PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Nekem alap options file-val sem aditt piroslapot úgy ahogy mondod.

NC eredményeket megnézve MAX: 6-7 gólos meccseket látok
Igen..amiatt!Az options fájl mindenkinek ugyanaz a neten!Csak.egyszerüen el van b..va..
Breki33
nyugi, mondtam, hogy offline alapján írom.
Viszont sok (több) online-t játszó emberrel beszélgettem már

Azonos módosított optios filével lehetett játszani eddig az volt a lényeg, hogy egyezzen.

Azt tényleg nem hiszem, hogy online-ban másért ad pirosat mint offline-ban.

Esetleg a lag miatt nem lehet olyan szépen elegánsan szerelni.
Könyörgöm..honnan tudod mi nem jó az onlineban?
Látom tényleg ne hiszitek el amiket írok!Amivel Te játszol az egy elkészített options fájl,amivel meg a neten játszom azt a drágalátos Konami csinálta!!!
Ha akarsz Te is vagy én is akár tökéletes egyensúlyú játékos erõsséget tudnánk csinálni a játékosoknál!
Bizonyos értékeket le kéne venni..De..itt erre nincs mód itt az van amit a Konami kitalált!A felrugás pedig..a legkisebb fault is sokszor piros!Sõt fault se kell hozzá!Mert a progi az ütközéseket is sokszor annak veszi!
Nem mondom néha van,hogy 2-3 meccs jó online is de.KÖNYÖRGÖM hidd el a 2 mód TELJESEN más!!
Breki33
Hát amíg megy a server én biztos játszanék Pes5-el is játszottam a szerver leállítás elõtti napon még
eZo
ja és nem azért raktam be multkor is meg most is a képet ML-ról, mert hú de fényezni akarom magam, hanem mert ez VICC, hogy egy River Plate-el agyonverem az elit csapatokat, alapfelállással, 0 db sztárigazolással, 17éves tehetségekkel, Top playeren, Very Hard ML nehézségen !

pes6-al augusztus óta nem játszottam online, de már ott tartok, hogy újra elõveszem és ameddig lehet azzal játszom

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
nem vagyok eltévedve 😊 tudom mirõl beszélsz, éppen ezért nem vettem meg, pes5 óta elöször a játékot

nem túl élvezetes így a játék offline, a cpu ellen, de vannak benne olyan elemek ami miatt érdemes 1-2 meccset lenyomni a nap végén

fifa 08-nál még igy is sokkal jobb a pes2008 pc-n

más játékkal nem igen játszom, a foci a mindenem és a pes sorozat meg különösen a szívem csücske, még ha ez a rész nagyon kilóg a sorból, akkor is jobb mint a rivális rókabõl 2008-ban

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Breki33
Szerintem kicsit félreértetted, pont megerõsített ebben téged.

DE lehet én értelmezem rosszul.

DE én pár dologban vitatkoznék veled. Persze csak offline alapján.
Szerintem 40-50-rõl rálõtt labdák relatíve kis részét védi be a kapus, persze ez nem azt jeleni, hogy meg vagyok elégedve a kapusokkal.

Én elég sokat lövök távolról, fõleg most a W-s lövés gyakorlása miatt (de a korábbi gólokban is látható) viszont ilyet nem nagyon tapasztaltam.

Középkezdés utánni gól is mint korábban írtam 1-2 volt.
Ez 300-400 mecs után abszolút nem sok.
Nemhiszem, hogy online játékban ellenem olyan sokan egybõl gólt tudnának rúgni. Max úgy ha felrúgom és a szabit belövi, de szerencsére erre is vannak megoldások már.
Szval ezzel-hangsúlyozom offline alapján-nem nagyon vagy inkább nagyon nem értek egyet, szerintem egy játékossal max 1-2 emberen lehet általánosságban áthámozni magunkat.

Azt aláírom, hogy az online nem jó, de sztem nem ezek miatt.
Persze ez saját és szubjektív vélemény.
Breki33
Nálam általában a labdabirtoklás több az ellenfélnek, ha nemis sokkal, kapuralövési kisérlet/konkrét lövés nálam több általában.

