PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shevchenko
Mivan a 10:2-vel?<#wink>

FORZA MILAN!!!

Hello!

Arcokat, mezeket, cipoket, labdakat, hogy tudok a legegyszerubben betenni a jatekba? Most a World Club Patch 1.2-t meg a World Club Patch 1.2 Realism adatbázis-t hasznalom!

Köszönöm a segítséget Breki33 szuper a leírásod örök hálám ,de sajnos nem igazán értemmég mindíg a taktikai állításokat pl mért ugrik visza mindíg a mentalításnál ha valamit bejelölömPL side attack ,rányomok hogy rendben
aztán átugrik vmi másra(mindíg ugyanarra )Help<#nemtudom>
Maldini
Eddig Top playeren 4-5 gól az tuti volt és megvoltam gyözödve hogy jól tudok játszani és bárkit megverek.Online kicsit más mint gép ellen.Amugy kösz a tippet Shevával kapcsolatban 1:5.Kicsit sok nekem Sheva.Igazad van gyakorolnom kell<#falbav><#wink>

Shevchenko
Mostmár mindegy

FORZA MILAN!!!

Breki33
ha gondolod kitörlöm

szivesen, de még tesztelni kell

az estit úgy csináltam meg, hogy megse néztem
Shevchenko
Most már mindegy<#csodalk>
A stadion nagyon jóra sikeredett.Köszi

FORZA MILAN!!!

Breki33
nem túl célszerû közösbe kiírni
Shevchenko
itt az msn címem: [email protected]
majd összehozunk 1 meccset.

FORZA MILAN!!!

Maldini
Még hogy gyakorolni,na ide nekem Shevát is<#wink>

ForzaInter
köszi

Yo, Bitch!

Breki33
Sheva P

De sztem elõtte gyakorolj.

Most játszottam vele :-)
Maldini
Valaki tud nekem mondani valakit aki nagyon jól játszik,mert kihívnám 1-2 meccsre?

eZo
Apollo GP-3000
Pécs,Infolex én itt vettem, de ha kiguglizod szerintem egy raklap találat lesz 😊

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

ForzaInter
eZo amit ajánlottál gamepadot, ahoz tudsz linket adni, hogy hol lehet kapni?

Yo, Bitch!

Shevchenko
Ha van egy közepes szintû csapatod,de 1 nagyon jó taktikád,bárkit megverhetsz,ez így van igazábol is.

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Hát akkor valoszinû olyan mint amit csinál a fradi az nb2-be.Taktika nélkül nem lehet focizni.

FORZA MILAN!!!

Breki33
a jobb oldali analóg benyomása
tobias88
van olyan hogy r3? <#vigyor>
9csöves9
én se tudok.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Breki33
ezt most még egyszer

chatelni R3+ENTER megnyomásával lehet

ha ez a kérdés

ja és sokan panaszkodnak, hogy nem tudnak bejutni a szobába
tobias88
a chat gomnál van az rs kiírás, nem jöttetek még rá, hogy hogy lehet elõhozni?
Breki33
kiváncsi lennék ha nem taktikáznál meg kapcsolgatnál milyen eredmények jönnének ki P
báttyó02
õõõ help plz :\
felraktam pest
eredeti krekk (elvileg..)
és failedet ir ki 1.20es peccs felrakásánál O_o

valaki feldobná nekem az eredeti pes exét ? plz..

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Shevchenko
Hát pedig nemárt<#wink>

FORZA MILAN!!!

Breki33
Én nem értem mostanában miért tûnik el a kép

köszi
eZo

szép kis csomag !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Breki33

Palloni contenuti nel pack: -Nike Mercurial Veer UEFA CUP- -Nike Mercurial Veer Red- -Puma V1.06 Italia- -Nike T90 Aerow II EPL- -Nike T90 Aerow II Serie A TIM- -Nike T90 Aerow II 'High-Vis' Serie A TIM- -adidas Finale 'Moscow 2008'- -adidas Finale 2008- -adidas Europass 2008- -Puma V1.08- -Nike T90 Aerow II Laser- -Nike T90 Aerow II Spanish LFP- Buon divertimento!! aLEx_1O

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=25442
Breki33
és állandóan kapcsolgatod?

nem tudnék erre figyelni
Shevchenko
Set Tactics -- Change Game Plane-nál a Counter Attackot be kell állítani és meccs közbe be kell nyomni,de vigyázni kell ha eladod a labdát elöl mikor be van nyomva,akkor a védelmed 1 kicsit gáz lessz,nagyon oda kell figyelni a kontajátéknál.

