PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
rc_x.img arra vonatkozik, hogy milyen nyelvet használsz, gondolom angolt, az az rv_e.img -t jelenti akkor
Firerock
telepítem ezt az FKuyt V3-at és van 1 pár amit nem tudom hova kell berakni
:
1,pdata.img
2,rv_x.img
ezeket én sehol sem találom

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Hi/ nem reg toltottem le a pes 7 vagy 08 at es nemtudom fel rakni van egy readme fejl de nem nagyon tok angolul es haverom se vagta annyira

A 3 step process. Follow carefully.
#1 extract PES08.7z with latest winrar
Open game folder-
#2 Right-Click and choose to open file 'setup.reg' with NOTEPAD.
CHANGE THE FOLLOWING LINE TO MATCH WHERE YOU HAVE PLACED THE GAME FOLDER:
"installdir"="C:\\Gaming\\Pro Evolution Soccer 2008"
*BE SURE* to leave the double \\ between each path.
EXAMPLE: If you placed the game in your programs folder, you would change the line to read:
"installdir"="C:\\Program Files\\Pro Evolution Soccer 2008"
After correctly making change, save your change, THEN double-click 'setup.reg' to enter
the settings to your registry.
#3 Play the game. -use settings.exe to config the game
-start game with PES2008.exe
If you fucked up, when you start the game, it will give you install error.
Simply start over with step 2.
TrouBle??
be sure your game is not '2' folders deep from extracting,
NOT:
C:\\Gaming\\Pro Evolution Soccer 2008\\Pro Evolution Soccer 2008"

ez lenne a readme ha tudtok akkor lecci segitsetek elore is koszi<#nemtudom>
The Hedgehog
jobbulást, de nem tudhattam... bár kommentelni azért tudsz 😄

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

ragobynara
Jobbulást! 😊

Terminátor14
Hehh, jobbulást more 😉

CSAK a Fradi

Breki33
nem lusta hanem 38,7-es lázzal fekvõ

de köszi.........
Firerock
jojo
akkor megtudnátok enkem mondani melyik a legjobb 1xûen feltelepíthetõ patch?(anno a dkz studiosat értettem de ezt a afs explorert ezt nem)

The Hedgehog
Breki lusta egy házigazda vagy... itt még karácsony van? 😄

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

gabi89
Igen fellehet de akkor utánna kapj le egy 1.2-es cracket is.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Firerock
nem eredeti játékra is fel lehet rakni a patchet?

Nem.A DVD Drive-ot lelte valami<#nemtudom>Nem olvas lemezt.
Pont a Pes'08-nál dobott ki hibaüzivel mikor éppen döntõt játszottam.
Azóta nem olvas be semmit😞Na és állítólag ez drágább javíttatás mint a piros led-es téma.
De sebaj,hálistennek szinte ingyen szereztem annó így nem idegesít😊Meg tudtam is,hogy gondos-bajos szerkezet.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Attila8805
RROD?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

X360-om behalt tehát jöhet a Pc-verzió😊

"Breki: most jól jönne a Full disc úgy mindestöl ahogy igérted😊köszi"

gabi89
Hm megnézem én azt,hogy megy egy 7300GT-vel 1280x1024-ben high-on 16AF és 16xAA beállítások mellett.(mert a high igazából ez 😄 szóval a max)

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Firerock
hát köszönöm a sok segítséget srácok(ha valaki mégis válaszolna a bunkó kérdésemre akkor olyat szeretnék amit nagyon 1xû feltelpíteni mert ez az AFS exploreres ez nekem nemmegy,megcsináltam mindent és mindenkinek chelsea meze van meg a reklámtáblák változtak)

Firerock
valaki léccives segítsen nekem mert addig nem akarok újj master ligue-et kezdeni

Firerock
most mi a legjobb Patch a játékhoz?

Firerock
na csõttök
uhh de régen voltam már itt
szóval ma nagyon kellemeset csalódtam a játékban: kaptam karira 1 újj videókártyát GFNX7300GT (régi:GF Fx5200,512mb RAM,2,00GHz proci;;Új:GF NX7300GT,512mb RAM,2,00GHz proci) a régi videókártyával még lowon is akadozott de ezzel az ujjal úgy megy high-on mint régen lowon szóval újra elkezdtem jáccani vele.
szóval összefoglalva az egészet:aki a játék miatt akar újj gépet venni annak elég csak 1 jó(közepesen jó) videókáryát venni

ragobynara
1 héten belül lesz kitserver, és utána tudsz majd mezt választani ML-ben is.

Sziasztok!

Bocsi hogy nem a témához írok de tudom h itt azért van pár ATI-s és hátha tudnak segíteni....szóval a problémám a következõ: szûz windows xp-re fölrakom a videókarimhoz (ATI X1950GT) adott drivert és nem jön be a win....szedtem le drivert az ATI oldaláról (bár nemtudom jót-e mert van XP-hez professional/home, 64-bites meg media center edition és én a professionalt szedtem) szóval az onnan szedett driverrel bejön a win de nincs 3D-m, amikor futtatom a tesztet kiírja h HRESULT = 0x80004005 (Általános hiba. Nemtudom van-e hozzá köze de a CCC sem jön be mert nemtalál valami file-t :\
Találkozott már valaki ez a problémával? <#szomoru1>
ForzaInter
#42011?

Yo, Bitch!

