81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    nem hozsannát várok

csak ismerd el, hogy kritikán kívül sose láttunk mást tőled, legyen szó a sorozat bármelyik részéről

úgyhogy ezt várjuk továbbra is :-)
  • breckinridge
    Szép gól a focis játéknak dicséret, nem?
    Ne várjál nagy hozsannázásokat olyan játékról, ami tele van hibákkal, bugokkal. Legyen elég ennyi!
  • Breki33
    jól néz ki kár, hogy csak most jött ki
  • Breki33
    ez dicséret? :-)

naaaaaaaaaaa
  • Cavani
    Én az az új engine-re vagyok már nagyon kivi. Ha jól tudom a demó még a régi motort fogja használni...de azért jöhet az is. :)
  • breckinridge
    Inkább hármat:
    78029-78031
  • gabe paul logan
    amíg a demora várunk, ianscott tett egy szívességet nekem, nekünk:)az evo-webről

DOWNLOAD

kitserver version: http://www.mediafire.com/download/acurx2xo6duuuwm/ferencpuskaskserve.rar

GDB version: http://www.mediafire.com/download/edw8alnc3svpo3b/ferencpuskasGDB.rar

by ianscott42
  • Breki33
    hol?

muti egyet
  • breckinridge
    Látod, ez nem igaz. Posztoltam szép gólokat is. Az emlékezet rövid, úgy tűnik.
  • Breki33
    nem baj, de mióta ideírsz még dicséret nem hangzott el a szádból csak kritika

de legyen ez a te bajod, én alig várom, hogy kijöjjön
  • breckinridge
    Olyan véleményt fogadsz el, amilyet akarsz, a te dolgod.
    Az már más kérdés, hogy mennyire lehet mérvadó egy ilyen "vélemény".
    Igen, le fogom írni, ami nem tetszik. Miért baj ez?
    Egyetlen általam bemutatott hibára sem lehet ráfogni, hogy az úgy rendben lenne. Csak olyat kritizálok, ami tényleg problematikus.
    A liszenszek hiányában nekem nem az a nagy gond, hogy Mersey Side Blue a csapatnév, hanem az, hogy nincsen rendesen szimulálva a PL. Csapatnév, logo, mez, chants stb. modolható, rendben van. De a bajnokság nem az (illetve a 2013-ban semmilyen), ott nem tudod a Ligakupát betenni az angol ligába...
  • Breki33
  • Breki33
    mivel egyenlőre te nem láttad ők meg igen engedtessék meg, hogy inkább az ő véleményük érdekeljen

meg ugye tudjuk előre bármilyen lesz is te kritizálni fogod úgyis :P
  • Breki33
    a fifa miatt nem lehet, mivel ők megvették a licenszeket, de nagyon örvendetesx az egyre több licensz, a többit ugyis megcsináljuk
  • breckinridge
    Arsenal-szurkolóként nekem is, mert 90 %-ban azzal játszom, de azért a topligák mindenestől benne kell legyenek.
    Mellesleg azt sem értem, hogy miért nem lehet korlátlan számú ligát modolni bele, mi a francnak kellenek a váltogatások.
  • punkers
    Nekem elég lenne ha az angol bajnokság mindennel együtt meglenne csinálva a többi annyira nem érdekel, meg még a német esetleg!
  • breckinridge
    Ezek ugyanazon marketingkampány részei. Fizetett hirdetések (mielőtt bárki belekötne indirekt módon fizetettek) a "nemtudoknélküleélni" érzés gerjesztésére. Szenny.
    Egyébként rohadtul nem érdekel az argentin liga. Angol, spanyol, olasz, német, francia legyen, a többi ráadás. De az öt normális liga nélkül nevetséges. Normálisan szimulálva, menedzsmenttel, reális igazolásokkal. Remélem nem egyszerűen visszarakják a meseliga módot, oszt jónapot.
  • Breki33
  • Breki33
    Hands on preview of Pro Evolution Soccer 2014

Here at Softonic, we tried out PES 2014 (or Pro Evolution Soccer 2014, to give it it's full title) a month before the release of the demo. This...

http://features.en.softonic.com/hands-on-preview-of-pes-2014
  • Breki33
    http://www.eurogamer.net/articles/2013-07-31-pes-2014-preview-why-ill-be-making-the-switch-back-this-year
  • Breki33
    "Within 30 seconds of playing PES 2014 I knew, fairly instinctively, that this is the year that my allegiances switch back again." - Eurogamer. Check out the full preview here!

• Breki33
    ARGENTINIAN LEAGUE COMING TO PES

KONAMI confirmed today an agreement with the Argentinian Football Association (AFA) to bring the 20 AFA Primera División Teams in PES

After the AFC Champions League announced in April, Pro Evolution Soccer continues to add more licensed leagues and teams to reach fans from all over the world. The coming of the Argentinian League in PES will bring the 20 AFA Primera División, as well as some home stadiums, all available in PES 2014 at launch. KONAMI has also secured local Argentinian FOX Sports announcers, Mariano Closs and Fernando Niembro for the series.