Nyertem már úgy 3-4 góllal, hogy 60-30 volt a labdabirtoklás
El vagy tévedve..én a netes játékról beszélek!!
Na persze ha te élvezed azt hogy a végén 30 pont elõnnyel fogsz nyerni..ám legyen!Miért szerinted élethû az,hogy a 3.Milantól 20 pontra vagy 17 meccs alatt?
Egyszerüen arról van szó mivel gondolom jól játszol,így kiismerted a gép hibáit,és arra játszol!Ezzel nincs is semmi baj,csak ennek szerintem így semmi értelme!Tudom mindenki más,és más,de én jobban tudom élvezni azt a játákot ahol szét kell szakadni,hogy a labda nálad legyen!
Ezért játszok én csak a Magyarokkal!Lehet nem nyerek fele annyit se mint te,de mégis élvezetesebb!Visszatérve a sok gólos meccsekre,én a neten mondtam ezt,mert ott sokan kihasználják a progi "kevés"hibáját,és akár 40-50 m-rõl is ráívelik kapura!A kapusok ugyanis..minõ véletlen..bevédik ezen próbálkozások jelentõs részét!
A középkezdés utáni gólokrol nem is szólva!Rengeteg gól esik úgy a NETEN!Ha adva van két jó csapat gyakorlatilag kapuig tudsz menni középkezdésbõl!
Lehet azt hiszitek amiket írok ide mindig nem is szeretem a Pes-t..ez nem így van!Csak nagyon idegesítõ tud lenni,és tényleg az itteni hozzászólásokat olvasva nem sok embernek van meg...illetve "biztonsági" másolattal játszanak!Lehet offline játszható,és néha még élvezetes is a game..DE ez nem csak offline-ból áll!!
Valami jót is mondjak onlineról..itt könnyebb csatlakozni a szerverre,még ha le is dob egybõl vissza tudsz menni
eZo
én is 10 perces meccseket játszom 😊

és a labdabirtoklás is ilyen 55,60 % a javamra, tehát még azt se lehet mondani, hogy nem próbálok kombinativ játékot játszani

( 2 csatárral játszom továbbra is ezt az elöbb nem tettem hozzá )

Breki33
gólos

ja és nem azért nincsenek mert béna lennék az elsõ 7-8 meccsen gólt sem kaptam 100%-os voltam, de a jellemzõ eredmény 1-0, 2-0

Aztán ez most valamiért még nehezedett és jöttek a döntetlenek meg az elsõ vereség is.

Szval teljesen mások a tapasztalataim.
Breki33
Nálam nincs ilyen max egy két gólt tudok rúgni és a 3 gól egy meccsen már ritkaságnak számít.

Nálam egyáltalán nincsenek 6-8 gólosd meccsek (10 perces meccs)

A mostani 3-3-as BL meccs is elég ritkaságnak számított.
eZo
hát igen, a legnehezebb szinten és a legnehezebb ellenfeleknek 17-25 éves fiatalokból álló tapasztalatlan csapattal, 4-5-6-7 gólokat rúgni az azért már vicc 😞

Breki33
Unfortunately Juce and Robbie have decided not to go on developing future versions of Kit Server for PES 2008.

This is what Juce have just posted

"I'm stopping because
1. Kitserver is fun and interesting, but it's a repetitive work, and there's gotta be a good reason to do it, which i feel we don't have this year.
2. I don't think PES2008 is a good quality product. Often when things are rushed, the outcome is poor. I think that's what happened with PES2008. And i'm not necessarily blaming Seabass or KONAMI, because there are different circumstances, and sometimes you've no choice but release the product as it was announced, even though you realize it's unfinished. That's what PES2008 feels like: an experimental, but unfinished version of next-gen Pro Evo. Fair enough, games like that have a right to exist, why not. But as far as the editing goes, it just feels like a waste of time to do tools for PES2008. That's just how i feel.
"

