81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• eZo

• eZo
    1-2 kép

• Kmarha
    Remélem kijön egy fix, ami enged a gép paramétereit figyelmen kivül hagyva több beállítási lehetőséget is. Mert megmondja hogy biza az enyém nem birja a mediumot sem. Pedig a 08 is ment rajta akadás nélkül, és ahogy néztem, annyira nem lett vasigényesebb a játék.
  • billdm
  • HoReSz1975
    1680*1050 -et, csak medium -on engedi, ez vicc 9800GX2 -nél 1280*1024 -en lehet max
  • billdm
    Szenzációs dolgot fedeztem fel!
    Ha 1 játékos irányítasz,és lesre futsz,egy zászló jelenik meg a feje fölött,jelezvén,,helyezkedj !!!

Ez..óriási!!

Már kezdem érteni,hogy a 4-n 1 csapatban sem lesz akkora káosz.mint aminek elsőre látszik!!
  • jolesy
    Hát tök jó, nem tudom fölrakni mert csak a C-re engedi ott meg nincs elég helyem....de ahogy látom mindenkinek tetszik o.O
  • hamary
    Igazán elgondolkoztam a megvételen! Szenzációs lett!
  • HoReSz1975
    Végre lejött kiváncsi vagyok
  • coulthard007
    PES 2009 demo hoz link
  • horpeti
    Én már a 2v2vel is nagyon meg lennék elégedve. A 4v4et meg kell szokni.
    Igaz annó a 2v2őt is meg kellett. :)
    Na hát egyelőre sok várakozás.
  • billdm
    Az online Legenda Mode..komoly lesz!
    4 en a csapatban,labdát kérni lehet..ha mindez normális szerverrel oldják meg..ezt tényleg meg kel vennie mindenkinek majd!!

Mert bárki bármit mond,a legjobb dolog egy focis programban ha a másik emberrel egymással játszol,egy csapatban!
    Hiszen azért csapatsport..
    Régen voltam ennyire elégedett a Konamival!!

• horpeti
    Már lenn van a játék, de inkább lefekszem aludni, majd holnap haverral kipróbáljuk, remélem lehet 1v1. :P
    Gép ellen úgyse akarok nagy karriert. :D

De úgy írtatok róla, hogy a végén még felrakom. De mivel holnap kelés, visszafogom magam, na gyorsan alt+f4 bye!!!

Remélem fogunk tudni neten játszani már, és nem lesz a hülye sok lag feleslegesen!! :)
  • eZo
    ott van !
  • eZo
    a részletekre is figyeltek a srácok pl. a háló mozgása tök jó, meg az animációk és a cselek is, de a legtöbbet szerintem a hangok fejlődtek a gameplay mellett ezt lehet leginkább kiemelni !

MU rajongóknak...igen C.Ronaldo úgy rúgja a szabadrúgást mint élőbe , terpeszből indulva

már csak egy jó online kell !
  • Terminátor14
    Egyértelmű szerintem :D
  • horpeti
    Remélem lesz már a Reálban Van der Vart .:DDDDDDDDDDD
  • horpeti
    Jó hír a 2v2.. Ha az jól megy, akkor én tutira megveszem újra, 2008 kihagyásával. :)
  • Tomy Lee
    Az lehet de én nem találkoztam ilyen jellegü hsz-al.
    Így most tudom,köszi!
  • Terminátor14
    Le lett írva párszor már az előző hetekben, de amúgy Mu, Pool, Barca, Rea ill olasz és francia vállogatott.
  • billdm
    Pedig én..tényleg..1 éve húzom a számat a 2008 miatt.Ez tényleg messze a legjobb focis program ami jelenleg Pc-n van!!

Most nem csak azért,mert a1 van ezen kívül!

Manchester United, Liverpool, Real Madrid ,Barcelona , valamint az Olasz Francia válogatottal
  • Tomy Lee
    Milyen csapatok szerepelnek a Demo-ban?
  • Gabe18
    Nagyon jó ezeket hallani!
  • billdm
    Igen..a gameplay..hatalmas lett!!!

Nagyon jó,hogy nem lehet hősködni egyedül a széleken!!
    A kapusok még nem tudom milyenek..mezőnyben küzdök inkább,kiváncsi vagyok a gép,hogy zár...nagyon jól!!

Az én kis csapatom,kíváncsian várom,milyen kerettel lesz majd benne..
  • Terminátor14
    Nekem 64bit-es és nem ultimate-t raktam fel asszem, de ezzel nem lehet baj...

Azt nem értem viszont, hogy rengeteg vga-t nem írnak a támogatottak között, nekem is ilyen van pl :(

Remélem holnapra találok vmi megoldást, mert már nagyon izgat a dolog, főleg az újboli fifás csalódás után.
  • Tomy Lee
    Húha mire érkeztem haza(amúgy sejtettem,hogy ma Demo lesz)!
    Hát nézzük,csalódás biztos nem lesz...
  • eZo
    nekem is vista van ( ultimate 32bit ) és semmi gond
  • eZo
  • Terminátor14
    Ha vkinek van ötlete hogy az #50471-ben leírt hibaüzi minek az eredménye, akkor ne tartsa magában pls :D

• eZo
    tök jók a dinamikus reklámtáblák, amik a konzolos videókba voltak, pc-re is megcsinálták
  • eZo
    ááá nem tudom abbahagyni, kegyetlen jó lett !!!

Minden részében felülmúlja az elődjét, a hangok egyszerűen kegyetlen jók lettek pl. a kapufa hangja, grafika sokkal szebb, mint volt, és a legfontosabb a gameplay ami nagyon jó lett !!!
  • Kmarha
    sebaj, megkérem a szomszédot :D
  • Kmarha
    hogy a rohadt életbe már.. már tudom miért nem tölt.. mert a rendszergazda egésznapos korlátozással büntet! hogy a jó édes ....

arrrghhh... megával szedhetném.. igy majd játszok vele holnap.
  • tobias88
    viszont a shatar - Barcelona-hoz nem találok jó linket, valami 6-700 kbites kellene
  • tobias88
    filefrontos, lejjebb be van írva
  • Kmarha
    csak mert 2vel probálkoztam de mikor a 20kb-val szarakodott akkor rátértem a ff-re
  • Kmarha
    link? :D
  • tobias88
    na, már a torrentnél is van 300 seed, egész jól jön!
  • mikiking
    nocsak kijött a demo..tolja is valaki ?
  • tobias88
    jah, nekem 400ról 300ra