PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tök szép most minden.
Pelé és Balloteli még mindig nincs Inter-ben de remélem erre is lesz megoldás.Vagy van már??thx
★ 汤姆 李
- PesComplete Editor
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
PC - PES 2008 Winter Update (The Best Around) English Version by Manu7
PC - PES 2008 Winter Update (The Best Around) English Version
100 % Original Updated EPL Kits, Line-ups and Formations.
100 % Original Updated Bundesliga Kits, Line-ups and Formations.
100 % Original Updated Spanish Kits, Line-ups and Formations.
100 % Original Updated Italian Kits, Line-ups and Formations.
100 % Original Updated Dutch Kits, Line-ups and Formations.
100 % Original Updated French Ligue Kits, Line-ups and Formations.
All the transfers up-to-date (including Benjani To Man City)
Includes Champions League Theme.
Everything u need for your Pro Evolution Soccer 2008.
Special Thanx to Aneeb
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=18971
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
[/url]Márpedig errõl beszéltem már hónapok óta,ha sztár csapattal játszik valaki,aki még tud is,akkor ezek az eredmények vannak!
Fogadni merek a gólok egy része középkezdéses volt!!!Fent a neten majdnem mindenki Barca,Inter Brazil,Milan,-al van!
Most is fen tartom azt ez a játék online ARCADE!!!Rengetegen játszák azt,hogy elindulnak 1..!! játékossal,minden sztár csapatba van 1-2 superman..és kapuig szlalomoznak velük!Most tudom majd megint jön a válasz erre..ááá nem is Arcade.."én alig rúgok ilyen gólt.."
Erre mondtam az online ,és az offline 2 különbözõ game!!!
Lag..néha szinte tökéletes a kapcsolat,aztán egyszer csak hopp..egy kis teleport,és a labda ugrik egyet,és teljesen abnormális helyre pattan!A klasszikus az,hogy vezeted a labdát a félpályánál,és a következõ kép,az ellenfél kapusánál van a labda!!!No meg..a fantasztikus szögletek,amik nem is azok,hiszen a kapus maga ELÉ üti a labdát le!Néha lehet jót játszani is,csak ez így a megjelenés után 4.! hónapra már kicsit karcsú!
Azt hiszem ki lehet jelenteni a net a 2008 ban,sosem lesz normális!!
-Ha körülnézel a neten a profilok közt láthatod nem kell Inter ezekhez az eredményekhez!Elég a Barca,Milan,Brazil is!Na meg a Chelsea..majdnem elfelejtettem!
Amit pld Ronaldinho mûvel az már meg mosolyogtató!Minimum úgy vezeti a labdát mint 2 Pelé..A Milannál minden labda nekik pattan,a Brazil..nos õk..a "Brazilok"..Ha ezen csapatok ellen játszi valaki,és az ellenfél még tud is,adottak a 10-14 gólos meccsek!!
Ezért írtam,éljen a Realizmus,éljen a Konami....
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
[/url]- fixed the problem with some BINs not always loading (unnamed_1.bin from rv_e.img, for example)
- added ballnames support. (NOTE: balls.txt and songs.txt files should now be placed in kitserver/names folder).
DOWNLOAD:
http://files.filefront.com/afs2fs+711dzip/;9621262;/fileinfo.html
http://www.speedyshare.com/382671236.html
http://rapidshare.com/files/91301825/afs2fs-711d.zip.html
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
★ 汤姆 李
de neked ez felesleges nem?
★ 汤姆 李
Amúgy jó ötlet.Csak lesz '08-hoz is:S
★ 汤姆 李
Nincsenek csúszkák a hangbeállításokban(nem lehet állítani).Másik option file-nál van.
★ 汤姆 李
volna egy kérdésem! lehet bután hangzik, de nem én játszom a gameval, így én nem ismerem, hanem az Öcsém. olvasott valami PES SHOP-ról, ami az OPTION menüben van. de sajnos nem találja! tudnátok Neki segíteni? elõre is köszönöm, s yoooo Gamét Nektek!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Kellene 1 másik.
Edit opcióban-registry player-nél Maniche-t nem tudom regelni az Interbe😞(Miért nem engedi?Enged kb.4 Portugált(ugye akik nem kellenek) de a többit nem.Mitõl lehet ez?
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
ha valaki lenne olyan kedves és nem kell már a Pes 6-os kódja,akkor szívesen elfogadom😊
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Úgy tûnik ez esetben egy normális C-s telepítés vagy esetleg a temp könyvtár áthelyezése lehet a megoldás
http://winportal.net/?mod=print&id=30
, de az biztos, hogy ez a hiba oka
Elvileg így változtatható
Start-> Beállítás-> Vezérlõpult -> Felügyeleti eszközök -> Számítógép
kezelés -> Lemezkezelés -> Meghajtó jobb egér és "Meghajtóbetûjel módosítás"
De rendszerpartició betüjelét nem ajánlott
nincs C: meghajtóm.
kösz a segítséget.