81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
  • punkers
    Sziasztok!
    Régebben voltak belinkelve ide taktikák pes13-hoz, viszont nem találom őket.Valaki tudna segíteni?
  • Breki33
    Nemsemmi lesz ez a játék a bevonulós képről azt hittem elsőre, hogy eredeti

• Breki33

• Breki33
  • Breki33
    Pro Evolution Soccer 2014 and also known as Winning Eleven 2014 will be coming out in September 2013 or at the start of October 2014. PES will have its much talked about new game engine which is called “Fox Engine” and this is the same vary engine which was used in Metal Gear Solid latest installment. Konami has been left behind by Ea Sports FIFA in the last few years and new Konami will be looking to get back on level terms if not better in the upcoming releases from both camps.
    Pro Evolution Soccer 2014 Release Date Predictions

Well going with the history we can expect game in the September/october time frame and if we have to be precise we can expect the full game to be out on all platforms in the middle of September. because last year Konami released PES ahead of the schedule to give themselves head start of FIFA 13 and probably this year it will be the same.

PES 2014 Release Date expectations: 20 September 2013. (UK and Europe)
    PES 2014 Demo Release Date:

Lat year Konami released two demo’s before the actual game came into the market, and this year since they are doing the total overhaul in the game engine, graphics and gameplay we can again expect 2 demos this year and if its two demos again we can expect the first one in July and the 2nd one in at the end of August. But if its just 1 demo than most probably it will be coming out at least 1 month before the release of the game.
  • Breki33
    PES 2014 LICENSES NEW

Konami has already announced the new AFC Champions League affiliation which means this competition will be in the game. While other competition and Leagues are as follow:

Official Competitions:

UEFA Champions League
    UEFA Europa League
    Copa Libertadores
    AFC Champions League
    FIFA Club World Cup (Probably)

Official Leagues

Spanish La Liga
    French Ligue 1
    Dutch Eredisivie
    Argentinian Primera División (Probably)
    Spanish Liga Adelante (Div 2)
  • Breki33
  • Nagyi2pac
    Na a videó úgy tűnik nem jelenik meg, de a gamespotos linken megnézhetitek. (2:33-tól kezdődik maga a gameplay videó)
  • Nagyi2pac
    New PES 2014 Gamestop Gameplay Video with PES Producer Kei Masuda (5 minutes):

http://www.gamespot.com/e3/pes-2014-e3-2014-stage-demo-6409997/

Egész jónak tűnik ez az új engine, kíváncsi leszek rá. :)
  • Breki33
    hmm látszik az új motor, főleg játékosmozgásnál
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
    Bővebb leírás az újdonságokról

A jövőben érkező Konami játékokat a FOX Engine mozgatja majd, nem lesz ez másképp a PES 2014 esetében sem.

Hála a friss motornak rengeteg újdonság várható. Kezdésnek mindjárt itt van a TrueBall Tech, aminek köszönhetően a játékosaink mindkét lábukkal, 360 fokban terelgethetik a labdát, itt pedig nem csak az irányt, hanem az erőt is befolyásolhatják az ügyesebb kezű játékosok. Ez főleg a passzolgatásban hoz majd előrelépést. A rendszer figyelni fogja a pályán futkosók súlyát, testfelépítését és sebességét is, amikor játékosok hozzáérnek a bőrhöz. A cél ezzel egy sokkal életszerűbb fizika megvalósítása.

Aztán itt van a M.A.S.S. - Motion Animation Stability System – ami leginkább a FIFA 12-ban bevezetett Player Impact Engine-hez hasonló. Mikor két focista összeütközik, a motor attól függően alakítja az animációt, hogy a szereplők mekkorák, milyen nehezek és erősek. Így sokkal dinamikusabb egy-egy elleni küzdelmeket láthatunk majd.

