PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
köszönöm <#pias><#eljen>
tobias88
Én azt hittem hogy a fülem rossz, de tényleg halk. Úgy meg ugye nem lehet feltenni a hangot játékon belül hogy a labda pattogás ne legyen hangosabb...
9csöves9
itt van: link

valahogy halkabbak kicsit mint az eredetiek, próbáltam egy programmal felhúzni, hát ennyire sikerült. még a 601-est majd lecserélem, mert azt csak az inter ellen szokták nyomni, akkor is ritkán. de annak a legjobb a minõsége. a peccsben a 6 helyen 3 dal volt, és kétszer szerepeltek, most van 6 különbözõ.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Rudee
Itt van pl ez az Anfield.

Keresel egy kitservert, azt felrakod és bemásolod a fileokat oda. Az El Monumental-t cseréli le.

Szar Bayern, szar Bayern :)

attis95
kerlek mondja mar el valaki hogy tegyem bele a stadiont a jatekba(pes 2012).. 2 napja kerdezgetem es irok embereknek uzit de nem jon valasz..
google-ben kerestem de nem talaltam

TDU nickname:lowlama

PES Fixer gameplay
Végre visszajött a régi hangulat !

Breki33
pl most ezt raktam be külön

- All in One Pack V2 by starmann65 -

http://www.pes-patch.com/2012/10/pes-2013-all-in-one-pack-v2-by-starmann65.html

Breki33
de én 😛
Breki33
ha Juvés akkor érdekel
Breki33
gondolom nem a patchez megfelelõ kitserver
TheSosy
A pesedit 13 miért nem mûködik? 😞
Telepítettem,de amikor elindítom a játékot,akkor azt írja (magyarra fordítva) hogy a játék nincs telepítve.

Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu

9csöves9
már megvan, elõször nem a peccshez raktam be. egész jó, párat azért kicserélek benne

gabe paul logan
Inkább komplett patcheket szedj le, senki se rakosgat be semmit egyenként, nagyon macerás!

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

9csöves9
csak be kell másolni kitserverbe?

gabe paul logan

attis95
na sikerült leötlotenem 2-3 új mezt és megtalaltam az Anfieldet is! hogyan ,,tegyem'' bele a játékba(pes 2012)?
bocsi az ilyen alap kérdésekért de ebben a szerkesztõsdiben nagyon kezdõ vagyok 😞

Rudee
Sõt, hogy legyen egy kis csavar is benne: valakinek az említett cuccban található exe mûködik? Csak mert Pro Evolution Soccer 2013 has not been installed hiba jön elõ mikor indítanám.

Rudee
A Pro.Evolution.Soccer.2013.Patch.v1.01-RELOADED felrakása után be kell másolni a 2-es DLC-bõl a dt0f.img-t vagy elég azt használni, amit az elõbb említett rar tartalmaz? Csak mert a kettõ közt méretben nagy a különbség.

Breki33
Na végre

tobias88
a játék fõkönyvtárában a settings.exe-ben lehet beállítani az irányítást
2. Esetleg valaki tud segíteni abban, hogy lehetséges e az irányítás egyéni beállítása a játékban? Billentyûzetre értem.
Breki33
egy ilyen lövést nem tudsz megmutatni?

én a pesditet nem használom, de sztem igen ha a tool-ra gondolsz
Breki

Nemsokára teszek fel képet, hogy hogy vannak a beállításaim. Amúgy csak a lövés gombot nyomom meg az irányt semmi mást. Szóval nem csavart lövés meg semmi egyéb. PESEdit 2.0.1-hez jó a Jenkey gameplay?

Breki33
sztem online az eredeti exevel játsz és offline a gameplayosokkal
Breki33
én jelenleg inkább az újra tudnék már sztem érdemes váltani

de a pesediten megnézheted
attis95
sziasztok, nagyon kezdõ vagyok módolásban, egyébként 7 éve játszom PES-sel,jellenleg a PES 2012-vel
irtok nekem módokat,stadionokat,mezeket hogy honnan tudnám letölteni , ill melyik mappába helyezzem õket??

a premier league meccseknek nincs meg a hangulata, kevés stadion van , scouser vagyok nagyon kéne egy Anfield 😊

Rudee
Van egyébként komplett, javított nevekkel megáldott option file jellegû kiegészítõ. Csak mert a mindenféle grafikai csodákra nincs szükségem, elég a rendes mez.

