81526
-
túl könnyű lett a szabadrúgás :)
-
mert szerintem nem ez a szebb, ráraktam egy effektet, hogy kicsit különlegesebb legyen
úgy le tudod szólni más munkáját de tőled nem sok mindent láttunk eddig kritikán kívül -
DE most tényleg, miért nem a szebb verzió van a Bannerban?
-
TottiZsolt #51995 Remélem hamar kidobnak hozzá javítást, amivel már jók lesznek a csapat, és játékos nevek, mezek, stb... Ezt a játékot megérte megvenni "oridzsíbe"
-
a régi szebb volt, meg az is szép volt csak kisebben
-

neked ez a mániád -
valahol tuti belehet, vagy majd ha olyan jó leszel, beállít ő -
hát ez a banner igaz hogy Messis, de nem valami jó minőségű
-
nálam is a legend mode 10. fordulója előtt bejön ez a "...hibát észlelt és leállt." hibaüzenetes ablak, reméljük mihamarabb lesz valami megoldás rá -
nekem se volt még ilyen lassulásos dolog
most játszottam első válogatott meccsemet 17 éves "legenda"-ként :)
magyar-cseh : 2-0 Gera ill. az általam generált GólVágó* volt eredményes
azt nem lehet beállítani, hogy az általam irányított játékos lője a szabadrúgásokat és a 11-eseket ?
*ez a neve :)
-
Nagyi2pac #51988 asszem nem 
de pl. Dossena arca alapból ilyen borostás volt és arra raktam a scannelt arcot és csodálkoztam is hogy megmaradt! -
Azoknak rakok akiknek nem tetszik annyira a most benlévő
a borostát nem tudod véletlen? -
na ez öl meg engem is, eljutok egy szintig, és a game kifagy "játék működése leáll" remélem löknek ki hozzá valami patch-et !!! -
Nagyi2pac #51985 Nem mintha zavarna, de te miért azoknak a játékosoknak raksz be scannelt arcok akiknek megvan csinálva az arca? 
Vagy csak próbálgatod? -
Borostát be lehet valahogy rakni? -
Zanetti vhogy nem lett Zanetti-s hanem jóképűbb és kicsit fiatalabb P
-
Említették itt páran,hogy belassul meg kifagy.Nálam eddig se volt eddig pedig jó pár órát toltam már vele.(tört játékom van jelenleg) -
Partjelző létezik hogy azért nincs mert lowon játszok?
Közbe kijött a kitserver 8.04 ezzel már low mellé is lehet felbontást állítani így 1280x800 lowon teljesen elfogadható a game! -
jolesy #51980 szerintem a jobb oldali Amauri jobb -
Breki
Posztonkénti leírás és rangsor -
Sziasztok!
1 kérdésem lenne: kiderült már, h hogyan lehet nem eredetivel neten játszani, vagy csak kacsa volt? köszi -
zoral1000 #51977 ez mi breki33?? -
a jobb analógon alapból az analóg pasz van cseled a d-padon.
Nekem jelenleg csak a lövés és a magas hosszú pasz van felcserélve, még mindig nem tudtam eldönteni hogy legyen demoban egy időre felcseréltem a kettőt -
Amauri, csak nem tudom melyik hajjal jobb, keresnék róla jobb fényképet
-
Laca1985 #51974 Breki!
Szurnal be egy kepet hogy van beallitva a gempadod? En a tavalyi alapjan lottem be, es jo is nagyjabol, de viszont a cselek nem mennek....Tavaly nekem a jobb analog karon voltak a cselek, most viszont ha azt forgatom allandoan hosszan passzol....
Amugy most probaltam ki, eszmeletlen utos meg medium grafikan is! De azert beszerzek egy jobb kartyat is! -
jolesy #51973 Jaja, high-on megy, a 2008 nem ment high-on de ez igen, úgyhogy örültem is nagyon. Húúú hát pes 2008 után vettem nem sokkal, mert elötte 9800-am volt és az nem tudta a shader 3.0-t. Meg vagyok elégedve jah, AGP-sek között elég jó kártya, ára meg akkor 33 körül volt asszem. -
red6t6 #51972 Van új Kitserver ! -
-
-
-
Tomy Lee #51968 HG kéri a véleményeket tőletek.Ha tetszik be lesz téve,thx.. -
Egyetértek, de a kifagyások még inkább szétcseszik a játékot! 
Apropó, ez csak a tört játéknál van vagy a gyári is szaraxik??
-
Djemba #51966 aha értem
és msá bajnokságból is bejelentkezhetnek értem csapatok? -
Grempli #51965 Remélem javítani fogják, mert tényleleg nem játszhatatlan de az élményt rendesen lenyomja. -
Gondolom még nem érted el azt a szintet, hogy a kezdőbe betegyen az edződ.
Szerintem ez lehet. -
Djemba #51963 az egyszemélyes módot most kezdtem el leigazolt a Torino Fc, de csak edzeni lehet meccsen nem enged játszani enged csak mennek a hetek és edzeni lehet.
-
Gabe18 #51962 Ez nálam is így van.Nem tudom miért.Nem lesz játszhatatlan,de érezhetően lelassul. -
zsotesz #51961 nyugi, én ennél nagyobb ziccereket is hagytam már ki. Volt hogy csapattárs rálőtte, kapus kiütötte pont elém, én meg két méterről lőttem, persze középre, kapus visszaért és kiütötte. -
ugyanez volt nekem 2008ban. :) -
1st version real League Logos
DL for kitserver