81526
-
Srácok:
Nekem ilyen van már régóta, 2.at koptatom:
Logitech Wingman Rumblepad II Vibration gamepad
Most akarok venni egy harmadikat, és odaadni havernak az enyém (vagy neki egy újat), mert eddig billes.
Van ennél jobb, amit érdemes lehet PEShez venni?
Én nem nagyon láttam (igaz nem is nézegettem), de ha van valami tuti tipp, akkor azt mondom neki. Nekem szerintem tökéletes a rumblepad, megszoktam, bár ha van valami tuti sokkal jobb, akkor esetleg kipróbálnám... :)
Köszi! -
Jaaaa, értem.
Ez jó, tetszik. Főleg, mivel nálam néha a CMF DMF játszik csatárt, vagy védőt. :)))) Akkor egy két klasszis CMF, DMF igazán átütő erejű csávó lesz elől. :P
Majd kipróbáljuk. :) -
hézagpótlás történt, azaz a különböző posztokon a rájuk jellemző fő értékek lettek mósosítva
egy példa:
DMF, CMF ( középső középpályások ) :
Deffence
Body Balance
Stamina
Response
Agility
Aggression
Mentality
Teamwork
Condition / Fitness
tehát specifikusan az adott csapategységek lettek feljavítva, de pl. a csatárok statjai nem igen változtak, mivel velük amúgy is kevesebb " gond " volt !
-
Szerintem kipróbáljuk haverral 1v1ben, végülis csak olyat játszunk.
Akkor mi is változott? Védők gyorsabbak, nagyobb body balance?
Vagy nem csak a skill értékekbe nyúltál bele?
Bocs, ha egyszer már leírtad, akkor rákeresek...
Hátha így még lesz kedvünk játszani 1-2 meccset 2009-ig. -
lehet jobb, mint a 2009 ami most kijön 
kapus öüklözést nem tudod beletenni?
-
Tomy Lee #50388 
Köszi szépen!Jobban örülök most ennek mint bármilyen új demo-nak vagy bármi másnak

-
Nagyi2pac #50387 Setanta Sports featured in PES 2009:
http://www.winningelevenblog.com/news/setanta-sports-featured-in-pes-2009/
Become a legend képek:
http://www.videogameszone.de -
Nagyi2pac #50386 Próbáljátok ki! Érdemes megtartani az előző update-t meg a sima PAC-PATCH-et is a gépen mer ha vmi nem mükszik akkor visszalehet cserélni a cuccokat! -
Nagyi2pac #50385 PAC-PATCH Finale Update v1.0 - Az utolsó kiegészítés a patch-hez!
-------------------------------------------------------------------
-több mint 200 új arc
-122 jó minőségű csuka
-javított felállások
-legutolsó igazolások pl. Mineiro (Hertha) ---> Chelsea
-új gameplay (készítette: eZo)
"A gameplay módosítás elsősorban azoknak a játékosoknak készült akik az alapjáték által nyújtott játékmenetet már nem találják megfelelő kihívásnak ! *
A realisztikusabb játékmenetet a valósághű tempó és a különböző csapategységek teljesítményének optimalizálásával értem el !
Sokak kérésére megszűnik az "átjáró ház" a középpályán és a széleken,
ez által rákényszerít a játék a begyakorolt sablonoktól való elszakadásra, és a kreatívabb, technikás játék alkalmazására a győzelem elérése érdekében !
Reményeim szerint egy új játékélménnyel gazdagodik az aki kipróbálja ezt a kis kiegészítőt !
* javasolt a "TOP PLAYER" nehézségi szint az új játékmenet minden elemének megismeréséhez
( Master League esetén a Game Level: TOP PLAYER , Master League Level: Very Hard )"
LETÖLTÉSI LINK:
----------------
http://files.filefront.com/PAC+PATCH+Finale+Update+v0rar/;11927193;/fileinfo.html
Ajánlott beállítások:
----------------------
1) A kitserver/config.txt-ben írd át a
[bootserv]
random.enabled = 0-t
[bootserv]
random.enabled = 1-re
2) A játékban menj be a Settings/Colour Adjustments-be és állítsd be a következőket:
R +1
G +2
B +3
Brightness +3
Telepítés:
-----------
-Másold be a cv_0.img és rv_e.img mappa tartalmát a C:/Program Files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2008/kitserver/img/cv_0.img és rv_e.img mappájába!
-Töröld a kitserver/GDB mappából a boots, faces, uni mappát majd másold be az update v1.0-ból a boots, faces és uni mappát a kitserver/GDB mappába!
-A Bonus mappában található PS3-as és Xbox360-as kontroller, ha vki le akarná cserélni azt ami a játékban van. Másold be a cv_0.img tartalmát a kitserver/img/cv_0.img mappába!
-Végül másold be a Save mappa tartalmát (régi gameplay), vagy a New Gameplay by eZo mappa tartalmát (új gameplay) a Dokumentumok\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save mappába! A játékban Load-oz az option file-t (EDIT/LOAD)!
