PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shevchenko
Mindegy hadjuk ténleg nem vitázni jöttem,de azért elismered hogy a PES2008 kicsit csalódás és nem a grafikára értem hanem az erösségre.

FORZA MILAN!!!

Breki33
Az nem lehet végig Juve az elsõ P
ForzaInter
hát izgalmas meccs volt😄
jobb tényleg mintha leáláznám ellenflet, de én nem vagyok olyan profi, Interel bajnokságot elbuktam 4 pontal Milan mögött 2 lettem😞

Yo, Bitch!

Shevchenko
1 év és sima ugy lessz a Top Player,de addig is jó játékot,te még élvezed.

FORZA MILAN!!!

Breki33
nem abszolút nem érted

de mondom inkább hagyjuk
Shevchenko
Értem én 2 csatárral kell játszni meg szarúl és akkor izgalmas meccset játszok.(már akinek ez izgalmas).

FORZA MILAN!!!

Breki33
és te jobban élvezed
Breki33
hát rúgj

de mi élvezzük is a játékot

nem az a lényeg hány gólt rúgsz

meg ilyen begyakorolt szadrúgásgólok szélre rakott begyakorolt játékosgóülok számomra nem élvezetesek
ForzaInter
a sok profi😄
én regularon kezdtem egy seasont Fioval Udinét nagy nehezen gyûrtem le 1-0ára:S

Yo, Bitch!

Breki33
oké hagyjuk
Shevchenko
De irtam hogy két csatárral is rugok 5-öt.

FORZA MILAN!!!

Breki33
ezell nem keserítesz el

deha tényleg nem érted sajnálom

Shevchenko
Igazából le kéne vinni 5 percre a meccseket 10-röl hogy jó kis eredmények szülessenek,lehet ez lenne a megoldás,de nehogymár csak 5 percet játszak.

FORZA MILAN!!!

Breki33
nem errõl beszéltem

énse játszok lassan csak nem csinálok ilyen hülyeséget, hogy öt csatár
Shevchenko
A gép nem játszik reálisan vedd már észre,azért mert te lemész az ö szintjére csak azért reális a számodra,de amúgy 2 csatárral is rugok a gépnek 5-6 gólt nemakarlak elkeseríteni.

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Az összes gólom szép nem 1 sémára van építve,szépen kipasszolgatom,ha kell 30-ról válalom el,egyszerûen a gép nagyon gyenge arra akarok utalni,és a gép kedvéért nehogymár direkt játszak lassaban,meg gyengébben mert õ gyenege,ezért lenne jó az online hogy emberek ellen játszunk akik ugyan olyan,vagy erösebb szinten vannak mint mi,de sajna a KONAMI jóvoltából ugylászik a PES2008-at kihadja sok ember a szar online miatt.

FORZA MILAN!!!

Breki33
szerintem a Sammy féle lehet, bár ehhez keresztcsikost és kockást is kéne látni

mondjuk ez a SKY SPORTS nem annyira testik volt szebb designosabb korábban

a labda viszont ismerõs P
gabi89
Igen ez a neve nem elírták 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Breki33
ne te jobban leírtad

van mikor az ember 2-1-re nyer nagy csatában és jobb érzés mint 5 gólt rúgva direkt a gép hibáira játszva
Breki33
Azért mert igazából se úgy játszanak, hogy feltolnak 5 csatárt

ha direkt arra játszol a saját szórakozásodat teszed tönkre

te panaszkosz én élvezem a játékot és igyekszem reálisan játszani és az igazi csapatok alapján cserélni pl
7. képen Anita-nál a labda? <#wow1><#wink>

gabi89
Hát az oké,hogy a gól fontos mivel a focit arra játszák de szebb a gyõzelem ha szép a játék és vannak cselek mintha rúgok 5gólt és ennyi.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
Szép lett a menü meg a színek a kijelzõ is tetszik meg úgy az egész nem rossz de a fû hát nem az inkább csak közepes.
Bár ezt Breki tudná megmondani milyen a fû. <#nevetes1>

Ui.: Nem vagyok Ajax-os most elöszõr játszom velük.Mellesleg egész jó volt játszani velük.

