PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Installation
-------------

Step 1:
-Open AFSExplorer,load your rv_X.img (rv_x = your Language,e.g. rv_e
(English),rv_i(Italian)....)
-Go to action,then import folder and choose the rv_X folder(if it asks you to regenerate,click on yes and save a new file,then overwrite your old rv_X )

Step 2:
-Open AFSExplorer,load your cv_0.img;
-Go to Action,then import folder and choose cv_0 folder.

Step 3 (optional)--TEAMNAMES--:
- If you want to use my SKY teamnames,just import unnamed_8092 in your cv_0
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Én nem nagyon tapasztaltam ilyet

Küld el a mentésed lejátszom neked P
Breki33
Wait for vertical refresh

A Pes 2008 settingsben lévõ v-synch-et sem igazán ajánlott használni
Breki33
lol

ezt a hülyeséget honnan veszed?

Azért mert nekem más a véleményem P
Breki33
vinyó????

Énse kapok sok szögletgólt kb 10 meccsenként egyet
szval ezzel nincs semmi gond
Breki33
Az a szöveg a dedós, hogy vki leszedi aztán hetente jön beírni, közben
azóta pl kijött két patch egy csomó kiegészítõ és fogalmad sincs róla miket javít.
Kmarha
pedig igy volt 😊 aztán most reinstall után sikerült kihúznom egy döntetlenre (még jó hogy megvolt, mentettem is el az állást. Azóta 5 gyözelem..

mondom, tényleg felhúztam magam, itt üvöltöttem a gép elött, szobatárs már a 3. meccsnél hülyének nézett 😛

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Ezt nagyon jól összehozta!thx

Kmarha:Nem is gondoltam arra,hogy nem értesz hozzá!
De akkor sem tudom elképzelni,hogy 8 meccsbõl 8-at elveszítesz<#fejvakaras>
Ha így van akkor szedd össze magad<#papakacsint>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Hát van nekem egy gondom😞
Még ML elején eladtam 1-2 játékosom és most szeretném visszakapni õket.
Namost csakis átigazolással tudnám visszahozni ML-be a Player-eket?Viszont úgy bizony nem jönnek.
Tipp?

sg-s gyuresz munkája:
cselek

ati catalyst centerbe mit kell állítani,hogy ne csíkozódjon a kép? Pes6-ról van szó. a 2008ban settingsben van olyan hogy vait for vsync vagymi és az megoldja, de 6-ban nincs ilyen.

Kmarha
😄 én sem most jöttem le a falvédõrõl.. bár a más játékosok csak részben jöttek össze a fáradság miatt, de a 8 meccs alatt kiprobáltam 5 felállást. Ez van.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Én ha újrajátszom a mérkõzést akkor teljesen más felállással,más játékosokkal szoktam kezdeni.Így eltérõek a meccsek.

báttyó02
"van olyan, hogy azt mondja, most ez a csapat nyer."

ja,sajna ez eddigi részekbe is igy volt..:\

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Kmarha
A legszebb jelenetek a bíró részérõl mikor elfutok az ellenfél mellet. Összeér a vállunk. Meg sem botlik, hátra sem tántorodik, de lefujja, és kioszt egy SÁRGÁT. Csak pislogok.

Aztán véletlenül elém pattan labda. Egyik oldalról belém szál egy ellenfél, a másik oldalról becsuszik. Azt se tudom hol vagyok, nagy nehezen átvergödök rajtuk, csetlek-botlok, elérem a labdát. Erre félre lök a védõje, majd passzolja is a csatárnak, aztán lövi is a gólt. A játék vezetõ meg csak tapsikol (a valóságban ilyenkor figyelné a nézõ hogy vajon számolja e a pénzt amivel lefizették)

Kmarha
.. khmm.. úgy felhúzott a játék, hogy habzó szájjal kattintottam az uninstall - ok - ok kombinációt..

Most majd meg rakhatom újra a cuccokat miután újra felrakom.

Hihetetlen a játék.. van olyan, hogy azt mondja, most ez a csapat nyer. És te csinálhatsz bármit, az úgy lesz.

Nem szoktam visszatölteni, de olyan pofátlan bunda volt az egész meccs a játékvezetõ részérõl, hogy újra játszottam. Aztán még egyszer, aztán mégegyszer.. 8ból 8szór kikaptam. Vagy végig ge..ett velem az a szemét, vagy az utolsó másodpercbe lõtt olyant, hogy a kapusától indított ív megpattan a védõm fején, úgy hogy könyökön találja a kapusomat, ahonnan meg bepattan a kapuba a labda.

Hát ez röhejes.

Shevchenko
Ez 1 hasznos információ volt számomra ugyanis ezt nem is tudtam hogy így kilehet védekezni,így legalább már azt az 1 gólt se kapom amit eddig kaptam,de a szabadrúgásnál nemfejeli ki kipróbáltam.Köszi az infót.

