81526
-
Rakjál magadról képeket, kiváncsi vagyok, hogy fejlődtél! :) -
Mi a best posztod?
Milyenek az attributumaid? :) És hány meccsen vagy túl? -
PC-s dvd borítot nem lehet valahonnan beszerezni? -
Könnyebb bekerülni a kezdőbe gyengébb csapatnál, vagy ott is ugyanúgy a rating számít a training meccsen?
Csak mert leigazolt 1.re a Deportivo, de szerintem ott jóval nehezebben fogok tudni a csapatba kerülni (és akkor ugye nem nő a match tapasztalat, csak a strenghten), mint mondjuk egy 60. rankingosnál... És akkor inkább igazolnék valami gagyihoz, hogy ott jobban fejlődjek. Aztán ha jó vagyok, mehetek jobbhoz. :)
Ha meg úgyis rating alapján rak be, akkor meg mind1... -
Balázs 17 #52113 mert gondolom elfárad embered -
szeavsztok
az miért van hogy általában én vagyok a Man of the MAtch de még nemv olt olyan hogy végigjátszottam volna a meccset.kezdő vagyok mindig de a 70.perc környékén mindig lecsípnek -
Liszi #52111 igen van, ez pont olyan, csak angol van benne.
Más: Sokan kérdeztétek hogyan lehet megmondani melyik mezszámban akarsz játszani. -> Amikor rámész hogy pl megnézed a Numancia ajánlatát, és látod hogy Desired Number 10 pl, megnyomod azt a gombot amire az X van állítva (ezt ott írja alul is hogy : No. X), akkor kiválaszthatsz egy számot. -
Nekem meg van, csak gépen... És havernak is kéne, de neki se nete, se tudása :) -
Olyan is van? :D Am még a tavalyinál olvastam valami olyasmit, hogy a felesleges nyelveket (pl cseh) valahogy ki lehet szedni, mert azok sokat nyomnak :D -
Liszi #52108 vagy vedd meg ;) -
Liszi #52107 szedd le a DVD5 verziót, az kb 3,6 gb, aztán Nero->CD/DVD író->Kép felírás, majd kikeresed az ISO-t. -
midian #52106 Hali
Valaki le tudná írni h végülis hogyan kell megcsavarn a labdát,valahogy nem olyan mint a 2008 ban
+ a W passzok is elég furák ,néha nagyon kicsit tol csak a labdán.
Ezeket vhol be lehet állítani?
köszi G.
-
Hali!
Nem tudjátok, hogy hogyan lehetne kiírni a pest 2 dvd-re? Dupla rétegű kizárva, becsomagolás kizárva és iso se legyen :D -
-
francba most mondod? P
Lejátszottam neked a meccset egy gól egy gólpasz kettő nulra nyertünk és a mecs embere lettél -
morMi #52102 Na van megoldás a kifagyásra emberek, állítsatok felbontást lentebb, 1280*800on megy mindenkinek, állítólag 1024*768on is jó, olyan mentések nem javulnak meg amik már kilépnek szóvla előtte lévő mentést kell behívni, vagy újat kezdeni. -
Yula #52101 Köszi azért, így jártunk.
Egyébként a második mentés, amit belinkeltem az valóban jó bocs.
Ez akad ki a 19. hétnél -
Első kiakad
Második nálam jó -
Yula #52099 Csaó,
köszi és linkelem
Mentés 1
Mentés 2 -
lol
nem tudom miről beszélsz
Egyrészt jól benézted mert a törzstagok többsége megvetti illetve ha kiderül, hogy milyen az online megveszi a játékot.
Ezenkívűl áruld már el milyen ötleteket adtunk hozzá?
Linket ahonnan meg a játékot le lehet tőlteni sztem egyet sem találsz.
Birom az ilyen okos beszólásokat fifa fórumban sokkal több warez van pl attól még hogy spoilerbe írják -
Balázs 17 #52097 ji
Konami ID + Game ID ezek mik? -
kene84 #52096 Átraktam a .dat-ot és így már jó.Kösz Breki -
köszi!
youtube-ról azért nem szeretem leszedni, mert hányadék lesz a minősége. 64kbit/sec,brr
hm, most nézem, már le lehet szedni HQ mp4-ben is. csodás :) -
TottiZsolt #52094 Nem tudtam, hogy ebben a topicban ennyire virágzik a warez. És még szabad is róla beszélni, ötleteket adni hozzá. Pedig azt hittem itt sem lehet. Megnézném eddig hányan vették meg a játékot boltban... -
kene84 #52093 3 féle settings exe-t próbáltam,az általad használt is létrehoz a c meghajtón egy pro evolution soccer 2009 demo mappát benne egy settins.dat-al
Akkor másik setting.exe kell? -
http://www.peshungary.hu/lexikon.php?cikkid=236
De youtuberől is leszedhető P -
mivek korábban beírtam hogy dolgoznak a javításán a gaminaccess-nél ahol nem a ware az elterjedt valószínűleg nem amiatt van.
De ittis tök egyszerű mondtam töltsétek fel a mentést és más is megnézi nála kifagy-e -
Nálam még egyszer se fagyott ki hála istennek!nem tom nálatok hogy mér! -
Akkor tök egyszerű a demos dat-odat használod
egyébként meg figyeld a dátumot módosítja-e -
ZsilKEANE #52088 csudijo. köszönöm a választ. -
kene84 #52087 Bármilyen billentyűre állítom be a futást,lövést stb, nem számít.Marad minden ugyanúgy mint előtte.
És már ki vagyok tőle.Demo esetében ez nem volt gond. -
megőrít hogy tolnám 1000-el de ahogy belépek a mentésbe utánna röktön kidob :(( eddig 1ik game sem csinálta ezt, ezért gondolom hogy csak valami crack hiba lehet, vagy a game verzió hibás rld ? -
átlehet igazolni más ligába,én az Ado Den Haagnál voltam és megkeresett a Stoke -
ZsilKEANE #52084 nekem hála az istennek eddig egyszer sem fagyott még ki a játék.
pedig már letoltam egy teljes szezont. -
tudja valaki hogyan lehetne a zenéket "kinyerni" a játékból
bejövős a people power szám :) -
engem is a heracles igazolt :D már kezdő vagyok a meccseken, de sajnos kifagy :( nagyon várom már hogy mikor lesz valami megoldás !! -
ZsilKEANE #52081 az a kérdésem,hogy tolom legend módba, le is igazolt már a heracles
, de az a kérdésem,hogy ugy igazolnak e a csapatok,hogy league A-beli csapattol egy league B-belihez csatlakozol?
-
kiugratás van többféle pl L1+ hosszú pasz
ha viszont játékosmegindulásra gondolsz az magától megy L1+pasznál illetve L1 meglátásom szerint.
Mezt szerintem automatikusan rángat pasz (szerelés) gomb lenyomásával.
Érdemes lenne átnézni a command listet ! -
Úgy értettem hogy nem a demo mappájába rakja ott
továbbra sem értem pontosan, hogy mi az, hogy nem veszi figyelembe -
Ez nem úgy működött, hogy ott változtattad csak telepítése után a settingsben felajánlotta