PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Idõnként nektek nem szokott szaggatni a játék?
Nekem néha elkezd,de csak ritkán😞
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Ja voltam a Kercso-ban az az LCD TV amit az ott árultak 157-ért és 153-ért most kokrétan az üzlet tulaja aki viszi megnézte ugyanazon beszállítónál 190 akárhány ezer.
Akkor kellett volna megvennünk....
Feltettem azt amit Breki te adtál(profi a gyep és a szurkolói hangok),winter update rá(ez cseréli a csukákat,labdákat,logo-kat,scoreboard-ot,menü hátteret,option file-a jó),Evo-Web GDB3.1 install a kitserverre és kész.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
én a YNWA Pes 2008 Patch 1.0 is kitserveresen oldottam meg
(AFS2FS KitServer)
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Mit javasolt még rárakni arra amit te adtál nekem?Winter update?
Arcokat kellene javítanom mindenképpen és kapuskesztyüt meg labdákat.
A hd sky scoreboard meg képtelen mûködni<#conf>#conf>
szerk: esetleg PESRevolutionOF2008(127 mb)?
★ 汤姆 李
tehát cv_0-ás tartalmát cv_0.img-s könyvtárba és így tovább
elég ha visszarakod amit vittél tõlem
De hogyis mondhatná a nevét ha a kommentátorban alapból nincs benne?
Egyedül talán a ball pakkot mert ott van cv könyvtár amit lehet afs-el importálni de a többi...😞
★ 汤姆 李
Thx az infokat a kiegekrõl(bepróbálom õket).
★ 汤姆 李
raktam rá 1-2 dolgot, igy most tuti
kijelzõrõl csak annyit, hogy van javítás a csomagban
( amivel kiegészítettem : HighQualityAdboardsbyarquero7171, Bootpack_by_Antonio, Ball_pack_by_delectris, a legújabb mezcsomag, és az a gyepcsomag ami ide volt kilinkelve asszem ennyi, ja és persze egy új adatbázis az igazolások miatt )
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Milyen nagyobb patch van még?Most ezt kiprobálom azért hátha megtetszik(remélem lesz kijelzõ)..
★ 汤姆 李
Használja valaki?
★ 汤姆 李
A játék meg elkezdett fagyogatni😞
Vissza kell tennem mindent.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Breki(és Olasz foci kedvelõk),most kezdõdik a Juve-Roma ismétlés S1-en!
On
★ 汤姆 李
akkor minek használjam? P
Arcokat stb.. kitserverrel.De végülis most jó így nekem.Minden meg van benne amit kiterveltem és mezeket is váltogathatok 1-4 ig a játékban!
★ 汤姆 李
#42856-nél csak az 1,2,3,4-et kell nyomni
ugye két csapat és két kapusmez ami szín megjelenik olyan lesz
Viszont egyenlõre nagyon Kínai amit leírtál.Nem tudom,hogy miképp lehet a kitserver-ben ilyeneket csinálni.
Backup-ot mindig készítek mindegyik variációrol!
★ 汤姆 李

★ 汤姆 李
egy számozás okozta vmiért és csak azon a meccsen jött elõ
A cipõket is állandóan cserélgetem kár hogy sok játékosnak ugyanaz van.
Elõször is néz meg a legújabb kitservert használod-e.
Talán a winter patch-ban benne is vol (nem biztos)
Arcokat berakni kitserverrel sokkal könyebb és fél másodperc cserélni azóta kb 700-800-bin-t raktam be.
És hiba esetén könyebb kitserverben megtalálni mi okozza.
Tegnap Magyar-Holland elõtt mindig kiakadt megnéztem kitserver nélkül jó volt.
Lásd #42848-n a mezek, aztán kitservert visszarakva csak rv_e-t használva (rv_0-t átnevezve) szintén jó.
Tehát csak az rv_0-ban lehetett a hiba na itt már a 800-900 file-bõl kiszúrni melyik a rosz ahhoz már kellett egy kis programozói rendezési alapismeret de sikerült megtalálni.
MIndez teljes nem kitserveres img esetén sokkal bonyolultabb és idõigényesebb. Korábbi mentések hatalmas helyet foglalnak el, ugye célszerûbb több régebbi img-t is menteni mert lehet fél év múlva derül ki egy mecs elõtt, hogy kiakad. AZtán akkor már senki se tudja mitõl erzért raktam én vissza múltkor a teljes régebbi rv_0-t és ezért nem voltak benne az arcok.
A Sirion-ban megvannak az arcok csinálva,kapuskesztyü,ibra screen meg pár apróbb újítás ami megfogott.Ezért tettem ezt fel.Nemtudom,hogy sirion-ban a gyep is update-elve van e.
Viszont sz.tem a kitserver nem müxik sirion patch-el.Nekem ML ben sem lehet választani.
★ 汤姆 李
Ezért se járt vmiért szabad így sárga lapot se adtak.....
Talán mert emberhez ment <#vigyor2>#vigyor2>
csak ML-ben bajnokságokban, kupában
Ha ottsincs nem installáltad rendesen
Melyik kérdésre nem adtam választ?:S
★ 汤姆 李
Nálam nincsenek 1-4ig számok stb..
Install rendben.Mást is kell állítani?Ja és mi az az LOD beállítási lehetõség benne?thx
★ 汤姆 李
így se mûködik, szóval nem az a gond, simán is elfogadta nekem, csak nem tudom hogy jó helyre tettem e be, ide kell biztosan?
KITSERVER\img\cv_0.img\A. Hleb_1422.bin
De lehet nem jól emléxem, most mecsben vagyok P
Dos Santos_2012.bin
így volt bent ott abban a mappában! az a mappa amúgy jó helyen van?