PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem hanem a bl gyep variációkkal
miért nem csinálsz mentést?
nézd meg az eredeti képeket a csillagok a világosabb csík szinével egyeznek a többi a sötéttel
Ahogy mondod azt nemis lehetne élõben megcsinálni :-)
miért nem csinálsz mentést?
nézd meg az eredeti képeket a csillagok a világosabb csík szinével egyeznek a többi a sötéttel
Ahogy mondod azt nemis lehetne élõben megcsinálni :-)
Mármint a gameplay patch-ekkel próbálkozom? - Nem azt még nem próbáltam, mer nem akarom az összes eddigi munkámat elveszteni azt a bk.130 relinkelt arcot meg a többi változtatást.
Jó volt a gyep, csak valahogy úgy kéne megcsinálni hogy az egész kezdõkör az a sötétebb fûbõl álljon és a logó meg a világosabb fûbõl. És a BL logó körül körbe legyen egy vékonyka sötét fû csík, hogy ne olvadjon össze a függõleges világos fûvel.<#vigyor>#vigyor><#conf>#conf>
Jó volt a gyep, csak valahogy úgy kéne megcsinálni hogy az egész kezdõkör az a sötétebb fûbõl álljon és a logó meg a világosabb fûbõl. És a BL logó körül körbe legyen egy vékonyka sötét fû csík, hogy ne olvadjon össze a függõleges világos fûvel.<#vigyor>#vigyor><#conf>#conf>
De nem arról volt szó, hogy próbálkozol verziókkal?
Amúgy ami most van bent cl gyep magában a játékban, hogy tetszett?
Amúgy ami most van bent cl gyep magában a játékban, hogy tetszett?
na az érdekes
a gameplay készítõje ezt írta
"Originally Posted by Chimps-with-quiffs
I have been trying out the new turfs and the odd thing is, if you have these turfs installed, the game players different.
Using the same option file and then adding these turfs, the players are less repsonsive. Its probably down to the turfs being more detailed and affecting the speed of the pc.
This is annoying as it means that nearly everyone has a different setup, so it becomes impossible for one option file to give everyone good gameplay"
Nem teljesen világos számomra, hogy mit ért less repsonsive alatt és miért függ a fûtõl a gameplay
a gameplay készítõje ezt írta
"Originally Posted by Chimps-with-quiffs
I have been trying out the new turfs and the odd thing is, if you have these turfs installed, the game players different.
Using the same option file and then adding these turfs, the players are less repsonsive. Its probably down to the turfs being more detailed and affecting the speed of the pc.
This is annoying as it means that nearly everyone has a different setup, so it becomes impossible for one option file to give everyone good gameplay"
Nem teljesen világos számomra, hogy mit ért less repsonsive alatt és miért függ a fûtõl a gameplay
Ja sztem is jobb lett mint az eddigiek, tegnap játszottam benne egypár meccset és nemtom mér de élvezetesebb volt a meccs!
Ja értem
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Az Old Traffordról semmi vélemény?
Pedig szerintem az eddigi legjobb stadion és a gyep se lett rossz
Pedig szerintem az eddigi legjobb stadion és a gyep se lett rossz
ja és azis tetszik az átemelõs példánál, hogy nem úgy mint egy korábbi fifában jön becsúszás, hop megnyomok egy gombot aztán átugorja és simán fut tovább, itt mint látható mejdnem elesik a becsúszó lábban, de bukdácsolva tovább tud futni és lerázza a védõt
Ez nem a gameplay-tól van, lehet félreérthetõen fogalmaztam.
Elkezdet vhogy más stilusban játszani trükközni, megpróbálni egy az egyben megverni a védõt és nem szinte átpasszírozni rajta és csak törtetni a kapu felé mejd 40-50-rõl lõni.
Ez most kicsit sarkítva van de lehet így érthetõbb.
A gameplay-t amúgy tegnap délelõtt linkeltem ki ide- filefrontos link
Elkezdet vhogy más stilusban játszani trükközni, megpróbálni egy az egyben megverni a védõt és nem szinte átpasszírozni rajta és csak törtetni a kapu felé mejd 40-50-rõl lõni.
Ez most kicsit sarkítva van de lehet így érthetõbb.
A gameplay-t amúgy tegnap délelõtt linkeltem ki ide- filefrontos link
Kell ez a gameplay 😄
Tudsz adni egy linket? - Megnézem milyen 😊
Tudsz adni egy linket? - Megnézem milyen 😊
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Hn nem tudom ez elsõ-t miért kétszer rakta be.
Lényeg, hogy ettõl nem játszom jobban, sõt lehet kevesebb gólt lövök viszont sokkal élvezetesebb és izgalmasabb a játék.
Nehéz ezt így elmagyarázni ez inkább érzés mint logika, de majd megpróbálok még páldákat muatni. Ezek miatt szeretem ezt a játékot.
Lényeg, hogy ettõl nem játszom jobban, sõt lehet kevesebb gólt lövök viszont sokkal élvezetesebb és izgalmasabb a játék.
Nehéz ezt így elmagyarázni ez inkább érzés mint logika, de majd megpróbálok még páldákat muatni. Ezek miatt szeretem ezt a játékot.
Na akkor két példa a tegnapihoz
Mivel kevés az idõm majd késõbb lehet mutatok többet, de kezdetnek talán jó lesz ez a pár perc alatt összehozott két jelenet, remélem a gif visszaadja
Elsõ szinte rögtön a mecs elején kitettem szélre és a felfutó védõm igyekeztek feltartóztatni, namos régebben vszínûleg sréhen elindultam volna befelé vagy összjátékot kezdeményeztem volna esetleg megpróbálom simán lendületbõl eltolni melette.
Ezzel szemben most igyekeztem egy az egyezésben megverni
Eredmény

