PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

matula77
Hát én ebbe nem találom hogy hol lehet állítani a számozást,feliratot.Azért köszönöm az eddigi segítséget!Nagyon jó a kedvenc csapatommal játszani!

9csöves9
na gyere

most.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

báttyó02
nem
-

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

9csöves9
hejj valaki kipróbálja velem az onlájnt?

ForzaInter
gamingacces, ott mindent megtalálsz

Yo, Bitch!

hello kellene nekem real madrid menü honnan tudom letöltenni?

Kozben allitgattam a dolgokon es most jobb, de azert kiprobalom a gameplayeket. Koszonom!)

9csöves9
mostvagyok😄

holnap?

Lajos barátunk mikor leszel msnen? 😄

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Breki33
A World Cup patch még februári sztem nem tartalmas külön gameplay-t

Érdemes kipróbálni a Chims féle gameplay-okat de nem biztos, hogy kompatibilisek ezzel a patchal

http://pes2008editing.blogspot.com/search/label/Optionfiles
Breki33
Nem jön valaki pár meccsre?Lehetne Random team-et is játszani😊

★ 汤姆 李

Hello!

Felraktam a World Club Patch 1.2-t meg a World Club Patch 1.2 Realism adatbázis-t es nem tetszik a gameplay! 20 perc utan is tul gyorsan mozognak a jatekosok! Az eredeti jobb volt szerintem, vissza lehet tenni? Vagy van mas gameplay? thx

matula77
ok, akkor marad az adatbázis. milyen programmal tudok belenyúlni?

Breki33
ott sztem sehogy
matula77
ggs-el küzdök, de hol tudom megnézni, hogy melyik mezhez milyen betûtipus tartozik?

Breki33
vagy adatbázisban másikat rendel hozzá
Számozást és betûtípust sztem csak úgy tudsz változtatni ha egy másik csapatnak a számait, betûit ami tetszik Game Graphic Studio segítségével elmeted és beteszed (pl: a Fradi) betûtípusai és számtípusai helyére úgy mint a mezet.

Breki33
sztem adatbázisd editorral talán lehet
matula77
"Számozást váltani"-mármint betûtipust, vagy számtipust váltani

matula77
Kösz a segítséget! Sikerült berakni mindent, de még lenne egy kis gondom: hogy lehet számozást váltani, vagy esetleg a szinét változtatni?

Shevchenko
Olyan dolgokért adott már 11-es hogy eléálltam belémjött és simán befújt egy 11-est,dehát az a 11-es amit a bíró megad.
A lest nagyon ritkán engedi el a bíró,ha egyáltalán elengedi,én személy szerint még nemláttam olyat,dehát az a les amit a bíró megad.<#wink>

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
48349/48007 kb/s

FORZA MILAN!!!

tobias88
ez a sok online tönkretette a gép elleni játékot, 10 perces meccsen is minimum rúgok 6 gólt
eZo
8M/1M

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

AndrewT
4096/200 kbitps, de ha közben nincs hangkommunikáció, akkor tûrhetõ.
ventirlót pedig azért kérdeztem, mert tegnap gyanúsan azután, hogy megpróbáltuk használni, a pesmagazine nekiállt hibaüzeneteket köpködni, integer overflow és társai.
gondoltam megkérdem, van-e tapasztalat ezzel kapcsolatban...

Breki33
8000 kbps
tobias88
akik szoktatok játszani online, milyen netetek van? mert havernak 1024/128as és eléggé laggolt, nektek?
tobias88
én nem is merek arcokat betenni, az nekem kigyilkolja a játékot
Breki33
Én inkább arcokkal vigyázok régen telepakoltam arcokkal aztán egyszer lefagyott.

TEsztelésnél kiderült, hogy oppá az arcos img nélkül simán megy
DE a hiba ugye nem berakás után derül ki hanem lehet egy hónap múlva

Miután ez többször elõfordul csak egyesével rakok be arcokat és csak ha nagyon jó, nem dömpingszerûen.
Breki33
nem nem ezt mondom

a lagmentes stadion kisebb kevesebb textúrát tartalmazó de attól még pofás stadion

pl Pes5-ben ilyen volt a Sücho vagy mi a neve ami direkt erre lett kitalálva.

De nem állítom, hogy pl egy Bernabeu-tól lag lesz csak nagyobb prociidõ kell hozzá a gépnek.

