81526
-
erre senki? -
Tomy Lee #50552 Cselezés az nálam sincs ami megnehezíti a játékot számomra viszont úgylátom top player-es megoldás lesz ismét ami kellően nehéz.
kis hiba,hogy 2 player között néha záporszerüen pattog a laszti ide-oda ez nemtetszik.. -
Nike T90 -
Tomy Lee #50550 Én Inter-el akarok lenni 
PC verzió jöhet is ahogy megjelenik,brutál jó lett 2009!
-
Djemba #50549 le is töröltem a fifát ez a PES leírhatatlanul jóóóóóóóóóóó és benne van a demóban a BARCELONAM IS
-
Thx!
15Percesre rakva elégedett vagyok. A gép szabálytalankodik végre(kellő mértékben)és a bíró be is fújja. Barca-MU meccs kicsit hevesre sikerült 1-1piroslap és jópár sárga.
Érdekesség: A jó helyzetben lévő játékos integet, hogy passzoljanak neki!
-
savaria #50547 1,16 GB -
Patch For Hide resolution in Pes 2009 Demo
--------------------------------------------------------------------------------
Patch for fix hide resolution because more people have problem with original setting of PES 2009 demo.
Patch for 1440*900 and 1680*1050
http://rapidshare.com/files/150127901/Setting.Mod_Demo_PES2009_by_jioc0.rar -
Mekkora a játék telepítve? -
Helyesbítek 1,7 gigával -
Ha valaki most szedi a demo-t mint én akkor egy gyors hely ahonnan 1 gigával jön
http://www.pcdome.hu/letoltes/3526/pro_evolution_soccer_2009_pc -
Sajátgépen jobb klikk, ott Speciális fül. Alul lesz olyan, hogy környezetei változók.
A felső részben tudod a felhasználói dolgokat állítani:
Olyannak kell ott lenni, hogy:
Változó:TEMP
Érték:%USERPROFILE%\Local Settings\Temp
és
Változó:TMP
Érték:%USERPROFILE%\Local Settings\Temp
Az alsó részben globális dolgok vannak:
Változó:TMP
Érték:%SystemRoot%\TEMP
Változó:TEMP
Érték:%SystemRoot%\TEMP
Mindkét esetben az új érték legyen mondjuk... X:\Temp ( x a tetszőleges meghajtó )
arra figyeljünk, hogy érdemes létrehozni az új helyen előre a Temp könyvtárat mielőtt módosítjuk az útvonalat !
vistánál is ugyanez a módszer -
amúgy asf explorer graphic studio meg tudja nyitni a filokat? -
tudom csak nem tudtam ez a módszer itis működik-e -
én pl. az " F" -re telepítettem
bárhová lehet telepíteni a "C" csak arra kell, hogy a temp könyvtárba kitömörítse, annak meg az elérési útját simán változtathatod a rendszertulajdonságok-környezeti változók pont alatt, utánna már mehet a telepítés bárhová !
ugyanezt már leírtam a pes2008-nál is :)
-
ricsa008 #50538 gépigény változott? -
demoTweak2009 - v1.0
Allows to modify the following settings:
- match time
- camera angle
-
viszont erre csak c-re lehet telepítenire kéne vmi megoldás nekem is tegnap oda raktam fel a fifa-t is max 1 giga helyem maradt -
nah látom a sok előre pesszimista véleménye miszerint nem változik semmi nem jött be P -
nah visszaolvasok látom van pár hozzászólás -
kapcsold ki azt a fekete sávot alul és felül ( settings.exe a képarány alatti LB -vel )
akinek könnyű gólt szerezni az min. Pro. módon próbálja meg, és nem is lesz olyan egyszerű ( Top Playeren örülök ha 1 max két gólt lövök, úgy hogy nem kapok ) szerintem a nehézsége teljesen rendben van !
a sebességet meg nem tom miért írjátok valószínű a Frame Skipping miatt mert szerintem ilyen jó tempójú játék már régen volt !
aki többet játszott nálam az leírhatná, hogy a bíróval történő bugyuta ütközések vannak még ? eddig még nem tapasztaltam... -
Most reggel kipróbáltam a demot egszeruen nagyszeru ez a játék:Dfifa ehhez képest?:Dpfff
1-2 arc kép
-
punkers #50531 dettó :( -
Tomy Lee #50530 Na úgy kb 20 meccs után:nagyon komoly lett az új rész,méltó folytatás a Konami-tól!!!