Ezután elfutás és ragyogó keresztlabda jött, sajna les miatt lefújták
Másik páldában hosszú 30-40 méteres elõreíveléssel indítottam Nedvedet a szélen aki egy alig látható kis csellel becsapta örzõjéj és Jaki-hoz játszott aki nagyon szépen sarokkal tette tovább az a középpen érkezõ társnak kapáslövésre

Mivel kevés az idõm majd késõbb lehet mutatok többet, de kezdetnek talán jó lesz ez a pár perc alatt összehozott két jelenet, remélem a gif visszaadja
Elsõ szinte rögtön a mecs elején kitettem szélre és a felfutó védõm igyekeztek feltartóztatni, namos régebben vszínûleg sréhen elindultam volna befelé vagy összjátékot kezdeményeztem volna esetleg megpróbálom simán lendületbõl eltolni melette.
Ezzel szemben most igyekeztem egy az egyezésben megverni
Eredmény

Ezután elfutás és ragyogó keresztlabda jött, sajna les miatt lefújták
Másik páldában hosszú 30-40 méteres elõreíveléssel indítottam Nedvedet a szélen aki egy alig látható kis csellel becsapta örzõjéj és Jaki-hoz játszott aki nagyon szépen sarokkal tette tovább az a középpen érkezõ társnak kapáslövésre

PES2008 eladó számlával mindennel együtt 1szer volt használva.4990 forint,Angyalföldi vagyok,ugyhogy inkább Budapestiek irjanak.
Elvileg itt van az a kislogos scoreboard ami többeknek tetszett
http://www.pesforum.de/pes-2008-grafiken/54572-scoreboard-sammelthread-tutorial-22.html
http://www.pesforum.de/pes-2008-grafiken/54572-scoreboard-sammelthread-tutorial-22.html
Oksa.Én betettem a fast mappában lévõt és lejátszottam 1 döntetlent.Így hagyom most nemtudom mit számít ez a gp.patch nagy különbséget nem vettem észre...
★ 汤姆 李
Melyiket használjátok?Komolyan újat kell kezdeni ahoz,hogy mûködjön?
Breki,te is kezdtél újat?
De végülis mindjárt kipróbálom😛
Breki,te is kezdtél újat?
De végülis mindjárt kipróbálom😛
★ 汤姆 李
igen ez az új gameplay elég korrekt <#eljen>#eljen>
sokkal jobb a cpu, elsõsorban a védekezésben
az egyetlen szépséghiba az, hogy új ML-t kell kezdeni, mert amikor a meglévõvel játszottam semmi változás nem volt, amikor ûjra kezdtem akkor pl. a Betis ellen is csak 4-2 re nyertem, elöttem meg kb 6-0ra
sokkal jobb a cpu, elsõsorban a védekezésben
az egyetlen szépséghiba az, hogy új ML-t kell kezdeni, mert amikor a meglévõvel játszottam semmi változás nem volt, amikor ûjra kezdtem akkor pl. a Betis ellen is csak 4-2 re nyertem, elöttem meg kb 6-0ra
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
két dolog még
gameplay patchben azt vettem észre, hogy szívesebben és eredményesebben n lõ távolról - ez tetszik
másik meg hogy elkezdtem másként játszani és csak lessek milyen trükköket lehet nyomni, holnap rakok fel pár jelenetet
vhogy teknikásabban játszom míg eddig inkább erõfutballt nyomtam.
Ez a stílus viszont sokkal élvezetesebb és látványosabb
Holnap megmutatom, de csak gamepaddal lehet
gameplay patchben azt vettem észre, hogy szívesebben és eredményesebben n lõ távolról - ez tetszik
másik meg hogy elkezdtem másként játszani és csak lessek milyen trükköket lehet nyomni, holnap rakok fel pár jelenetet
vhogy teknikásabban játszom míg eddig inkább erõfutballt nyomtam.
Ez a stílus viszont sokkal élvezetesebb és látványosabb
Holnap megmutatom, de csak gamepaddal lehet
Ok köszi!<#worship>#worship>
A teljes stadion pedig itt van
http://s4.massmirror.com/ecab9f610201b7cab66f2cc3f289c7a5.html
patchemben bemásolva a régebbi old traffordot cseréli le
http://s4.massmirror.com/ecab9f610201b7cab66f2cc3f289c7a5.html
patchemben bemásolva a régebbi old traffordot cseréli le
Akkor psd-t!<#vigyor>#vigyor>
De a bin-be a gyep is benn van úgyhogy asszem az mégis jobb lenne a bin!
Igazából mindegy, mindegyik jó!
Asszem ez tetszik!
Esetleg nem tudnád kirakni a #44650-es gyepet+mintát+köszölódást, mert akkor énis tudnék próbálkozni vele! THX!!!
itt vannak valódi BL döntõs füvek
http://farm1.static.flickr.com/54/140452678_243db4b0bb_b.jpg
http://www.flickr.com/photos/stephenmie/140452068/sizes/l/
http://farm1.static.flickr.com/54/140452678_243db4b0bb_b.jpg
http://www.flickr.com/photos/stephenmie/140452068/sizes/l/
sziasztok a minap javasoltátok hogy tegyme fel az evo patchet és a hivatalos patchet mert most kezdtem el játszani és kédeztem milyen kiegészítõket érdemes feltenni.ezek melett még érdemes valamit feltenni?