81526
-
repassy #50633 http://s2.trabinevelde.hu/latog.php?id=1129291 -
Neoncsoves #50632 :) -
punkers #50631 kössz!az lesz...
neoncsoves: :) -
Tomy Lee #50630 Graphics: 90
Sound: 91
Longevity: 95
Fun: 92
Overall: 92
link -
Szenzációs a játék!Nem akarom leszólni a Fifát, de játszottam vele utána meg a Pes-el, hát ég és föld!Mikor jön a teljes? -
mikiking #50628 nincs benne -
Neoncsoves #50627 mivan velem?
-
punkers #50626 sajnos nincs mert szétparticionáltam a winyót, de örülök hogy neked van, és kitutdtad írni a konfigodat, mondjuk a gépházból a neoncsöveket meg a festést kifelejtetted.respect -
norton partition magic, és adjál még egy kicsit a c-nek -
grafikában szebb, de keveset eszik, azt is tedd hozzá!
pcguru-n írták fifa topikba az egyik jólinformált fifás, hogy milyen durva gépigénye van a pesnek a fifához képest!
fifa: Pentium 4 2.4 Ghz, 1GB RAM, 6600 Nvidia PS3
pes: Pentium 4 1.4GHz, 1GB RAM, GeForce FX or Radeon 9700
öhömm
-
Nagyi2pac #50623 Na most hogy beállítottam normálisan ezt a Use frame skipping dolgot így már sokkal jobb a játék! -
mikiking #50622 nincs a C-n annyi kicsi hely ? pfff -
punkers #50621 Valakinek esetleg uj tippe a C:meghajtós dologhoz?szívesen fogadom:P -
Nagyi2pac #50620 A mezek "felépítése" változott:
-
Tomy Lee #50619 Én nem értem milyen görbülésröl beszélszXD
Amúgy jobb lett az új rész mint eddig bármelyik sz.tem.. -
amúgy ha visszaolvasnál láthattad volna hogy milyen a mozgás, le lett írva már :D -
olvass vissza...
amúgy mezekhez patch szerintem csak a nem liszenszelt csapatoknál kell, mert gyönyőrű! a fű is tetszik, minőségi, bár a közeli képen néhol szőnyegszerű
kapuskesztyű az idegesít, olyan mintha bányából jött volna a kapus, meg a cipők se tetszenek, nameg néhány játékos arca nem az igazi (bár a Fifához képest még mindig jobb) -
nahát ez nagyon szép volt
a 2008hoz képest jobb,grafikában is javult animációk nagyon jók a mozgás is élethű főleg a szabadrúgás,direkt felrúgtam a csókát hogy láthassam sokszor:) -
mikiking #50615 birtom amikior nem valaszol senki...nem all modomba kiprobalni ... talan igy észrevesziktek....
nem tudom kiprobalni,mert meghalt a kártya,majd ha viszajön...de valaki leirná hogy mien ? 2008 hoz képest ? még mindig benne van az a bamba mozgás dolog,ami évek óta ? megvanna görbülve,olyan élettelenek-. ?nem tudom kiprobalni,mert meghalt a kártya,majd ha viszajön...de valaki leirná hogy mien ? 2008 hoz képest ? még mindig benne van az a bamba mozgás dolog,ami évek óta ? megvanna görbülve,olyan élettelenek-. ?nem tudom kiprobalni,mert meghalt a kártya,majd ha viszajön...de valaki leirná hogy mien ? 2008 hoz képest ? még mindig benne van az a bamba mozgás dolog,ami évek óta ? megvanna görbülve,olyan élettelenek-. ?nem tudom kiprobalni,mert meghalt a kártya,majd ha viszajön...de valaki leirná hogy mien ? 2008 hoz képest ? még mindig benne van az a bamba mozgás dolog,ami évek óta ? megvanna görbülve,olyan élettelenek-. ?nem tudom kiprobalni,mert meghalt a kártya,majd ha viszajön...de valaki leirná hogy mien ? 2008 hoz képest ? még mindig benne van az a bamba mozgás dolog,ami évek óta ? megvanna görbülve,olyan élettelenek-. ?nem tudom kiprobalni,mert meghalt a kártya,majd ha viszajön...de valaki leirná hogy mien ? 2008 hoz képest ? még mindig benne van az a bamba mozgás dolog,ami évek óta ? megvanna görbülve,olyan élettelenek-. ?nem tudom kiprobalni,mert meghalt a kártya,majd ha viszajön...de valaki leirná hogy mien ? 2008 hoz képest ? még mindig benne van az a bamba mozgás dolog,ami évek óta ? megvanna görbülve,olyan élettelenek-. ?nem tudom kiprobalni,mert meghalt a kártya,majd ha viszajön...de valaki leirná hogy mien ? 2008 hoz képest ? még mindig benne van az a bamba mozgás dolog,ami évek óta ? megvanna görbülve,olyan élettelenek-. ?nem tudom kiprobalni,mert meghalt a kártya,majd ha viszajön...de valaki leirná hogy mien ? 