81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• tobias88
    szóval meglehet, köszi
  • Laci82
    Nem sértettél meg senkit. az idei fifa noha vannak benne hibák,miben nincsenek,sokkal jobb ez a pes ez egy rakat....
    A hangok a "legjobbak" tisztára mintha nem is labdát hanem egy üres faládát rugdosnának úgy kong,a játékosok meg úgy mozognak min egy reumás vadkacsa
  • Breki33
    bravo ahelyett hogy elgondolkodnál és pillanatok alatt kicserélnéd
    öt perc után kijelented hogy jobb a Fifa
  • Balázs 17
    csecs
    nemúgy volt hogy lesz benne beépített lejátszó? ha igen hovakell tenni a zenéket?
  • Kmarha
    ez van.. nálam a fifa csak addig birta a gépen, amig ki nem jött a PES :)
  • Gyureszka
    Sajnos rájöttem, nagyon rossz döntés, nem élvezhető a játék (számomra.. ?!) Azthiszem nem csak nekem lesz ilyes fajta problémám... Én egyszerüen letörlöm, nekem (nem akarok senkit megsérteni) nem tetszik. Saját magam hazudtolom meg de nekem jobban tetszik a FIFA 09 (Egy félórával ezelőtt lemertem volna fogadni, hogy földbe döngöli a PES a FIFA-t de sajnos aztkell mondjam tévedtem :() Bocsi attól akit megsértettem. Ez van..
  • Breki33
    ezis jópárszor volt

jobb analógra rakták az analóg paszt d-padra a cselt
    akinek nem tetszik megcseréli
  • Breki33
    akkor nem tudom a 2008 kitservert nem tudom behozni
  • tobias88
    analógról levették a cselezést és maradt a cselgomb + iránygombok

(valahogy amúgy vissza lehet tenni?)
  • Gyureszka
    Jobb lett a játék, csak nekem jobban tetszett a 2008 irányítása, könnyebb cselezés [LINK] ...stb. Nekem eddig a 2008 jobban tetszett bár még csak 5 percet játszottam a 2009-el. Tippeket várok cselezéssel kapcsolatban! :)
  • Martins15
    Én már befejlődtem és nem volt ilyen gondom:O
  • Casillas
    Még egyszer visszatérnék a legendás hibaüzenetes részre, előre is bocs aki már unja :)

Szóval tegnap este gyorsan összedobtam egy új embert, és elkezdtem skippelgetni a meccseket, hogy kidob ugyanott, vagy sem. Hát nem, simán el tudtam nyomni az évad közepén levő átigazolási szezonig, úgyhogy úgy döntöttem, hogy ma megcsinálom magam újra, és elkezdem még egyszer, hátha. Ment is minden egy darabig (kikapcsoltam az autosave-et, mert arra is kíváncsi voltam, hogy ha a fagyás előtti meccs előttre töltök vissza, akkor jó-e), majd egy mérkőzés után megint jött a hibaüzenet.
    Na már most, amit észrevettem, az az, hogy megint akkor írta ki, amikor az infó részen először megkapom azt az üzenetet, hogy ".... parameters gone up." vagyis fejlődik a játékosom.
    Visszatöltöttem az előző meccsre, gyors skip, mérkőzés végén nincs fejlődős üzenet, de nincs hibaüzenet sem. Most egyelőre pihentetem kicsit, majd este még megpróbálok újra előcsalni egy ilyen paraméteres üzit, kíváncsi vagyok, hogy kidob-e, lehet hogy ott van valami probléma nekünk, bár fogalmam sincs, hogy mi lehetne...
  • Martins15
    Meghülyült a PES-em.Ugye kifagyott az előző be a legend és most ha új meccset játszok(bármilyen módban) akkor nem reagál a passz,lövés beadás,sprint,labdakérés gombokra,magyarul semelyikre kivéve a rendes irányitó gombokra amivel a játékost tom irányitani(de nem az analog).Most mivan?:S Reinstall?Jah + ha a cursor configurationba belépek egyből kidob exével...
  • Martins15
    Most komolyan van olyan h elszáll a mentésem?:/Mert nemigazán akarja betölteni....
  • Laca1985
    Breki!

Letoltottem hozza a legfrissebb kitservert, de en ugy emlekszem, hogy a 2008-asnal a setupjaban, nem csak a PES2008-at, hanem az option is megvolt, itt az ujban, viszont csak a PES2009.exet latom, a optionjat, nem sajna, ugyhogy akkor lehet megsem tudok high-en jatszani?
  • Breki33
    ennek a korábbi változata van benne helyette nem érdemes rá annál inkább
  • Quaresma
    Pl.: ez a Burgum patch:D
  • Tormiee17
    Haverom a minap letöltötte a DVD5 verziót.feltelepítette és felrakott neki valamilyen patchet amitől a licenszek jók lettek neki.miféle patch lehetett ez?
  • DaemoonHunter
    Érdemes ezt feltenni a gamingacces-féle helyett, esetleg együtt a kettő működik?
  • Neoncsoves
    ezt nem lehet Direct IP-vel tolni?
  • hamary
    Aston Villaval kezdtem egy szezont a master Leagebe :D Karácsonyra szerintem megveszem eredetibe :)
  • Breki33
    BURGUM PATCH for PES 2009 v0.15

by burgum

-------------------------------------

Features:

