81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• ProGabe #51998
    túl könnyű lett a szabadrúgás :)

• Breki33
    mert szerintem nem ez a szebb, ráraktam egy effektet, hogy kicsit különlegesebb legyen

úgy le tudod szólni más munkáját de tőled nem sok mindent láttunk eddig kritikán kívül
  • tobias88
    DE most tényleg, miért nem a szebb verzió van a Bannerban?

• TottiZsolt
    Remélem hamar kidobnak hozzá javítást, amivel már jók lesznek a csapat, és játékos nevek, mezek, stb... Ezt a játékot megérte megvenni "oridzsíbe"
  • tobias88
    a régi szebb volt, meg az is szép volt csak kisebben
  • Breki33

neked ez a mániád
  • tobias88
    valahol tuti belehet, vagy majd ha olyan jó leszel, beállít ő
  • tobias88
    hát ez a banner igaz hogy Messis, de nem valami jó minőségű
  • Casillas
    nálam is a legend mode 10. fordulója előtt bejön ez a "...hibát észlelt és leállt." hibaüzenetes ablak, reméljük mihamarabb lesz valami megoldás rá
  • eZo
    nekem se volt még ilyen lassulásos dolog

most játszottam első válogatott meccsemet 17 éves "legenda"-ként :)
    magyar-cseh : 2-0 Gera ill. az általam generált GólVágó* volt eredményes

azt nem lehet beállítani, hogy az általam irányított játékos lője a szabadrúgásokat és a 11-eseket ?

*ez a neve :)
  • Nagyi2pac
    asszem nem
    de pl. Dossena arca alapból ilyen borostás volt és arra raktam a scannelt arcot és csodálkoztam is hogy megmaradt!
  • Breki33
    Azoknak rakok akiknek nem tetszik annyira a most benlévő

a borostát nem tudod véletlen?
  • Sly06
    na ez öl meg engem is, eljutok egy szintig, és a game kifagy "játék működése leáll" remélem löknek ki hozzá valami patch-et !!!
  • Nagyi2pac
    Nem mintha zavarna, de te miért azoknak a játékosoknak raksz be scannelt arcok akiknek megvan csinálva az arca?
    Vagy csak próbálgatod?
  • Breki33
    Borostát be lehet valahogy rakni?
  • Breki33
    Zanetti vhogy nem lett Zanetti-s hanem jóképűbb és kicsit fiatalabb P

• gabi89
    Említették itt páran,hogy belassul meg kifagy.Nálam eddig se volt eddig pedig jó pár órát toltam már vele.(tört játékom van jelenleg)
  • Pethy23
    Partjelző létezik hogy azért nincs mert lowon játszok?

Közbe kijött a kitserver 8.04 ezzel már low mellé is lehet felbontást állítani így 1280x800 lowon teljesen elfogadható a game!
  • jolesy
    szerintem a jobb oldali Amauri jobb
  • Breki33
    Breki

Posztonkénti leírás és rangsor
  • KillR
    Sziasztok!
    1 kérdésem lenne: kiderült már, h hogyan lehet nem eredetivel neten játszani, vagy csak kacsa volt? köszi
  • zoral1000
    ez mi breki33??
  • Breki33
    a jobb analógon alapból az analóg pasz van cseled a d-padon.

Nekem jelenleg csak a lövés és a magas hosszú pasz van felcserélve, még mindig nem tudtam eldönteni hogy legyen demoban egy időre felcseréltem a kettőt
  • Breki33
    Amauri, csak nem tudom melyik hajjal jobb, keresnék róla jobb fényképet

• Laca1985
    Breki!

Szurnal be egy kepet hogy van beallitva a gempadod? En a tavalyi alapjan lottem be, es jo is nagyjabol, de viszont a cselek nem mennek....Tavaly nekem a jobb analog karon voltak a cselek, most viszont ha azt forgatom allandoan hosszan passzol....
    Amugy most probaltam ki, eszmeletlen utos meg medium grafikan is! De azert beszerzek egy jobb kartyat is!
  • jolesy
    Jaja, high-on megy, a 2008 nem ment high-on de ez igen, úgyhogy örültem is nagyon. Húúú hát pes 2008 után vettem nem sokkal, mert elötte 9800-am volt és az nem tudta a shader 3.0-t. Meg vagyok elégedve jah, AGP-sek között elég jó kártya, ára meg akkor 33 körül volt asszem.
  • red6t6
    Van új Kitserver !
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Tomy Lee
    HG kéri a véleményeket tőletek.Ha tetszik be lesz téve,thx..
  • lybrahu
    Egyetértek, de a kifagyások még inkább szétcseszik a játékot!
    Apropó, ez csak a tört játéknál van vagy a gyári is szaraxik??
  • Djemba
    aha értem
    és msá bajnokságból is bejelentkezhetnek értem csapatok?
  • Grempli
    Remélem javítani fogják, mert tényleleg nem játszhatatlan de az élményt rendesen lenyomja.
  • PESFAN
    Gondolom még nem érted el azt a szintet, hogy a kezdőbe betegyen az edződ.
    Szerintem ez lehet.
  • Djemba
    az egyszemélyes módot most kezdtem el leigazolt a Torino Fc, de csak edzeni lehet meccsen nem enged játszani enged csak mennek a hetek és edzeni lehet.
  • Gabe18
    Ez nálam is így van.Nem tudom miért.Nem lesz játszhatatlan,de érezhetően lelassul.
  • zsotesz
    nyugi, én ennél nagyobb ziccereket is hagytam már ki. Volt hogy csapattárs rálőtte, kapus kiütötte pont elém, én meg két méterről lőttem, persze középre, kapus visszaért és kiütötte.
  • horpeti
    ugyanez volt nekem 2008ban. :)
  • Breki33
    1st version real League Logos

DL for kitserver