81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    If you have problems, crashes with version 7.4.0 download this dll and place it in your kitsever folder.
  • Breki33
    Bootserver dll 7.4.1

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=29974
  • horpeti
    Egyszer kéne rájönni, mi a franctól van, mert ez tényleg PES generációkon át nyúl, új fejlesztés ide vagy oda.. :D
  • Terminátor14
    Ez most valszeg nem a játék hibája, mert a partnereimnek szépen folyamatosan megy, csak nekem nem oké :(

Pedig annó a gyengébb nettel Brekivel majdnem tökéletes volt, Petivel meg érdekes, de még mindig játszhatóbb, mint most :(
  • Tomy Lee
    Na de kop-kop,ki tudja még..
  • Tomy Lee
    Nemsok idő már és itt az új rész,hibák javítva lesznek(hálistennek) mert ez így tényleg "kaki".
    Kis ideig még elment de már nem erőlködök így vele...
  • horpeti
    Meg utcsó meccsen már mediumra vettem grafikát, nekem jó is volt :PP :(((
  • horpeti
    Én nem használok kitservert.
  • Terminátor14
    Még egy tippem maradt....esetleg kitserver nélkül. De nem hiszem hogy bármit is segítene...

És eZo-val is ugyanolyan volt, talán egy dolgot kivéve (bár lehet veled is így volt cask nem emlékszem), az első 5 másodperc hibátlan középkezdés után. Aztán kaki :(
  • horpeti
    Most még leszek egy darabig, ha van kedv próbálni. Persze most már nem tudok játszani, de érdekelne.
  • Terminátor14
    De az a vicc, hogy én régebben még a pes6-al már játszottam vele is, és jó volt
  • horpeti
    Sajnálom. :(

Akkor izé, eZo.. Valamikor megpróbáljuk mi is?
    Úgy emlékszem akadtam veled, de azóta sok víz lefolyt a Dunán.. :)
  • Terminátor14
    Ehhhhhh :((((

Ugyanaz, mint veled...csak itt még egy teleport is volt benne. Nagyon vicces, de ezek szerint NÁLAM van a probléma.
  • horpeti
    eZo, Termi, mondjátok majd meg, hogy milyen volt a kapocs.
    Aztán valamit majd kéne hekkelni a gépemen, hogy tudjak veletek játszani.. Bárhogy optimalizáltam, sose volt jó.
    Marha idegesítő. Pedig most tényleg gyors a net, régen volt vele gondom, de úgyis sok külföldivel nagyon jó volt, de a néhány magyarral meg nem.
  • Nagyi2pac
    THX!
  • Terminátor14
    Próbálkozom memorizálni :P
  • Nagyi2pac
    Jó semmi baj, csak úgy tűnt mintha kicsit kötekedni szeretnél ezzel a becézgetéssel! Máskor lécci a normális nevet írd ki!
  • Terminátor14
    Nem becenévnek szántam, csak rosszul emlékeztem a nevedre :)
    Sorry mégegyszer.

• eZo
    feljavítottam ismét 1-2 cipőt :

kérésre rakok fel előnézeti képet is !
  • Nagyi2pac
    Ok ,de te kezdted...
    Az nem baj ha nem emlékszel a nevemre, de akkor legalább ne találj ki hülye beceneveket lécci! KÖSZI!
  • Terminátor14
    Szuper.
    Majd msn-en egyeztetünk! :)
  • eZo
    most nézem a meccset, utánna leszek kb. 22:15kor
  • Terminátor14
    Vegyél vissza a stílusból sürgősen okoska...
    Őszintén sajnálom, hogy nem emlékeztem a nevedre, de nem vagy olyan régóta topiklakó, hogy ez kötelességem lenne.

