81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    Na megnéztem nálam ilyen a Wide

De minjárt felrakom újra a camera patchet mert most csak átpakoltam másik könyvtárba nem tudom hogy van belőve
  • Breki33
    nem abszolút nem az derült ki

csak úgyesen összeraktad a két hozzászólást, hogy úgy tűnjön.
    De pontosan leírtam mit jelentett és a szövegkörnyezet is bizonyítja

Egyxik pont a gamepadról szólt hogy azzal tudom cifrázni a másik meg arról, hogy másnak kilinkeltem.

Tehát nem volt igazad csak elferdítve az igazságot ezt akartad bizonyítani.

Beírtam a hozzászólásszámot ahonnaan elolvasva ez kiis derül.
  • Terminátor14
    Nem, még mindig nem érted.

Azért ezt a két hozzászólásod idéztem be, mert ebből derült ki, hogy billel is próbálkozál ill hogy nem én kamuztam, mikor azt mondtam, hogy írtam neked icq-n fifás beállítást.

Nem volt célom azt firtatni, hogy Te gamepaddal vagy billel játszottál, ahogy semmi más sem. Csak az igazamat akartam bizonyítani, ami szerintem sikerült is. És igen, arra is emlékszem, hogy az extrára feltöltött képemet beszúrtad a fórumba a TÖBBIEKNEK, mert minden második ember fifás beállítást akart. De persze a hozzászólásom nem erről szólt nahh :)
  • Breki33
    Amelyiket töröltem pl.......

De az egészet te keverted
    Szval jó lenne leállni.........
  • horpeti
    Melyik hszben szaroztalak? :-O
  • Breki33
    sokat vesztettem..........

nem mintha bármit készítettél volna a játékhoz
  • Breki33
    aham az hogy leszaroztál meg teleoffoltad a topikot
    szokásod szerint szekállással az nem volt fikázás.......

Nem érdekel a véleményed ezentúl kötekedő hozzászólásaid szó nélkül törlöm.

• horpeti
    De legalább felkerültünk a TOP10be. :))))))))))
  • Breki33
    Én meg szó szerint idéztem miből ferdítettél

És ebből egyértelműen kiderül, hogy hazudtál

Azt pedig amit beírtál billentyűzetkiosztást másoknak linkeltem be ezis egyértelműen kiderül.

Tehát nem nekem írtál, nem használtam és gamepaddal játszottam
    ugye ha megcsinálok egy gyepet és mivel nincs ott a gamepad de rúgok egyet, hogy felvegyem hogy sikerült ahhoz nem szükséges.

Szval megpróbáltál hozzászóllásokat összeollózni hogy nevetségessé tegyél és elferdítve a valóságot bizonyítsd igazad
  • horpeti
    a "Petike" meg önmagában olyan pejoratív értelemben használt szó volt részedről, hogy most szóba se állok veled többet egy darabig.
    Na csumi. :)
  • horpeti
    Ez most véletlenül úgysem rólam szól. :)
    Én nem kívánom szétoffolni ilyenekkel a topicot, ha Termivel csevegtem picit, bocsáss meg, hogy nem priviben tettem, kérlek!
  • horpeti
    Nem vágom, miről beszélsz, nem fikáztalak, ha jól tom.
    De ha beszólsz, akkor foglak. :) Úgyhogy ne tedd. :DD

Előző HSZed után évekig tudnálak oltani és fikázni. :P

Szóval légy jófiú, nem akarunk mi újra összeveszni. :))
  • Terminátor14
    Breki, én SZÓ SZERINT KIMÁSOLTAM a hozzászólásaidat. És nem azt akartam bizonyítani, hogy billel játszottál.

EZT ÍRTAD MA: sose használtam fifas billenytyűzetet mindig gamepaddal játszottam a pes-t

MINDIG? Ember, az előzőleg hozzád címzett hsz-ben ottvan, hogy billel is kirpbóáltad.

Akkor? Én csak erre reagáltam, mert arra, hogy írtam neked fifás beállíátst pesre Te azt válaszolod, hogy nem is játszottál billel.
    Érted?
  • eZo
    egy online gól ( ilyet se sűrün rakok be, mert nem egyszerű felvenni és a minőségük sem a legjobb ált.)
    Totti, aki egymaga megverete a Milánt 3-0-ra, többek közt ezzel a szépségdíjas találattal :
  • Breki33
    Esetleg próbáld meg a nemrég felrakott Ezo-s gameplayt leszedni mintha abban be lenne állítva mindjárt megnézem nálam.
  • Breki33
    Petike te meg jó lenne ha befejeznéd a szarkeverést

Jól emléxem még milyen volt mikor neked 8* kellett leírni ugyanazt
    mire megértetted holott három hozzászólással korábban volt szó róla.

Nincs kedvem a mást fikázó hozzászólásaid törölgetni..........
  • Breki33
    Na utoljára mert erősen ferdítesz
    Gondoltam, hogy erre nem reagálok , de ez egyértelmű HAZUGSÁG !!!!!!!!!!