hahó! jenkey patch van fent, mit tegyek,hogy online tudjak játszani! mindig kilép mikor kezdõdne a MECCS! elõre is köszi
Esetleg valaki tud segíteni abban, hogy lehetséges e az irányítás egyéni beállítása a játékban? Billentyûzetre értem.
Breki33
én csak simán bemásolgattam a kitserver megfelelõ mappáiba

persze megnéztem miket írok felül
Breki33
yairpatch gameplay patch- gameplay patch V2.8(beta)

changelog

*CPU players in a variety ways
*improved defence line
*improved first touch
*Smoother animation
*much more little fixes and improvment

-this is only the beta patch so some bugs can be see in game 😊

http://adf.ly/Djisc
Breki33
igen nem értem a rendes szurkolások miért nem jönnek ki
9csöves9
Olasz sky-os kommentátor nincs esetleg az idei verzióhoz? A tavalyit nem lehet valahogy betenni ebbe?

Feltettem jenkey peccsét, ez eddig szerintem a legjobb. Csak az arcokkal van különösebb bajom, néhány gyengébb mint ami alapból volt. Ha az arcok mellé lesz normális szurkolás meg kommentátor akkor én ezzel el is leszek egy jó darabig.😊

Felnyomtam a Fifát is, talán a 2005-ös verzió volt fent utoljára a gépemen. Nem rossz, hangulatos, a játékmódok nagyon jók, de ez igazából szerintem megmarad haverokkal bohóckodós szinten, számomra élethûbb a pes, pláne az új gameplay-el.

Illetve akinek CALIMONCHE’S VISUAL PATCH van fent és feltette a legújabbat,az leírná hogy pontosan hogy is kell telepíteni,csak nem szeretnék hülyeséget csinálni? nem elég simán az új fileokat bemásolni a kitserver mappába?
Sziaszok😊 van aki tudja esetleg hogy a BAL-ban hogy hogy tudok tetoválást betenni a játékosomnak?😊
gabe paul logan

bakkerman
jó megvan,játékon belül lelehetett kapni

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
a kettes DLC-t honnan tudom lekapni? ha jól tudom abban már van transfer update,ezért érdekelne a stuff.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

gabe paul logan
Ma kipróbáltam a Fifát, egész jó, bár olyan mélységekben nem ismerem mint a PES-t, de nem is fogom idén NESA patchével offline (sajnos csak ott) jókat tudok majd játszani. Jövõre lehet viszont már Fifa párti leszek, ha hiányzik az online...

Hogyan kell arcokat importálni a játékba,hogy mûködjenek is?
Köszönöm
Köszönöm ez tényleg jó de valamiért az arcok nem mindenhol stimmelnek pl:,a stuttgarti Cacau fehér lenne,Kuzmanovic arca meg Nesta-é!Ki lehet ezt valahogy küszöbölni??
Breki33
Tudna valaki ajánlani egy normális patch-et(dlc2)?
Amit eddig próbáltam nem nagyon jöttek be.Köszönöm.
Breki33
grafikát nem mondanám, de játékmenetben tudnék pár dolgot mondani ami pl a fifában is zavar

de nem szeretnék ebbe az irányba elmenni

az most bosszant, hogy csináltam tök jó mentéseket milyen jó az új gameplay erre a DLC felrakása után azt mondja, hogy nem kompatibilis a mentésem így nem tudom megmutatni grrrrrrrrr
Elõször énis azt mondtam hogy grafikában és játékmenetben is jobb még a PES, de már ebben sem vagyok biztos. Már kb. nem tudnék olyat mondani ami a PES felé mozdítaná a mérleget. Kíváncsi vagyok milyenre fog majd sikerülni a 2014, de kb. újra kéne dolgozni az egész játékot, új játékmódokkal stb.-vel kiegészítve hogy versenyezni tudjon ezzel a FIFA-val. Nálam nem kérdés hogy idén melyik a jobb játék, és ha a PES-ben nem lesz vmi hatalmas változás, akkor egy jó ideig nem is lesz kérdés.

Breki33
valaki meg pont fordítva látja

én meg közöttetek vagyok szerintem mindegyikben van jó is meg javítani való is

már fifához is van új gameplay
Breki33
gameplay patch készítõje hetek óta errõl beszélünk :-)
nesa? mi az?😊
daver88
Ez egyértelmû, nem volt még ennél jobb PES rész, de a Fifa most beelõzött 4-5 év után, legalábbis nálam.

Breki33
szerintem meg az új gameplay-el ez az eddigi legjobb Pes

sajnos 1.01-el nem megy a Nesa úgyhogy én nemis rakom fel, míg nem lesz ahhoz is