81526
-
Nagyi2pac #52598 Énis így gondoltam, de alapól így van és nem jó!...mind1! 
-
diegoam #52597 Lehet, hogy másra is gondoltál, de az biztos, hogy az FAQ-ban lévő rúgásokat, lövéseket stb. azt én fordítottam még tavaly. Ha ahhoz az oldalhoz kéne a jelszó ami szintén az FAQ-ban van azt nem tudom, de nem is tudtam. Egyik évben nyomoztam Neked a SAT1 BuLi összefoglalójának a zenéjét, ha így emlékszel esetleg.
Ha tudtok anyagokat németül azok fordításában szívesen segítek. -
Nekem a BL nem fagy ki és nem lép ki 1680*1050 -en, de most már a Become legend sem, de az a rendes settings.exe -vel HIGH -on, 1280*720 -on megy, így még talán elmegy a grafika, de nem ártana már valami javítás
-
morMi #52595 Nagyon jóra sikerült amúgy ez a kezdesz nem kezdesz stb., nekem nagyon bejön, realisztikus feelinget ad ez neki. Fifa be a proját is kipróbáltam de az vicc... -
Érdekes, megFIX eltem a SAVE-t ahogy az kell tovább is ment akkor csomót jáccottam (ugy 7meccs)
erre megint előjött a hiba (mikor kezdő lettem meccs után)
Újratöltöttem SKIP meccs, és ment tovább következőt megint lejátszottam szintén KEZDŐS meccs, azt utána megint hiba!!! ez egészen ELKÉPESZTŐ most már ,hogy mi a faszt csináltak ezzel a játékkal,,,,,,,,,,,,,,hoyg lehetséges EZZZ bocsánat csak most már kicsit kezd elegem lenni ebből
-
és tudod a jelszót?
érdekes vhogy másra emlékeztem
te vagy a perfekt német :-) -
diegoam #52592 Hello,
előkerültem :-) -
a link lemaradt -
diegoam #52590 PES 2009 Network Service Guide
bocs, így már remélem jó a link -
Igen ez nagy baromság 2008-ban próbáltam a két kommentárt manuálisan kicserélni (átnevezni) de úgy nem működött -
elvileg akár gs-ben is be lehet
de nem fogok ezzel szórakozni ugyis pár nap múlva jönnek komplett csomagog
-
diegoam #52587 Sziasztok,
Ha valaki esetleg tesztelné játékra alkalmas-e az internet kapcsolata, akkor ezen a linken megteheti:
PES 2009 Network Service Guide[/URL]
1.A "Begin Connection Speed Test"-re kattintani, majd várni.
2.Az eredmény A, B, C betűvel lesz jelezve, külön 2, 3 és 4 játékosra.
Jelentésük: A - online játékra alkalmas, beleértve a "játékszobák" (nem jut eszembe a megfelelő szó, bocsi)előállítását is
B - online játékra alkamas, de nem csinálhatsz "szobát", ahhoz már lassú a neted
C - online játékra nem alkalmas
B és C eredmény esetén a következő problémák lehetnek (azon kívűl persze ha eleve lassú nete van valakinek):
- Több számítógép egyidejű kapcsolódása esetén lassabnak méri a kapcsolatot
- wireless kapcsolat esetén a router elhelyezkedése befolyásolhatja a sebességet (zavaró tárgyak stb.)
-
Nagyon cigány, el fogok igazolni máshova. Játszom kb. 15 percet, nehéz megváltani a világot. Összehoztam egy 11est, amivel egyenlítettünk, ennyi futotta. :) A formám mindig lefele mutat, a másik 2 csatáré meg felfele, jó hogy egymást cserélik. -
Nagyi2pac #52585 Álítólag lehet használni a pes2008-as mezszámokat a 2009-ben csak át kell álítani "8 bit color"-ba a képet! ...gondolom a mez neveknél is így van!
Breki ezt tudod hogy kell beálítani?
-
Tomy Lee #52584 Nem,ez mindig így volt,nincs megoldás én úgytudom.. -
Rob Reggae #52583 Lehet nagyon bamba vagyok, de miért van az, hogy beállítom az olasz kommentátort a játékba, működik is, ám mikor kilépek az egész játékból és később vissza lépek az angol kommentátor szólal meg a mérkőzésen, valamit lehet tenni, hogy ne állítódjon vissza? Előre is köszönöm a választ. -
Dejó, 2 meccs, amire beállok, és rögtön kapjuk a gólt, és 0-1re vesztünk... Volt megint 10 percem a semmire. 5.5es osztályzat. :( -
Holnap feltöltöm valahova, mert most mek... Kib*szott fáratt vok :D
Amúgy most kezdtem egy újat 1024-be és most még nincs semmi hiba... -
morMi #52580 Ötlet, hogy hol lehet megnézni, hogy hanyas az átlag eredményem, mármint a pontszámom, mikor másik csapat ellen játszunk ott meglehet nézni ő átlag pontszámait a mi csapatunként hol lehet vajon? -
nem törölték csak itt nem jelenik meg
http://img209.imageshack.us/img209/9374/35413495dl0.jpg
frissíteni kell a lapot akkor látszik
A leírást meg kb 4*5* bemásoltam már ide, de az a méretnöveléses importálást magyarázza asf explorerel -
De jó. Kaptam match experiencet, mert néztem a meccset a kispadról.. Így már más. :D -
Mekkora cigány, be se álltam. :D Ezért néztem végig? Lehet nyomni kéne 3 idény skip the matchet, azzal ér fel. -
Kiváncsi vagyok, így hogy fogom magam bejátszani a kezdőbe, kicsit jók a Depor támadói. és csak 1 támadóval játszanak.. Na nembaj, addig nézem a meccseket. :DDD Legalább jobban értékelem a pillanatot.
