PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kitserver\img\cv_0.img\A. Hleb_1422.bin
eddig valahogy így mentek, de nem vagyok benne biztos
(river-arsenal meccs)
beadom, cpu rossz helyre fejeli ki, elcsípem, lekészítem lövésre és a balhátvéddel egy lapos-pattogós lövésbõl gólt szerzek
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
★ 汤姆 李
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
★ 汤姆 李
én sem játszok túl szabálytalanul, de pl. engem is idegesít, hogy az én ütközéseimet jobban befújja, mint a cpu szabálytalankodásait ( sárga lapot ritkán kapok, mert nem szoktam becsúszni, vagy ha igen igyekszem a legjobb ütemben )
az is igaz, hogy a cpu nagy %-al rúgja a szabadrúgásgólokat, de annyira könnyû ebben a játékba szabadrúgásból gólt lõni, hogy én is legalább olyan hatékony vagyok ebben, mint õ 😊
arról meg nincs tapasztalatom, hogy minden labda a cpu-hoz pattan, szerintem ez totál random dolog, mit ahogy az is, hogy õk is tudnak rosszúl passzolni, vagy rossz helyre fejelni szöglet után a labdát
nekem a legnagyob problémát az jelenti, hogy a pes szériához viszonyítva méltatlanul könnyû, és sablonos lett a játék, de valószínû ezek a dolgok nem zavarnának annyira, ha lenne egy jólmûködö online mód 😞
az arcokat nem veszi be a játék(kitserveres), eddig bevette, de ezt feltéve már nem mûködnek<#szomoru1>#szomoru1>

Ugyanezt csináld meg Vanczák Vilivel!!!
Ha lehet..ne 30 szor próbáld meg,és a jót rakd fel gifbe!!
Viszont minél többet mutatsz a játék fortélyaiból..annál többet tudunk!!!!<#worship>#worship>
This is an EPL Patch made by Panos99 for PES 2008.
It includes :
-All English Teams
-All Teams' Kits
-All HD Logos
-New Fonts Backgrounds
-Kitserver Support
-Scoreboard by PlaManU
-Doesn't remove other patches!!
-AUTO INSTALLATION WITH INSTALLER!
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=10691
This patch made by ovit replaces images of cups in:
League Information Cup Info Tournament Table
Select Team
Cup Information Cup Info Tournament Table
D1 CupTournament Table
D2 CupTournament Table
European Championship
European Masters Cup
Use GGS or AFS Explorer 3.7 to add to the game.
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=10692&language=
Viszont becsúszásra visszatérve hátulról becsúszni fõleg 16-oson belül hülyeség. FIfa multiban pl elég becstelennek is tartottuk azt aki az egyedül kiugró csatárt hátulról felrúgta. Pedig akkor még nemis szankcionálták annyira.
OLyan is becsúszásom sok van mikor as csatár kitör én szorongatom oldalról, de tud lõni és utolsó pillanatban bele tudok érni lábbal a lövésébe, viszont ha jól tudom ezt nem a becsúszó gombbal csinálom.
Igazából nem tudom pontosan mert nem nézem mit nyomok hanem rááll a kezem.
OLyan ez mint a mikor a PC Dome-n megkérdezte a srác, hogy tudok ilyeneket lõni áruljam már el. És mikor nem tudtam neki megmondani kiakadt szabályosan, hogy milyen nagyképû és irigy vagyok direkt nem mondom el.
Uhhhh....<#worship>#worship>
HA le tudok szerelni vkit sima keresztezéssel nem fogok oldalról becsúszkálgatni.
TE és akivel játszottam régebben multiban tudhatjas a legjobban, hogy multiban mennyiszer csúszkáltam be korábban, sokan kiis akadtak miatta, hogy szerintük túl dúrván védekezem.
Sárga lapról: Én elég sok szabálytalansággal játszok és elég keményen védekezek. EGyx meccsen meg lehet csinálni, hogy "lágyan" játszok nehogy sárga lapot kapjak, de 34 meccsen illetve több bajnokságon keresztül?
Méghozzá gyakran.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Sok féle játékstílus van, kinek mi jön be.
Való igaz, ha nem használod a becsúszó szerelést, soha nem fogsz sárga lapot kapni, azt ugyanis az elhibázott becsúszásokért adja.
Szembõl és oldalról sárgáért, hátulról pirosért csúszhatsz be.
Ha megvagy nélküle, ám legyen.
Aki viszont begyakorolja egy kicsit, annak még egy hatékony fegyver lesz a kezében.
Nekem még nem nagyon sikerült ráéreznem, bár mostanában egyre jobbakat csúszok be.
Ami viszont bosszantó, hogy a CPU 100-ból 99-szer TÖKÉLETESEN csúszik be, ami azt jelenti, hogy a labda is mindig nála marad.
Nekem az arányom kb. 100-ból 40 jó becsúszás 8), abból is 20-szor CPU-nál marad végül a labda, mert ilyen-olyan okok miatt mégse marad nálam.
Ez a sárga lap téma hülyeség, mert ha durván játszol, sokat kapsz, ha lágyan, akkor nem. Ennyi.
A gond inkább a hatékonysággal van, a CPU túl tökéletes...
