PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én a Juvéval szeretek lenni mert az a kedvenc csapatom. És most nem hiszem, hogy világverõ kerete lenne.
Nem kontráztam meg senkit tényeket írtam ahogy nálam van és ahogy én látom. És ugyebár nem állítottam be hibátlannak a játékot, de szarnak se.
Szögletnél a kifejelt labda alapból mindig ellenfél játékos lábára megy.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
amik nekem nem tetszenek benne, de ilyen sárgalapos bajaim egyáltalán nincsenek
Próbáld meg mindezt nem egy sztár csapattal..ne a Juveval pld..mondjuk..a Magyarokkal!!Ha ott végigcsinálsz 34 meccset 6 sárgával..ügyes vagy!.SÕT..ZSENI!!
Na jó hagylak a fórumodban ennek semmi értelme nincsen!De az tényleg vicces már,hogy ha bárki valami negatívumot ír..te egybõl megkontrázod..
Na ilyenek nálam hálisten nincsenek
Milyxen fejesbõl pl ívelés kirúgásnál magas labda lefejelésérõl emberhez védõvel a nyakadon?
Látom már mégis be kell raknos azt a sárga lapos statisztikát. Mondjuk én nem nagyon csúszkálok be megoldom máshogy (korábban mutattam hogy)
Akinek nincs nete pl annak is tetszhet a játék?
Páros játékot többször kipróbáltam Pes5-ben nem nagyon kötött le pedig akkor a pár ott volt helyileg, én jobb szeretek egyedül nyerni és szivatni a párban játszókat :-)
PL azt mondani, hogy A jobb volt mint B <#puszis>#puszis>
Egy tény: a PES a legjobb foci, sõt, talán inkább az egyetlen igazi focis játék.
De vannak idegesítõ dolgai, hibái. Egyszer dühbõl már én is eltüntettem a gépemrõl, de csak visszakerült valahogy... 😊
Én úgy fogalmaznám meg a dolgot, hogy van, amikor 4-0-ra nyerek, de nem élvezem a meccset, a CPU idegesítõ dolgai miatt.
Biztos én csinálom rosszul, de nekem 10 fejesbõl 9 az ellenfélhez megy, 10 szerelésembõl 9 bedobás, vagy szöglet, míg ezek a CPU-nál fordított arányban vannak. Az is bosszant, amikor 4-szer szerelem le egynás után a CPU-t, de az 5. játékosa viszi tovább a labdát. Aztán azt sem szeretem, hogy a CPU 100-ból 99-szer tökéletesen csúszik be, szinte nem is szabálytalankodik, nekem meg egy kis ütemtévesztés (mivel emberbõl vagyok, és néha tévesztek), és máris sárga, jó esetben.
És még sorolhatnám a bosszantó dolgokat (nekem szalad a bíró és leszerel, mert elbotlok, hosszú percekig nem lehet csapattárshoz passzolni, mert akárhova rúgom, elveszítem azonnal a labdát..).
De azért tolom tovább, mert látványban, hangzásban, idõnként hangulatában kiváló játék.
De az eddigi legjobb PES az 5-ös, ez vitán felüli, játékmenetben és online játékban is.
A PES6 egy kicsi visszalépés volt, fõleg az onlineban, ez a mostani meg egy hatalmas visszalépés játszhatóságban, játékélményben. A grafikája viszont tuti...
Mondom, ízlések és pofonok.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Ha a szavaidból jól veszem ki te utoljára a PES 5-öt vetted meg!Az elõzõ,és ez is "biztonsági" másolatos..
Tehát te úgy formálsz véleményt a játékról,hogy nincs is teljes rálátásod!
Hiszen a játék egészéhez az online is hozzá tartozik!
Mert elhiheted a 6 ban egyértelmüen az volt a legjobb!!a 2vs2 meccsek hangulatát semmi nem tudta felülmúlni!Amikor a másikra is számítanod kell!Lehet nem volt ilyen szép a Del Piero haja..de elhiheted az élmény mindent vitt!!Tudom írtad egyszer te nem szeretsz párban játszani,de hidd el az a legjobb része a játéknak!
Ok..többet nem írok ide igérem,mert lassan úgy néz ki csak szidni járok ide!
HA valakinek kell a game jelezze privibe!Az ár 6500!
Sziasztok!
