81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• repassy
    http://s2.trabinevelde.hu/latog.php?id=1129291
  • Neoncsoves
    :)
  • punkers
    kössz!az lesz...
    neoncsoves: :)
  • Tomy Lee
    Graphics: 90
    Sound: 91
    Longevity: 95
    Fun: 92

Overall: 92

link
  • matula77
    Szenzációs a játék!Nem akarom leszólni a Fifát, de játszottam vele utána meg a Pes-el, hát ég és föld!Mikor jön a teljes?
  • mikiking
    nincs benne
  • Neoncsoves
    mivan velem?
  • punkers
    sajnos nincs mert szétparticionáltam a winyót, de örülök hogy neked van, és kitutdtad írni a konfigodat, mondjuk a gépházból a neoncsöveket meg a festést kifelejtetted.respect
  • tobias88
    norton partition magic, és adjál még egy kicsit a c-nek
  • tobias88
    grafikában szebb, de keveset eszik, azt is tedd hozzá!

pcguru-n írták fifa topikba az egyik jólinformált fifás, hogy milyen durva gépigénye van a pesnek a fifához képest!

fifa: Pentium 4 2.4 Ghz, 1GB RAM, 6600 Nvidia PS3
    pes: Pentium 4 1.4GHz, 1GB RAM, GeForce FX or Radeon 9700

öhömm
  • Nagyi2pac
    Na most hogy beállítottam normálisan ezt a Use frame skipping dolgot így már sokkal jobb a játék!
  • mikiking
    nincs a C-n annyi kicsi hely ? pfff
  • punkers
    Valakinek esetleg uj tippe a C:meghajtós dologhoz?szívesen fogadom:P
  • Nagyi2pac
    A mezek "felépítése" változott:
  • Tomy Lee
    Én nem értem milyen görbülésröl beszélszXD
    Amúgy jobb lett az új rész mint eddig bármelyik sz.tem..
  • Barni
    amúgy ha visszaolvasnál láthattad volna hogy milyen a mozgás, le lett írva már :D
  • tobias88
    olvass vissza...

amúgy mezekhez patch szerintem csak a nem liszenszelt csapatoknál kell, mert gyönyőrű! a fű is tetszik, minőségi, bár a közeli képen néhol szőnyegszerű

kapuskesztyű az idegesít, olyan mintha bányából jött volna a kapus, meg a cipők se tetszenek, nameg néhány játékos arca nem az igazi (bár a Fifához képest még mindig jobb)
  • Firerock
    nahát ez nagyon szép volt
    a 2008hoz képest jobb,grafikában is javult animációk nagyon jók a mozgás is élethű főleg a szabadrúgás,direkt felrúgtam a csókát hogy láthassam sokszor:)
  • mikiking
    birtom amikior nem valaszol senki...nem all modomba kiprobalni ... talan igy észrevesziktek....
    nem tudom kiprobalni,mert meghalt a kártya,majd ha viszajön...de valaki leirná hogy mien ? 2008 hoz képest ? még mindig benne van az a bamba mozgás dolog,ami évek óta ? megvanna görbülve,olyan élettelenek-. ?nem tudom kiprobalni,mert meghalt a kártya,majd ha viszajön...de valaki leirná hogy mien ? 2008 hoz képest ? még mindig benne van az a bamba mozgás dolog,ami évek óta ? megvanna görbülve,olyan élettelenek-. ?nem tudom kiprobalni,mert meghalt a kártya,majd ha viszajön...de valaki leirná hogy mien ? 2008 hoz képest ? még mindig benne van az a bamba mozgás dolog,ami évek óta ? megvanna görbülve,olyan élettelenek-. ?nem tudom kiprobalni,mert meghalt a kártya,majd ha viszajön...de valaki leirná hogy mien ? 2008 hoz képest ? még mindig benne van az a bamba mozgás dolog,ami évek óta ? megvanna görbülve,olyan élettelenek-. ?nem tudom kiprobalni,mert meghalt a kártya,majd ha viszajön...de valaki leirná hogy mien ? 2008 hoz képest ? még mindig benne van az a bamba mozgás dolog,ami évek óta ? megvanna görbülve,olyan élettelenek-. ?nem tudom kiprobalni,mert meghalt a kártya,majd ha viszajön...de valaki leirná hogy mien ? 2008 hoz képest ? még mindig benne van az a bamba mozgás dolog,ami évek óta ? megvanna görbülve,olyan élettelenek-. ?nem tudom kiprobalni,mert meghalt a kártya,majd ha viszajön...de valaki leirná hogy mien ? 2008 hoz képest ? még mindig benne van az a bamba mozgás dolog,ami évek óta ? megvanna görbülve,olyan élettelenek-. ?nem tudom kiprobalni,mert meghalt a kártya,majd ha viszajön...de valaki leirná hogy mien ? 2008 hoz képest ? még mindig benne van az a bamba mozgás dolog,ami évek óta ? megvanna görbülve,olyan élettelenek-. ?nem tudom kiprobalni,mert meghalt a kártya,majd ha viszajön...de valaki leirná hogy mien ? 2008 hoz képest ? még mindig benne van az a bamba mozgás dolog,ami évek óta ? megvanna görbülve,olyan élettelenek-. ?nem tudom kiprobalni,mert meghalt a kártya,majd ha viszajön...de valaki leirná hogy mien ? 2008 hoz képest ? még mindig benne van az a bamba mozgás dolog,ami évek óta ? megvanna görbülve,olyan élettelenek-. ?nem tudom kiprobalni,mert meghalt a kártya,majd ha viszajön...de valaki leirná hogy mien ? 2008 hoz képest ? még mindig benne van az a bamba mozgás dolog,ami évek óta ? megvanna görbülve,olyan élettelenek-. ?nem tudom kiprobalni,mert meghalt a kártya,majd ha viszajön...de valaki leirná hogy mien ? 2008 hoz képest ? még mindig benne van az a bamba mozgás dolog,ami évek óta ? megvanna görbülve,olyan élettelenek-. ? ennyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  • Tomy Lee
    Az bizony jó lenne:)
  • Firerock
    lehet hogy hülyeség amit mondok
    igen változott,LEJJEBB MENT
    nekem a 2008 eléggé akadozott High-on de ez most csak egy nagyon picit ugyanolyan beállításokkal(sőt a felbontás nagyobbra van rakva)
  • horpeti
    szerintem simán!

