki33
Neked, hogy tetszik a Fifa xbox-on?
Breki33
igen ezen is filóztam 155. ezer-ért
Breki33
lehetne bõvebben?

pont e kettõ között filózom, lásd projektor fórum

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1025208078
Johnny23
jah (Samsung 32R82😎

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Hát akkor ne cseréld,arra is rá lehet kötni,csak mondom akkor alul-felül "levág" kicsit a képbõl hogy a 16:9 képarány meglegyen.Nekem is igy volt fél évig és bõven jó volt.

tobias88
lcd tv-nél
Breki33
lcd?
Breki33
Na igen csak akkor meg a jó kis bevállt crt monitorom kéne cserélni
Breki33
mármint minél jobban?
Johnny23
..aham,habár egyenlõre komponenssel használom. Viszont még hozzá kell szokni a 32"-hoz

..elsõre szokatlan,hogy ilyen nagy a kép<#idiota>

Nem kell HDTV-t venni,a legegyszerûbb monitor is megteszi,csak akkor lesz fent-lent egy csik hogy a képarány jó legyen.Vagy veszel egy 16:9 arányú monitort,ami ugye ma már közel sem annyi mint egy HDTV és azon már nagyszerû képet kapsz.

tobias88
amúgy a projektor jobban megéri, ha van egy nagy falad
tobias88
Breki, ami még fontos, az a kontraszt arány és hogy támogassa az 1080i-t
(úgy is 720at fogsz használni<#vigyor2>)
tobias88
a pes az csak 720ason megy? 1080i-n nem?
tobias88
elvileg az összes<#bee1>
Breki33
szval akkor egy HD zv is kéne

és akkor még azt írják a Fifa pártiak, hogy miért nem veszünk XBOX360-t olcsóbb mint egy új PC

a tieden van hdmi?
Johnny23
összetudod kötni,de alapbol elvileg 16:9 -et támogatja a legtöbb játék

Johnny23
jaja köszi

Breki33
mondjuk ezt sejtettem

De jó lenne pl megtudni, hogy scart-os- tv-vel milyen
tobias88
van mindenféle átalakító
Breki33
És milyen készülékekkel lehet összekötni?

Jelenleg nekem csak crt tévém és monitorom van
tobias88
gold az 1 éves, silver meg talán 1 hónap??!
Breki33
60+20 az nem 80-van ?

Deha kiflashelted nem tudsz multizni, ha jól tudom
Breki33
Hát sajnálom, vagy nemis tudom mit kell ilyenkor mondani

Nemis tudtam, hogy volt akciójuk

Én ezért filózok

"Az MM-ben árult 69K-s 2 játékkal csomaggal vigyázatok ugyanis az a már szervízben járt megcsinált gépek halmai. Onnan tudom, hogy 2 gépet is vettünk s eltávolítva az elõlapot jól látható a régi eltávolított matrica jele és fel van ragasztva az új ill. további részletekbõl is rájöttünk. Inkább vegyetek Arcade packot. "
Johnny23
Fifa08 DEMO-t énis néztem, de vhogy én a kameraállásokkal nem voltam kibékülve, vhogy egyik tul távoli, másik tul közeli. Viszont grafban,ténleg szép.

Mondjuk a mostani PES-ben sem lehet ugy állitani a kamerát ,mint a korábbiakban<#wilting>

..viszont kijött X-re az uj Winnig Eleven is, csak kár hogy nem PAL-os<#szomoru1>

Én az Arcade packot vettem 60ezerért amiben van hdmi kimenet de nemvolt benne vinyó de vettem bele egy 20 gigásat igy összesen ugy 85ezer ft-ba került és adtak hozzá egy Forza Motorsport 2-t!
Nem vettem meg eredetiben mert kifelsheltettem!Kaptam hozzá a csomaghoz egy hónapos gold elõfizetést de még nem próbáltam ki igaz lehet kidobnak a rendszerbõl a Flashelés miatt!Miért jó a fifa08?Sztem grafba szép lett nagyon meg játékmenetben is!Pl a stadionok sztem klasszisokkal szebben néznek ki x-en mint a pesben!Hangulatilag ami a stadionokat illeti(szurkolás stb) abban is veri a pest!Ami negatívum sztemegy picit lassú a sebessége a játéknak de ehhez simán hozzá lehet szokni!Összevetve én nem bántam meg az x360 vételét van egy jópár játék amitõl leesett az állam a garfikájátol!Én csak ajánlani tudom!
Johnny23
Halisztok!

Én még az ElektroWorld-ös akcióban vettem X360 Premium -ot 70k-ért.
Van hozzá egy Samsung R82B LCD...gyönyörû a képe.

.most filozok,hogy flasheltetem a cuccot, de igazábol mégcsak DEMO-kal nyomultam, de azokkal se sokat, mert idõ közben szakitottunk a bnõvel 5és fél év után<#sir><#sir><#rinya>

...szal még nem naon tudtam ráhangolódni a "cuccra"

Breki33
ne csak ennyit írjatok

részleteket miért jó miért nem jó

amúgy milyem XBOX360-at vettél mennyiért és a Fifá-t megvetted-e hozzá?
Sziasztok!Én egy hete vettem x360at és a Fifában kellemesen csalódtam szerintem tök jó kis game lett x-re igaz a pro evo nálam a nyerõ de sztem a fifának sincs semmi szégyenkezni valója!
Breki33
Breki33

Sose értettem, hogy aki ilyen kijelzõt csinál, az hogy éri be pl ilyen gyeppel.
Breki33
silver és gold között mi a különbség?

Elég átverés vegyél gépet vegyél méregdrága játékot és még külön fizess is hogy neten nyomhasd

És ha flashelsz akkor ...........
Breki33
Hello

Mi az a jó hely?

890 körül játékkal láttál és HDMI_vel?

És ha már itt vagy akkor mi a helyzet az XBOX360-as Fifával? Korábban dicsérted ittis.
tobias88
nyertél az 5ösön?<#vigyor2>
tobias88
van 1 hónapos silver ajándékban, meg még a kezdetek kezdetén akárhányszor regelhettél silverre, és mindig egy új acc, de 1 hónap megint ingyen, most nem tudom hogy van ez
The Hedgehog
Így verik át a vásárlókat... 😄 Én évközben láttam 80 körül boxot, ráadásul ha jó helyrõl rendelsz akkor még ennél ólcsóbban is megúszhatod.