Én a kitserveres dolgaim ellé leteszteltem 10-15 offline szezonon és nagyon sok stadiontesztelésen keresztül (ugye mikor stadion tesztelek mást is tesztelek)

Én igazából a nagy patchekbõl a stadionokat úgyse rakom be vagy feljavítom mindet és akkor tesztelem is újra vagy besem rakom, hisz nálam már jobb van hülyeség lenne felülírni
eZo
milyen az a "lagmentes" stadion ?
hiszen pont azt mondod, hogy a kiegészítõk nincsenek hatással a játékra 😊
nem a stadion miatt van lag vagy egy fûmintázat miatt
csak azt mondtam, hogy ha a kitserverben vannak olyan dolgok amik nem 100%-osak akkor kifagyhat a játék, nekem is be van kapcsolva, csak jelenleg a stadionok hiányoznak belöle, de kijelzõ, labda, csuka, mez...stb benne van

amúgy meg nálam az "eredeti" img kiterjesztésû fájlokban nincs semmi kiegészítõ, csak a kitserverbe minden, úgyhogy nálam az alap dolgok vannak ha nincs kitserver

persze sokkal jobb kitserverrel játszani, de ha arról van szó, hogy 1x-2x kifagy miatta a játék, akkor vagy kikapcsolom, vagy csak olyat rakok bele ami tutira jó, mert egy nagy patchben mindig lehetnek hibák és vannak is !
részemrõl ennyi 😊

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Breki33
na akkor végre vmiben egyetértünk :-)

ha gond van vele offline-ban kiderül, ha nincs akkor az ugyis csak a te gépeden jelenik meg

egyre kérek mindenkit aki velem játszik ha lehet Konami Stadiont állítson be és csíkos gyeppel ne mintázat nélkülit.

Az nekem egy kicsi hangulatos és lagmentes stadion.
Breki33
Egy gondom van a kis mezes logókkal kapcsolatban, hogy azokban holland csapatok vanak így pl a Bayern Münchennek nem ilyen korrekt logója lett hanem talán a Spartha Rotterdam-é
tobias88
én se látok okot a kitserver kikapcsolására
Breki33
én a stadionokatamikor csinálom tesztelem

sõt ha kiszedem a kitservert-ami sztem továbbra is felesleges-akkor se az alap dolgok vannak

De sztem még akár az Euro 08-as patchel is lehet hentelni
izé onlineoooooooozni :-)

Nekem az evolutionos van és semmi gondom nem volt vele ha jól tudom
tobias88
elvileg nincs tele, mert voltunk már bent 32en is és most csak 30 van
eZo
nekem is duplán volt a nevem, mert egy másik géprõl is bejelentkeztem 1x, de tegnap töröltettem a szoba gazdájával, szóval 1 hely tutira felszabadult 😊

eZo
azért mert elõrõl elkezdtem bepakolni a cuccokat a kitserverbe és csak azokat teszem be ami tutira jó és nem fagy ki a játék már csak a stadionok vannak még vissza, azokat letesztelni viszont sokáig tart 😞

ti melyik mezcsomagot használjátok ? nekem nem a legutolsó volt fent, hanem az evo2-es és úgy tûnik ez volt a problémák forrása leginkább

Breki33
ki kéne töröli a felesleges neveket
Valaki egy online meccs? Hamachira nem tudok felmenni... <_< Vagy ha lehetne kibõvíthetnétek azt is. 😊

Breki33
Breki33
kérném a faq készítõjét az online játék leírását rakja be a Faq-ba
Breki33
Sheva-nak még üzenném

1. Azért mondtam az elsõ gólra, hogy les mert lehet az indításnál beragadt egy JUve védõ de aztán mikor bepasszolta középre akkor elõrefelé passzolta és aki ben állt elõrébb volt sztem mint a passzoló és tudtommal ez les.

2. Kaka-s esetnél valóban volt kicsit testel való lökés lehetett is hallani a pici lökés hangot, deha ezért 11-est adott volna kicsit kiakaszt. Persze lehet ha én támadok pont ellenkezõleg látnám.
Breki33
miért van ez az alap fû?
Breki33
mezt Graphic studióval lehet berakni, de hogy melyik bin-be azt nem tudom
tobias88
ventrillo nem hinném hogy befolyásolná
AndrewT
próbálkozott valaki ventrilo mellett multizni?

Pont akkor lettél offline mikor visszaértem😞

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

tobias88
fúúúj<#beka3>