Thanks Juce and Robbie for your fantastic work with Kit Server for PES 2008!!!
Breki33

Breki33
Igaz nemis igazoltam senkit, csak az új rostert raktam fel mindig
Breki33
Nálam szerencsére nincs ilyen, igaz Olasz bajnokság
most hogy újra nehezedett küzdök minden pontért és gyõzelemért.
Breki33
úgy ahogy mutattam külön könyvtár és azt importálod vagy egy filenál ráállsz a konkrét file-ra és ott import aztán tallózásban megkeresed ami kell (lehet méretnövelés kell)
Én sem vagyok kibékülve a sokszori golzáporral😞Még legnehezebb módban is sajna ilyen elég gyakran.

★ 汤姆 李

1 db file-t,hogy kell importálni asf exp-el?
Scoreboard file-t kellene kicseréljek.Adott tehát ez: unnamed_863
Ezt,hogy cserélem le a cv_0 img-ben?

★ 汤姆 李

Nos ennek.."sok"értelme van 3x annyi gólt rugtál mint a 2.
Gondolom neked se jelent már túl sok örömet!Belegondolva a Konami lehet vizilabda progit akart kiadni,azért lehet ennyi gólt lõni benne!A neten is mindennaposak a 6-8 gólos meccsek!Mindezt 10 percben!
Múltkor "sikerült 12:7 re nyernem..vicces!
De gondolom nem mondok újdonságot ezzel neked!
eZo
Elsõ szezonom Div1-be, féltávnál:

az elsõ meccsem lett döntetlen ( az inter ellen 3-3), a többi eddig nagyon sima pl. 7-1 a Barca ellen 😊
annyival másabb mint a Div2, hogy "több" gólt kapok 😞

tobias88
hát, van amin pl rontottak a pes 6hoz képest:

- nincs utólagos sárgalap
- nem a sorrendileg legelsõ szabálytalanságot fújja be
(pl felrúgnak, és továbbgurul a labda, és lesen álló játékoshoz kerül, akkor lest ítél lap nélkül)
- kapusok nevetségesek néha hova mozdulnak
- középsõ védõk néha leálnak (fõleg ember ember elleni játéknál érezhetõ)
Engem minden egyes meccsen kiakaszt. p

Mert visszaraktam, hosszas megfontolás után. Még mindig a legjobb foci, csak vakok közt világtalan...

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Breki33
na megvan mi csinálta, de egy óra kellett, hogy rájöjjek, de legalább rúgtam két dupla W-s nagyon nagy gólt az Internek tesztelés közben egyiket Sissokoval,
majd holnap felrakom õket.
Breki33
Engem most kiakasztott a játék

Felraktam ezt és minden rendben van, de eltûntek a háttérhangok (menü, labdapattogás, sípszó) és bármit csinálok nem jön vissza.

Már visszatöltöttem régi save könyvtárat de ugyanaz más hangok szurkolás kommentár rendben van
Breki33
Igen
tobias88
tobias88
ezt honnan?
Breki33
Egy nagyon jó kis kiegészítõ

hanks For Download...
--------------------------------------------
Super Option File By Amir And Reza

Weblog: Pes8-Edit.Blogfa.Com
Website: PersianPes.Com Winsar Groupe
--------------------------------------------
1.New Transfers:
BUNDES LIGA:
Ozil Schalke 04 => Werder Bremen
Ismael Bayern Munchen => Hanovver 96
Ze Roberto Botafogo => Schalke 04
Ono Urawa Reds => VfL Bochum
Veigneau AS Monaco FC => Duisburg
Koller FC Monaco => Nurenberg
Schied Hansa Rostock => Free
Gledson VfB Stuttgart => Hansa Rostock
Schipplock Free => VfB Stuttgart
I. Boakye VfL Wolfsburg => Free