The 20 Primera División teams included in PES 2014 are:

All Boys
    Argentinos Juniors
    Arsenal
    Atlético de Rafaela
    Belgrano
    Boca Juniors
    Colón
    Estudiantes
    Gimnasia y Esgrima
    Godoy Cruz
    Lanús
    Newell’s Old Boys
    Olimpo
    Quilmes
    Racing
    River Plate
    Rosario Central
    San Lorenzo
    Tigre
    Vélez Sarsfield

• Breki33
  • Csabesz6
    Üdv urak!
    Régi motoros vagyok már, és most nagyon rágerjedtem a PES3/4-re újfent. :)
    4 megvan PS2-re, de a 3-at sehol sem lelem konzolra (trrnt). Ha esetleg rálelnétek, azt megköszönöm. Gugli segített, de csak PC-re találtam meg, az meg kétlem hogy futni fog win7 alatt, mondjuk egy próbát megér. PS2-n lenne az igazi. Köszi :)
  • breckinridge
    Ebben tökéletesen igazad van. Sajnos ez a része nagyon gyenge a PS-nek. Offline league ugye nincs. De ha lenne, annak a rendszere is pocsék. Miért nincs egy normális szezonszimuláció (pl. Angliában Carling Cup, FA Cup):
  • Cavani
    Nézd...a játék lehetőségein belül én is megpróbálok úgy ügyeskedni, hogy a lehető legrealisztikusabb környezetben játszhassak. Éppen ezért kérdeztem azt amit. Ennyi erővel a többi mód is lehet ugyanúgy reális vagy irreális függően attól ki mivel "ruházza" fel a játékot.
  • breckinridge
    Sajnos ebben én nem tudok segíteni. A ML irreálisan fiktív volta miatt sohasem érdekelt.
  • Cavani
    Már bocs, hogy közbeszólok srácok, de ha olyan nagy az a konamiismeret akkor tanácsot is adhatnátok azzal kapcsolatban, hogy:

A PES 2013-ban master leauge-ben indítottam egy olasz csapattal, de a szezonban a nemzeti liga kupában random választja a gép az ellenfeleket. Be lehetne állítani vhol, hogy csak a seria a és seria b-ből válasszon csapatokat?
    Köszönöm
  • breckinridge
    Szakmai ártalom... Ami jó, az természetes, ami rossz, azt ki kell javítani.

Nem érdekel a FIFA, mint az már sokszor írtam. Nem azért jó/rossz a PES, mert a FIFA jó/rossz. (Csak egy rövid emlék: egyik régi fifában, talán 2004 körül olyan durva volt a játékosok csúszása, hogy egy alkalommal a kapus a 11-es ponton vetődött, majd feltápászkodás közben annyit csúszott hátra, hogy majdnem a gólvonalra ért vissza. Na ekkor döntöttem úgy, hogy kipróbálom a PES3-at.)

Mindkettő egy termék, amit pontosan felépített marketingterv szerint vezetnek fel és értékesítenek. Tökmindegy, hogy milyen, látványos videókat csinálnak, csigázzák a nagyérdeműt. Hát én ezt nem szopom be, nem vagyok hajlandó előre lelkesedni (ahogyan azt a marketingtervben megcélozták). A videk jók, de alig árulnak el valamit a játékból.
  • Breki33
    de te mindig kritikát írsz :P

érted, még egyszer sem hallottuk tőled, hogy vmit dícsérnél

Mi abban a propaganda hogy egy E3-on felvett élő meccset kiraknak?
    Itt nem egy propaganda videóról van szó mint pl a fifában

Grafikai motort ugye eddig egyszer cseréltek a pes-ben sokak szerint ezután lett roszabb a játék, mondjuk én ezzel nem értek egyet.
    Pes 5 teljes portolása lehetetlen is szerintem.

És most pont, hogy szinte teljesen újjá kell írni ezt nyilatkozták és nem a hibák miatt hanem mert az teljesen új motor szükséges, a játékosmozgások pedig sztem pont, hogy jelentősen megváltoztak.
  • breckinridge
    Igen, le fogom írni azokat, amik tetszenek és sokkal hangsúlyosabban azokat, amik nem, ezt jelenti a kritika.

A csúszás minden 3D játék problémája, leginkább technológiai jellegű dolog, amit gondos programozással lehetne a minimumra csökkenteni. Tehát a csúszás lehet a programozás minőségének egyfajta jelzője is.