Pl Róma elleni kupameccsen a Róma mindkét meccsen ugyanúgy állt fel
- Mezek sokszor azonosak szinte (nem úgy nézi hogy ilyen szín meg olyan, hanem pl csíkos ellen legyen sima és ugye ez Juve esetében világos mezes ellen elég gázos) szerencsére kitserver megoldotta
- Face scan ami ugye nagyon nagy ötlet el lett szúrva azzal, hogy max 14-et lehet ugyanígy a mentések limitált száma is (gondolom ezek a konzolos portolás miatt)
-nem tetszik, hogy a kommentárt nem lehet olaszra állítani úgy hogy mentse
-És nagyon jó lenne egy távolabbi, de nem felülnézetes kamera vagy camera zoom (ugye ez van a fifában)
- engem az nagyon zavar, hogy csorog a labda rólam az alapvonal felé és az szöglet lenne a kapust nekem kell kihozni, hogy elérje, deha kézbe nem tudja megfogni nem vetõdik rá pedig sokszor úgy elérné
-nem tetszik olyasmi, hogy pl bajnokságban jön a Milán aztán rögtön szinte D1-kupában is Milán aztán BL-ben is Milán. Szval nemigazán jók a csoportbeosztások sorsolások. Bl-ben is sokszor olasz csapattal játszok
-nem tetszik, hogy az utolsó percben lõtt nagy lövésem, helyzetem nincs benne az összefoglalóban ha közvetlen lefújás elõtti pillanatokban volt
illetve pl ha van egy gyönyörû mozdulat és les volt vagy szöglet jön nem tudom visszajátszani
Kiváncsi lennék te miket fedeztél fel benne!
Hogy jöttél rá,hogy belle?😊De mind1 is.Ha hazaérek kipróbálom!
★ 汤姆 李
És szerintem Pes 2008 jobb mint a Pes6 sokminden apróság (animációk, mozgások stb miatt amik valósághûbbé teszik)
GRafikáról nemis beszélve rég vártam egy ilyen majdnem tökéletes grafikájú foci játékra ami élvezetes is. Persze nem hibátlan, de nagyon jó kezdet.
Pes6-nál is az volt azt más miatt nem tartottam megvételre alkalmasnak ezt meg az online miatt
NEm csak itteni online játékosokról beszélek-elég sok pes-es fórumot olvasok ezen kívül....
KOnkrétan pl a Prohardveres fórumon egy angliában élõ srác nagyon meg volt elégedve vele kisebb dolgokat leszámítva. DE ittis írt róla Quares sztem az õ megállapításai nem teljesen egyeznek a tieiddel.
Énse vagyok 17 éves és énse nagyon játszom mással esetleg egy kis stratégia vagy FPs de most csak egy demo meg a COd4 van fent de arra egy hónapja rá se néztem.
vagy ez sávszéltõl függetlenül mindenkinek sz@r, és játszhatatlan ?
a Nation Cup meccseit pl. akkor hogy játszák le ( nem csak a magyarok, a külföldiek is ) ?
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Nos én azért vettem meg,mert SZERETTEM ezt a játékot!!Eszembe se jutot,hogy a net ilyen lesz!!!Ma szerintem nincs is nagy kiadónál megjelent játék ahol ennyi baj lenne online!A letörlést..persz én se mondtam!Nagyon jól el lehet vele néha szórakozni,pár meccsen!
"..Senki se mondta, hogy az online része jó
de eléggé eltúlzod más online-n játszók hozzászólásaival összevetve..."
Azért olyan sokan nincsenek akiknek itt meglenne!Szerinted nekem mi érdekem lenne így lehúzni,ha nem lenne tényleg xar a net?
Én lennék a legboldogabb ha jó lenne!
Néha tény szinte tökéletes,de ez sajna elenyészõ!KB minden 10. meccs olyan amilyennek lennie kéne!
.."Állandóan szidod és negatívumokat mondasz róla aztán csodálkozol, hogy nem tudod eladni..."
Nem akarom úgy eladni,hogy az egekig magasztalom aztán ha megveszi tõlem a jó édest...szidja majd!Én szeretek korrekt lenni!Volt olyan aki már majdnem megvette,én szóltam neki..nincs benne 2vs2..nem tudta!De eszembe se jutott,hogy ezt elhallgassam elõle!
Lehet furi..de én szeretek becsületes úton járni!Nem az a 6000 FT fog a felsõ 10 000 be emelni!Csak szeretném ha olyanhoz kerülne aki legalább annyira szereti a PES-t mint én!!
Mert elhiheted én nagyon szeretem!Nem tudom te mióta játszol ezzel a sorozattal,de én már elég régen!
Mivel nem 17 éves vagyok,én nem is szoktam mással játszani,idõhiány miatt!Ezért is vagyok ilyen pipa a net miatt!
Megszívtad mert mielõtt utánnajártál volnas milyen az online megvetted.
MI direkt megvártuk milyen lesz mert ettõl tettük függõvé a megvételét.
Számomra emiatt nem éri meg megvenni, de ettõl még biztos nem fogom letörölni és az eddigi legjobb focinak tartom.
Állandóan szidod és negatívumokat mondasz róla aztán csodálkozol, hogy nem tudod eladni.
Én meg írtam, hogy nálasm nem így van.
34 meccsen 6 sárga az ugye azt jelenti, hogy minden hatodik meccsen van kb sárga ezt már nyugodtan nevezhetném hibának ugyanis igazi meccseken nem valószínû, hogy egy csapat 5 meccsen keresztül nem kap egy sárgát sem.
Erre te belekevered az online-t. Senkise mondta, hogy az online része jó
de eléggé eltúlzod más online-n játszók hozzászólásaival összevetve.
És ettõl az offline még tetszhet nekünk és beszélhetünk róla elismerõen.