Az egyik legérdekesebb újdonság a Heart nevet viseli, ami a gyepen szaladgáló játékosok érzelmeiért felel majd. Hogy ez mit is jelent, azt a Konami egy példával írta körbe: ha egy barátságos mérkőzésen mi játsszuk a vendég szerepét, akkor büszke titánjaink könnyen elveszíthetik monyójukat, hiszen ellenfeleiket jóval többen biztatják. Persze ha a csapatunknak sikerül pár parádés lövést megvalósítania, az azonnal megdobja embereink morálját, és ez fontos tényező lesz a meccsek kimenetele szempontjából.

A PES ID-nek hála rengeteg játékos kap egyedi mozdulatokat, animációkat, teljesen más karakterisztikát, hogy ne csak arcukról és nevükről ismerhessük fel a sztárokat. A foci szerelmesei pillanatok alatt azonosíthatják majd kedvenceiket azok sajátos mozgáskultúrájáról. Ez a technika egyébként már szerepelt a tavalyi PES-ben is, de ezúttal kétszer annyi lesz a kiemelt karakterek száma. A következő újítás a Team Play. Ennek köszönhetően három vagy több játékost is irányíthatunk, ha szükséges, ezzel kihasználhatunk olyan védelmi réseket, amihez egy ember kevés lenne.

A The Core már kevésbé a FOX Engine közreműködésétől függ, mivel ez lényegében egy, a Konami által útnak indított kezdeményezés. A fejlesztők folyamatosan konzultálnak a sorozat rajongóival és a sport elkötelezett híveivel, hogy így a legjobb és a lehető legautentikusabb látványt építsék a játék köré. Az arc animációkon át a mozgásig minden vitatéma a fórumokon, hogy végül egy olyan élményben részesüljenek a vásárlók, amivel elégedettek lehetnek.

A Konami új motorját láttuk már mozgás közben és nem tagadjuk, leesett az állunk, de a sajtóközlemény szerint ez még nem a következő generációs változat. „Az új motorunk és rendszerünk a jelenlegi generációs platformokra készült, de felskálázható, hogy kihasználhassa az új gépek erejét is.” Hát akkor köszönjük, kérjük minél gyorsabban.
  • [HUN]FaTaL
    Remélem visszakerül az offline liga :)
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
    Hivatalosan is bejelentésre került a FIFA legnagyobb ellenfele a PES 2014!

Habár ezzel nem mondtak nagy újdonságot senki számára sem, nem érdemes elsiklani ezen információ felett. Az idei sorozat a játékmenet fejlesztés jegyében fog készülni, így égbemenő grafikai újdonságokat nem várhatunk. A játékot a Fox Engine grafikus motor hajtja, amely már a Metal Gear Solid V: The Phantom Painben is megmutatta mire képes, így nem érhet minket nagy meglepetés. Vegyük sorra az újdonságokat:

1. TrueBall Tech: a játékosok az analóg karral kezelhetik a labdát, így a focista súlypontváltozását is befolyásolhatják.

2. Motion Animation Stability System: a fizika nagy változásokon fog átmenni, így minden ütközésnek, becsúszásnak még komolyabb következményei lesznek.

3. Heart: nagy tényező lesz az atmoszféra is, beleértendő ebbe többek között a szurkolók buzdítása és a mentális tulajdonságok

4. PES ID: minden játékosnak saját stílusa lesz

5. Team Play: még precízebben dolgozhatunk az ellenfél ellen a csapattagok segítségével, így egy ütős taktikával kihasználhatjuk az ellenfél gyengeségeit.

6. Core: több apró változás és finomítás várható olyan részeken mint például a szabad- és büntetőpont rúgások.

A PES 2014 PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra és PSP-re (!) is meg fog jelenni, ezúttal a next-gen konzolok kimaradnak a mókából így azon rajongóknak marad a FIFA.
  • Breki33
    A licenszek simán megoldhatóak patchel, igazi bajnokság hiánya zavaró inkább.

