81526
-
nem rád értettem, írtam, hogy a korábbinak
az évről évre visszatérőről írtam ő csak ezért jár ide már komoly múltja van ebben -
Nem trollkodok, leírtam a véleményem. Nem tudtam, hogy a topicban csak ajnározni lehet a játékot.
"teljesen új máshol már bizonyított új motor"
Hol is? -
az a fifa mikor szép a körítés aztán a játék tele....
pesnél én videókban korábbi években nem láttam eddig ilyen mértékű változást
és ezek most tények, nem csak duma például a teljesen új máshol már bizonyított új motor
de közben rájöttem hogy ki volt az írója a korábbinak, kár volt reagálnom rá újabb trollkodása csak -
A videók mindig jónak tűnnek aztán a végeredményt évek óta ismerjük. -
semmi parasztvakításról nincs szó simán megjelentek képek a játékról, ez nem fifa
a gameplay videók meg szerintem magukért beszélnek és pontosan le lett írva mennyi minden változik, teljesen új motortól kezdve
szval aki azt mondja erre, hogy a gameplayhoz alig nyúltak nem képes egy kicsit sem visszaolvasni, csak puffogtatja a közhelyeit
könyörgöm csak fél oldalt kellene visszaolvasnod....... -
breckinridge #78336 Megy a parasztvakítás a grafikával, de attól tartok, hogy a gameplayhez meg megint alig nyúlnak, maradnak a sokéves buta hibák dögivel... -
Sanyicucu #78335 Milyen újabb adatbázisú patch van a pesediten kívül?Olyan ami jó is. -
Cavani #78334 Így van, én is tűkön ülök, nagyon várom már a pes2014-et, de a megjelenésre még várni kell, úgyhogy addig pes2013. Szeretek a lehetőségekhez képest minél realisztikusabb moddal játszani. Nekem eddig a pesedittel semmi bajom sincs, igaz nincs összehasonlítási alapom, mert nem próbáltam még más modot. De a kérdésemet még fenntartom: Hogy a m.kkomba kell beállítani (ha egyáltalán be lehet), hogy az adott ország kupájában (pl.: FA kupa- premiere league) ne random válasszon team-eket, hanem csak a saját országának osztályaiból válogasson? -
ha a fórumra gondolsz én már a pes 2014-et várom ami fantasztikus játéknak ígérkezik az eddigiek alapján
peseditnél pedig már sokszor elmondtuk, hogy van jobb -
Cavani #78332 Úgy tűnik, ha biológiailag nem is, de klinikailag halott az oldal. -
-
Micsoda minőség, fantasztikus
-
Cavani #78329 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy:
A PES 2013-ban master leauge-ben indítottam egy olasz csapattal, de a szezonban a nemzeti liga kupában random választja a gép az ellenfeleket. Be lehetne állítani vhol, hogy csak a seria a és seria b-ből válasszon csapatokat? (amúgy nem tudom számít-e, a pesedit 4.1 van fent).
Előre is köszi. -
-
-
pes6-os és pes 5-üs gameplay volt az egyik legjobb emlékeim szerint
NESA nem csinál újabb gameplayt az új exe-hez
"sorry guys
ended my work with Konami's games after removal of my work from mediafire by same "company"
no 1.04 version " -
Sanyicucu #78325 Kipróbáltam és sajnos nem működik vele.
Pesedit patchez kellene.Moat a pes6 gameplayt használom de nem igazán jött be. -
Nem azt mondtam, hogy nincs különbség, csak nagyobb előrelépésre számítottam :) De majd élesben kiderül. -
Sanyicucu #78323 kompatibilis a pesedit patch-el is?
most azt használom mert nem igazán frissül a yenkey által készített patch. -
tessék
PESJP Patch 2013 Update Gameplay tool 3.35 full (04-23)
Change log from 3.34 to 3.35 :
Decrease CPU & Memory usage of gameplay tool
Improve gameplay tool's stability
Update gameplay plugin :
minor tweak for AI optimized mode
Fixed lag during change gameplan
New plugin : color.dll allow to change color of text, loading light, ...
http://adf.ly/RFBqn -
Nagyi2pac #78321 -
Sanyicucu #78320 Szia Breki!
Újabb gameplayt tudsz nekem ajánlani? -
-
PES 2014 Demo Release Date:
Lat year Konami released two demo’s before the actual game came into the market, and this year since they are doing the total overhaul in the game engine, graphics and gameplay we can again expect 2 demos this year and if its two demos again we can expect the first one in July and the 2nd one in at the end of August. But if its just 1 demo than most probably it will be coming out at least 1 month before the release of the game. Pre-Order Pes 2014 to get the best deals and get the game on release day
PES 2014 Demo Release Date expectations: Anywhere in August. -
Énis furcsállottam, szerintem a peshungaryn félrefordítottak valamit vagy megint két demo lesz -
Akkor ezért nem látsz különbséget. :P -
Én meg a PESt :) -
Ez az évszázad vicce lenne ha tényleg így lenne... -
a demoról pedig mint korábban írtam
"Kiderült, hogy a PES 2014 demója augusztus végén, szeptember elején lát majd napvilágot, de ez még a régi motort használja majd, az új a teljes játékot hajtja majd. Erre szeptember vége, október végéig kell várni, tehát egy hónappal a demó megjelenése után már játszhatunk is a megújított grafikai motorral rendelkező PES 2014-el. " -
egyértelműen más a mozgás
mondjuk a fifát hónapok óta elő se vettem -
Én nem látom azt a nagy előrelépést, de majd a demoban kiderül. Videó alapján a Fifához képest még mindig pont ugyanolyan bugyuta a játékosok mozgása. -
nekem is és végre nem a megszokott futás animáció hanem sokkal szebben kidolgozott a videók alapján -
punkers #78309 Nekem a képek alapján eddig nagyon bejön az új rész! -
-
PES ID is back in Pro Evolution Soccer 2014 and it's never been better! By capturing each player’s full ID, players will be recreated and will be instantly recognized for their individual animations and AI and goes even further to capture the basic playing ethos and style of entire teams.
-
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=68909
http://www.pesgaming.com/showthread.php?t=91140 -
-
punkers #78304 köszi!
a seria-a már nem él -
szerintem nagyon jól néz ki
esti meccsvilágításban pont ilyennek kell lennie
-
Mik ezek a viaszbabák :D
Max messziről reálisak...