FORZA MILAN!!!

báttyó02
he.
lajcsi.
ha hazaérsz ovibol gyer emesen probájjuk ki ezt a gányt :}

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Breki33
minden jóindulatú segítséget megköszönök

elég feltenni a maiers-t megnézni melyik stadion jó, melyikben van hiba melyikbõl jött ki esetleg jobb azóta

pl Firenzeibõl a most mutatott jobb mint a korábbi
Breki33
Én igazából nem vettem észre nem nagyon értem rá foglalkozni vele.

Várom a ept-team.com no konami adboards-os toolját, hogy kijöjjön

tobias88
ha én segítenék, azt szerintem nem köszönnéd meg<#nyes>
Breki33
hát ha egyszer készen lesz

egyenlõre az online miatt lassan halad P
segíteni meg nem akart senki

A maier félét használom egypár dolgot cseréltem benne pl ezt a Firenzei stadion-t

Illetve a Parmai-ban cseréltem dolgokat mert a Maiersban lévõ kicsit hibás be lehet látni a talpuk alá mecs elõtt
ForzaInter
Breki, olasz stadion packed lesz?

Yo, Bitch!

eZo
nem csak a konami reklámtáblák vannak online, hanem megjelentek vodafone reklámtáblák is amiket úgy tölt le

láttátok ?

Breki33
És remélem a kapufa is kicsit arébb van P

A kontrát az hol állítod be?
Shevchenko
Tetszik az ötlet és jól néznek ki.

FORZA MILAN!!!

Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Shevanak üzenném, hogy meguntam az alap stadionokat

tehát amiket nem cseréltem az olasz patchban, de õ mindig azokat választja

Ezért megcsinálnám a Firenzei stadiont ilyenre új hálóval

És átküldeném neki és akkor ebben játszhatnánk a csik nélküli gyepek helyett
Breki33
Breki33

Thanks to maiers we are able to enjoy this Euro 08 Stadiums Pack for PES 2008. Stadiums included :

Ernst Happel Stadium Viena inside181
Stadion Salzburg Wals-Siezenheim inside181
Stadium de suisse by johnao
Wörthersee Stadion Klagenfurt FCH
Letzigrund Stadion Zurigo rava71
St._Jakob_Park_-_Basel inside181
Stadion Tivoli NEU, Innsbruck maiers
Stade de Genève Ginevra inside181
Luzniki Stadium rava71

As usual in the archive you will find bin for the preview to put in the cv_0.img and map of the replaced bins.

http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=11868
Breki33
Támadó/védekezõ beállítások/szintek (ATTACK/DEFENCE LEVEL)

A játék alatt a kép alsó részén láthatod a két csapat aktuális védekezõ/támadó „mentalitását”. Alapbeállításon (félautomata) ezt a CPU irányítja. Ajánlatos azonban a manuális módra váltani. A változtatásokat a „stratégia/taktika beállítások”-nál a „kontroller-támogatás” menüben tudod végrehajtani.

Manuális stratégiák (MANUAL STRATEGIES)

A „taktika változtatása” menüben a négy db passz/lövés gombhoz egy-egy stratégiát tudsz hozzárendelni. Az éppen aktív stratégiát a képernyõ jobb vagy bal oldalán alul láthatod attól függõen, hogy otthon vagy idegenben játszol. A támadó/védekezõ beállításnak 5 fokozata van. Az extrém támadó vagy védekezõ beállítás csak kivételes esetben javasolt alkalmazni.
Pl. az extrém védekezõ beállítás nagyon hátráltat abban, hogyha a támadást hátulról akarod felépíteni, mert a védekezésre beállított játékosok keveset kezdeményeznek az ellenfél kapuja felé, ezáltal a felezõvonal után már alig lesz passzlehetõséged.
Figyelni kell arra, hogy a védekezõ/támadó szint állítgatásával, más egyéni játékosutasítások érvénytelenítõdnek. Pl. „offenzív” beállításnál az egész csapat elõre lesz tolva, hiába van eredetileg védekezõ taktika a rendszerben beállítva és fordítva.

