PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terminátor14
Megoldva.

CSAK a Fradi

Terminátor14
Lenne egy kis problémám, ha vkinek van ötlete, az ossza meg velem pls 😊

Szóval vista64bit-es oprendszeremen most tettem fel a pes08-at, de nem akar menni rendesen. Kitservert feletettem rá, felbontást beállítottam, de ha indítom az exe-t, akkor kiírja, hogy a gépem nem felel meg a minimum követelményeknek (hehh, röhely) ezért problémák lehetnek, és csak 640*480-ban indul...

CSAK a Fradi

Breki33
Felkerült a Nou Camp stadionom

Breki33
PES 2008 UEFA CL Mod -ra gondolsz?

Akkor természetes hogy csak a 16 csapatnak van címere direkt így csinálták meg ez egy bl mód és nem más, úgy kell elképzelni mint egy módot, tehát pl lenne egy új menüpont, hogy bl és erre ez jönne be.

Csak ezt csak így lehet megoldani.

Szüz-re szerintem hülyeség rakni mivel akkor ugye az abba berakor javítások ebben nem lesznek benne. pl fû meg más amit õk nem cseréltek és az igérten kívül nem sok mindent cseréltek.

És külön filokat használ de azokat a te filaidból veszi tehát a te általad berakot kiegészítõket használja.
Kmarha
Nem értem.. uefa-val mindent úgy csináltam ahogy kell.. kétszer is (nem elöször használok AFS-t)

És nem jó... a csapat választásnál a 80%-ának nincs cimere és neve, csak egy nagy üres vákum van a helyén, amit persze ki lehet választani.

Kiprobálom majd szüz PES-el is, bár azt irták és úgy nézem, hogy elvileg külön img fájlokat használ.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Breki33
Elvileg lehet feljebb és kijebb is
Breki33
Na megoldottam így már jobb

ForzaInter
amugy Toldot szoktam védetni, néha cesar

Yo, Bitch!

ForzaInter
ez csak sima bl volt most, mlt regualkron nyomom ott még 30 foruló után tartok... majd ott változ kövi szezonba, kösz tanácsokat, meg pórbálom õket.

Yo, Bitch!

Válassz valami jó felállást,vegyél vagy tegyél be maxos szabadrugókat,próbálgasd Toldo-t azaz cseréld Cesar-t ha több gólt kapsz rövid idõn belül,fejleszd a játékosokat(én minden meccs után auto tréningen vagyok).
Én már olyat is csináltam,hogy felrugtam az ellen gólzsáklyát😊)utána nem is volt menõ a másik team(ez drasztikus +oldás csakis végszükség esetén😊
Ne válts vissza nehézségi fokozatot mert úgy nem jössz bele.
Mondjuk az elején ilyen Chelsea-vel igencsak nehéz dolog van TP-n😊
Én csakis így tudok ML-ben mûködni tp-n.Igaz én veszem is a játékosokat.Kellenek a profi cserék ilyen fokozaton sz.tem.

★ 汤姆 李

Hát akkor kedves Ragobynara! Mit tehetek? Kérdésem lentebb olvasható. 😄DD

Breki33
felraktam ezt de sztem kissé lejebb van a TV logo pedig feljebb jobb lenne

Másnál is ilyen?
Breki33
Breki33
kérdezz meg olyat aki ért hozzá

pl fölötted P
Breki33
köszi
ragobynara
Szép 😉

Akk ezesetben mit csinálhatok? 😮

Breki33
UEFA patch?

Nemis tudtam, hogy van ilyen :-)
ForzaInter
nem te mondod mindig hogy nem jáccol már pest?:d

Yo, Bitch!

HoReSz1975
Srácok, nem lehet random beállitással a csapatokat beilleszteni az UEFA patch -nél, hogy játszak így UEFA ligát <#buck>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

ForzaInter
vagy a taktika szar😄 csapat nem hinném:p
nembaj, ilyet is tapasztaltam, de még midnig nem hiszem el😄
ilyen is csak 1 van😄

Yo, Bitch!

Breki33
hát szerencsére nem tapasztaltam ilyet

talán legyél más csapattal P
ForzaInter

gondoltam hogy kilépek, de mégse történt meg😄

Yo, Bitch!

Breki33
Champions League Scoreboard v. 2.0

- All Teamnames in CAP Letters (for my Optionsfile (Bundesliga <--> Eredivisie
- English,German,Spain,French,Italy TV Style
- new Hexedit unnamed_50

Preview:

Download Champions League Scoreboard v. 2.0 16:9

4:3 Format (Install 16:9 and then replace the unnamed_863 from here)

ForzaInter
képet nem rakod be bár csináltam:SD
bl negyeddöntõ Interel vgayok, Meazzában 2-0-ra elvertem Chelseat, profi szint, erre visszavágó 10-1:| bár nem ez lenne relálsi eredmény mert utolsó 3 gól tizengyes, meg volt 3 kiállítás nálam bár azmár idegbõl, ment, de elképszetõ amit Chelsea csinált... 14 rugtam kapura 12 kapura ment, de Cech még 1 méterrõl is kifogta:| akármit csináltam nem tudtam egy gólt beverni nekik, pedig körbe rugtam kapujukat... ezek 11 lövébõl 10 gól... még leírni is hiheteltne de mikor kapura rugtak akkor minden beakadt nekik rughattam én 8 szögletet meg mindent kapura de Cech mindent megfogott, ezek meg mindent berugtak...azér az erõsen buggyanús emccs ahol 2 szabigól van, egy ollózós!!! nem kamuzok😄 3 tizit levezsem mer akkor már csak a-gombon volt kezem😄 de ilyet csalást vagy mittomént még fifába se tapsaztaltam, elég hihetetlennek tûnik amit leírok, de szószerint igaz😄S

Yo, Bitch!

