81526
-
Djemba #52077 fifa 09 ennyi idő alatt untam meg
-
nem, ott csak a felbontás változtatható.. én is megnéztem :D -
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy melyik a kiugratás gomb támadás esetén. Illetve melyikkel lehet az ellen játékosát visszarántani/rángatni (úgy mint a Fifákban volt). Thx. W. -
kene84 #52074 Hol kell lennie?
Nekem a c meghajtó-n van a Konami\Pro evolution 2009 mappában a save mappa társaságában -
van ott egy másik exe is ám
kb fél percem volt megnézni, de sztem ez a loadmixerben állítható -
Itt nézz körül http://www.peshungary.hu/ -
mi az, hogy nem veszi figyelembe?
nézd meg a settings.dat-ot jó helyen van-e -
faq-ban a link -
Hy.A Pes 09-hez van vmi kegészítő vagy magyarítás stb....Én nem játszok vele hanem a tesóm aki hülye hozzá h ilyeneket telepítsen.Vki ajánlana vmi jót.Vagy egy rajongói oldalt tele extrákkal.Nagyon köszönöm. -
kene84 #52068 Képtelen vagyok beállítani a billentyűzeten,hogy az E betűn legyen a sprint.A settings.exe-t nem veszi figyelembe,csak játékon belül tudtam a többit is beállítani,de a sprintet nem tudom.
Egy jó érzésű fórumozó segíthetne.Előre is köszi -
Ez úgy hangzott, mintha nagy szám lenne, hogy 2 napig játszol vele, és nem unod... :D Az komoly baj, ha egy játék 2 napos. :D -
Ugyan az van beállítva mint a PES2008-nál,mármint a port és semmi. -
Leirnád hogyan, mert nekem nemindul.Milyen portot engedélyeztél?
-
Quaresma #52064 igen -
a kitserver nálatok is csak a pess2009.exe fájllal tud mit kezdeni, és a settings.exe-vel nem? vagy csak még mindig én szopom low grafon? :D -
#52035????????????????
Routerrel megy valakinek? -
Djemba #52061 2 napja nyomom a PES 09 de ez megunhatatlan
Fifásokat nagyon sajnálom nekik soha nem lesz ilyen élményük

-
Gamingaccess Labs : Fixing Legends Mode Bug
We are working on fixing the Become a Legends Mode bug that makes PES 2009 randomly crash when you reach certain stage of your career. The problem seems to be related to the saved game file. Working on them, comparing a working file with a non working one we found out certain differences that could be the clue to fix the problem. We were able to convert a non working file into a working one but there is still lot of research and work to do. We will keep you informed about this. -
Nincs sok időm rá, de összedobtam egy újabb változatot, tudom, hogy nem tökéletes és az átmeneten lehetne finomítani
vagy a mostani vagy ez marad aztán ha valaki csinál komplett újat és szebbet újra visszatérünk rá. -
Grempli #52058 Eredeti -
Kitserver 8.0.4 -
GA Community Patch 0.1 Beta
Features:
One EASY installation for everyone, without AFS Explorer, IMG regeneration... you get it
Based on the KitServer technology (doesn't supports kits yet) by Master Juce
EPL Rosters 98% (some players missing) with lineups and numbers!!!!!
Updated menus (ALL LANGUAGES INCLUDED!)
Horrible music from PES replace by the official FIFA music
Real team names and badges for PES 2009 by burgum and Asiat
PES Utd & WE United renamed to Hajduk Split (CRO) and Slaven Belupo (CRO).
Other Leagues B filled with Bundesliga teams!
How to install:
Just install this patch in your Pro Evolution Soccer 2009 folder!
Go to kitserver folder ( inside your PES 2009 folder ) and run "setup.exe"
Select pes2009.exe and click install
If the database is not the right one just copy the file PES2009_EDIT01.bin you find in Pro Evolution Soccer 2009/Gamingaccess Patch folder to My Documents / Konami / Pro Evolution Soccer 2009 / save.
Download:
http://rapidshare.com/files/155094188/GamingaccessCPbuild01Beta.exe -
Elvileg mintha ezt olvastam volna, de tegnap mikor felraktam nálam nem írta ki a settings elején a szöveget amit szokott korábban.
Viszont nekem előtte is HIgh-on volt
Rakd fel nem veszítesz vele semmit. -
szerintem rakjátok fel a mentéseteket és akkor másik megnézik náluk is kifagy-e ott.
Nekem bl-ben mint mutattam simán jó volt.
Lehet, hogy a konfigotokon nem jó valami vagy vista.......P -
szerintem meg tuti nem jobb
de látom ez a fő téma -
Köszi
-
Ez pontosan így van és igaz is -
Az nem fejlődött soha korábbi részeknél sem. Ha veszel 90es agilitással 17 évest, az ok. De legendben nem tudsz olyat létrehozni. Mentalityre sem lehet szerintem gyúrni, meg agresszióra. Van, ami adott... És azok sajna elég kis tartományban mozognak.
Messi 99es agilitását is csak EDIT módban lehet elérni. :P -
Heló!nálam sem fejlödik az agilitása...de nemtom mér. -
Amúgy jó a legend mód, de túl sok idő.:D
Arra jó volt ennyi, és elég is, hogy felelevenítsem, mennyire jó is volt 2v2ben állandóan helyezkedni. Úgyhogy már csak az onlinet kell megoldani. :) -
Nah, én feladom a próbálkozást az agilitásra vonatkozóan :)
Ugyanazokkal a paraméterekkel SSként 79es agility, meg 72 top speed, 71 accel
CFként 72es agility, 77es top speed 68 accel.
Azt hittem, ha CFet választok, majd a lövés jobban megy neki, de ugyanaz. :D -
kretyás #52046 isten gém!!!!!
-
hát az fasza, köszi azért -
ledobtam magamról egy 10est, hogy még agilisebb legyek, de csak rosszabb lett. :P -
Laca1985 #52043 Szisztok!
Iden is van olyan a kitserverben, hogy ha felpakolod, akkor a settingsnel lehet allitani a medium es hogh grafika kozott, ha mondjuk eddig nem engedte csak mediumon? -
Azt értem. Csináltam rövid lábakat , agilisebb lett , mint hosszabb lábakkal. :)
De az is csak 76.. :)
Henry is agilis, meg Eto... Azok meg nem alacsonyak... szal ez a része kicsit el van baxva. :D
Meg nem kell ahhoz Etiópnak lenni. :DDD -
az nem változhat, mivel a testfelépítéshez kötődő, és mivel az se változhat, ezért ez se...
Generálj addig, míg egy Messi szintű agilitást nem kapsz
(lehet hogy függ, hogy mennyit ad attól, milyen magas vagy?)
-
Basszus, az agilitás az nem tud fejlődni a játék alatt, ugye??
Nekem eddig 76volt a max agilitás, amit adott... Vagy majd korral talán változik?? Mert hiába játszom 120 meccset, ha 76os agilitással szenvedek... -
T Lee Bronx #52039 
Mehetne be fejlécnek!
(szegény Breki kilehet ettől de én kicserélném:) -
Yula #52038 Ne kezd újra szerintem, én már megtettem, de semmi változás. A 18. héti fordulónál mind a kettő kifagy. Az egyiket DIV4-ben kezdtem a másikat DIV1-ben, de semmi változás.