SERIE A:
D. Criscito Juventus => Genoa
Storari Levante => Cagliari
Da Costa PSV => Fiorentina
M.Di Matteo Pescara => Palermo
Tombesi Parma => Free
Gatti Napoli => Free
R.Zampagna Atalanta => Free
M.Pazienza Fiorentina => Napoli
M.Defendi Atalanta => Free
S.Foti Sampdoria => Free
Bega Genoa => Free
A.Diana Palermo => Torino
M.Pisano Palermo => Torino
Albertazzi Bologna => A.C.Milan
Maniche Ath.Madrid => Inter Milan
O.Dabo Manchester City => Lazio
Rolando Bianchi Manchester City => Lazio
Rozenhal Newcastle => Lazio
Makinwa Lazio => Reggina
Rizzo Perugia => Reggina
Cirillo Levante => Reggina
Andreolli Roma => Free
Vailatti Torino => Livorno
Sissoko Liverpool FC => Juventus

EPL:
Afonso Alves Heerenveen => Middlesbrough
Slavkovski Inter => Middlesbrough
Defoe Tattenham => Portsmouth FC
Andy Reid Charlton => Sunderland
Enckelman Blackburn => Free
Davies Middlesbrough => Free
Dickov Manchester City => Free
Skrtel Zenit => Liverpool
Halls Reading => Free
A.Cole Sunderland => Free
Steinsson Alkmaar => Bolton
Michalik Bolton => Free
Woodgate Midderlsbrough => Tattenham
Gilberto Herta Berlin => Tattenham
Baros Olympique Lyon => Portsmouth FC
Fernandes Valencia => Everton
Anelka Bolton => Chelsea
Ivanov Lok.Moskow => Chelsea
Bilyaletdinov Lok.Moskow => Chelsea
Di Santo Audax Italiano => Chelsea
Ifil Tottenham => Free
Stalteri Tottenham => Fulham
A. Gardner Tottenham => Everton
G.Cahill Aston Villa => Bolton
W.Routledge Tottenham => Aston Villa
Hutton Rangers => Tottenham
Caicedo Basel => Manchester City
Randall Arsenal => Free
Griffin Derby => Free
Bywater Derby => Free
Oakley Derby => Free
Savage Blackburn => Derby
Robert Levante => Derby
D. Mills Manchester City => Derby
Ghaly Tottenham => Derby
Stubbs Everton => Derby
Bardsly Man Utd => Free
Halford Sunderland => Free

LA LIGA:
Cabrera Almeria => Free
Jonatas Espanyol => Free
Portilla Racing => Free
Orteman Boca Juniors => Racing
Nacho Getafe => Free
Victor Mallorca => Free
Wilhelmsson Bolton => Deportivo
Jairo Deportivo => Free
Szetela Racing => Free

Eridivise:
Schilder Ajax => Heracles Almelo
Mehmet Akgün Borussia => Willem II
Sibum Roda => N.E.C
Berry Powel De Graafschap => Groningen
Jordy Buijs Feyenoord => De Graafschap
Biseswar Feyenoord => De Graafschap
J.Broerse Utrecht => Free
Espinoza Vitesse => Free

Lochampiano:
Cid Bolton => Nice
Akale Lens => Marseille
Crosas Bracelona => Lyon

Other:
Belluschi River Plate => Olympiakos
Manucho Man UTD => Panathinaikos
Adriano Inter => Sao Paulo
A. Barusso Roma => Galatasaray
Murat Sahin Besiktas => Free
C.Dailly West Ham => Rangers
S. Davis Fulham => Rangers
Samaras Manchester City => Celtic
Mizuno Free => Celtic
Aranda Free => Perspolis Athletic
Matea Free => Perspolis Athletic

2.fixed Relink Faces & Hairs
Players All Germany
David Pizarro From A.S.Roma
Karimi & Mahdavikia From Iran
G.Asamoah & Kuranyi From Schalke 04