Shevchenko
Minek?Az a cél hogy gólt rugjak és minnél többet,szerintem ez a foci lényege.

FORZA MILAN!!!

Breki33
hát a fû elég sötét, reklámtáblák sztem nem túl jók (láttam már jobbat)

és volt már Juve menü P
Háát igen pont ezért azt a képet linkeltem de HAJRÁ CHELSEA!!!!!!

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

Kmarha
Ha nem C.R. lenne a háttérképen akkor jó is lenne 😄 de majd kicseréljük 😊 de tetszik, akkor majd kiprószálom holnap én is.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Katt a képre akkor nagyobb és bocs a beszúrásért

Akkor itt van pár kép belõle nekem tetszik elég jó!

Breki33
már láttam, de nem nevezném átfogóbnak, egyenlõre csak leszedtem és szokás szerint belenézek a bin-be

tudtommal ez béta
Breki33
Azért az túlzás, de jól jött a pontmentés

így maradtunk elsõk
Breki33
Akkor miért így játszol

én simán két támadóval és izgalmasak a meccsek
Shevchenko
Az operácios rendszer felismeri egyböl?

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Pesten nemtudod hol lehet venni?

FORZA MILAN!!!

Kmarha
Gondolom a nagytöbbség már látta, hogy kijött egy újabb, átfogóbb patch a játékhoz:

http://peshungary.hu/cikkek.php?cikkid=3662

Kiprobálom majd én is ha a saját gépem elött leszek. Addig valakinek vélemény? Jobb é mint az eddigiek?

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

tényleg olyan beleéléssel futnak 😊

Gondolom jártál is egy örömtáncot ezután a gól után<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Shevchenko
Sajnos bármikor végig lehet vinni a pályán egy 88-as(Speed) vagy annál gyorsabb játékossal.Már ugy játszok otthon a barátokkal hogy gyorfutás nem szabad használni,eddig sûllyedt a konami sajnos.

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Magyarokkal a Franciákat vertem meg Top Playeren 4:1-re a döntöbe,elötte meg mindenkit vertem 5-6 góllal.Találtam 1 olyan taktikát ami nekem nagyon jó,szinte 5 támadóval játszom végig a meccset és 1-0 után szinte minden ellenfél kitámad és 5 támadoval nagyon egyszerû gólt rugni,ez ténleg kezd fifásodni sajnos<#rinya>

FORZA MILAN!!!

Breki33
PES 2008 - Baywatch Running Animation

klikk
Breki33
akkor jól tudtam, köszi
eZo
szezon végén lehet állítani, amikor a nyári átigazolások vannak, közbe nem lehet!

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Breki33
van egy ilyen kérdés

"Nem tudja vki,h h lehet megváltoztatni a Master League nehézségi szintjét,akkor,ha már elkezdtem ? "

Én nem játszok ML-t
Breki33
hát ja
Johnny23
"sohasem szabad feladni"...és nemcsak a fociban<#rolleyes>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Breki33
én nem így látom sokszor megpróbáltam és csak egyszer sikerült

általában szorítanak kifelé
gabi89
Hát van benne valami de eddig nekem csak egyszer sikerült így végigmenni Saha-val.Mert a végén bekaptam egy gólt na mondom idõ nincs proba cseresznye és gól lett.

Bercy
Na errõl a boltról se tudtam Pécsett 😊 Pedig a volt sulimhoz is közel van.
Pedig igen..nézd meg a védekezõ középpályást elõtted,és a bal hátvéd mozgását!Egy kijelölt vonalon mozognak,hiába mész arra a labdával,õk kitartanak az eredeti útvonalaon..😊
Gondolom emlékszel amikor reklámozták a Teamvison A.I-t.."remekül" sikerült...Majd próbáld ki,hogy középkezdésbõl egybõl elindulsz a kapu felé!Simán végig tudsz menni,lehet nem lesz gól,de minimum szögletet ki tudsz harcolni!Mindezt 1!játékossal..ja,és nem kell egy szuper hõsnek se lennie!Akár Szabiccsal is meg tudod csinálni!
Breki33
fele?

én eddig egy ilyen gólt lõttem