-
-
Nagyi2pac #50383 Ennyit a liszensz hiányról 
A logo-és mez editorral egész jól összelehet hozni a dolgokat:
Itt a liszensz nélküli Chelsea:
És egy Arsenal logó:
Még több kép az edit módról, a 16 csukáról...:
http://www.pcaction.de/?menu=browser&article_id=661741&image_id=908907
-
ágybanalvó #50382 hát én 15 perces félidőkkel megyek, de hiába futok keveset egy játékossal akkor is elfárad a félidőre. az életbe kibírnak egy egész meccset, itt meg egyik meccsről a másikra se megy vissza teljesen a fáradtságot mutató csík. meg az ellenfél játékosai sem fáradnak.. ha kihívást akarok akkor nehezebbre állítom a fokozatot. de ha még nem is teljesen kapcsolom ki, akkor legalább ne ennyire fáradjanak, mert azért ez már nem realisztikus. -
The PES 2009 demo will also include promotional videos detailing the new game’s ‘Become a Legend’ and online ‘Legends’ modes, which see the player controlling just one player within a team and attempting to forge a career in football. Starting as a promising 17-year-old, players must force their way into the first team and produce a series of blistering performances which will ultimately result to a move to one of Europe’s biggest sides. Or, on the flipside, poor performances can see a player struggling in the lower leagues and eventually being released. -
várjuk nagyon
-
Nagyi2pac #50379 Na azt a kis időt már kibírjuk!
-
végre egy jó hír :) -
Gabe18 #50377 gamer365.hu:
"Egyszer már volt egy hasonló hír a Pro Evolution Soccer 2009-cel kapcsolatban, ám az végül falsnak bizonyult, ezúttal viszont már biztosnak látszik a demó érkezése.
A Konami ma bejelentette, hogy október másodikán, azaz most csütörtökön fog érkezni a demó a Pro Evolution Soccer 2009-ből, Xbox 360, PlayStation 3 és PC platformokra egyaránt.
Ami a tartalmat illeti: egy öt perces mérkőzést játszhatunk le, tetszés szerint a gép vagy egy másik barátunk ellen, négy klubcsapat (Manchester United, Liverpool, Real Madrid, Barcelona), illetve két nemzeti tizenegy (Olaszország, Franciaország) valamelyikével.
Maga a játék egyébként bő két hét múlva, október tizenhetedikén kerül a boltokba." -
többi kép -
-
Ez nem valószínű
De végre van Bayern és Torinoi stadion -
Annak mi értelme lenne? Kihívásról hallottál már? (életben is fáradnak...) -
Remélem :) -
október 1 -
Nagyi2pac #50370 Ja, meg Emirates sincs! 
De lehetséges hogy a Ville Marie Stadium, Bristol Mary Stadium, Mohamed Lewis Stadium közül valamelyik Old Traffor vagy Emirates csak álnévvel! -
nem értem még demo sincsen, de a FIFA 2009 nemsokára kijön, pár nap
-
Old Trafford mért nincs?
-
Nagyi2pac #50367 PES 2009 Stadium List
These are the 19 Stadiums that will be in the PES 2009 full version:
* Konami Stadium
* Estadio Da Luz (under licence like in PES2008)
* Estadio Do Dragao (under licence like in PES2008)
* Estadio Jose Alvalade (under licence like in PES2008)
* Santiago Bernabeu (under licence like in PES2008)
* Camp Nou (under licence - new licence)
* Orange Arena (Amsterdam Arena)
* Regenbogen Platz (Allianz Arena - new stadium)
* Antlion Colosseum (El Monumental)
* Ville Marie Stadium
* Bristol Mary Stadium
* Mohamed Lewis Stadium
* Stockholm Arena (Rasunda Stadion - new stadium)
* San Siro (under licence like in PES2008)
* Stadio Olimpico (under licence like in PES2008)
* Stadio Olimpico Di Torino (sous licence - new stadium)
* Stade Louis II (under licence like in PES2008)
* Stade De France (under licence - new stadium)
* Wembley Stadium (under licence - new stadium) -
ágybanalvó #50366 hy!
ha elkezdek egy master league-t akkor be lehet valahol állítani, hogy ne fáradjanak el a játékosok? -
hát gameplay vidik alapján tényleg ugytűnik hogy nem változott sokat, viszont a fű és a mezek mintha szebbek volnának... -
-
nem csak bl reklámtáblák lesznek:
-
méghozzá dupla hosszúságúak -
Tök jó BL-es reklámtáblák vannak végre nem konami-s -
pl ebben..... -
van olyan video pes2009ről amiben Interrel játszanak?:D -
Gabe18 #50358 Ugye alapból volt szó arról hogy most lesz egy év kihagyás és csak utána jön új rész.De lehet azt ők is érezték hogy a 2008 katasztrófa multi részével nem lehet 2 évet kihúzni,így most lehet kihoznak egy 2008-at a netes részre ráfeküdve+ BL jogok.Nem azt mondom hogy jó ez igy,de valahol érthető,mert eladásokat csak a netes multival lehet produkálni,az off-line játékot letölti akárki... -
hát, én csalódtam, azt hittem fejlesztenek valamit, de konkrétan TÉNYLEG semmi fejlődés a 2008hoz képest a videó alapján!
A kapus, ami az előző részben is a legnagyobb hiba volt, most is marad az! Első rálövésnél látszik! Nem tud öklözni... Pedig reménykedtem
-
Gabe18 #50356 Nem tűnik rossznak.A 2. gól tetszett hogy a kapus nem is ugrott el rá.Mondjuk multiban ezért mennének a nagy anyázások hogy "hülye csaló gép,nem véd nekem a kapus..."
-
Nagyon szép! Hajnal is lőtt egy szépet! -
billdm #50354 http://videos.sapo.pt/UlpgHEKWqzkBQlKfKTZo]Huszti Gólja Bayern ellen