PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
köszi, nekem elég egy két év csak végre bl meccseket játszhassak
9csöves9
nem arról beszélek.kiválasztod az exhibition módot aminél ugyebár a rendes csapatok lesznek.de ha nem akarod hogy sok igazolás legyen a késõbbiekben(1-2 év elteltével) akkor asszem van olyan hogy "transfer frequency".na itt ha a legkisebbre állítod akkor alig lesznek változások a csapatokban.de mivel öregednek az játékosaid,egy idõ után mindenképp igazolnod kell neked is,hacsak nemtudod házon belûl megoldani.

amúgy lehet rosszul rémlik,nincs fent a játék

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Breki33
Azt tudod ugye, hogy ez külön játék lesz

Egyenlõre még telepítem

De a gyepet a legegyszerûbb cserélni Sammy vagy a Slayer féle patch-al
mit tartalmaz? füvek a legfontosabak nekem, mert az még mindíg az alap van.

Breki33
Here it is the Gamingaccess UEFA Champions League Mod for PES 2008!

IMPORTANT :
Start the UEFA CL Mod from UEFA.exe in your PES 2008 folder
I forgot to include the link to desktop

HOW TO INSTALL THE PATCH

A) !!!! First make a backup of files cv_0.img and cv_1.img both placed in your Pro Evolution Soccer 2008 / img folder !!!
Just copy and paste both files in the same folder

B) Now execute the file UEFACLMOD0708-v10.exe and install the patch in your Pro Evolution Soccer 2008 folder

We need to build two files UE_0.img and UE_1.img

C) Making UE_0.img
(1) Open AFS Explorer 3.7
(2) Go to menu FILE and select IMPORT AFS FILE
(3) In the dialog window where it says TYPE instead of AFS Files (*.AFS) select ALL FILES (*.*)
(4) Go to your Pro Evolution Soccer 2008 / img folder and open the backup you have made of the file cv_0.img
(5) Go to menu ACTION and select IMPORT FOLDER
(6) Browse to your Pro Evolution Soccer 2008 / UEFA 0708 PATCH / ue_0 folder and click Accept
(7) It will ask you to rebuild the file. Click YES
(8) It will ask you for a name for the new file. Again where it says TYPE instead of AFS Files (*.AFS) select ALL FILES (*.*)
SAVE THE FILE WITH THE NAME UE_0.img in your Pro Evolution Soccer 2008 / img folder
Wait until the file is rebuild. Once finished click OK and ready.

D) Making UE_1.img
(1) In AFS Explorer 3.7 Go to menu FILE and select IMPORT AFS FILE
(3) In the dialog window where it says TYPE instead of AFS Files (*.AFS) select ALL FILES (*.*)
(4) Go to your Pro Evolution Soccer 2008 / img folder and open the backup you have made of the file cv_1.img
(5) Go to menu ACTION and select IMPORT FOLDER
(6) Browse to your Pro Evolution Soccer 2008 / UEFA 0708 PATCH / ue_1 folder and click Accept
(7) It will ask you to rebuild the file. Click YES
(8) It will ask you for a name for the new file. Again where it says TYPE instead of AFS Files (*.AFS) select ALL FILES (*.*)
SAVE THE FILE WITH THE NAME UE_1.img in your Pro Evolution Soccer 2008 / img folder
Wait until the file is rebuild. Once finished click OK and ready.

E) Now remove the backup files you have made before

F) Copying option files
Copy all the files you find in Pro Evolution Soccer 2008 / UEFA 0708 PATCH / Option Files to My Documents / Konami / Pro Evolution Soccer 2008 / save.
No files will be replaced since they have a different name than the PES 2008 ones.

http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=9855
Breki33
Nem az Excibitionnál cserélõdnek legkevésbé?
9csöves9
<#eljen>

emiatt most újra leszedem a játékot

9csöves9
az átigazolást nem tudod kilõni,de van 3 fokozata ami közül választhatsz.a nevükre most nem emlékszem de ha az elsõt választod akkor kevésbé cserélõdnek a keretek.volt olyan hogy az internél 2 év elteltével még mindig Toldo állt a kapuba stb,pedig én nálam a 2. fokozaton volt az igazolás

ForzaInter
te határozod meg hogy kiket raksz ligákba... és ahol indulsz oda a Serie A-s csapatokat rakod be és lesz olasz kupa és bajnokság elsõ szezonba, aztán peedig egy bl szerûség.

Yo, Bitch!