*New Faces + Relinked*
Mancini-Vucinic-Taddei-Dos Santos-Krkic-Drenthe-Pepe-Marcelo-Kahn-Voronin-Bendtner-Sagna-Almunia-Pato*Higuain*Vagner Love*A. Hleb*Ashley Young*Eagles*Dong*Boateng*Nikbakht*Barbarez*Sidwell*Bendtner* Ben Haim*Benayoun*Lucas
By NorD _ Blackwolf _ Kiboo _ Amir_Ronie_Gunner_Majtaba_Bartek-Brt_Devotional

3.Teams Changed (New National)
Classic England => Georgie
Classic French => Iceland
Classic Germany => Cyprus
Classic Italy => Belarus
Classic Netherlands => Macedonia
Classic Argentina => Canada
Classic Brazil => Morocco

4. Updated Players Nationals
Netherlands*Germany*Iran*Norway*Brazil

5.Nationals Players Name Changed
Germany*Wales*Angola*Iran*S.Arbia

6.Hair Updated
Santa Cruz "Blackburn"
Bendtner "Arsenal"
Almunia "Arsenal"
Flamini "Arsenal"
Ronaldo "A.C.Milan"
Simic "A.C.Milan"
F.Torres "Liverpool"
V.Valdes "Barcelona"
Bojan "Barcelona"
Dos Santos "Barcelona"
Henry "Barcelona"
Drenthe "Real Madrid"
Cassetti "Roma"
Higuain "Real Madrid"
Jenas "Tattenham"
Pazzini "Fiorentina"

7.New Club
Cska Moskow "Russia" on Other A
Urawa Reds "Japan"( Asia Champions) On Other A
Shakhtar Donesk "Ukrine" On Other A
Perspolis Athletic & Esteghlal FC "Both From Iran" On Other B
La Galaxy "United States" On Other B
Boca Joniurs "Argantinia" On Other B
Sao Paulo "Brazil" On Other B

8. -Bundes Liga Leagues On Eredivisie
-Eredivisie Leagues On Other C

9. Updated Set Formations Teams
Man Utd*Chelsea*Blackburn*Barcelona*Real Madrid*Arsenal*Lyon*Milan*Liverpool*Inter*Juventus*Tattenham* Newcastle United

10.Original Name:
RONALDO => Ronaldo

11.Leagues Name And Flag Change

12.New Flag For Nationals_Style: Euro 2008
Created By Amir
Flag For Club Created By SG

13.Updated Club Radar Color
*Copying afs2fs.dll The Folder Kitserver
*Copying Folder img The Folder Kitserver
Then Copying Faces to Folder Kitserver\img\cv_0.img\

2.New Logo in Folder "Flag"
Instaling:
Open the new version of GGS next open the cv_0.img is in pes 2008 img folder
Find files "flags_128x128_8092.bin" And "flags_64x64_8093.bin" else right click and import my bin

3.New Option File
Installing:
Copy files in Option File folder to:
\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\Save
Csak belenéztem.

Az fh-n volt róla bõvebb leírás egyik hozzászólásban
tobias88
Breki, neked a PES ARG EDITORRAL volt már dolgod? azzal lehet arcot és hajat +ban betenni, de azóta nem indul el a játék akkor se ha kiveszem a belinkelt arcot, újra kellett tennem, pedig editben láttam a mesteri arcokat<#rinya>
Attila8805
LOl csak nem Bean?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Breki33
CApello behívta az új tehetséget <#guluszem1><#fogmosas><#worship>
Breki33
Az igazán "érdekes" dolgokat online tapasztalnád..na ott tényleg minden meccs meglepi!Nincs is "jobb" a teleportnál,az idióta bíróknál,a nem létezõ szögleteknél,valamint a "bespeedezett" játékosoknál....
HA mindezek a "meglepik" esetleg nem jelentkeznek,még mindig ott az izgalom,hogy hátha csak ..simán..lagol!Mi ez ha nem igazi meglepi?
Különben nagyon érdekes,látszik ebbe a részbe több pénzt pumpáltak bele,a játék magazinok mind 90% körül adtak rá..milyen érdekes a netes részérõl nem szoktak írni!Csak annyit mennyire szép,mennyire jó..OFFLINE!!
Jaa,hogy ez a játék online résszel is rendelkezik?...Nem fontos,hiszen ez csak az érinti aki megvette eredetiben...
Breki33
Johnny23
Halisztok!

