81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• horpeti
    Rakjál magadról képeket, kiváncsi vagyok, hogy fejlődtél! :)
  • horpeti
    Mi a best posztod?
    Milyenek az attributumaid? :) És hány meccsen vagy túl?
  • grebber
    PC-s dvd borítot nem lehet valahonnan beszerezni?
  • horpeti
    Könnyebb bekerülni a kezdőbe gyengébb csapatnál, vagy ott is ugyanúgy a rating számít a training meccsen?

Csak mert leigazolt 1.re a Deportivo, de szerintem ott jóval nehezebben fogok tudni a csapatba kerülni (és akkor ugye nem nő a match tapasztalat, csak a strenghten), mint mondjuk egy 60. rankingosnál... És akkor inkább igazolnék valami gagyihoz, hogy ott jobban fejlődjek. Aztán ha jó vagyok, mehetek jobbhoz. :)

Ha meg úgyis rating alapján rak be, akkor meg mind1...
  • Balázs 17
    mert gondolom elfárad embered
  • Firerock
    szeavsztok
    az miért van hogy általában én vagyok a Man of the MAtch de még nemv olt olyan hogy végigjátszottam volna a meccset.kezdő vagyok mindig de a 70.perc környékén mindig lecsípnek
  • Liszi
    igen van, ez pont olyan, csak angol van benne.

Más: Sokan kérdeztétek hogyan lehet megmondani melyik mezszámban akarsz játszani. -> Amikor rámész hogy pl megnézed a Numancia ajánlatát, és látod hogy Desired Number 10 pl, megnyomod azt a gombot amire az X van állítva (ezt ott írja alul is hogy : No. X), akkor kiválaszthatsz egy számot.
  • rooney8
    Nekem meg van, csak gépen... És havernak is kéne, de neki se nete, se tudása :)
  • rooney8
    Olyan is van? :D Am még a tavalyinál olvastam valami olyasmit, hogy a felesleges nyelveket (pl cseh) valahogy ki lehet szedni, mert azok sokat nyomnak :D
  • Liszi
    vagy vedd meg ;)
  • Liszi
    szedd le a DVD5 verziót, az kb 3,6 gb, aztán Nero->CD/DVD író->Kép felírás, majd kikeresed az ISO-t.
  • midian
    Hali
    Valaki le tudná írni h végülis hogyan kell megcsavarn a labdát,valahogy nem olyan mint a 2008 ban
    + a W passzok is elég furák ,néha nagyon kicsit tol csak a labdán.
    Ezeket vhol be lehet állítani?
    köszi G.
  • rooney8
    Hali!

Nem tudjátok, hogy hogyan lehetne kiírni a pest 2 dvd-re? Dupla rétegű kizárva, becsomagolás kizárva és iso se legyen :D
  • Breki33
  • Breki33
    francba most mondod? P

Lejátszottam neked a meccset egy gól egy gólpasz kettő nulra nyertünk és a mecs embere lettél
  • morMi
    Na van megoldás a kifagyásra emberek, állítsatok felbontást lentebb, 1280*800on megy mindenkinek, állítólag 1024*768on is jó, olyan mentések nem javulnak meg amik már kilépnek szóvla előtte lévő mentést kell behívni, vagy újat kezdeni.
  • Yula
    Köszi azért, így jártunk.
    Egyébként a második mentés, amit belinkeltem az valóban jó bocs.
    Ez akad ki a 19. hétnél
  • Breki33
    Első kiakad

Második nálam jó
  • Yula
    Csaó,
    köszi és linkelem
    Mentés 1
    Mentés 2
  • Breki33
    lol

nem tudom miről beszélsz

Egyrészt jól benézted mert a törzstagok többsége megvetti illetve ha kiderül, hogy milyen az online megveszi a játékot.

Ezenkívűl áruld már el milyen ötleteket adtunk hozzá?

Linket ahonnan meg a játékot le lehet tőlteni sztem egyet sem találsz.

Birom az ilyen okos beszólásokat fifa fórumban sokkal több warez van pl attól még hogy spoilerbe írják
  • Balázs 17
    ji
    Konami ID + Game ID ezek mik?
  • kene84
    Átraktam a .dat-ot és így már jó.Kösz Breki
  • ProGabe #52095
    köszi!

youtube-ról azért nem szeretem leszedni, mert hányadék lesz a minősége. 64kbit/sec,brr

hm, most nézem, már le lehet szedni HQ mp4-ben is. csodás :)
  • TottiZsolt
    Nem tudtam, hogy ebben a topicban ennyire virágzik a warez. És még szabad is róla beszélni, ötleteket adni hozzá. Pedig azt hittem itt sem lehet. Megnézném eddig hányan vették meg a játékot boltban...
  • kene84
    3 féle settings exe-t próbáltam,az általad használt is létrehoz a c meghajtón egy pro evolution soccer 2009 demo mappát benne egy settins.dat-al
    Akkor másik setting.exe kell?
  • Breki33
    http://www.peshungary.hu/lexikon.php?cikkid=236

De youtuberől is leszedhető P
  • Breki33
    mivek korábban beírtam hogy dolgoznak a javításán a gaminaccess-nél ahol nem a ware az elterjedt valószínűleg nem amiatt van.

De ittis tök egyszerű mondtam töltsétek fel a mentést és más is megnézi nála kifagy-e
  • Roland10
    Nálam még egyszer se fagyott ki hála istennek!nem tom nálatok hogy mér!
  • Breki33
    Akkor tök egyszerű a demos dat-odat használod

egyébként meg figyeld a dátumot módosítja-e
  • ZsilKEANE
    csudijo. köszönöm a választ.
  • kene84
    Bármilyen billentyűre állítom be a futást,lövést stb, nem számít.Marad minden ugyanúgy mint előtte.
    És már ki vagyok tőle.Demo esetében ez nem volt gond.
  • Sly06
    megőrít hogy tolnám 1000-el de ahogy belépek a mentésbe utánna röktön kidob :(( eddig 1ik game sem csinálta ezt, ezért gondolom hogy csak valami crack hiba lehet, vagy a game verzió hibás rld ?
  • 9csöves9
    átlehet igazolni más ligába,én az Ado Den Haagnál voltam és megkeresett a Stoke
  • ZsilKEANE
    nekem hála az istennek eddig egyszer sem fagyott még ki a játék.
    pedig már letoltam egy teljes szezont.
  • ProGabe #52083
    tudja valaki hogyan lehetne a zenéket "kinyerni" a játékból

bejövős a people power szám :)
  • Sly06
    engem is a heracles igazolt :D már kezdő vagyok a meccseken, de sajnos kifagy :( nagyon várom már hogy mikor lesz valami megoldás !!
  • ZsilKEANE
    az a kérdésem,hogy tolom legend módba, le is igazolt már a heracles , de az a kérdésem,hogy ugy igazolnak e a csapatok,hogy league A-beli csapattol egy league B-belihez csatlakozol?

• Breki33
    kiugratás van többféle pl L1+ hosszú pasz

ha viszont játékosmegindulásra gondolsz az magától megy L1+pasznál illetve L1 meglátásom szerint.

Mezt szerintem automatikusan rángat pasz (szerelés) gomb lenyomásával.

Érdemes lenne átnézni a command listet !
  • Breki33
    Úgy értettem hogy nem a demo mappájába rakja ott

továbbra sem értem pontosan, hogy mi az, hogy nem veszi figyelembe
  • Breki33
    Ez nem úgy működött, hogy ott változtattad csak telepítése után a settingsben felajánlotta