Breki33
akkor fordírsd le amit írtál
ForzaInter
megtörtént, de még most se értem mibõl van eza Chelsea a pesben:|

Yo, Bitch!

Breki33
visszaolvasnád?
ForzaInter
ugy érzem hogy a gép eddig álam csalta a legnagyobbat, ultranagyot😄
csak nevetni tudok rajta...

Yo, Bitch!

Breki33
hát lehet nem olyan nagy csapat, hogy minden játékosa specifikus
arccal rendelkezzen
Hiába keresgéltem, mindegyik csak ien, egyikben sem találok Fener játékosokat...:\

Breki33
végeredmény bíztató

Breki33
BL menetelés folytatódik.

Milán ellen otthon kezdtünk Militó csatárokat idézve szép gólal beralál, de Kaká hamar egalizál szép lövéssel, 70-edik percig megy a szenvedés gyömöszölés amikor kettõs csere Edmilson Ronaldinhó ezután fél percel utóbbi bead elõbbi lõ

Aztán öt percel késõbb már maga Ronaldinho vágja be Henry lövése utánni kipattanót

Breki33
egyszer kölcsönadhatnád kipróbálni :-)

érdekes, hogy van akik szerint meg van amikor teljesen jó

"De sokat javult de még mindig vannak akik tudnak csalni valahogy... sajnos!10 meccsbõl 9 játszható...de van hogy egyszerûen játszhatatlan mert a másik félnek olyan magas a pingje hogy nem lehet látni semmit a meccsbõl...Ez van!"
Nem..ugyanolyan siralmas!
ForzaInter

elsõ top player meccsem:S eddig minden részt max profin toltam, de inkább regularon, eza szint még húzós nekem😄

Yo, Bitch!

Breki33
Most nézem ez esti

tobias88
Akinek megvan eredetiben, online változott azóta?
Jaja, iesmit néztem énis csakhát amint látod ezekbõl sok játékos hiányzik. (!?)

Breki33
amit igértek és kell benne van
Breki33
igen ez a játék hibája

elvileg úgy lehetne megoldani, hogy az esti és nappali stadiont felcseréli az ember, de ez elég macerás
ForzaInter
jóeza bl patch, csak idegesítõ hogy nappal vannak meccsek...

Yo, Bitch!

Breki33
Erre gondolsz?

klikk
41megás mod nem kevés az egy kicsit?

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

Breki33
új stadionok tudtommal nincsenek

bl patchban vannak felújított stadionok
Breki33
szval visszavágó nagyon keménynek indul de jön három kontra és 15 perc után már 3-0 ide manchesteriek megzavarodnak és én kedvemre kontrázhatok

És akkor meglõném pes2008 korszakom legszebb gólját

dinhó bal szélen kicselez mindenkit laposan középre gurít és Messi sarokkal kicsit rabonásan beemli a kapus felett és leeeeeeees

A fraps nem megy elmenteni nem lehet pedig fantasztikus volt a mozdulat.
Persze ezeket nemis játsza vissza

De legalább a végeredmény meg van

Breki33
Na akkor visszatérve a BL patchra fantasztikus jó meccseket lehet lõni, nemtudom hogyan valamiért nem mentettem le a #41934-es meccset (1-1) lett sima továbbjutás

Mondom nem gond újrajátszom, ugye elsõ mecs idegenben 4-1 ide

röviden a lényeg hogy nem tudom mi történt a mentés visszatöltése után
de Celtic nagyon bekezdet, én tartalékosan cserekapussal bulimecsre készültem vége 3-1 lett nekik és éphogy továbbjutottam, szinte minden bejött nekik éngem elszórakoztam a helyzeteim.

Na jött a Manchester otthoni kezdéssel
Õk még jobban játszottak viszont érdekes módon inkább kontrákból kétszer vezetést szereztünk

Elsõ Dos Satos gyönyörû akciója Henry-nek tálalva

Nade C. Ronaldo szabadrúgásból egyenlít rohadna le a frizurája vagy a "halzseléje"

Henry újfent megrázza magát

De szöglet és megint egyenlítenek, mondom húzós lesz ez a visszavágó Manchester fantasztikusan játszik nekünk csak felvillanásaink vannak.

És a végén Rooney fantasztikus gólt lõ háromszor kicselez mindenkit csak azért nem veszem fel nehogy megismétlõdjön

tehát 3-2 nyernek Nou Camp-ban

folyt köv.
Köszi a segítséget, viszont lehet h énvok a hülye (xD) de rákerestem a facelistre és csak a válogatott játékosokat találtam benne Török oldalon... O.o Jó lenne pedig ha valahogy sikerálna átrakni a patchbõl a Fener arcokat és mezeket... :|

hello nem tudtok egy olyan pachet ami tartalmaz stadionokat?

Breki33
szép de remélem a játékos fel tudott utánna kelni <#nevetes2>