De 10 perc alatt nehéz alkotni. Most lehet be se állok, már 74. perc. :D -
dejó, amióta meccsezem, azóta nem játszom. BLben kaptam 11 percet, bajnokin meg már 66. perc és semmi. De legalább itt vezetünk, a BL meccset pont akkor vesztettük el, amikor beálltam. :D -
morMi #52574 Annnnnnnyira útálom 1-1 65. percbe, még sok sok staminám van és lecserélnek, pedig azt az 1 gólt is én szereztem végén 6.5 vagyok, miért cserélnek le minden meccsen 65-70. percbe mikor általában én vok a legjobban teljesítő játékos. Nem értem... -
nekem 1 hét
azóta játszottam 2 meccset, 3 gól, 2 piroslap rólam, és 1szer lesérítettek -
Martins15 #52572 Azt már kipróbáltam sajna nem segít
-
be a legendben mik azok a számok a név mellett? a stratégia van ott normál módban, itt meg kék alapon számok :S -
morMi #52570 Próbáld meg a fixet gamingaccessről, ha nem megy várj a konami javítására. -
Én is kezdtem újat, mert az előző kiakadt, Chievoban 5-6 meccs után már a nagycsapatban kaptam egy félidőt, viszont következő meccs után kiakad ismét :( -
morMi #52568 De ez elég hülyeség, hogy milyen csapatok vannak első szezonba blbe, nem tudom, hogy random vagy megadták, hogy ezek de elég ratyik. -
Martins15 #52567 És muszáj 1024x768-ba tolni?Met nekem 1680x1050-es a monitorom alapbol és ugy kisűlne a szemem:D -
morMi #52566 Én is top playeren nyomom, ez alap:) -
ééés BL meccsre már ott ülök a padon. Ez nagyon impressive, 4 meccs után. :D Nem gondoltam volna.
Próbáljátok top playeren, nagyon rulZ. :D
Igaz, mostantól nem játszom, mert ugye nem kell training meccset játszanom, csak nézem a gépet :P -
Eddig 4 training matchen mindig én voltam a legjobb... Gól is van.. Nagyon megy, pedig ugyanaz a játékos. Tegnap csak szenvedtem a Numanciánál, alig mozogtam stb.. most meg futkosok mindig befele, és ezek nem olyan bénák, és adják is. :D
A nagy skerázással helyettesíthető a tudás picit. :) Látja az edző, hogy akarok! :D -
Jah, akkor a társak mindig top playerek.
Nembaj, akkor tényleg úgy dukál, hogy az ellen is legyen az.
Most itt a training meccsen irdatlan jó a színvonal. :)) Dejó lenne egyszer a Reálban játszani... mire felnövök, Nistelroy és Raúl úgyis visszavonulnak. :P -
morMi #52562 Van egy fix a gamingaccessen azt próbáld vagy kezd újra és 1024*768ba játsz vagy, ha van egy olyan mentésed ami még nem kressel, hanem a hiba előtt van fordulókkal akkor is válts felbontást és folytasd ezzel. -
Fú ez állat. Mindenki engem akar megjátszani, és meg is játszanak. Csak be kell futni. Ez a profi csapat, nem a Numancia. :D -
morMi #52560 Én 3. idénybe járok. Kezdtem Wiganbe, aztán Newcastle és most Tottenham.
Én AMF akartam lenni de minden szemét csapat kivétel a magyar válogatott meg a Wigan cmfként játszat, de végülis free rolet adok magamnak és mindenhol vagyok a pályán.
Steven Gerrard v2.0-t csinálok magamból. Most épp formahanyatlás van sajnos a csapatban, de végülis nem megy rosszul. A végső cél a Liverpool persze, de lehet attól még messze vagyok. :) -
Liszi #52559 beginnert megnéztem csak a fun kedvéért, hát, ha kéred a labdát, akkor azonnal arra mennek, hogy neked adják, az ellenfelek nagyon buták, de a csapattársaid ívelgetik-löbbölik-röviden adják, ahogy a helyzet megkívánja. Mondjuk oda-vissza lehet szórakozni az ellennel, a kapus meg mintha csak kedve szerint dőlne el jobbra-balra :D