81526
-
Tomy Lee #52718 Les:P
Nemám,nagyon szép gól! -
rossz nézni a kispadról a meccset. 80 helyzetünk van, mind kimarad, neki 1 megpattanó, és vezetnek. Tiszta top player vs prof. :P -
fú, már nagyon profi vagy:) -
nah, meg is van a sub bench, 3 meccs kellett. :)
Mostantól nem játszom. :PP
Jah, mióta leigazoltam, 1 döntetlen, 2 vereség a csapat.. Pedig jó helyen voltunk. Mélyrepülésbe kezd minden csapat, ahova megyek, még akkor is, ha nem vagyok a csapatban. -
Úgy látszik most ezeket dobja a gép P
-
A két csatárt ki is szorítottam az A csapatból, ha most jól játszom, máris meccsezni fogok (és akkor 5-6 meccsig akit kiszorítottam a trainingnél, az fog kezdeni, és majd lesz egy pillanat, amikor már csak én fogok játszani). Azért ez vicc. Majd úgy csinálok, mintha izgulnék, hogy mikor kerülök a csapatba. :P -
sztem a jobb sarokban van
és te akarod mindenáron berakatni a te változatod és problémázol ezen
régóta
deha a házigazdának nem tetszik az már diktatúra világos :P -
Legend mód alkot. Most olyan training meccsem volt, hogy átlósan felfele nyíl. Szinte egyszer se estem el, full bikából pipát lőttem 20ról, meg még pár lövés. Nem rontott szinte semmit, máskor erőtlenül elrúgdossa, ami valóban a 70-es stat... Most ezt Nistelroy is megirigyelhette volna.
Mondjuk úgy, hogy motivált a csávó. :PP
Csak tudnám minek fejlesztem akkor a lövést. :P -
zsotesz #52710 a match experience pontnak mi a jelentősége? -
végül is a kérdés jogos...
talán mert nem rendelkezik kizárólagos CL liszenszel a játék, ja és a jelenlegin sincs...
már-már el is felejtettem,hogy diktatura van és jót csak egyféleképpen lehet itt csinálni :)
téma lezárva -
Rég voltak szép gólok
Most egy mecsről két hasonló
-
Tomy Lee #52707 Sz.tem jobb a jelenlegi az új modernebb PES logo végett.Sz.tem maradjon.. -
Most próbáltam ki a játékot szerintem sokkal jobb lett mint a 2008.
Viszont van egy problémám a kitserver nem akar működni Vistam van ha rendszergazda ként futtatom akkor se jó. -
Én ki vagyok békülve
A champions league logó minek ? -
még mindig nem vagyok kibékülve a mostanival, ezért összedobtam 2 új verziót a bannerra:
ha tetszi a többségnek, ki lehetne cserélni
-
"disable controller check (so you can play against your friends in cup modes)"
megoldja ez azt a gondomat, hogy nem tudok egy gépen gamepaddal billentyűzet ellen játszani? -
Hello:) Hogy lehet strenghten pontokat szerezni ?:D -
red6t6 #52701 New Features:
disable controller check (so you can play against your friends in cup modes)
disable quality check (you can try choosing High settings, even if PES2009 thinks your video card is not powerful enough)
-
red6t6 #52700 Új kitserver 8.06 -
nem system settings
a játék mappájában van egy settings.exe -
Nincs olyan:(. Át néztem a System settinget de nincs semmi:(. -
Bár inkább legyek lassabb futásban, de agilisebb. Úgyhogy maradok, a sors akarta így, hogy ezzel játsszak, ez való nekem. -
Frame Skipping!?
az a settingsben van -
Hajrá hajrá!!
Hazamegyek, és megcsinálom az igazi PeT karaktert, és nem érdekel, ha 74es az agilitás, 72őt azért nem akarok.
Aztán majd úgyis kiderül, hogy gáz-e, egyből észre fogom venni. végülis 7% különbség, ha a full formát is beleszámolok, akkor 8-9%. Az elég sok. :) Már előre látom, hogy ha megállok, és akarok irányt váltani, meg ilyenek, akkor meg fog halni az ember. Mondjuk így is meghal, kivéve full formán, amikor olyan 83-84-esre felmegy, és az a jó. :) -
Én annó írtam ugye higy nekem gyors a játék. És asszem Cat02 írta a megoldást, de aztán valami gubanc lett a játékkal, ma újraraktam, de azóta meg ugye 900 új üzenet, és hát ha nem probléma nem olvasok vissza:).