2003. okt. 27. pes3 fórum #342 -es hozzászólás

(ugye illik tudni hogy ekkor már kijött a 2004-es demo mivel ugye az 2004-ban jön ki :-)
    korábban célzok rá többször, hogy milyen gamepadom van
    Itt konkrét kérdés tőlem
    "1. a Petya éltal leírt cselek, hogy hozhatók elő a gamepadon?"

A konkrét kiragadott részlet pedig:önkényesen kiragadva a szövegkörnyezetből
    és így megváltoztatva értelmét, csak hogy hazudnak állíts be

Ugye így szól:
    "Viszont ő már tud vele játszani
    Én viszont spécizni tudom :-)"

Ez pont azt jelenti hogy bill-el "tud" játszani én viszont gamepaddal már spécizni is tudom
    tehát pont az ellenkezőjét mint amit bizonygatni akarsz, a szövegkörnyezetet és a többi hozzászólást elolvasva ez teljesen egyértelmű.

De kikerestem pontosan a környezeteben írott szavaim:
    "Ja félreértés ne legyen még mindig a FIfa-t tartom jobbnak az emberek mozgása itt nekem fura.
    DE igy gamepaddal elismerem, hogy jobb mint amilyennek eloszor tunt."

És ugye ezis tőlem van
    "Sztem ezt a játékot nem dual gamepaddal vagy neadjisten billentyűzettel játszani bűn."

"346

De ezt bill-el játszani hülyesség! "

Szval azt állítani, hogy én bill-el játszottam hazugság, többször leis írtam később is, hogy
    csak teszteléskor használtam a billentyűzetet ha olyan gépen készítettem kiegészítőt,
    ahol nem tudtam gamepaddal kipróbálni az adott dolgot. Körülményekből adódóen ez kb 3 négy rúgás volt esetenként

És gamepaddal játszom végig ez biztos még arra is emléxem, hogy bill bese volt állítva semmire mikor
    Roland jött játszani ő állította be magának.
    Én mindig gamepados voltam sőt, akik ott voltak is tanúsíthatják, hogy már akkor mondtam, hogy ezt billel játszani hülyeség.....

Szval erről ennyit eléggé elferdítetted a dolgokat...........hazugnaknak akartál beállítani
    csak hogy igazad legyen.

Ez eléggé aljas dolog volt !!!!!
  • horpeti
    Bele hát, sokkal szarabb lett (de haver örült neki, mert neki azzal jobban megy, nekem meg rosszabbul és így "jobbak" a meccsek)

Onlineban ez nem látszik, abba nem nyúl bele.

• Terminátor14
    Jobbulást beléd is :)

Én is bekapod egy algoflex-et, az általában segít.
    Viszont szvsz ez a world patch is belenyúlt a gameplayba, és nem az igazi :(
  • horpeti
    hát fejfájással, meg nyűggel nem sok élvezet van benne. Majd meglássuk. Én valszeg betolok valami gyógyszert, he nem múlik el hazafele úton, mert utána még nincs vége az estének. Remélem csak a légkondis levegő miatt van. :)

Neked is jobbulást! :)
  • Terminátor14
    Oké, addig én intézem a tv-met :D

Persze, minimum 1-2 meccset azért tolhatunk, talán nem halok bele.
    De amúgy most nem igazán megy a gép ellen sem :(
  • horpeti
    Lehet telepátia, de nekem is.
    Pont arra gondoltam, hogy de jó lesz fejfájással.

Biztos frontvan.
    Azért szerintem már nézzük meg legalább a kapcsolatot, amíg el nem hatalmasodik rajtunk a migrén. :) Most már kiváncsi vagyok.. Annyira, hogy wáá, le akarok lépni. :DDD
    De nem teszem. de fél 6ra így is otthon leszek, mert 5kor lelépek. :)
  • Terminátor14
    Nemtom, mintha alapból sem lenne :D Mind1, nem lényeg.

Viszont ha ez ilyen ronda marad, akkor legalább vmi fűcsomagot kéne szedni.

Amúgy lehet, hogy nem nyúlik majd hosszúra ez a próba, megfájdult a fejem :(
  • horpeti
    Onlinera nincs kihatással a játékoskeret, ott lesz Adriano (ha az alapban is bennevan:P).
    Viszont a grafika valszeg ugyanaz lesz. Majd választunk jó stadiont. :)
  • Terminátor14
    Még jó, hogy a world patchben nincs is adriano az interben :(
    Pitsába...

Viszont nagyon durván felpumpálták a többi játékost.
    Amúgy még csak egy fél meccset nyomtam, de a fű szörnyű ebben a stadionban. Onlineban milyen lesz? (szal a kérdés gyak.: Ebben a patchben vannak füvek is? :PP)
  • horpeti
    Adriano majd a saját 16osánál próbál labdátszerezni Saviolától, mint legelől tartózkodó Inter játékos. :PP

Nah, meg is jött a kedvem a játékhoz (csak legyen jó a kapcsolat), lehet előbb lelépek melóból, csak akkor rákapcsolok picit. :P
  • mgkp
    Nem jó de nem értem miért.... Elmentem a camera tweak-kel és kiírja hogy a kamerát sikeresen megcsináltam és exhibitionnal normal kamerával kezdem átváltok wide-ra és nem jó :

• Terminátor14
    OKé! :)

Miért, Saviola lesz a középső védőd? :DDD

Amúgy tuti nem kevés az a 1mbit, de mind1, meglátjuk. Remélem jó lesz.
  • horpeti
    Jaja, lényeg, hogy te leszel majd a host, mert amikor én vagyok, mindig übergagyi. És nem értem miért, 1 megabit feltöltés nem lehet kevés, lehet a proci a kevés, hogy megfelelően tolja a cuccot.