- All real team names and logos
    - All real stadium, league & cup names
    - England Premier League 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
    - Bundesliga in place of Other B Teams
    - All real player names for National teams (except Asian countries, for now)
    - All national players moved to their respected teams (duplicate players renamed and moved to 'Unaffiliated')
    - Hajduk and Slaven Belupo teams in place of PES Utd and WE Utd. (player names only, for now)
    -------------------------------------

Installation:

Copy and install kitserver in your game folder.
    Copy and overwrite option file in your My Documents/KONAMI folder.
    --------------------------------------

credits (and big thank you):

- kitserver 8.0.4 by juce and Robbie
    --------------------------------------

--- ANNOUNCEMENT ---
    to all patchmakers out there

If you use one of my patches or OF's as a base for your own patch, please mention this in your credits:
    "Based on Burgum patch/OF version x.x"
    I would really appreciate it! :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Future announcements (v0.2):

- Asian national teams real player names
    - Bundesliga teams player names
    - Champions League accurate team rosters

DOWNLOAD -->
  • Breki33
    az emlitett kézikönyz trailerje

klikk
  • Breki33

A banner normális

a kis gombok meg évek óta a sarokban vannak
    én semmi mezszínváltozást nem láttam.........
  • Attelee
    Egyrészt olvasom a fórumot,de nem láttam,másrészt ezért kellene
    egy normális Banner FAQ-val,és mindenféle letöltéssel!
    PES hungary-n van egy adatbázis frissités csapatnevekkel,de az xart se ér,
    mert megváltoznak a mezek szinei!
    Kitserver fennt van 8.04,de ahhoz csak az új logók vannak eddig még nekem!
  • Breki33
    A magyar változathoz kapott kézikönyv mennyire jó?

Csak azért kérdem, hogy emiatt érdemes -e nem külföldön megvenni?

És inkább a PES 2009 Official Guide and Coaching DVD-t beszerezni :-)
  • Terminátor14
    Jajah, én néztem is, hogy miért lenne sötét....:D
  • Attelee
    MajdITT talán megoldják ezt a két DVD-re
    dolgot!
  • Quaresma
    Csak a sima angol nyelvű PES 2009-et sem tudod kiírni egy dvd-re, mert a kommentátor hangok sajna mind egy fájlban vannak. Persze erre is van megoldás, törölni kell a nem angol kommentátor hangokat az adott img fájlból:).
  • Breki33
    Egy nagyon érdekes dolgot vettem észre ugye szó volt arról, hogy esős meccsek túl sötétek.

Hát ki kell mondjam full HD-s tv-n pont jó ami monitoron sötét ott teljesen másképp néz ki, teljesen jó.

• Breki33
    egyrészt jött valami másrészt azis le volt már írva mik azok a számok a sarokban
  • Quaresma
    Nem tudom, né hamar bekerültem a csapatba, bár nem mindig játszom, néha csak csereként.

A számok a sarokban a taktikai beállítások, amit az edző variál és azok szerint játszik a csapat. Formation menüben megtudod nézni melyik betü milyen taktikát takar.
  • Quaresma
    Nem fejlődik és ezt ki is írja és nem kerülsz be! ha játszasz pár tréning meccset akkor igen.
  • Kmarha
    gondolom ha csak skippelem a matcheket (akkor is fejlödik a játékosom), sosem kerülök be a kezdő 11be ?
  • Attelee
    Ez a Become Legend engem is idegesit!Annyira nem vagyok béna sztem a játékhoz,de már a tizedik meccsem után se raktak be a kezdöbe amitöl kicsit elment a kedvem!Ráadásul már gólt is rúgtam!
    A csapattársak meg valami hihetetlen szánalmasan játszanak!

Ami még idegesit azok a rohadt számok a sarokban!Arra gondoltam h mikor nálunk van a labda azokat a kombináciokat kellene nyomni amilyen számok feltünnek?!Néha be is jön egy csik mint a lövésnél pedig nem nálam van a labda Erre varjatok gombot!

Kár h nem lehet ketten ezt a játékmodot játszani egy gépen!
    Egyébként a játék nagyon jó lett,csak jöhetne már valami amivel rendes csapat és játékosnevek varázsolhatóak!
  • HoReSz1975
    Become legend -be, hiába kérek passzt nem paszolnak, ha nálam a labda, rámugranak 3 -an, gólt szinte löni sem tudok, csak 1 -et sikerült eddig. Nektek, hogy megy ez a része a játéknak
  • Breki33
    na viszont ezt tényleg nem itt kéne megbeszélni !
  • rooney8
    És véletlenül nem tod melyik fájlokat kell kitörölni? :)
  • Laca1985
    Oke koszi! Hazamegyek kiprobalom, de remenykedek benne, hogy menni fog igy, mert ez jobban van optimalizalva mindt a 2008, es a kitserverrel azis ment nekem high-en, igaz csak 1024*768-ban. Kitserver nelkul, ott sem engedte a high-et, csak mediumot, aztan mikor felraktam mar engedte! Remenykedek:) Koszi Breki! Amugy nagyon allat a game, a KONAMI iden is kitett magaert! a Become a Legend mod, pedig egyszeruen exra faszanyos lett:) Fifa meg 5 ev mulva sem ei el ezt a szintet! Hajra KONAMI!!!

Laci
  • Liszi
    én most kedztem egyet, recreativonál vagyok, 6 training meccs óta enyém a legjobb rating, de sajnos nem találtam még be, és nem igazán hív az első keretbe.. gólt kellene lőnöm máár :D