PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valahogy halkabbak kicsit mint az eredetiek, próbáltam egy programmal felhúzni, hát ennyire sikerült. még a 601-est majd lecserélem, mert azt csak az inter ellen szokták nyomni, akkor is ritkán. de annak a legjobb a minõsége. a peccsben a 6 helyen 3 dal volt, és kétszer szerepeltek, most van 6 különbözõ.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Keresel egy kitservert, azt felrakod és bemásolod a fileokat oda. Az El Monumental-t cseréli le.
Szar Bayern, szar Bayern :)
google-ben kerestem de nem talaltam
TDU nickname:lowlama
Végre visszajött a régi hangulat !
- All in One Pack V2 by starmann65 -
http://www.pes-patch.com/2012/10/pes-2013-all-in-one-pack-v2-by-starmann65.html
Telepítettem,de amikor elindítom a játékot,akkor azt írja (magyarra fordítva) hogy a játék nincs telepítve.
Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
bocsi az ilyen alap kérdésekért de ebben a szerkesztõsdiben nagyon kezdõ vagyok 😞
én a pesditet nem használom, de sztem igen ha a tool-ra gondolsz
Nemsokára teszek fel képet, hogy hogy vannak a beállításaim. Amúgy csak a lövés gombot nyomom meg az irányt semmi mást. Szóval nem csavart lövés meg semmi egyéb. PESEdit 2.0.1-hez jó a Jenkey gameplay?
irtok nekem módokat,stadionokat,mezeket hogy honnan tudnám letölteni , ill melyik mappába helyezzem õket??
a premier league meccseknek nincs meg a hangulata, kevés stadion van , scouser vagyok nagyon kéne egy Anfield 😊
changelog
*CPU players in a variety ways
*improved defence line
*improved first touch
*Smoother animation
*much more little fixes and improvment
-this is only the beta patch so some bugs can be see in game 😊
http://adf.ly/Djisc
Feltettem jenkey peccsét, ez eddig szerintem a legjobb. Csak az arcokkal van különösebb bajom, néhány gyengébb mint ami alapból volt. Ha az arcok mellé lesz normális szurkolás meg kommentátor akkor én ezzel el is leszek egy jó darabig.😊
Felnyomtam a Fifát is, talán a 2005-ös verzió volt fent utoljára a gépemen. Nem rossz, hangulatos, a játékmódok nagyon jók, de ez igazából szerintem megmarad haverokkal bohóckodós szinten, számomra élethûbb a pes, pláne az új gameplay-el.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Köszönöm
Amit eddig próbáltam nem nagyon jöttek be.Köszönöm.
de nem szeretnék ebbe az irányba elmenni
az most bosszant, hogy csináltam tök jó mentéseket milyen jó az új gameplay erre a DLC felrakása után azt mondja, hogy nem kompatibilis a mentésem így nem tudom megmutatni grrrrrrrrr
én meg közöttetek vagyok szerintem mindegyikben van jó is meg javítani való is
már fifához is van új gameplay