Attila8805

Végre sikerült!:D

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

KillR
az 1.2-es (1.1-esnél is) patch felrakásakor ugye fljön az installshield wizard, kitömörít, aztán jön aza rész, amikor a nexteket kell nyomkodni...az elsõ next lenyomásakor beáll, kb 10 másodperc semmi, majd felugrik egy hibaüzenet, mely szerint nem találja a fájlt, ami kell neki, és itt keresné: f:/pro evolution soccer 2008.msi
mit lehet tenni? nincs is f meghajtóm:S

Breki33
na errõl részleteket please

bár azis jó ha felkutok csak addigra ne legyenek kamu csapatok
ForzaInter
de tudsz egybõl serie a-t is kezdeni csak bekell állítani ligát amiben indulsz...

Yo, Bitch!

igen akkor feljutsz oda.

Breki33
League A

Division 2
Breki33
köszi vállogatottak nemis kellenek

excibitiont választottam és ser a-t de a nagyobb csapatok a felsõ csoportban voltak

ha az alsót megnyerem feljutok oda?
Terminátor14
Az átigazolást szerintem nem lehet kilõni.

A csoportokat meg teljesen át tudod variálni, szal azzal nem lehet gond. Viszont válogatottakkal nem hiszem, hogy tudsz így játszani.

CSAK a Fradi

ForzaInter
exbitiont válazd és akkor valós keretek lesznek, átigazolás sztem mindenképp van, és ser a-t állítsd be ligának.

Yo, Bitch!

Breki33
Be lehet állítani Mester League-ban, hogy valós keretekkel nagy csapatok ellen játszak átigazolás nélkül?

vagy olaszokkal és kupamecseket nemzetközivel

Most beállítottam ilyesmit de Celtic meg Panathinaikos vannak egy csoportban velem a jobb csapatok egyel feljebb vannak.
Breki33
Most, hogy spanyol bajnokságot játszottam láttam a Nou Camp gyepát, hát elég ronda volt ráfért egy kis javítás

igen azt tudom :D

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

Breki33
az 1.2-es patch rakja fel
:D miért miaz? :D

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

Breki33
végre tudom, hogy miaza pdata P
megoldódott

a pdata-val nem engedi megcsinálni plz help

Breki33
PES 2008 Mega Tool Collection

--------------------------------------------------------------------------------

All available Tools in one Zip <16 MB>

Note:
For Update of the current Version read the readme (Update Info) inside the Tool
you will see the Thread where the Tool located on Evo-Web

All Credits goes to the various Authors

Contains:

PC Tools:
AFS Explorer 3.7
Game Graphic Studio 7.4.0
PES ARG Editor 2008 0.3
PES Complete Database Editor 0.63
Hex Workshop 5
Kit Model Manager 2.0
Kitserver 7.04
WaterLoo Tool 2008
OpMov Intro Making Tool
PES Complete Dribble Style
Str Editor
TSearch
Verter
Resource Hacker

PS 2/3 Tools:
NoMad.DBEditor.v0.5.BETA
PES Editor 2008 Compulsion

Face Editing:
PES Oedit Blender v.1.5.rar
OEdit
Different Files & Optionsfiles
Optionsfile Checksum Tool
Resolution Fix
PES2008_OF_all unlocked + 50000 Points
Simonhibsey_Param.rar

http://rapidshare.com/files/77851175/PES2008_Tool_Collection.zip
Breki33
Description of the Patch:
- Leagues EPL, Ligue 1, Calcio, LFP, Eredivisie, Bundesliga
- Bootpack Nike, Adidas, Umbro, Puma y Lotto asigned
- Kits 07/08 of all teams and countries
- Balls Nike, Adidas, Umbro
- More than 70 Faces adds and Hairs asigns
- Leagues, teams, countries and cups in HD
- Replay Logos and Champions Ads
- Champions League Scoreboard
- More than 100 Stadium´s Adboards
- Stadiums Previews
- World Map
- Xbox 360 > Ps3 Controls
- Option File of Ingeniero24 with transfers, real names, formations, classic teams,
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Link: http://rapidshare.com/files/78787784/FKuyt_MixPatch_v3.rar

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Instalation:
1- Unzip download files

2- Open with Afs Explorer 3.7 cv_0 file, which is in konami/pro evolution soccer/img

3- Put no in the first option, and then ok

4- Go to Action/ Import Folder and find the folder cv_0, which you download

5- A window will appear telling that it must regenerate the file, you tell yes and save it in the desktop as "cv.0.img"

6- After that you only accept the options that apper and you close the Afs Explorer

7- Finally, copy/paste the file "patched" in Konami/Pro Evolution Soccer 2008/img

8- After that you follow the same steps for the files cv_1 and rv_e and pdata

9- Copy/Paste the folder save in My Documents/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2008 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Images:

Credits:
The Juice, Hello, Jumberto, el_gordito and YZWANG, FrankTitas, Serginho 7, Hello, ProXimO, jvinu2000, biker_jim_uk, nin-tEk, .Shock3r, sucat, speed84, ProXimO, FCH, Ingeniero24, lucianohcc, rooss8, Tukinho, Manduca11, phantan
Breki33
A new version of FKuyt MixPatch v3.0 Pes 2008

- Leagues EPL, Ligue 1, Calcio, LFP, Eredivisie, Bundesliga
- Bootpack Nike, Adidas, Umbro, Puma y Lotto asigned
- Kits 07/08 of all teams and countries
- Balls Nike, Adidas, Umbro
- More than 70 Faces adds and Hairs asigns
- Leagues, teams, countries and cups in HD
- Replay Logos and Champions Ads
- Champions League Scoreboard
- More than 100 Stadium´s Adboards
- Stadiums Previews
- World Map
- Xbox 360 > Ps3 Controls
- Option File of Ingeniero24 with transfers, real names, formations, classic teams

Installation :

1- Unzip download files

2- Open with Afs Explorer 3.7 cv_0 file, which is in konami/pro evolution soccer/img

3- Put no in the first option, and then ok

4- Go to Action/ Import Folder and find the folder cv_0, which you download

5- A window will appear telling that it must regenerate the file, you tell yes and save it in the desktop as cv.0.img

6- After that you only accept the options that apper and you close the Afs Explorer

7- Finally, copy/paste the file patched in Konami/Pro Evolution Soccer 2008/img

8- After that you follow the same steps for the files cv_1 and rv_e and pdata

9- Copy/Paste the folder save in My Documents/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2008

Credits:
The Juice, Hello, Jumberto, el_gordito and YZWANG, FrankTitas, Serginho 7, Hello, ProXimO, jvinu2000, biker_jim_uk, nin-tEk, .Shock3r, sucat, speed84, ProXimO, FCH, Ingeniero24, lucianohcc, rooss8, Tukinho, Manduca11, phantan

http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=9853

Shevchenko
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!!!

FORZA MILAN!!!

RNadal1203
nem tudja vki hogy leht megcsinálni azt hogy mindig ki legyen szedve a nadrágbol a mez?????

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

gabi89
Szép <#eljen>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Breki33
A mecs eredménye itt látható

http://s4.directupload.net/images/071224/4cveeb59.jpg
http://s4.directupload.net/images/071224/bsgu9sos.jpg

A gif ugye korábbi mecs
Breki33
Szép, nekem meg ez

Azért a margittal mert egy másik fórumon egy reálos azt írta, hogy a Barca ellen nem lehet nyerni mert úgymond csal a gép.

"Ez egy kibaszott lófasz csaló gecis game!!!! AZ EL' Classico megnyerhetetlen, ha pl te v a Realal, és a Barca az elso! A faszomok 10-0ról is egyenlitenek! Az egész egy nagy átbaszás!!! Ha másképp nem megy, akkor a védõm fejeli be a kurva labdát, v a kapafogú inho rúggólt 489 méterrõl, v messi addig baszakodik, mig be nem gyötri! Én persze lõhetem azt a kurva kapu, baszik bemenni a labda. Utolsó emberként a thuram hátulról belémcsúszik, nos sárga, SZÁNALOM!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hát jól elbaszták a game ezen részét...de tom, ez is a játékélményt és az izgalmakat fokozzák. De egyefene, ikszeljek be a barcaval, de öcsém, a harmincadik fordulónál járunk, és még csak tõlem kaptak gólt. Minden kurvca meccset nysernek, és ott vok a második helyen 2 ponttal lemaradva, de ha nem nyerem az El-t otthon, akkor az baszott 100as, h második leszek. QRVA NAGY HIBA Konami!!!

Jah, amugy széttép az ideg!!!! "

Gondoltam kipróbálom.
gabi89
Még valami ma toltam úgye pár meccset és a Besiktas ellen már 2:0-ra vezettem és persze 2:2 lett hihetetlen mit csinált a gép meg a bíró a labda nem volt nálam a bíró persze minden elnézett ezt is

meg C.Ronaldo-t lefutotta egy teljesen elfáradt középpályás bármit csináltam a nyakamon volt mindig egy játékos...
Máskor meg agyonverem a gépet.Nem az lett a bajom végülis,hogy 2:2 lett hanem az,hogy érdekesen lett annyi.Még scholes is kiállította a semmiért meg 16-os elõterébe befujta a szabadot mikor hozzá se értem hát hihetetlen.Az volt a csoda komolyan,hogy 11-est nem adott mert azt szokott,hogy a kapussal kijövök amikor már esetleg lerázta a csatár a védõmet elrúrgom a labdát erre 11-es közbe nem volt semmi.Még szerencse,hogy álltalában kívédem a 11-est :D
Amúgy Boldog karáconyt mindenkinek :)

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
Ez úgy megtetszett ma:

Terminátor14
Egy ilyen takarítónénit elfogadnék az öltözõnkbe....:)

Ha már itt tartunk, én is boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket kívánok minden topiklakónak! ;)

CSAK a Fradi

tobias88
senki se néz lefele<#wow1>
<#wow2><#taps><#taps>

Kellemes Ünnepeket mindenkinek!!!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Breki33
báttyó02
Boldog Karácsonyt minden PES-es kockának :P

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Fyrex
és Boldog Karácsonyt mindenkinek :)

Avanti Crociati!