• Lacee86
    Az lenne a jó, ha a karrier módot, meg a licenszeket megcsinálnák végre rendesen, és akkor arathatna a játék. A játékmenet, mozgások, grafika már teljesen jó most is. Nekem jobban is tetszik, mint a Fifa, ilyen tekintetben.
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
    nice
  • Breki33
    természetesen
  • tobias88
  • Lacee86
    És azt nem tudja esetleg vki, h normális licenszeket lehet-e betenni vhonnan?
  • Lacee86
    Köszönöm, kipróbálom.
  • Breki33
    Ez a lehetőség van rá

http://prohardver.hu/tema/re_pes_2013_megjelenesi_datum/hsz_222-222.html
  • [HUN]FaTaL
    Nem.
  • Lacee86
    Nekem sokkal jobban tetszik az új PES, mint a Fifa. Egy kérdés viszont felmerült, és nem találtam: lehet csak külön egy idényt játszani valamelyik bajnokságban, nem karrier módban, és mindenféle BL, kupa stb. szereplés nélkül?
  • gabe paul logan
  • TheBossbuster
    Valaki küldene egy linket ahol meg lehetne a Pes 2013 pc verzióját eredetiben vásárolni!
    Mindenhol vagy elfogyott,vagy csak konzolokra van.
    Előre is köszi.
  • TheBossbuster
    Marad a Pes 2013 a Fifát töröltem mert lejátszott négy meccs után unalmassá vált!
    Kipróbálom majd az FM et is csak kellene az újhoz valami tisztes fordítás.
    Szerintem a kulcs az lesz ha megveszem eredetiben,és keresek hozzám hasonló kvalitású játékost!
    Amúgy igazad van punkers,olyannal töltsük az időnket ami szórakoztat!
  • breckinridge
    FM alap nálam is, én is jobban szeretem, de közben kell az "akció" is.
  • punkers
    nekem is elég fontos sőt...viszont én inkább football manager-ezek ott jobban ki tudom élni magam
  • breckinridge
    Sajnos nekem a foci ennél fontosabb, ezért is érint meg a dolog. A fifa totál felejtős, reménytelenül árkád, 12 éveseknek való. Kipróbáltam, de katasztrófa. Az a baj, hogy a pesnek nincs alternatívája a szimuláció terén, nincs motiváció.
  • punkers
    nekem semmi problémám nincs vele, eljátszogatok vele néha, pes3-al kezdtem, de ha nem jönne be simán letörölném, nem csinálnék belőle problémát.Nem mondom, hogy tökéletes de egyszerűen nem veszem a szívemre ez csak egy játék, lehetne sokkal jobb is de nem az és ennyi.Még így is a fifa fölött van nálam, amit minden évben kipróbálok és törlök is néhány játék után.
  • breckinridge
    A magam részéről azért írom le, mert óriásit csalódtam a PES aktív sorozatában, elsősorban a gameplayben, ami a PES fő megkülönböztetője. Kikívánkozik belőlem ez a frusztráció, ennyi. Másrészt meg talán olvassa a fórumot olyan, aki ezeket közvetíteni tudja/akarja a konaminak (ha nem, attól sem dőlök a kardomba).
    Mellesleg ugyan de az is érdekel, hogy miért hajlandóak a játékosok olyan nyilvánvaló, évek hosszú során át nyúló bugokat elviselni, amiket írok, írunk. Miért mondják a látványosan szarra, hogy jó, amikor az szar. Ha eljutottam olyan szintre, hogy normális gólokat nem kapok, legfeljebb 10%-ban, csak felismert bugokból, csalásokból származókat, az engemet bánt. Mást miért nem?
  • punkers
    Én értem amit írtok, de...
    Azt nem értem, hogy miért kell mindig időszakosan leírni ezeket a dolgokat, aki akar játszani vele játszik, aki nem, az nem.Engem abszolút nem befolyásol, hogy más mit ír róla, és teljesen lényegtelen is.vagy mi ezzel a célotok?