PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA MILAN!!!
jobb tényleg mintha leáláznám ellenflet, de én nem vagyok olyan profi, Interel bajnokságot elbuktam 4 pontal Milan mögött 2 lettem😞
Yo, Bitch!
FORZA MILAN!!!
de mi élvezzük is a játékot
nem az a lényeg hány gólt rúgsz
meg ilyen begyakorolt szadrúgásgólok szélre rakott begyakorolt játékosgóülok számomra nem élvezetesek
én regularon kezdtem egy seasont Fioval Udinét nagy nehezen gyûrtem le 1-0ára:S
Yo, Bitch!
FORZA MILAN!!!
FORZA MILAN!!!
FORZA MILAN!!!
mondjuk ez a SKY SPORTS nem annyira testik volt szebb designosabb korábban
a labda viszont ismerõs P
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
van mikor az ember 2-1-re nyer nagy csatában és jobb érzés mint 5 gólt rúgva direkt a gép hibáira játszva
ha direkt arra játszol a saját szórakozásodat teszed tönkre
te panaszkosz én élvezem a játékot és igyekszem reálisan játszani és az igazi csapatok alapján cserélni pl
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Bár ezt Breki tudná megmondani milyen a fû. <#nevetes1>#nevetes1>
Ui.: Nem vagyok Ajax-os most elöszõr játszom velük.Mellesleg egész jó volt játszani velük.
és volt már Juve menü P
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

tudtommal ez béta
http://peshungary.hu/cikkek.php?cikkid=3662
Kiprobálom majd én is ha a saját gépem elött leszek. Addig valakinek vélemény? Jobb é mint az eddigiek?
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
FORZA MILAN!!!
FORZA MILAN!!!
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
"Nem tudja vki,h h lehet megváltoztatni a Master League nehézségi szintjét,akkor,ha már elkezdtem ? "
Én nem játszok ML-t
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Gondolom emlékszel amikor reklámozták a Teamvison A.I-t.."remekül" sikerült...Majd próbáld ki,hogy középkezdésbõl egybõl elindulsz a kapu felé!Simán végig tudsz menni,lehet nem lesz gól,de minimum szögletet ki tudsz harcolni!Mindezt 1!játékossal..ja,és nem kell egy szuper hõsnek se lennie!Akár Szabiccsal is meg tudod csinálni!