2008 hoz képest ? még mindig benne van az a bamba mozgás dolog,ami évek óta ? megvanna görbülve,olyan élettelenek-. ?nem tudom kiprobalni,mert meghalt a kártya,majd ha viszajön...de valaki leirná hogy mien ? 2008 hoz képest ? még mindig benne van az a bamba mozgás dolog,ami évek óta ? megvanna görbülve,olyan élettelenek-. ?nem tudom kiprobalni,mert meghalt a kártya,majd ha viszajön...de valaki leirná hogy mien ? 2008 hoz képest ? még mindig benne van az a bamba mozgás dolog,ami évek óta ? megvanna görbülve,olyan élettelenek-. ?nem tudom kiprobalni,mert meghalt a kártya,majd ha viszajön...de valaki leirná hogy mien ? 2008 hoz képest ? még mindig benne van az a bamba mozgás dolog,ami évek óta ? megvanna görbülve,olyan élettelenek-. ? ennyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii -
Tomy Lee #50614 Az bizony jó lenne:)
-
lehet hogy hülyeség amit mondok
igen változott,LEJJEBB MENT
nekem a 2008 eléggé akadozott High-on de ez most csak egy nagyon picit ugyanolyan beállításokkal(sőt a felbontás nagyobbra van rakva) -
szerintem simán!
Ez a jó a PESben... nagyon szépen patchelhető, alakítható, testre szabható... Azért Respect a KONAMItól, hogy direkt olyan csinálják meg, hogy lehessen vele szórakozni. Nem pedig így titkosítják, meg úgy, hogy ne lehessen hozzáférni.
FIFÁnál is van egyébként ilyen lehetőség?? Csak kiváncsiságból. -
nem, hanem elindítod az exe-t, kicsomagol a cre egy 1,2 gigás exe-t, amiről telepít és előbb van az érzékelés, hogy van e hely a meghajtón, mindhogy kiválaszthatnád, szóval telepítéshez a c-n kell 2,5 giga -
Nagyi2pac #50610 Dehogy haragszom! 
De lehetséges hogy a PAC-PATCH-ből majd átlehet 1-2 dolgot menteni a PES 2009-be!
-
Djemba #50609 mindenkinek csak a c meghajtóra lehet tenni a demót? -
Jah, azt olvastam. Majd nemsokára kiderül. :)
PES2008 után nem csoda, ha nehéz a góllövés, ott baromi egyszerű volt. Legalább lesz szükség némi gyakorlásra is, nem elég nyomni a gombot. :P -
punkers #50607 köszi a segitséget de nemsikerült, restartot kellett nyomatni miután átírtam? -
az enyhén nehezebb, de jobb is -
mikiking #50605 sziasztok.... nem tudom kiprobalni,mert meghalt a kártya,majd ha viszajön...de valaki leirná hogy mien ? 2008 hoz képest ? még mindig benne van az a bamba mozgás dolog,ami évek óta ? megvanna görbülve,olyan élettelenek-. ? -
Köszi az infót. Ha már a Juventus benne van, akkor a többi nem érdekel, hogyha "kitalált" csapatok ellen kell néha játszanom :D -
én majd gyakorlom a góllövést:P -
Gyakorolj, hogy mire csapattársak leszünk, gyöngyörű gólpasszokat tudjál osztogatni! :) -
Ha eladod, megveszem!
Bár valszeg úgy, mint PES6nál, most is ott fogok állni a nemtom melyik sarkon. :D -
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion
- ProgramFilesDir bejegyzés meghajtó betüjelét megváltoztatod
- Hozd létre a megadott meghajtón a Program Files könyvtárat
- telepíted
- Telepítés után írd vissza C:/Program Files -re az értéket. -
punkers #50599 én megcsináltam ezt de még mindig a c-re akarja tenni 1 részét:S -
:D:D mekkora oltás :) -
Neoncsoves #50597 FIFA09 Crackfixjében mi van? na? :)
1. Unrar.
2. Copy over the fixed exe to your installation directory.
3. Play the game.
4. Wait for Pro Evolution Soccer 2009.
lol :D -
Gabe18 #50596 Én is úgy gondolom hogy mintha a 5-6 rész játékmenetét (legalábbis annak az alapjait) illesztették volna a új grafikus motor alá.És ez nagyszerű!
Gondolom a 2008 megjelenése után nem kevés ilyen irányú kérés futott be a konamihoz,és bár meglepő,de úgy tünik nem derogált nekik beismerni hogy a 2008 teljesen rossz irányba mozdult.Elfogadták hogy a "rajongók" nagy része mást szeretne. -
hülyeség -
erről volt ma már szó