Szóval akkor Cat02 mondta, hogy valamit ki kellene kapcsolni, vagy valami ilyesmi. Na most azt amit ki kellene kapcsolni, azokat hol tudom? A játékban vagy a Windowsban? -
morMi #52693 Félidőbe 3-0ra verjük idegenbe a mencsesztert, ha ez így marad 4 fordulóval a vége előtt 3 ponttal megy majd a mencseszter igaz gólkülönbségbe sokkal jobbak szóval még 2* kéne botlaniuk, durva lenne ha bajnokok lennénk:D -
Nagyi2pac #52692 Bundesliga Patch (VOLLVERSION)
---------------------------------------
Ich hab mich mal den Tag über hingesetzt und die Bundesliga erstellt.
DEr Patch beinhaltet : - Logos der Bundesliga und der Vereine
- Bundesliga erstetz Eredivise (gibts nicht mehr)
- Fast alle Spieler (90 % nur unwichtige nicht)
Dieser Patch soll als Überbrückung dienen bis die großen Patches erscheinen
Viel Spaß
Teamliste : HSV - DEn HAAG
BVB - AJAX
Wolfsburg - AZ
Bochum - Feyernord
S04 - Herenveen
Stuttgart - Almelo
Bayern - Roda JC
Werder - Utrecht
Bayer - Vittese
Hoffenheim - Graafschap
96 - Groningen
Hertha - Valendamm
Frankfurt - Willem
Köln - Twente
Bmg - Nijmegen
KSC - Breda
Bie - PSV
Cottbus - Sparta Rotterdamm
Installatio :
Trikots : enpackt die dateien.neuen ordner namens cv06.img erstellen dort die dateien reinwerfen.Der pfad ist so in den C:\Programme\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver\img
Logos: die entpackten ordner dort reintuhen:in den C:\Programme\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver\img
Edit01 :eigene datein/konami/save
http://rapidshare.com/files/156153920/bulipatch.rar.html
-----------------------------------------------------------------------------
Veränderungen:
- Scheinende Embleme für Ligen + Teams
- Teamnamen der Bundesliga nach folgendem Schema geändert: "BREMEN" wird zu "SV WERDER BREMEN"
- Liga B ist wieder Liga B mit Team A - Team R
Installation:
- Falls noch nicht getan, kitserver runterladen und nach Anleitung installieren
- img-Ordner aus dem Pack in den kitserver-Ordner kopieren.
- PES2009_EDIT01.bin aus dem OF-Ordner vom Pack nach C:\Dokumente und Einstellungen\"PC-NAME"\Eigene Dateien\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\Save kopieren.
- Spiel starten und Spaß haben!
http://rapidshare.com/files/156147620/Bundesliga_Patch_-_Logo___Teamnamen_-_Update.rar
-----------------------------------------------------------------------------
http://www.pesforum.de/pes-2009-patches/58081-bundesliga-patch-vollversion.html -
Rol, mérd majd le a Konaminál a neted.
Nekem A A B, 4 fősnél elvileg már nem jó, ha kreálok. Persze 10/1 Mbites netnél furcsa, hogy nem elég a sáv, de legalább a többi jó.
A többi úgyis a játékos pingeken múlik. -
Hát, szerintem hamar megunom, de most nagyon ég a tűz. Csak látom a sok hibáját. :DD
Meg ha Rolandnak meglesz az online, akkor úgyis csak azt fogjuk nyomni (kivéve ha szar lesz).
1v1et ismét el sem tudom képzelni, PES6 után is nehéz volt rászánnom magam. -
Mityu91 #52689 Látom téged nagyon magával ragadott az idei gém...meg értem..:) -
De nem érdekel, este csinálok egy újat. :)
Hosszú nyakú lesz, mert én zsiráf vagyok, és lesz majd top speed, meg stamina.
Amúgy valószínűleg beépített patternek vannak, mert van, hogy ugyanarra a beállításra 2-3 féle "sorsolás" is előjön, viszont az a 2-3 csontra megegyezik. :)
Tehát gyakorlatilag nagy átlagban mindenki 5-6 féle kezdőből választ, nagyon minimális, vagy nincs eltérés. Csak ugye nem mindegy, hogy 205 centi, vagy 180, vagy 170. :) Főleg ütközéseknél.
Én aprótestű leszek. :) -
Mint ahogy a leírásban is van, ez a nyomorék agilitás inkább a nagytestű játékosoknak kedvez.
Én nem elég hogy 171 centi leszek 70-71 kilóval, nyomorék body balanceszal, mindenkitől elesek, de még gyorsan se tudok cselekedni...
Úgyhogy ez elég kiábrándító, mert éppenhogy ez a fajta vonal nincs megtámogatva. :( -
zsotesz #52686 Hali!