Az nem arra vonatkozik,hogy ki avagy be van türve a mez.Az csak annyi,hogy hosszú illetve rövidujjú.

tobias88
amúgy élvezetesebb lett, mert sokkal többet lõ kapura a gép és nem csak laposan
tobias88
Ezzel az opció izével a bíró meghülyült! Épp hogy sárgalapos belépõre azonnal pirosat adott mindig. Amúgy sima bíró "patch" nincs?

tobias88
Breki, te észrevettél ennél valami változást a játékmenetben? Mert én a fastot tettem be, de semmi se történt jóformán...
tobias88
de van benne, short meg long mez közül lehet választani
Tényleg nincs<#confused>
Összekevertem a Fifa-val mivel ott van😞hát gondoltam itt is de nincs😊
sry

RNadal1203
de ott nincs

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

Edit opció azon belül edit Player és ott megkeresed.

RNadal1203
Vki megmondja nekem hogy hogy lehet azt hogy egy playernek(pl.:Ronaldinho)
soha ne legyen betûrve a mez a nadrágba????

totti10
kurvajó...

hajrá,lilák!

ForzaInter
sehol😄

Yo, Bitch!

totti10
master liga alatt hol lehet a mecsek elõtt mezt váltotatni??

hajrá,lilák!

ForzaInter
felraktam YNWA Patch 1.0-at, de angol nyelvet nem lehet választani:\
és kijelzõ ilyen:

Yo, Bitch!

tobias88
1.2es patch elvileg a mentés hibáját javítja, a simában és az 1.1ben is mindig be kell loadolni
gabi89
1.2-es patchet tetted fel?

Fred10
Sziasztok! Miért van az hogy feltettem egy új patchet és amikor az edit-be rányomok a load-ra minden fasza lesz mezek, bundesliga , angol csapatnevek tehát minden és amikor kilépek minden elveszik újra be kell töltenem minden indításkor!<#szomoru1><#szomoru1><#confused><#confused>

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

B.U.É.K!

eZo

B.U.É.K !!!

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

9csöves9
pes6,sose sikerült még a rendes ollózás

Del Piero 38 évesen😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

RNadal1203
Vki megmondja nekem hogy hogy lehet azt hogy egy playernek(pl.:Ronaldinho)
soha ne legyen betûrve a mez a nadrágba????

B.U.É.K mindekinek

Sry a lamulásért de nem találtam sehol itt a forumba,ezért vlaki tudna nekem linkelni egy 1680x1050 felbontás patchet? THX

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

tobias88
ez mûködik is??? mert ez jól hangzik
Pacal17
Vazze ez nem fifa...... -.- Itt neked kell felfedezni a fiatal tehetségeket.... Ha elérkeztél az igazolási idöszakhoz, akor ott a klub csapatokból való igazolásnál a "Rookie" részben találod. Itt Általába 17 éves erõsen fejlõdõképes játékosokat találsz.

Hello master liga módban lehet tehetségkutatót elküldeni, hogy fiatalokat keresen(pl:fifa)?

eZo
érdekes, hogy 6 különbönzõ options file van, a különbözõ tempók közt lehet válogatni így:
arcade,fast, medium 1, medium 2, slow 1, slow 2
egy próbát megér ...

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
Chimps Tweaked Gameplay 2K

Chimps have released a number of option files as most people have different views on how the game should play, the most obvious thing being people's different preferences to game speed.

Harder defences to break down
Faster closing down on players on the ball
More realistic player movements
More varied attacking and defending patterns
Better keepers
Improved stamina
Slightly tweaked shooting and passing.

These option files use tweaked versions of the Buli patch option files, as displayed in the CUSTOMS patch in the pacthes section. Obviously, big thanks to that team for providing such quality strips and teams.

Also thanks to Mosu for his continued work on his editor, without which this style of editing would be impossible.

There is more differences than just speed between each option file and some will play different depending on machine spec and even joystick used, so it is best to try each as some are harder than others. These were designed to be played on Professional or Top Player settings.

THESE OPTION FILES ARE DESIGNED TO BE PLAYED WITH KONAMI PATCH 1.1. IF YOU USE THESE ON 1.2, THE GAME PLAYS FAR TOO EASY. If anyone needs a link to Konami patch 1.1 and cannot find it, I will post it, it can installed over 1.2.

Instructions(this may vary from the normal method, but I find this best when working on Vista, as it sometimes has problems with editing program files and can cache deleted files)

1.Unpack the rar file downloaded
2.Open AFS explorer
3.Select File - Import AFS
4.(Change file type to All) Select cv_0.img
5.Select Action - Import Folder
6.Select the cv_0.img folder in the downloaded option pack
7.Select Yes to rebuild
8.Save with the name cv_0(new).img into the konami 2008 .img folder
9.Select Action - Import Folder
10.Select the cv_0.img folder in the downloaded option pack
11.Within AFS explorer, select file import, highlight the original cv_0.img file and delete it, then rename cv_0(New).img to cv_0.img
12.Close AFS explorer.
13.Carry out the above actions again, but this time importing the cv_1.img file.
14.Select an option file and copy it into C:UsersNameDocumentsKONAMIPro Evolution Soccer 2008save. You may need to delete any existing bin files in here

Breki33
664 letöltés

nemrossz <#guluszem1><#nezze>
Szükség lenne legalább 5 oylan PES 2008 online játékosra, aki hajlandó szeepelni a magyar válogatott csapatában a clanbase weboldalon induló kupában. Heti egy meccset jelentene maximum. Szükség lenne egy csapatkapitányra is, aki összeszedi a csapatot és intézi a szükséges dolgokat.

Akit érdekel írjon nekem.

PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!