Ez a jó a PESben... nagyon szépen patchelhető, alakítható, testre szabható... Azért Respect a KONAMItól, hogy direkt olyan csinálják meg, hogy lehessen vele szórakozni. Nem pedig így titkosítják, meg úgy, hogy ne lehessen hozzáférni.

FIFÁnál is van egyébként ilyen lehetőség?? Csak kiváncsiságból.
  • tobias88
    nem, hanem elindítod az exe-t, kicsomagol a cre egy 1,2 gigás exe-t, amiről telepít és előbb van az érzékelés, hogy van e hely a meghajtón, mindhogy kiválaszthatnád, szóval telepítéshez a c-n kell 2,5 giga
  • Nagyi2pac
    Dehogy haragszom!
    De lehetséges hogy a PAC-PATCH-ből majd átlehet 1-2 dolgot menteni a PES 2009-be!
  • Djemba
    mindenkinek csak a c meghajtóra lehet tenni a demót?
  • horpeti
    Jah, azt olvastam. Majd nemsokára kiderül. :)

PES2008 után nem csoda, ha nehéz a góllövés, ott baromi egyszerű volt. Legalább lesz szükség némi gyakorlásra is, nem elég nyomni a gombot. :P
  • punkers
    köszi a segitséget de nemsikerült, restartot kellett nyomatni miután átírtam?
  • tobias88
    az enyhén nehezebb, de jobb is
  • mikiking
    sziasztok.... nem tudom kiprobalni,mert meghalt a kártya,majd ha viszajön...de valaki leirná hogy mien ? 2008 hoz képest ? még mindig benne van az a bamba mozgás dolog,ami évek óta ? megvanna görbülve,olyan élettelenek-. ?
  • Csacsi
    Köszi az infót. Ha már a Juventus benne van, akkor a többi nem érdekel, hogyha "kitalált" csapatok ellen kell néha játszanom :D
  • horpeti
    én majd gyakorlom a góllövést:P
  • horpeti
    Gyakorolj, hogy mire csapattársak leszünk, gyöngyörű gólpasszokat tudjál osztogatni! :)
  • horpeti
    Ha eladod, megveszem!
    Bár valszeg úgy, mint PES6nál, most is ott fogok állni a nemtom melyik sarkon. :D
  • csocso14
    HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion

- ProgramFilesDir bejegyzés meghajtó betüjelét megváltoztatod
    - Hozd létre a megadott meghajtón a Program Files könyvtárat
    - telepíted
    - Telepítés után írd vissza C:/Program Files -re az értéket.
  • punkers
    én megcsináltam ezt de még mindig a c-re akarja tenni 1 részét:S
  • csocso14
    :D:D mekkora oltás :)
  • Neoncsoves
    FIFA09 Crackfixjében mi van? na? :)

1. Unrar.
    2. Copy over the fixed exe to your installation directory.
    3. Play the game.
    4. Wait for Pro Evolution Soccer 2009.

lol :D
  • Gabe18
    Én is úgy gondolom hogy mintha a 5-6 rész játékmenetét (legalábbis annak az alapjait) illesztették volna a új grafikus motor alá.És ez nagyszerű!
    Gondolom a 2008 megjelenése után nem kevés ilyen irányú kérés futott be a konamihoz,és bár meglepő,de úgy tünik nem derogált nekik beismerni hogy a 2008 teljesen rossz irányba mozdult.Elfogadták hogy a "rajongók" nagy része mást szeretne.
  • Kmarha
    hülyeség
  • Breki33
    erről volt ma már szó