Tisztában vagyok az újításokkal, már amit a propagandában a játékosok arcába tolnak (és amit én eléggé korlátozottan hiszek el az eddigi tapasztalatok ismeretében). Éppen ez is szüli a szkepszist. Ha minden grafikai motorhoz új gameplay dukálna, akkor a PES5 portolása lehetelen lenne, mert ugye más motor, más gameplay. A valóságban azonban a gameplayt nem az alapoktól (kvázi nulláról) írják újra, csak onnantól kezdve, amit az új motor kíván. A játéosmozgásokat sem írják át teljesen újra még új motor esetén sem, csak javítják és kiegészítik, növelik a variációk számát. Ezért maradhatnak benne éveken keresztül a bugok.
    Ne gondold, hogy a szkepszis tudatlanságot takar. inkább "konamiismeretet".
  • Breki33
    ja a csúszás

én itt nem nagyon érzem, de ez ismert Pes hiba Pes 3-tól, de pes6-tól biztosan volt, hogy métereket csúsznak álló lábon, reméljük ilyen tényleg nem lesz.

De azt már most aláírom, hogy bármilyen lesz, te akkor is csak kritizálni fogod :P
  • Breki33
    az a trollkodás, hogy bejössz benyomsz egy egy mondatos véleményt amiből látszik, hogy fogalmad sincs a dolgokról milyen változások várhatóak mert nem olvastál vissza

Az hogy csilivili videókat adunk ki az EA sajátja ebben ők nagyon jók
    Szerinted ha egy teljesen új motor kerül be a játékba az nem új játékmenetet is jelent? :-)

Pont ez az egyetlen buktatója, hogy első éves most debütáló rendszer lesz rengeteg változtatással.

Videókon meg egyértelműen látszanak az új dolgok míg az eddigi években pont nem így volt akkor egy tuningolt Pes 2011-et fel lehetett rakni a youtubera, hogy tessék itt a 12-es. Most aki nem vaksi jól látja a különbségeket, de aki mégsem annak külön rajongói hozzászólásokkal meg van jelölve. Magyarán mint nyilatkozták is figyelembe veszik a rajongók kívánságait, amire az EA-nál nincs nagyon példa sőt.
  • breckinridge
    (Jah, a szkepszis, vagy a negatív vélemény trollkodás...)
    Legyen új motor, oké. Legyen látványos, csilivili grafika, oké.
    De könyörgöm, hogy a bugoktól hemzsegő gameplayt az alapoktól írják már újra!
    A videók szépek, látványosak, impresszívek, csodás marketingkampány részei, csigázzák az érdeklődést (ergo parasztvakítás). Csak aztán nehogy az legyen, mint az elmúlt két évben, hogy kicsit kozmetikázott ugyanolyan bughalmazt adnak ki. Ne legyen igazam, őszintén kívánom, de a szkepszis él.
    Mellesleg engem zavar csak a videókban, hogy a játékosok talpa csúszik a füvön? Remélem ezen még dolgoznak kicsit.
  • Breki33
    elsőre énis azt hittem, de az összes fifa fórum a hibákkal van tele és hamar meguntam és már uncsi mindig ugyanaz a motor ujjat akarok
  • [HUN]FaTaL
    Meglátjuk milyen lesz, szkeptikus vagyok.

Szerintem a FIFA13 elég jó lett, bár az idei verzió gondolom nem sok újdonságot fog hozni.
  • Breki33
    szerintem eddig se úgy mozogtak, de egyértelműen látszik a változás és jelentős fejlődés a játékosmozgásokban

de tessék egy új videó a kérdésekkel kérésekkel és szurkolói reakciókkal

egyértelműen látszik milyen jó az új motor arcoknál játékosmozgásban cseleknél, pl 2:36, 2:51, 3:40-nél és még sorolhatnám.

Ha vmi hülyeséggel nem basszák el egyértelmű, hogy pc-n mi lesz a legjobb foci, nagyon várós az idei a megunt évek óta ugyanolyan fifák és pes-ek után.

• Breki33
    ja igenb és amíg Fifa -nal megtudtuk, hogy a next-gen változatok az EA Sports Ignite motort fogják használni, a PC-s kiadás viszont nem.

http://www.gamestar.hu/fifa-14-a-pc-sek-tobbsegenek-gyenge-a-gepe-hozza.html

Addig Pes-nél simán más a helyzet: annak ellenére, hogy a játék csak PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra fog megjelenni, a FOX Engine alkalmazásának köszönhetően - a fejlesztők ígérete szerint - a megjelenítés a next-gen játékok minőségét üti meg.
  • [HUN]FaTaL
    Azt hittem nekem írod, mert egyszer már leírtam, hogy a videó nem sokmindent mond és még mindig úgy mozognak a játékosok, mint a pingvinek :D

Az, hogy egy TPS játékban már ott volt a motor az sokmindent bizonyíthat, de azt, hogy az megállja a helyét egy focis játékban, biztosan nem.
  • Breki33
    ja igen a motorról már írtam részletesen korábban FOX Engine Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

egy kis bemutató

http://www.gamestar.hu/kojima-uj-fegyvere-mozgasban-a-fox-engine.html