Az ár pedig..én 8900 ért vettem...Azt ugye nem gondolod,hogy 4-5000-ért odaadom?
Az ára még mindig 6500!
Fawaz New Option File-t választva
file description
1-Renew transport Winter 2-New Faces 3-Hair Updated 4-Original Name: RONALDO => Ronaldo 5-Thanks For Download
És betöltve a programba a #42769-es hozzászólásban látható keretet tölti be.
A felette levõ kép csak egy példa hogy lehetne megcsinálni.
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=18915
Pro-Evo Editor 2008 V 0.2
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=10603&language=
A sárga lapjaim számát délután berakom
Járnak ide nagy pes adatbázis készítõk pl Tua tõle-tõlük kéne megkérdezni.
Az a hülyeség, hogy a PES 2008-nál 1000-er jobb.
Én a teljest próbálhattam ki egy topictársunknak köszönhetõen.
Egyértelmû hogy a PC-snél sokkal jobb
de az ezerszer jobb olyan gagyi szöveg.
Bár én sajna csak demóval jáccottam de még így is több órát elszórakoztam vel míg a pc-s fifa kb 20 percet töltött a gépemen.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ezt írta amúgy multkor a Fifahungaryn../Quare./
"Sajnos a lag vagy egyéb online hibák jelen vannak a játékban, ezzel együtt kell élni. Van amikor nagyobb mértékben, van amikor kisebb mértékben."
Nincs kedved majd ránézni,hogy is müxik ez a progi?Én eddig még mindig nem jöttem rá:S
★ 汤姆 李
Ha + neked nem tetszik akkor add el a játékodat nekünk.
(Én kapásbol adok érte TDU-t ha kell,komolyan).
★ 汤姆 李
kapusokról nem írtam semmit de nálam BUffon véd nincs vele gond
patch felrúgása óta alig van szabadrúgás gól 4-5 meccsenként max 1
igaz Buffon elég sokszor bravúrral véd, de elég sokszor rá se rúgják
Egyáltalán nem vagyok elfogult nem mondtam, hogy tökéletes de ezeket tényekkel tudom cáfolni.
Azért nem veszem meg mert lagol onlineban viszont amiket írtál azok egy részér Quaresma cáfolta illetve nem értett egyet, de te nemis reagáltál arra a hozászólásra.
És miért ne írnám, hogy jó a játék és tetszik ha így van :-)
Konami nem azt ismerte el, hogy hamar lett kiadva, henem, hogy ki kellett adniuk.
Szerintem nem visszalépés max online-játékban a többségben, fõleg grafikában hangulati elemekben hatalmas elõrelépés. Fõleg azért mert ezután elég égés ennél roszabb grafikával kijönni.
Elmondtam azt is miért játszanak sokan csak online. Mert utánnajártunk, hogy milyen mielõtt megvesszük. Ha tökéletes lenne az online holnap megvenném.
Pes6-ot eszembe se hutott teljes áron megvenni.
Nálad kevés sárga lap van,a kapusok jók,a bíró normálisan vezet,alig van szabadrúgás gól/CPU/,Te nem rúgsz középkezdéses gólt,valamint nincsenek benne bugok..
Most vagy nem egy játékról beszélünk,vagy ennyire elfogult vagy!Szerinted..ha ennyire jó,miért vannak a külföldi fórumokon is a hozzászólások tele a hibákkal?
Ha ennyire jó..már-már tökéletes..miért nem veszed meg eredetiben??
Hiszen a program teljességéhez az online is hozzá tartozik!
Jaaa,hogy online a játék nem ilyen..?
Én éppen most szerettem volna játszani online,de egyszerûen szánalmas ami ott van!!
Én elhiszem,hogy offline jól eljátszol a játékkal,de kérlek..ne írd azt,hogy mennyire jó a játék!!Én elhiszem,hogy nem akartok rosszat írni arról amit ti is évek óta szerettek,de ha õszinték akartok lenni ez egy 3/4 ig. megírt program,tele hibákkal!!
Õk maguk is elismerték./Konami/.hogy hamar lett kiadva a program!!
Arra pedig,hogy a legjobb focis program..hát..nem nehéz,mivel a FIFA iszonyat xar!
De a Pes 2008 ettõl még visszalépés szimuláció terén a 2006-hoz képest!Egyszerûen azért lett ilyen,hogy átszoktassák a srácokat a Fifától..ezért lett Fifás a játékmenet!
Nem a levegõbe beszélek,én az elmúlt években több 1000 meccset játszottam az éppen aktuális évaddal,egyértelmûen ez a legjobban Arcade!!!
Ja,és még valami..ha ennyire klafa a program,miért mindenki csak az eredeti "másolatával" játszik??
Tavaly sokkal több Magyar volt a neten !!KB 20 ismerõsöm volt tavaly,idén KB 3 an vették meg!!
MIÉRT???
Konzolon + többet nem játszom Pes-t mivel így Pc-n a tuningolt játékom nagyon tetszik!
★ 汤姆 李
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Köszönöm!
★ 汤姆 李