Idén van 2 szuper focis game,grat a fejlesztőknek
-
csel gomb alatt amúgy a jobb alsót érted? -
de amúgy ha viszem egy technikásabb játékossal pl del piero vagy hasonló akkor a sima bal analógot húzogatva el kezd cselezni. tetszik. -
igen, de van csel gomb!
amúgy ha jobb analóggal passzol az valami beállítási hiba, mert nekem pes 2008ban elején cselkar volt ugye, de utána, miután újra kellett tennem, analóg passz lett belőle
Fifában meg nem észleli rendesen a gamepadot, szóval ez még mindig jobb :) -
cselezni hogy kell? rájöttetek már? nekem a jobb analóggal passzol... -
Gabe18 #50525 Hát nekem is nagyon bejön,igaz gólt még nem tudtam lőni vagy 5 meccs alatt,mert egyből professional-ra raktam (ki ha én nem...
),aztán örülök ha a kapuig eljutok.
A 2008-al olyan sokat nem játszottam,de ami emlékem van róla az alapján tényleg jobb,kiforrottabb az egész.
Mostmár tényleg csak azért könyörgök,hogy a multi részét ne csesszék el...De bizom benne a múlt évi "lag" borzalom után még egyszer nem követik el azt a hibát.
Akkor tényleg egyértelmű lesz,hogy a Konami visszatért! -
frame skipping off és tökéletes lesz!! -
hát nekem eddig nagyon bejövős
- grafika sokkal szebb lett, de nem "eszik" többet! mostmár tényleg NEXT-GEN
- mozgások is élethűbbek, átdolgozták a lövőcselt meg az irányváltást
- lövés is sokkal élethűbb
- gép sokkal okosabb, jobban védi végre a széleket! -
Gabe18 #50522 1. a Settingsban akinek túl gyors az a Frame Skipping-et kapcsolja ki.Nekem alapból bevolt,lekapcsolva tök jó a sebesség.
2.Ugyanitt Nullify Movie izé kipipál,nincs video a végén. -
Javítok: a bíró síkhülye maradt...
Hosszabbítás, utolsó "perc", kontrázok, Henryvel viszem a labdát, előttem sehol senki, erre mire a 16oshoz érek a bíró lefújja a meccset
A szabadrúgások szerintem könnyebbek lettek -
Nagyi2pac #50520 Így először nekem picit fúrcsának tűnik az egész, megkell még szokni! A játék sztem túl gyors! A kapusoknál eddig nagy változást nem vettem észre, majdnem a 16-osról fejeltem kötény gólt a kapusnak..
Külömben nagyon sokat javúlt a játék!
A meccs utáni videó nagyon idegesít, hogy mindig megkell nézni! Sztem ha a C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009 DEMO\img-ből kitöröljük a pes09ci vagy a pes09pv nevű fájlt (vagy mindkettőt) akkor ki lehet ezt a videót iktatni! - Ezt majd délután megpróbálom! -
2008hoz volt jo lassítópatch remélem itt is lesz. -
A meccs végén nem lehet valahoy átnyomni a promo részt(elég idegesítő).
Első tesztre nem rossz. Pozitívum hogy széleken is szépen lekettőznek(nincs átjáróház sehol), szélen az ívelést normálisan megoldották(nem száll el a labda), lövések realisztikusabbak lettek. Viszont reméltem visszahozzák az 5-ből a lerántást(sajnos nem) eddig még annyira nem szabálytalankodott sokat az ellen sajnos. Bíró hülyeségeit még annyira nem fedeztem fel(remélem ezt is kijavították) -
4 lejátszott meccs után azt mondom, hogy sokkal jobb lett. A játékmenet tényleg mint Kmarha írta a kombinálás irányába indult meg, nem pedig az egyéni akciók előnyösülnek. Nálam a rövidpasszos játék elég jól működött. A hangok nagyon jók, főleg a Bajnokok Ligája lesz élvezetes hangulatú ezzel. A zenék meg merem kockáztatni, hogy Fifa színvonal közelében vannak. A grafika elég jó lett, persze elsimítással. A ledes reklámtáblák is sokat dobnak a hangulaton.
Szóval várom a teljest, bár addig ezzel is jól elleszek. -
Az emberek még mindig túl gyorsak, talpas csuszkálás is megvan, nem mindig jön ki az ütközések ember-ember között. Viszont a kapusok jobbak, a védők jobbak lettek, elindult a kombinációs játék felé végre. A hangok.. hát az a része tényleg fantasztikus lett. Kiváncsian várom mennyivel lett jobb a master lig valamint hogy milyen lesz a legend mód. Eddig jobban lekötött mint a Fifa09 :) -
a mecs végén a filmet mindig meg kell nézni, vagy melyik gombbal lehet resetelni, mert a joyon hiába nyomkodok mindent 
-
ez érdekes mert nekem E6600,2GB Ram, HD3870-el lazán megy 1680x1050-be HIGH-on akkor is ha a diverben rárakom a maximális szűrőket !