PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
holnap?
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Érdemes kipróbálni a Chims féle gameplay-okat de nem biztos, hogy kompatibilisek ezzel a patchal
http://pes2008editing.blogspot.com/search/label/Optionfiles
★ 汤姆 李
Felraktam a World Club Patch 1.2-t meg a World Club Patch 1.2 Realism adatbázis-t es nem tetszik a gameplay! 20 perc utan is tul gyorsan mozognak a jatekosok! Az eredeti jobb volt szerintem, vissza lehet tenni? Vagy van mas gameplay? thx
A lest nagyon ritkán engedi el a bíró,ha egyáltalán elengedi,én személy szerint még nemláttam olyat,dehát az a les amit a bíró megad.<#wink>#wink>
FORZA MILAN!!!
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
ventirlót pedig azért kérdeztem, mert tegnap gyanúsan azután, hogy megpróbáltuk használni, a pesmagazine nekiállt hibaüzeneteket köpködni, integer overflow és társai.
gondoltam megkérdem, van-e tapasztalat ezzel kapcsolatban...
TEsztelésnél kiderült, hogy oppá az arcos img nélkül simán megy
DE a hiba ugye nem berakás után derül ki hanem lehet egy hónap múlva
Miután ez többször elõfordul csak egyesével rakok be arcokat és csak ha nagyon jó, nem dömpingszerûen.
a lagmentes stadion kisebb kevesebb textúrát tartalmazó de attól még pofás stadion
pl Pes5-ben ilyen volt a Sücho vagy mi a neve ami direkt erre lett kitalálva.
De nem állítom, hogy pl egy Bernabeu-tól lag lesz csak nagyobb prociidõ kell hozzá a gépnek.
Én a kitserveres dolgaim ellé leteszteltem 10-15 offline szezonon és nagyon sok stadiontesztelésen keresztül (ugye mikor stadion tesztelek mást is tesztelek)
Én igazából a nagy patchekbõl a stadionokat úgyse rakom be vagy feljavítom mindet és akkor tesztelem is újra vagy besem rakom, hisz nálam már jobb van hülyeség lenne felülírni
hiszen pont azt mondod, hogy a kiegészítõk nincsenek hatással a játékra 😊
nem a stadion miatt van lag vagy egy fûmintázat miatt
csak azt mondtam, hogy ha a kitserverben vannak olyan dolgok amik nem 100%-osak akkor kifagyhat a játék, nekem is be van kapcsolva, csak jelenleg a stadionok hiányoznak belöle, de kijelzõ, labda, csuka, mez...stb benne van
amúgy meg nálam az "eredeti" img kiterjesztésû fájlokban nincs semmi kiegészítõ, csak a kitserverbe minden, úgyhogy nálam az alap dolgok vannak ha nincs kitserver
persze sokkal jobb kitserverrel játszani, de ha arról van szó, hogy 1x-2x kifagy miatta a játék, akkor vagy kikapcsolom, vagy csak olyat rakok bele ami tutira jó, mert egy nagy patchben mindig lehetnek hibák és vannak is !
részemrõl ennyi 😊
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
ha gond van vele offline-ban kiderül, ha nincs akkor az ugyis csak a te gépeden jelenik meg
egyre kérek mindenkit aki velem játszik ha lehet Konami Stadiont állítson be és csíkos gyeppel ne mintázat nélkülit.
Az nekem egy kicsi hangulatos és lagmentes stadion.
sõt ha kiszedem a kitservert-ami sztem továbbra is felesleges-akkor se az alap dolgok vannak
De sztem még akár az Euro 08-as patchel is lehet hentelni
izé onlineoooooooozni :-)
Nekem az evolutionos van és semmi gondom nem volt vele ha jól tudom
ti melyik mezcsomagot használjátok ? nekem nem a legutolsó volt fent, hanem az evo2-es és úgy tûnik ez volt a problémák forrása leginkább
1. Azért mondtam az elsõ gólra, hogy les mert lehet az indításnál beragadt egy JUve védõ de aztán mikor bepasszolta középre akkor elõrefelé passzolta és aki ben állt elõrébb volt sztem mint a passzoló és tudtommal ez les.
2. Kaka-s esetnél valóban volt kicsit testel való lökés lehetett is hallani a pici lökés hangot, deha ezért 11-est adott volna kicsit kiakaszt. Persze lehet ha én támadok pont ellenkezõleg látnám.
★ 汤姆 李