PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33

★ 汤姆 李

Trunks
Már csak ez kellett ide...

Amici di nessuno...

gabi89
Hát ja
Mi lesz itt ha Breki meglátja <#nyes><#nyes>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

tobias88
Brekinél bevágódtál<#idiota>
Fyrex
ezt a kijelzõt honnan lehet leszedni?

következõnek én mondom 😛

Avanti Crociati!

ForzaInter
[/img]
lol, Ibra góljával vertem 1-0-ra Juvét😄

Yo, Bitch!

Darkon
Ezt en is tapasztalom csak eddig volt rendszer a dologban azaz 27-30meterrol tovabb kelett engedni a "csikot" kozepetol(valamint erosen megloni) 20mkorul/alatt meg ala kelett engedni, most nemigazan igazodom ki hogy kell loni.

Born to win

Darkon
Szomoruan latom😞

Born to win

Breki33
Kupadöntõ elsõ gól után

ForzaInter
akkor majd a bl patchet megvárom.

Yo, Bitch!

Breki33
Amúgy mintha a patchekkel a sok szabadrúgásdgólt is javították volna, most tünt fel, hogy alig lövik már egybõl kapura eddig 20-ról rálödözték elég sokszor és sok gól is lett.
Breki33
Ez szubjektív én egy az egyben már semelyiket se rakom fel, legfeljebb kiszedek dolgokat.

Érdemes lesz a BL patchet
Breki33
nem csak aztis belerakták
ForzaInter
amugy melyik patchet a legérdemesebb felrakni?

Yo, Bitch!

ForzaInter
mér ebbe csak annyi van?😄

Yo, Bitch!

Breki33
Ha érdekel a török liga :-)
ForzaInter
na ezt letöltöm.

Yo, Bitch!

Breki33
Breki33
Breki33

A new patch for PES 2008 has been released. It´s the TSL Pro Patch V.1 from peseditcenter.com. These are the features :

League
- EPL
- Ligue 1
- Serie A
- Turkcell
- LFP Spain
- Bundes liga

Kits
- All EPL kits
- All Turckcell Super Lig Kits
- All Bundes Liga
- All National team kits
- New EPL fonts and numbers
- New fonts and numbers for all National kits

Faces
- 60 New faces (turkcell sper lig)

- new balls
- All logos
- Chants (fenerbahce, Galatasaray, Besiktas)

- All national teams have real player names
- All real transfers
- All big international clubs have actual formations
- All Premier League teams have real names
- All TSL have real names
- All Bundes Liga have real names
- All cups have the correct names
- Correct collars, numbers position, names curve

- Turkey Adboards

Installation
Recommended to backup your cv_0.img, cv_1.img, rv_e.img, settings.exe, option files before installation
- Go to your PES 2008 Directory -> PES 2008 Patch -> AFS Explorer -> AFS Explorer.exe
- File -> Import AFS File -> PES 2008 Directory / img / cv_0.img
- Action -> Import folder -> PES 2008 Directory / PES 2008 Patch / cv_0 /
- Yes on question with rebuilding AFS file -> OK ->
- Enter name of your new .img file ( for example cv_0_new.img ) -> OK
- After file importing go to your PES 2008 Directory / img / and rename your new cv_0_new.img to cv_0.img ( before it rename or delete your original cv_0.img )
The same way insert files to cv_1.img, rv_e.img

Credits
54 new faces (Roobydal)
6 new faces (kenlug)
Logos, Chants, Graphic, others (roobydal)
option File (denizimo, Ash, roobydal)
Kits (Ash, Siiirrriii, Denizimo, Nico1210 )
Adboards (Denizimo)

link
Breki33
Ezt a konzolosra írod?