Fyrex
köszi

fentebb linkeltet pedig már felraktam, és csak ajánlani tudom :)

Avanti Crociati!

Breki33

Pacal17
:D Neked is, és mindenkinek!

eZo

Békés,kellemes,
beiglivel célbadobós
ajándékra rávetõdõs,
csillagszóróval ijesztgetõs,
halászlében pancsolós karácsonyt kívánok mindenkinek :) !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Breki33
Johnny23
Boldog Karácsonyt minden kedves PES rajongónak ! :))

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Breki33
!!!HUGE FACEPACK!!! (80faces) by ARM.

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=16463
Breki33
Kits Fonts Numbers V1.5 for PES 2008

-This pack made by Roamer contains the kit /font /number bins for ALL unlicensed teams and some others ( at the bottom)
-This supplemental kit patch can be used in combination with these and most full game patches.

[ FEATURES ]

- Kits and Fonts/Numbers for ALL EPL teams
- Kits and Fonts/Numbers for ALL unlicensed National teams
- Kits and Fonts/Numbers for many updated 07-09 National teams
- Updated Kits for club teams missing sponsors
- Updated Kits and Numbers for some club teams
- Correct Kit Models for all teams
- Correct Radar colours for all teams
- Short numbers activated for SerieA
- No Short Numbers over sponsors

New to version v1.5
- Models fixed for most kits
- Radar colours updated
- German player faces relinked (+David Pizarro&Grella)
- 07-09 Germany away kit +fonts&numbers
- 07-09 Greece home & away +fonts&numbers
- 07-09 Northern Ireland fullset +fonts&numbers
- 07-09 Norway fullset +fonts&numbers
- 07-09 Poland away kit +fonts&numbers
- 07-09 Wales fullset +fonts&numbers
- 07-09 Cameroon away kit +fonts&numbers
- 07-09 Nigeria fullset +fonts&numbers
- 07-09 South Africa home kit +fonts&numbers
- 07-09 Mexico fullset +fonts&numbers
- 07-09 Argentina fullset +fonts&numbers
- 07-09 Paraguay home away +fonts&numbers
- 07-09 Japan home +fonts&numbers
- 07-09 South Korea home +fonts&numbers
- 07-09 Turkey away kit +fonts&numbers
- 07-09 Ivory Coast away kit +fonts&numbers
- Updated Netherlands away
- New Newcastle GK Away
- EPL numbers added to Newcastle and Spurs
- New numbers for Inter, Juventus, Roma, Sampdoria, Fiorentina, Palermo and Napoli
- Shorts numbers activated for all SerieA teams (with numbers&models fixed)
- Improved SerieA kits for many teams
- Improved Real kits +fonts&numbers
- New fonts&numbers for Valencia
- New GK home kits for Porto and Sporting
- Bwin numbers for Porto, Sporting and Benfica

How to install

1) Open up AFS Explorer (I still think this way is easier than GGS).
2) Go to -->file --> Import AFS file
3) Now go to C:/ProgramFiles/KONAMI/Pes2008/img and select cv_0.img and click open
4) Now AFS Explorer will open up the cv_0.img file.
5) With cv_0.img open in AFS Explorer click -->Action -->Import Folder and select the cv_0 bin folder included with this download)
3) One or more files need more space than they have reserved. You need to rebuild the AFS file to insert them. Do you want to rebuild the AFS file --> Click YES
4) Choose new temporary name for the file eg 'cv_0new.img'
5) Wait for it to rebuild
6) AFS regenerated successfully! Now files will be updated -->click OK
7) Importing files box appears, followed by confirmation of importing completion.
8) Do you wish to open the new file? (or similar message) >Click NO
9) Wait for it to finish then close AFS Explorer.
10) Go to you C:/ProgramFiles/KONAMI/pes2008/img folder and move your original cv_0.img somewhere safe or rename it cv_0backup.img or something
11) Rename your cv_0new.img to cv_0.img
12) Insert the supplied relinked EDIT01 file (part of OF) in your mydocuments/KONAMI/pes2008/save folder. (though save your original one as backup).