PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igen ezért bírom mikor megkérdezik mikor lest full pack
én pont azt szeretem, ha minden stadionban más a gyep nem mindenhol ugyanolyan és rácsodálkozok egy meccsen, hogy hûdejól néz ki
de ilyen nappali stadionárnyékokhoz már nincs kedvem, persze szívesen csinálnám fõállásban ezt ittis meg másiknál is
én pont azt szeretem, ha minden stadionban más a gyep nem mindenhol ugyanolyan és rácsodálkozok egy meccsen, hogy hûdejól néz ki
de ilyen nappali stadionárnyékokhoz már nincs kedvem, persze szívesen csinálnám fõállásban ezt ittis meg másiknál is
úgy látom ez a füvezés sem egy egy órás elfoglaltság 😄...gondolom amúgy már rég megcsináltad volna minden stadionhoz ilyen faszán
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
na azt hiszem megcsináltam az eddigi legszebb füvemet vagyis BUMP-omat
a kép nemis adja vissza rendesen
second step, much evener clearer one
and i mixed original bernabeu turf
result in game with little colorized bump
in game more better than pictures :APPLAUD::SNACK:
And same Bump just grayscale without colours

a kép nemis adja vissza rendesen
second step, much evener clearer one
and i mixed original bernabeu turf
result in game with little colorized bump
in game more better than pictures :APPLAUD::SNACK:
And same Bump just grayscale without colours

hell! ma végre megvan xboxon is,hát brutálisan jóóó! tudna vki segíteni abban,hogy licencek okék legyenek!!!!??? köszi
Második az kilõve, mert tuti jó helyre telepíti.
A register file az mit takar?
A register file az mit takar?
Szar Bayern, szar Bayern :)
ez a válasz Pedro-tol
1- try to run register file again
2- try to reinstall patch again, take care that you selected the right pes main folder at installing
1- try to run register file again
2- try to reinstall patch again, take care that you selected the right pes main folder at installing
Csináltam képet is.
Írd meg neki, hogy többeknek is ugyanaz a hiba jön elõ indításkor.
Some hungarian PES fan get this error while starts your patch (v1.2).
Kössz!
Írd meg neki, hogy többeknek is ugyanaz a hiba jön elõ indításkor.
Some hungarian PES fan get this error while starts your patch (v1.2).
Kössz!
na akkor körbeírom
így értem
Ismerõsöm kérdezi, hogy xy patchet xy verzióját indítva következõket tapasztalja
miért lehet ez stb.....
ilyen kérdést kérek kompletten angolul és akkor megkérdezem a fórumába
így értem
Ismerõsöm kérdezi, hogy xy patchet xy verzióját indítva következõket tapasztalja
miért lehet ez stb.....
ilyen kérdést kérek kompletten angolul és akkor megkérdezem a fórumába
#77577-be is szerepel, meg írtam is már a #77534-be:
pro evolution soccer 2013 has not been installed
pro evolution soccer 2013 has not been installed
Ha bemásolom az elsõ skidrow-s exe-t akkor a sima pes2013.exe megy data pack 2-vel, de a jp sehogy sem akar.
Van belõle 1.2 is, most szedem lefelé aztán kipróbálom, hátha az már jó.
1.0.1-nél is ezt írja
van esetleg olyan patch ami mûködõképes és csak exe-vel kell telepíteni?
van esetleg olyan patch ami mûködõképes és csak exe-vel kell telepíteni?
A legújabbat próbáltad? Csak mert az elsõ és a javítás nekem is ezt írta.
sziasztok! volt itt a forumban egy link magyar arcokhoz, le is töltöttem, de nem tudod hogy kell beletenni a játékba. köszönöm a segítséget!
sziasztok
felteszem a patchet(pesjp)indítanám a játékot és ezt írja ki: pro evolution soccer 2013 has not been installed
miért van ez, mit tudok tenni, hogy mûködjön?
válaszotokat elõre is köszönöm
felteszem a patchet(pesjp)indítanám a játékot és ezt írja ki: pro evolution soccer 2013 has not been installed
miért van ez, mit tudok tenni, hogy mûködjön?
válaszotokat elõre is köszönöm
ó a fórumot észre se vettem idáig, vannak egész fasza dolgok is 😉
ha regeltél már a honlapra, tudsz linket dobni? évekig tart a visszaigazolás....
Macro Chants Pack V1 PES 2013 PC by Secun1972 ?
Macro Chants Pack V1 PES 2013 PC by Secun1972 ?
Ja jó.
A 2. DLC-t lehet már használni? A reloaded-os exe-vel nem igazán megy.
A 2. DLC-t lehet már használni? A reloaded-os exe-vel nem igazán megy.
Estadio Do Drago helyére tenném, de nem nagyon akar sikerülni. PESEdit 2.1-et használok. És az Emirates file-okat ide másoltam: kitserver13\pesedit\img\dt07.img mappa
online én eredeti exevel nyomnám
de kitserveres dolgokat át lehet pakolni egyikbõl a másikba sima másolással ha tudod mit akarsz áttenni
de kitserveres dolgokat át lehet pakolni egyikbõl a másikba sima másolással ha tudod mit akarsz áttenni
Reloaded-es verzióval is lehet online tolni, ha fent van a jenkey patch?
köszönöm,és így szerinted online tudok játszani? pes edit -et t e nem javaslod ugye,inkább jenkey! ami sztem is jobb,de nem enged onnline!
amelyik helyére rakod
de tessék a stadionlista
http://imageshack.us/a/img338/1793/pes2013stadiummap.png
de tessék a stadionlista
http://imageshack.us/a/img338/1793/pes2013stadiummap.png
nekem még nincs fent a hivatalos patch csak a DLC
egyébként saját dolgok calimonches-dolgok
plusz
egyébként saját dolgok calimonches-dolgok
plusz
Breki! légyszi mondd már el neked mi van fent pontosan,és én is felteszem azt! ha fasza😊! annyit kínlódok már,de mindig van vmi hiba! elõre is köszi!
http://www.pes-patch.com/2012/10/calimonches-visual-patch-2013-v7-pesedit-friendly.html
ehhez mit szóltok? nem tûnik rossznak!
ehhez mit szóltok? nem tûnik rossznak!
Emirates melyik stadiont váltja fel? Illetve ha PESEdit patch-et használok azzal is mûködik? Most betettem a Pesedit-es dt07-be meg az alap img-be is.
hell! nálam az új jenkey patch után a j-ligában vannak a portugál csaspatok! biztos vmit rosszul csinálok! meg online sem enged ! most feltettem a pesedit et,de gameplayt nem tudtok hozzá????😊 köszi
Köszi. Ezt találtam én is, de nem tudtam letölteni, de ezen a linken már jó.
Kezd alakulni. Néztem videókat illetve training módban próbálgattam a lövéseket, meg a tréninget is végigcsináltam. Rájöttem, hogy majdnem teljesen fel kell töltõdnie az erõsávnak, ezt is már nem egy videóban láttam azóta és akkor elég jó lesz, bár sokszor megy fölé így, de elvileg ( nálam a 4-es ) gombot ha megnyomom akkor laposabb lövés lesz. De még kísérletezem.
Kezd alakulni. Néztem videókat illetve training módban próbálgattam a lövéseket, meg a tréninget is végigcsináltam. Rájöttem, hogy majdnem teljesen fel kell töltõdnie az erõsávnak, ezt is már nem egy videóban láttam azóta és akkor elég jó lesz, bár sokszor megy fölé így, de elvileg ( nálam a 4-es ) gombot ha megnyomom akkor laposabb lövés lesz. De még kísérletezem.
2013-hoz van Emirates stadion?