PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA MILAN!!!
Fiorentina elleni rangadó vezetek 1-0-re kiegyenlítenek majd 89-90-percben a vezetést is megszerzik
egy esély van

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
akarok<#confused>#confused>
Errõl még a demonál készült kép <#confused>#confused>
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Beívelésekkel nincs bajom Q+A-val szoktam és akkor a beinduló játékos elé passzolja.Ha többször nyomom az A-t akkor meg laposan passzolja oda.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
minden pénteken megyek szekszárdra 😛
mivel jönnél pécsre és mikor ? mert ha ilyen idõ marad nem lesz egyszerû feladat, és ha van rá lehetõséged ne a reggeli órákban, mert délelötre mindig helyreáll a rend, da ha a mecsek bevazódik akkor reggel káosz lesz az tuti
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Sztem egy analóg mintavétel nemis lehet 8 írányú csak a D-pad
Aki megvette a játékot, az tapasztalt valami javulást az online részben? Mert annyira nem jött be nekem a játék, és ettõl függõen venném meg, de eddig csak negatív visszajelzéseket kaptam<#zavart2>#zavart2>
most a délutáni órákban iszonyat sok hó leesett, autóval a 15 perces út 40perc lett ! mecsek járhatatlan... sztem le is zárják ahogy ma reggel is lezárták egy idõre
( bonyhádról -pécsre elöbb odaértem mint pécs egyik pontjáról a másikra )
Itt Pécsett vettem, de sztem mindenhol lehet kapni!
hol kapható és elöl megvan a négy gomb?
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
Apollo GP-3000 Rumble Pad ( 1600 Ft ) 2 év garanciával, ami igazából 1+1 év.
az eslõ évben bármi gond van vele, azonnal helyszini csere (!) a második évben meg a szokásos garanciális procedura !
ma vettem egyet unokatesómnak és magamnak is, és elég jól össze van rakva,kézre áll és ennyi pénzt ilyen garanciális feltételek mellett bõven megér

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Elnézést.Nem akartam off-olni ezért beírtam az x360-as topic-ba és innen irányítottalak át😊
★ 汤姆 李