Vettél TV-t?
Ami legjobban elveszi a kedvem az az,hogy néha zsinorban megvannak a gyõzelmek elsõ osztályban TP-en😞
Ez nem lenne gond ha profinak érezném magam de ez nem így van.Simán szoros meccseket kellene vinnem végig😞

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Van egy apró megjegyzésem: mintha összebeszélnének a fejlesztõcégek,pontosabban a 2 nagy rivális(ea és konami),hogy te ezt hagyod ki én ezzel bõvítek stb...
Mind a 2 game-nek megvannak a magávalragadó oldalai de egyik sem teljesértékü.Tettem kis megjegyzést a fifa topic-ban és itt is tudnák de nem térek ki rá mivel itt mindenki tudja,hogy mik a problémák pes'08-al és mik a jó oldalai.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

eZo
ATI tulajdonosok:
Kijött a 7.12-es Catalyst
ATI Catalyst 7.12 Windows XP (32-bit)

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

gabi89
Na igen a Juve:Fiorentina meccsen már volt 😊

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Breki33
Breki33
nálam Olasz meccsek elõtt szokott lenni
gabi89
görögtüzek, konfettiszalagok minden meccsen vannak? Mert most hírtelen nyomtam egy Magyar:Görög meccset és nem volt 😞

gabi89
Felraktam a 1.2 szerencsére van hozzá NoDVD is 😊 (görögtûzet... megnézem)

Sziasztok Kedves Játékosok,

Nemsokára elindul a clanbase.com szervezésében az újraszervezõdött Nations Cup. Ennek a mibenléte ahogy azt a neve is mutatja a nemzetek közötti küzdelem különbözõ játékokban. Az idén PES2008 is indul, de a nemzeti csapatnak nincs ebben a játékban játékosai akiket elindíthatna. A kupa mibenléte sokszoros, ez annyit jelent hogy egy klánból 3 ember játszhat egyszerre. Ha ez 5v5 akkor 3 ember X klánból és 2 pedig Y-ból kell hogy álljon. Mindehhez szükséges 2db klán regisztrációja clanbase-re, akik tagjait fel tudnánk venni Team Hungary-ba. Természetesen, minden játékosnak regisztrálnia kell egyenként clanbase-re. A kupa hetenkétni egy meccset jelent, kb. 6-8 héten keresztül. Ha jók vagytok akkor a play-off-ban találkozhattok a legnagyobbakkal.

Szükséges dolgok:

* mIrc (quakenet)
* angoltudás
* eredeti játék
* clanbase regisztráció

Kontakt:

Taiko msn: [email protected]

Micimaco’: [email protected]

Egy csapatkapitányra (koordinátorra) is szükség van, ha valaki vállalja, jelentkezzen😊.

PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!

Breki33
próbáld ki, hogy felrakod csak az 1.1 nodvd exe-jét

ha jól tudom csak azt cseréli

Nálad vannak most görögtüzek, konfettiszalagok?
gabi89
Felrakom az 1.2 akkor aztán megnézem változik-e vmit.Eddig azért nem volt felrakva mert nem nagyon érdekelt.Megvoltam a patch nélkül is.

Breki33
bocsánat loadmixerrel
Breki33
??
Breki33
nálam az 1.2-es van fent és van gamepadom ezért elõ se jött, de korábban vki írta, hogy javítja
Pacal17
ez a szar annyire fel tud idegesiteni hogy az valami hihetetlen

gabi89
Nálam még csak az 1.1patch van fent de az nem javította 😞 Mindig be kell töltenem a beállításaimat és az options fájlt is mondjuk már megszoktam.

Breki33
sejtettem, hogy ilyen értelmes hozzászólások lesznek <#wink><#nyes>
Breki33
Én úgy tudom, hogy a patchek ezt már javítják

Nálam jók a csapatnevek
horpeti
Hm, milyen kombinatív játék. :-)

gabi89
Igen az és mindig be kell tölteni ha nincs kontroller kötve a gépedre.Szóval minden indítás után bemész az edit/load menüpontba és már jók is a nevek.

Hello az lenne a kérdésem hogy lehet rosszul importálom a patchot, az a baj de a angol csapatok nevei sose lesznek helyesek akármelyik patchot teszem fel és a Other C-be Team A stb nevek vannak, a csapatneveket az option fájl szerkeszti?

MSI P35 NEO-F, Intel&#174; P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....

eZo
igen, elírtam, de a linkem jó 😛

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Breki33
Ha ez bemegy

ForzaInter
regular😄
kicsit fura mert korábban sokal könyebbek voltak meccsek, de 2 olyan kamutizit fujt be... ilyet még fifába se láttam😄

Yo, Bitch!

Breki33
A bejövõ képen még egyet kell kattintani
Breki33
Az új kitserverrel mintha még szebb lenne a játék

Breki33