PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bocs, hogy 2 mega de megéri 😊
Neked szólt akkor az a rész, hogy további jó játékot!
Most egy ideig a Chelsea-m nem veri meg a Juvédat!!! P
És fordítva se, persze... 😊
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Nekem ezúttal nem jött be.
Nekem a PES 5 az etalon, ami igaz, hogy grafikailag nem ilyen "bálna", mint ez, de egy élmény volt vele játszani.
Ezzel sajnos nem...
PES 5-ben meg 6-ban pedig hatalmasakat multiztunk, innen jónéhányotokkal is, több ezer meccs volt a hátam mögött mindkettõvel, de ezzel nem vagyok hajlandó tovább játszani...
Majd a PES 2009-el, vagy 10-el, az már biztos jó lesz.
Sajnálom, kár érte...
Még mindig a PES 5 a legjobb foci, egy jó superpatchel feltuningolva...
Nektek, akik kitartotok, viszont jó játékot kívánok!
És BUÉK!
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
"Na ezt az alábbi kis videó sztem fényesen cáfolja, sõt látható, hogy a játékosok felpasz után milyen okosan indulnal be és helyeszkednek.
Ezt a gólt most lõttem a friss BL patch felrakása után Barcával a Celtic ellen. A bekarikázott játékosok mozgását érdemes figyelni.
Egyrészt a paszt adó maga is beindul követve a támadást másrészt a támadó középpályás is a csatár pedig megindul átlósan a kapu felé.
Ez mind jól látszik aztán most ugye lehetne L1-es visszapasz a mögötte futónak a védõ rátámad és akkor visszatéva a szélsõ elõtt szabad az út.
De itt inkább elmentem az emberem melett egy az egyben.
Itt látszik, hogy a belsõ középpályás leválik a védõrõl most ugye neki is vissza lehetne tenni hosszú szöktetéssel vagy sima passzal, direkt úgy helyezkedik, hogy megjátszható legyen.
De most vittem tovább, ha esetleg nem lenne bent senki akkor lehet csinálni egy visszacselt és máris szabad az út a 16 os vonalával párhuzamosan befelé (korábbi képeken láthatóan ezt simán meg lehetne csinálni és a 11-es vonalába érve kicsit ráfordulva szinte biztos gól, ha kapura megy.
De itt a beadás volt a cél és mint látható érkezett ember és mint látható nem egy ember érkezett és mint látható mindig több lehetõség volt. "
"Ebben a játékban nem divat kísérni a támadást? Hiába futok el az alapvonalig is akár, ha egyszerûen a félpályán nem méltóztat a többi csapattársam átlépni, akkor hova a picsába adjam be a labdát?
helyzet 1
helyzet 2
Ahhoz, hogy itt is impotens játékosaim vannak állandóan, már hozzászoktam a FIFA-ból, de azért az ilyen meccsek még mindig idegesítõek: "
Ezt próbáltam cáfolni gyorsan rúgtam egy ilyet, hogy látszódjék a játékosok mozgása
Amúgy nem csúnya gól 😊
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Ugye gondolom olaszországban a sky közvetíti a bl meccseket és akkor jobb sarokba mehet a sokkal szebb sky sportos logo baloldalt maradna a bl-es
nagyon jó a mentés minden csapat benne van csak az erõsséget kell TOP PLAYER-re rakni !!!
De érdemes megnézni elég sok arcot scanneltek úgymond (amennyit lehet)
érdemes megnézni ezeket is.
Nem szúrja el az eredeti játékot és azok is tudnak így játszani akik nem 16 csapattal csak és nem BL-t szeretnének.
Mindig így szokták
Szerintem ez egy baromság, miért kellett külön rakni az egészet, miért nem lehet valami normális patch -et csinálni <#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav>
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Tennap leszedtem az UEFA CL patch-et, és azt szeretném kérdezni hogy az abban lévõ Fenerbahce mezeket és arcokat át tudom e konvertálni az alap PES-embe? Merthát elvileg valamelyik bin az, csakhát nem tudom így kikövetkeztetni h melyik. Esetleg valaki meg tudná mondani h melyik melyik? 😄
-5555 pontal állok a nyár végén és kéne 1 kis pénz. Nem tud valaki egy chetet vagy bármilyen megoldást?
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=9858
szerk.: passz.. probáld ki a "no specator" vagy a "no crew" (bár ez utóbbi legénységet jelent, de mintha ilyesmire emlékeznék) kulcsszavakat keresõben.. hátha.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Avanti Crociati!
mediumon rohadt ronda a közönség, pár kocka az egész...
Brekinél sokkal szebb
szóval?
Avanti Crociati!
"Sziasztok !
Egy olyan kérdésem lenne, hogy feltettem a patchet elindítom az uefa.exe-vel indítom a bajnokok ligáját kiválasztom a saját csapatom és utána nekem kell párosítgatnom a csapatokat a sorsolásnak megfelelõen. Na arra lennék kiváncsi hogy ez a jelenség normális-e vagy elb*sztam vmit installnál?;o(elsõsorban azért gyanus mert ha "allrandomra" megyek nem is jelennek meg a csapatok "címerei" az ágrajzon de úgy kezeli a program mintha ott lennének, de ha kézzel jelõlgetem ki a csapatokat semmi gond nincs( "
Nézek egy meccset mondom oké legyen Nou Camp azt csináltam tegnap
Ez a kép fogad, mondom egész jól megcsinálták mintha csak az én gyepem lenne (természetesen nem csak az lehet jó)
De mondom nagyon hasonló.....
Öt másodperc kellett, hogy leessen miért