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Breki mostanában nincs formában,inkább hadjuk.

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Hát ja,sajnos.

FORZA MILAN!!!

Ajánlom figyelmetekbe az általam készített elég hasznos leírást a PesHungary-n.

http://peshungary.hu

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

Pacal17
Jó a seedorfosat visszavonom.

Pacal17
Amugy láttátok ti már Seedorfot egyszer is ilyen bombagólokat lõni mint amit a pesbe tud (NEM NEM a milannal vok a ML be , Lazio-val) és Ronaldo a 31 éves fejével mióta fut ijen gyorsan és védekezik ilye hevesen... hmmm ki érti ezt

Pacal17
FIGYELEM! A HOZZÁSZÓLÁSBA A MAGYAR SZÓTÁR MINDEN HÁTSÓ FELÉN LÉVÕ SZAVA SZEREPEL! SPOLER!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
HOGY A KURVA ÉLETBE LEHET AZ HOGY ABBA A SZÁJBABASZOTT MASTER LEAGUE BE A REGGINA OLYAN PRODUKÁL MIND A LEG DURVÁBB FIFA (CSAL) ÉS MINT A TOP PLAYER NEHÉSSÉG 500XERESE (VÉGIG FUT A PÁJÁN). UGY KEZDIK A MECCET HOGY NYOMNAK EGY HOSSZUPASSZT JÖVÖK KI A KAPUSSAL, 11 ES. A KURVA ANYÁD. 2. GÓLJUK, MEGIN EGYKRUVA MESZIÕL NYOMOT HOSSZUPASSZ, A KAPUS LÁBA KÖZÖTT GÓL. ÁÁÁGGGGHHHHH. ÉS A LEG IDEGSITÕBB HOGY A HÁVÉD IS C.RONADLO SEBESÉGGEL FUT, BICIKLI CSELEZIK EG MINDEN. ha most ezért böntetõ potot kapok, hát én kérek elnézést.

Cool ez az Intro<#eljen>Persze ismerõs is:-)

báttyó02

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Pacal17
Abban mi a dedós, hogy 1 hónapja uninstalláltam?
Aki letörli a játékot az dedós vagy nem értem.

Régebben párszor leírtam már, de legfõképp az, hogy archade lett.

Pacal17
Nemtduom mit szögleteztek, nagyon könnyen ki lehet hárítani a szögleteket. Egyszerre kell nyomni a hosszú passzot (nálam W) meg a lövést, vagy sima passzot (D,S) Ezt úgy hogy a legmagasabb játokoson agy a legközeleb lévõre két embet terszel rá, a W bel meg ugye kijön a kapus és öklöz. Szabadrugásnál tényleg akkor rug a gép amikor akar, ha egy védõvel beálsz a vinyó alá akkor valszeg kifejeli vagy kirúgja.

gabi89
Eredetid van?

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

HoReSz1975
online hogyan lehetne játszani, úgy nyomatnám valakivel <#fejvakaras><#whatever>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Breki33
nem ezt más miatt írtam

multis dolgok

szerintem ez az eddigi legjobb foci pc-n

csak kár az online dolgok miatt

ez a 2 hónapja uninstalláltam meg olyan dedós
tobias88
jó, de te gondolom nem a pes 3al kezdted, mint pl én<#vigyor2>
papucsálatka
Azt gondoltam hogy jobb a fifánál<#nevetes1>

Shevchenko
No és mi a baj?

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Persze hogy jó,még mindig jobb mint a Fifa.

FORZA MILAN!!!

papucsálatka
szerintetek jó ez a játék PS2-re?

Shevchenko
de jó hogy neked rugnak gólt,de most hogy így irod ténleg vagy szöglet vagy beadás semmi mást nemtudnak.(Sajnos)

FORZA MILAN!!!

Maldini
Ha gép eggyáltalán gólt rug és lessz 6-2 a végeredmény abból a 2 gólból 1 szabad meg 1 szöglet vagy,gyanis a gép csinélja ezeket amit leírtál legalábbis top playeren,mert máshogy nemtud.Shevának szerintem igaza van abba hogy gyenge a gép.

Ha csak az erõséggel lenne gond....
Én már 1 hónapja uninstalláltam a játékot.

Shevchenko
No mindegy inkább azt mondjátok meg érdemes leszedni ez az új patch-et?

FORZA MILAN!!!

ForzaInter
fú nem took pontos idõt neked mondani, játszottam we8al, pes5el meg 6-al... de azért van mikor nyerek 5-0-ra vayg 4-0-ra elég sokszor cska van mikor sokáig bénázok...

Yo, Bitch!

Shevchenko
Mikor kezdél el PES-ezni?

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Eddig én úgy vettem eszre hogy az elözzõ PES sorozatok erösebbek lettek volna.

FORZA MILAN!!!

ForzaInter
hát az attól függ ki milyen erõs és hogy játszik...

Yo, Bitch!