6 körül érek haza, majd írok msnen.

Addig is jó játékot. :) Adriano majd lepattan Savioláról. :P
  • Terminátor14
    Amatőrnek nézel papa? :DDD

Elméletileg készen van, akkor játszom párat, meg ezt a patchet feltolom én is. :)

Msn szólj, a mehet.
    Szóval oltasz?? Ehh, készítem a jegyzetfüzetem! :DD
    Meglátjuk, remélem jó lesz, sokat várok a hárosmzoros feltöltési sebességtől :)
  • horpeti
    Izé. Ok, tölts le mindent, ha vágod, ha nem majd adom.
    A hivatalos 1.2-es patchet fel kell rakni az onlinehoz azt hiszem (azt nem adom, túl nagy:D).

Én dolgozom 5ig minima, szal játszhatsz, csak el ne fáradj.

Leégni tuti nem fogsz, bár ha mégis, majd oltalak. :PP

Nekem a world club patch van fenn, se kitserver, se semmi.. Pedig jó kis kiegészítők vannak, szebb lesz tőle (csak full nem érdekelt:D).

Mondjuk nem olyan régóta volt az, hogy eleve high grafikán játszottam, addig végig mediumon (hogy vételtlenül se akadjon be, és legyen rosszabb online).. De aztán így sokkal tetszetősebb. :)) De lehet emiatt lassabb/szarabb lehet az online, ha nem elég gyors a gépem hozzá, nem tudom.

Mintha korábban az lett volna, hogy ha mediumon nyomom, akkor jó, ha maxon, akkor is megvan az fps, de a játékmenet vontatottabb...
  • Terminátor14
    Szerintem fél óra és megvagyok mindennel :)
    Kibírom egyelőre patch nélkül is.
    Csak még pesonline-t kell szednem.
  • Terminátor14
    Jajahh, ezt megbeszéltük tegnap :)

De azért hátha akad majd jelentkező.
    Bár nem ártana előtte nyomni 2-3 meccset a gép ellen, nem szeretnék nagyon leégni :P
    Meg kéne egy komplett patch is, úgy látom körbe kell néznem.
  • horpeti
    Bár csak később ér, szal 6-7 fél 8ig lesz időm, ha te is ráérsz.
  • horpeti
    Ma este nem érek rá, vendégül látom anyukám. :))
  • Terminátor14
    Azt írták, hogy marad az engine, csak tupíroznak rajta. Úgyhogy szvsz simán jó lesz oda a géped :)

(Telepítem a pest....:DD)
  • horpeti
    Termi: szerinted a gépemen, meg vidkarimon el fog menni a 2009?
    Jó lenne még 1 évet kihúzni ezzel az őslelettel, még ha nem is max grafikán (bár a vidkari ugye nem rossz).
    Nemtom mennyire izmozzák túl a 2009-et.
  • Tomy Lee
    lol XD
  • Terminátor14
    Csak hogy lásd, én is tudok ám idézni a múltból..:)

pes3-as topikból, tőled:

na megnézte ujra
    ezt bill-el könyebb játszani

Bobitici volt a legjobb :-)

Jellemzo az erősségre, hogy 0-0 lett

A visszajátszasok es a bevonuloanimácio tetszik, de hogy ez verné a fifa-t

Egy kérdés az Angle kamerat, hogy a fenébe kell beállitani, lehet távolabbrolo jobban mutatna.

Konzolosok ti milyen kamerával jatszotok?

Aztán....:

EZek terminátor billbeállitásai nekem ebben nem tetszik az f-es kiugratásos passz

Viszont ő már tud vele játszani
    Én viszont spécizni tudom :-)

DE a ladda még ígysem tetszik.
    Amúgy nem játszanék veled ilyet (még)
    Viszont Fifaban megnéznélek. :-)

Az lenne jó ha egyiket lehetne jól bill-el, mert igy nemtom, hogy hozom össze a kattöt és mindjárt itt a bajnokság.

A kurva életbe, dejóóóóó a memóriám :DDDDDDDDDD
  • Terminátor14
    Brekiiii.....

Ajajajaj...:)
    Kicsit rosszul emlékszel...

Kezdjük azzal, hogy Te még nagyba' fifáztál (gondolom a multi miatt), mikor már kijött a pes3. Aztán jött az első Uefa Euro vagy milyen fifa, még jöttél is és kérdezted tőlem icq-n, hogy hogy tetszik? Erre válaszoltam, hogy én már csak pesezem. Node mind1, lényeg, hogy ezután a pessel a legelején Te is billentyűzettel toltad. A többit nem írom le mégegyszer :DDD