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Ez elég õrültség csak biztos gólnál szabad sztem és jóhogy feldobja magát pont ezért realisztikus 10-bõl 9 csatár ugyanezt csinálná igazából.
Ez benne van a játékban teis fel tudod dobni magad és ha a bíró beveszi megadja. Szerencsére az ellenfelem mûeséseit eddig sárga lappal jutalmazta elég kevés 11-est fújt be akár nekem akár ellenem.
Miért a Sirion patch?
Így akkor nincsenek benne azok a füvek amiket megcsináltam félig meddig jópár stadionban.
Most kezdtem egy EB-t magyarokkal sárga lap tesztelési céllal.
Eddig ugye 2-0 a németeknek 1-1 a Portugálok ellen.
Sajnos régi keret van nemis nagyon állítgatok taktikát semmit csak játszom a meccseket.
Abból a három gólból amit a gép rúgott egy volt szabadrúgás a másik kettõ akciógol és nem a 90. percben. És ezt korábban se tapasztaltam így
sõt a múltkor néztem azt hiszem a Róma ellen milyet ráemelt 25-30-ról mert látta, hogy a kapus kint ál Buffon alig tudta kiszedni a sarokba tartó lövést, ívelést.
A sárgalapost pedig a #42807 egyértelmûen cáfolja, két kemény meccsen 0 sárgalapot kaptam a Magyar Válogatottal.
Úgy látszik az én stílusom jobban csípik P
Mewg sztem tök felesleges becsúszkálgatni ha vannak jobb és célravezetõbb módszerek én elég ritkán csinálom akkor is inkább középpályán és labdaelcsípésre inkább.
16-os elõtt sztem elég rizikós egyrészt ha a játékos mellécsúszik ajtó ablak mire feltápászkodik, másrészt pedig szabad lehet belõle.
Meg kéne tanulnotok rendesen vagy más stílusban védekezni. Továbbra is ajánlom az officional guide-t
Kicsit utánnaolvasva valószínûleg codec pack probléma lesz
pl itt olvashatsz róla
Namost régebben énis raktam fdel különbözõ kodec packokat filmnézéshez, de mióta új gépem van azóta direkt nem rakok fel ilyeneket hanem olyan lejátszót használok ami anélkül is tudja, hogy összesz..nám vele a gépet.
Ezek vannak az img file-okban importálva:
-Sirion patch
-Winter Update
-Fawaz New Option File
Így most nagyon tetszetõs és valós keret van.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Yo, Bitch!
★ 汤姆 李
Nem is az a baj h mit ejelnt csak hogy ez miért van, mert viszont van oylan videóm amit meg betölt van amit nem....valaki találkozott ilyennel? Jah a progi a Jasc Animation Shop 3.11
[/url]Remélem továbbjutok egyenlõre egy vereség egy döntetlen.
Elsõ meccsen 2-1 németeknek második góljuk szabad volt.
Ezen is és a Portugálok ellen is vezettem ott C. Ronaldo egy 30-40 méteres bombagóllal egyenlített
Egyszer bepipultam, és egy félidõ alatt összehoztam 5 piroslapot, amibõl 2 sárga piros volt...
[/url]
" CPU védõ ki tudja fejelni akár a félpályáig "
Ne haragudj, de ezt nem hiszem el.
MOst elkeztem a magyarokkal egy EB-t direkt, hogy teszteljem a sárgalapokat de max a félpálya közepéig fejelik, én ilyet még azelõtt se láttam
Én alapból Chelsea-vel játszom, meg a Juvéval, de pl. a barátom is szokott játszani a gaméval nálam, õ MU-s, és nála is ugyanez van.
Nem mondom, hogy mindig, de 10-bõl 8-9-szer megy az ellenfélhez a fejesem, a CPU fejesei alapból saját csapattárshoz mennek, nem igen látok tõle elrontott fejest.
Pedig tényleg próbáltam mindent, A, S, D, röviden, közepes hosszan, hosszan, valamint ezek kombinációját is, pl. S+D, de eddig semmi nem vált be. Biztos kurva ügyetlen vagyok, de nem megy /és a haveromnak se/.
Az a kedvencem, hogy az ellenfél szögleténél kifejelem a labdát, és tök mindegy a pozició, a hely, az erõsség, meg a megnyomott gomb, mindig oda és addig száll a kifejelés, ahol a CPU játékos áll. Állhat középen, vagy a 16-os valamelyik szélénél, mindegy.
Meg még az a kedvencem, hogy viszont amikor én rúgok szögletet, akkor a CPU védõ ki tudja fejelni akár a félpályáig is a labdát, ha ott áll a legközelebbi csatára.
Szerintem ez vicces és idegesítõ.
ADsz ne irányt analóggal?
Melyik csapattal játszol?
Szögletnél én leginkább arra figyelek, hogy ne tudjon zavartalanul fejelni a csatár aztán bízom benne, hogy kivédekezem, de nem tûnt fel ilyesmi.
Támadáskor viszont sok gólt lövök középre kifejelt labdából, de elég sokszor már a nyakamon van a védõ és lövés elõtt vagy át kell birkoznom magam rajta vagy csellel megverni.