Stratégiák (STRATEGY)

1., Nincs stratégia (NO STRATEGY)
nincs ráhatásod a csapat viselkedésére

2., Támadás középen (CENTRE ATTACK)
minden támadó játékos középre mozog, a formáció szûkebb lesz.
Elõnye: középen létszámfölény alakítható ki
Hátránya: nagy teret enged az ellenfélnek a széleken

3., támadás jobbszélen (RIGHT SIDE ATTACK)
a jobboldali játékosok erõsen elõretolódnak, így támogatják ( FV, FMF, FS) a támadásokat.
Elõnye: optimális a jobb szélen vezetett támadásokhoz
Hátránya: FV vagy FM hamar kifárad

4., támadás balszélen (LEFT SIDE ATTACK)
ua. mint a jobbszélen, értelemszerûen

5., „ellenfélfelezõ” (OPPOSITE SIDE ATTACK)
ez a stratégia akkor lép életbe, amikor a csapatod a labdát birtokolja. Ahelyett, hogy középre mozognának, a szélsõk a védelemben maradnak, a középpályások és támadók a széleken, amikor a labda ez ellenfél térfelén található.
Elõnye: a formáció megtartja szélességét, több passzolási lehetõség, gyors oldalváltásokkal könnyen megzavarható ez ellenfél.
Hátránya: középpályán létszámhátrányba kerülhetsz, lekontrázhatnak, támadók és középpályások ritkábban törnek be az ellenfél tizenhatosára

6., oldalváltás (CHANGE SIDES)
a szélsõ középpályások és támadók cserélgetik a helyeiket
elõnye: ellenfél megzavarható ha egy játékost szoros emberfogással õriz
hátránya: FMF és FS-nek hosszú idõ szükséges a váltáshoz, így több idõt töltenek a középpályán, ezért a szélre adott passzok sokszor üresbe mehetnek.

7., támadó liberó (CB OVERLAP)
ha ezt választod, a program felkér majd egy liberó kiválasztására. Aktiválásra a liberó bekapcsolódik a támadásépítésbe, ha elveszíted a labdát visszasprintel a helyére.
Elõnye: meglepetés a támadásban
Hátránya: hamar kifárad, ált. 30 perc elég a duplaterhelés miatt, de kihat a játékostársakra is, mert próbálják a hiányzó társat pótolni, többet kell futniuk. Gyors kontrával az ellenfél nagyon veszélyes lehet.

8., pressing (PRESSURE)
ellenfél labdabirtoklása esetén lép életbe. A labda közelében található játékos lassan a labdát vezetõ ellenfél felé kezd mozogni.
Elõnye: 2. játékos hívásával (lövésgomb) könnyebb az ellenfél megállítása
Hátránya: különösen a támadók nagyon elõl helyezkedhetnek, ami megnehezíti a támadás felépítését

9., ellentámadás (COUNTER ATTACK)
támadók elõl maradnak
Elõnye: gyors kontra vezetése
Hátránya: nagyon megterheli a védelmet, ha nagy nyomás alatt vagy

10.,. lescsapda (OFFSIDE TRAP)
gyakorlást igénylõ taktika a megfelelõ idõben való alkalmazás miatt, aktiválása után minden védõ elõre mozog és megpróbálja a támadókat lesre állítani, utána ez a taktikaibeállítás magától deaktiválja magát.
Elõnye: egy kis gyakorlással és megbízható védõkkel lesre állíthatód az ellenfelet
Hátránya: idõzítés rossz, szabad az út a kapud felé

11., Stratégia „A” vagy „B” (STRATEGY PLAN A OR 😎
az aktuális taktikát változtatja „A”-ra vagy „B”-re. Ha egy teljesen más formációra váltasz, tedd azelõtt, mielõtt a labda elhagyja a játékteret vagy egy hasonló játékmegszakítás esetén, így a játékosoknak lesz elég ideje elfoglalni az új pozíciókat.
Shevchenko
4-2-4,de védekezve és kontrára állítva.

FORZA MILAN!!!

hi
Valaki le tudná nekem írni nagyjából hogy a taktikai beállításoknál mit szokott állítani (pl nem értem mértnem lehet a center atack ot a side atack ot és atöbbit alkalmazni ;mindíg csak egy az amit állít.<#nemtudom>
Shevchenko
Valaki online?

FORZA MILAN!!!

Vki nem tudna egy olyan linket adni ahol a válogatott csapatok jelenlegi kezdõ kerete megvan?
THX<#worship>