eZo: Vagy még? Most értem haza..
  • Nagyi2pac
    Teri néni jobb lenne ha nem becézgetnél jólvan!!!
    Ha nemtod rendesen elolvasni a nevem akkor szóljál és elbetűzöm neked...
  • eZo
    ha még aktuális, akkor játszhatunk
  • Terminátor14
    Valaki egy próbameccsre? Petivel olyan játszhatatlan, hogy szarabb, mint eddig bármikor volt...de most velem is szórakozik a játék, lehet nálam a hiba, úgyhogy ki kéne próbálnom :(
  • Breki33
    A forgást én úgy értettem, hogy wide ha mész oldalra forog nem a vonal mentén megy mint alapből
  • mgkp
    Igen beállítottam fix-re de a kamera ugye a labdát követi és azt a tool-nál nem lehet beállítani a játékban a camerához nem szabad hozzányúlnom mivel akkor hibaüzenet lesz. Így viszont egy kicsit zavaró, hogy forog a kamera és amikor hozzám kerül a labda összekeveri az iránygombokat és így néha nem arra megy amerre szeretném. Viszont az egyik hozzászólásodban említettél valamit (49561) erről.
  • Breki33
    ja azt most olvasom, nem próbáltam, de beállítottad fix-re hogy ne legyen játékosváltás illetve kameránál, hogy ne a ball-t kövesse hanem a játékost?

persze azt játékban lehet és ha ott nem engedi a változtatást.....

Ja és fent van neked az 1.2-es patch?
    Nekem nem kell semmit betöltenem
  • mgkp
    Igen jól értelmezted de mint már írtam sikerült megcsinálnom. Viszont a 49635-ös kommentemre nem tudod a választ?
  • Breki33
    Tehát ha jól értem itt kiválaszthatod a Player kamerát, de akkor nem ajánlott játékban állítani hanem ha cserélni akarsz használd ezt a toolt
  • Breki33
    Na kipróbáltam

mgkp telepítéskor megjelent nálad ez?

• Terminátor14
    Kitserverhez:
    OKs, akkor az más. Nekem az volt a problémám, hogy nem tudtam mezeket változatni, mert nem volt ott a lehetőség, gombokra sem reagált.
  • Breki33
    Ez így van csak ennek semmi köze ahhoz, hogy megpróbáltál hazugnak beállítani aztán mikor kiderült annyi nincs benned, hogy elismerd.

De mondom ok kilinkeltem egy gombkiosztásod tartalmazó képet ez kb megfelel annak amennyit én segítettem, legyen.

Énis így fogok viszonyúlni ezentúl a dolgokhoz.
    És most tényleg zártam.
  • Terminátor14
    Menthetetlen vagy, mind1 :)
    Te már csak Breki maradsz :PPP
  • Breki33
    olvasd már el az egészet onnantól ahonnan mondtam, ha már előszedted
    szövegkörnyezetből kiemelsz dolgot és utánna azt szajkózod

A kitserverről meg írtam, hogy többféleképp kipróbáltam és nem használom a patchét csak elég sok bin-t átvettem belőle
    és nem az van hogy nem ment hanem hogy a választó képernyő nem jött be
    ami #49634-ben látható és maga a kitserver.exe nem indul el
  • Terminátor14
    Még annyit, hogy TE linkelted be a képet, amin az ÉN gombkiosztásom van, ezek után szvsz egyértelmű, hogy akkor mégis tudtál róla valahonnan (icq..).

Ennyit szerettem volna. :)
  • Terminátor14
    MIVAAAAAN?

Szerinted az, hogy leírod, hogy kipróbáltad bille és hogy szerinted az én gombkiosztásom az f miatt nem jó, az azt jelenti, hogy nem kérted tőlem ICQ-n és én nem küldtem el neked?

WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ezt nem bírom tovább, kellemes napot :)

Ja amúgy nagyipaci patchével nekem sem ment a kitserver, de a dokumentációs leírásban található configos fájlt tartalmát bemásoltam az eredeti config.txt (vagy mihh) fájlba és azonnal király lett.
  • mgkp
    Már nem lényeges a camerás patch sikerült megcsinálni. Először el kellett menteni a system data-t és akkor átállítani ezzel a camera tweak-kel és aztán pedig betölteni a system data-t és jó lett.
    Breki33 nem tudod, hogy a player kameránál (a be a pro féle szerűségnél)
    ott hogy tudom azt megcsinálni, hogy ne forogjon a kamera és ne kövesse a labdát hanem csak akkor forduljon ha én fordulok a játékosommal? Mert így kicsit zavar és ha hozzám kerül a labda az íránygombokat máshogy érzékeli a kameraforgatás miatt.
    Előre is köszi és köszönöm az eddigi segítségeidet.
  • Breki33
    Viszont működik a kitserver :-)