X360-as verzához tud vki vmi patch-et?

thx

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Breki33
Én most érdekes dolgot tapasztaltam azt hiszem 2009-es szezonban.
Elsõ öt meccs kb 12-0-ás gólaránnyal 100%-os teljesítmény kapott gól nélkül
Mondom ez így túl könnyû (érdekes az elõzõ szezon meg nehéz volt második lettem Róma mögött nagy hajrával)
aztán még 3-4 meccs ahol kaptam gólokat, de nyertem
És azután elkezdett nehezedni, két döntetlen e Milán elleni rangadón 0-1 , de akkor még vezettem.
Bl-ben elsõ meccsen kikaptam utánna meg döntetlenek.
MIlán ellen szintén a BL-ben szintén (mondjuk ez hülyeség) Liverpool ellen háromszor vezettem mégis mindig kiegyenlítetékt. Ugyanígy bajnokságban is Torino ellen (jó formában vannak ötödik helyen állnak), olyan elõreadott labdákat adnak, hogy csak lesek.
Szval mintha nehezedett volna a játék most bajnokságban második vagyok BL csoportomban jelenleg 3. tele döntetlennel
Breki33
Érdekes Tommy-nak tegnap meg akartam mutatni a BL patchet erre lefagyott.

MIkor legutóljára játszottam vele semmi gondja nem volt több BL szezont is végig nyomtam, most meg tölti be a meccset és kilép, pedig nemis játszottam mostanában vele.

Tapasztalt valaki hasonlót?

Nem tudom mi baja lehet

Breki33
Hát hogy pontosan mivel lehet azt nem tudom, talán pes arg editorral, de õszinténszólva nem néztem

Én most ezt használom
csak a javítás
Breki nincs valami olyan program amivel a mezeken a neveket valamivel lejebb lehet rakni?Nalam a Juve mezeinel nagyon hulen nez ki hogy nagyon magasan van a nev.Vagy nem linkelnel be a kitserverhez egy olyan juve mezcsomagot amit hasznalsz?Koszi
Breki33
Breki33
Arcok és címerek pedig szerintem azért régiek mert mint írtam vissza kellett töltenem egy régebbi img-ét

Van egy olyan img-ém, amiben ezek is cserélve vannak csak az akadt ki a liverpool-nál.

Vagy felrakod ezeket egyesével vagy megvárod, hogy újra berakjam és akkor eljössz az img-ért (csak egy kell már)

Breki33
A kitserverrel a mezeket rakod be
ha nem nyúlsz semmihez is már szebbek lesznek, de mecs elõtt fent megjelennek felül feliratok akkor az 1,2,3,4-el választhatod ha jól tudom

(játékos, kapus, játékos, kapus)
Köszönet Breki-nek,hogy segített a játék úgymond feltuningolásában!
Szuper lett,helyén az eredményjelzõ,reklámtáblák is profik stb..
Sikerült installálni a kitserver-t is csak nem tudom,hogy kell használni:S
Vagyis mi célt szolgál.
Ami még nem stimmel az az,hogy az arcok ugyanazok/Maniche nincs bennt/ és az emblémák(címerek)is a régiek<#nemtudom>
Kihagytam volna valamit?Tipp?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Igen,vissza is vontam gyorsan😊sry

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Breki33
Az minek?

Odaadtam a 2.0-ást

Eredeti rajta van a DVD-n
tobias88
nah, a léegjobb arc berakási mód a pes arg-al történik, ahhoz a játékoshoz is hozzárendelhetsz arcot, akinek alapban nincs rendelve, és megadod hogy melyik nevû afs legyen az és azt afs-ben késõbb átírod az innen leszedett arcokkal, ezek már tényleg szépek