Bocs ha volt már, de miért lett ilyen?
-
Hehe. Gratu!
Nekem meg most kedvem lett új karaktert csinálni. Annyira idegesített, hogy nem lehet jó agilitást csinálni, ezért mentem bele ebbe. De a legelső kreálásom jobban tetszett, stamina, futás viszonylag jó, csak ugye 72-74es agilitás, azt hittem lehidalok...
Egyébként épp azt néztem, mit is számít az agilitás, még PES6-ban figyeltem, amikor is kedvenc játékosom Fred lett. Valami 76-77es agilitása volt, de brutál mód volt a gyorsulása és a top speedje, és gyakorlatilag csak ez számított.
Talán irányváltásoknál számít az agilitás, meg hogy milyen gyorsan cselekszik? Pl. én olyanokat előszeretettel szeretek csinálni, hogy elhúzom és egyből passzolok, meg ilyenek... nem tudom, hogy ez a Dribbling speed, vagy agility... Most csináltam ilyeneket, hát elég siralmas volt, ill. elég szögletes... gondolom sokkal rosszabb nem lesz -5 agilitással. :D Bár ki tudja, lehet ott van ugrás. -
morMi #52684 Hehe én legalább 10 meccsig azzal a kamerával játszottam, adtam neki sok esélyt, hogy hátha ráérzek mert fílingesebb lett volna úgy, dehát kezelhetetlen azzal.:( -
"Én Become a Legend módban átváltottam wide/ball kamera nézettre"
Én 5 másodpercig játszottam a másikkal, azonnal a rendes kamerára váltottam. :)
Amúgy jó tipp! -
Rol3 #52682 Holnapra jó lesz ki is próbálhatnánk. -
"Hasznos tipp neten Legends módban játszóknak!!!
Gondolom aki játszik, az észrevette hogy a neten lévő Legends FCben default játékosok vannak. Viszont igazolhatsz magad mellé rendes játékosokat.
Először is el kell indítani a Become a Legend módot.
Lesz ott egy Legends menü és azon belül egy SCOUTS.
Itt tudsz 4 játékost szerződtetni a netes csapatodba. Fizetni kell értük, annyi pénzed van amennyibe a saját játékosod kerül Become a Legend módba.
Pl ha van 1000 pontod, vehetsz rajta 4 maximum 1000pont értékű játékost. Szóval 4 játékosra elkölthetsz külön külön 1000et.
És ha neten Te csinálod a szobát, és te állíthatod össze a kezdőt, akkor a megvásárolt játékosokat berakhatod. Ez egy nagyon okos ötlet
*Én Become a Legend módban átváltottam wide/ball kamera nézettre, jobban átlátható a pálya, könynebb passzolni, kapura lőni és helyezkedni.
Jó játékot mindenkinek.
Legends meccsekre jelentkezőket várunk
VÁLASZOL 2008-10-20 23:51:00 | FCBarca88 " -
morMi #52680 Megvan a 85ös stamina, felnyomattam odáig, nem tom mennyivel lesz jobb de épp padozok mivel lassan egy félévet végig kezdtem és már feléről kezd a csíkom meccs elején igazából az lenne a jó, ha kihagyhatnék egy teljes meccset pl. most a stoke ellen, hátha haverok is tudnak nyerni, és utána újult erővel full staminával már végignyomnám a maradék meccseket. -
Egyébként én szivatós karaktert csináltam, 79es agilitás, viszont 72ről indult a top speed. Míg másik kreálásnál 81gyel is futott, igaz akkor meg csak 74 volt az agilitása.
Vagyis ez azt jelenti, hogy a gyorsulás miatt úgyis fel akarom vinni 85ig mindkettőt, és akkor a top speed is lesz 87, viszont ha a másik módszert csinálom, akkor 85ös gyorsuláshoz jó 95ös sebesség társulna...
Nembaj, hadd szívjak, én akartam ezt az agilis karaktert. Úgyis gyors akarok lenni, főleg gyorsulás terén. Bár azt hiszem szemfényvesztés ez a 79es agilitás, 74-gyel, és 72vel is valszeg ugyanolyan.
Még a végén lehet, hogy megcsinálom a hosszúnyakú karakterem,végülis igazán jobban vall rám, mint a rövidnyakú. :)
Csak nem akarok unfair előnyöket szerezni, mint pl. 180/85 brutál lábakkal... Pedig jó kis karaktert hoztam létre úgy. :D Csak agilitása nem volt, de stamina, futás, valszeg olyan, mint amilyet te is létrehoztál.