81526
-
csereként jah, de úgy, hogy 2. félidőt végig játszottam, és áttettem wide/ball-ra, és így már tudom rugdosni a gólokat, az alap kamera nem jön be -
Nagyi2pac #53037 Kész van a Bootpack, minőségi darab! 
Mindegyik csuka 2009-es modell!
Ha kész lesz a Ballpack is, akkor egyszerre kirakom a kettőt!
-
úgy ahogy korábban leírták
R1+R2 és irányváltás -
ez akkor kell mikor a védő rohan mögötted illetve mikor beviszed két védő közé a résbe és ezzel egy ütemet nyersz
a gép sokszor megcsinálja ezértis akartam megtanulni -
ezt melyik gombbal? r1 v. r2? nekem nem megy? :S -
csak meccsen legyen lehetőséged 10 métert megtolni a labdát. :) -
Nah már megy ez a labdamegtolás, nemis nehéz, köszi a segítséget
-
Mondjuk az a defencem nő folyamatosan is csak 61. :DD
Csak a 48as csatárhoz képest "nagy".. :D -
Cserepadról vezetted a góllövő listát? :)
Hol játszol?
Én sehol se leszek ilyen góllövő listán, talán majd az assist pár év múlva. Nagyon gyenge a technikám, fel kell hozni. Viszont legalább lepattannak rólam, mint állat. :D
Igaz mostanában már szinte csak támadok, de nembaj, ha kell tudok védekezni is, a defencem nő folyamatosan a tapasztalatból. Nőhetne inkább a technika :P -
Nagyi2pac #53029 Nem, ezt csak összegyűjtöttem különböző helyekről!
-
Nektek is szokott 1 heteket kihagyni csak úgy?
Nekem már másodszor hagy ki hetet... Lehet nem játszhatok olyan sokat? :P El nem vagyok fáradva, de biztos jónak látja a kis kényszerpihit. Ki is kaptunk 3-0ra:) De legalább a Reál meccsre visszatérek. :P -
én top playeren csatárként vezettem a góllövőlistát, ezért betettek kezdőbe és tádámm 5 meccs 0 gól -
Én még ilyet nem is mutattam:
Mindkét meccsen nyertünk ellene, és mindkettőnél man of the match lettem. Most is 1 gól 1 gólpassz. DMFként nem rossz, saját térfelemen alig voltam egész meccsen, csúnyán lenyomtuk őket. Mindig van 1-2 jó meccs, a többinél meg teljes halál. :D
-
csak az a rossz, hogy nem lehet megnézni:)
persze a négyszöget látod magadon, csak az értékeket nem.
-
Köszi, ez saját munka? -
szerintem pl szedd ki az autosave-t
más ötletem nincs nálam gyors -
már rég
#52954 P -
patch 1.1 -
azt tudtátok hogy van patch?
Én valahogy lemaradtam róla
-
szerintem ez nem igaz! mert azon a meccsen ha bemész a kezdőcsapathoz, ott már van egy kapott értéked! én kipróbáltam, és 5.0 és 7.5ös osztályzatnál is maradt ugyan azok az értékek mint azon a meccsen -
jolesy #53018 Remélem nem túl láma a kérdés, ha igen akkor bocsi, csak azt szeretném kérdezni hogy kell a mezeket bin-be rakni? Visszaolvastam és egy hsz-ban volt egy link ahol elvileg le van írva de nekem nem jön be az oldal. -
ha játszom 2-3 órát, utána nekem is belassulgat minden ilyesmi, 4-5 másodpercre, szerintem a gép a kevés. :) -
Aha.. Lehet, nem tudom. Valszeg a Babilona meccs is határoz. Bár már elvileg ott kész van az adottságod, hisz valamivel játszol. :)
Szélsőként nkeme 89es az agilitásom, igaz a top speed kevesebb. :) De kreáltam olyat is, amilyen neked van. Csak nekem nem jött be a szélső játék. Igaz, csatárnak is beadott, de sokszor szélsőnek.
De immáron végleg leszámoltam a támadókkal, a középpálya ura akarok lenni. :) Amióta ott vagyok, nagyon nagyon élvezem a játékot. Igaz, hogy DMF vagyok, de támadó felfogásban játszom. :)
első idény felén vagyok túl, feltolom a sebességet sárga értékig (hát lassú volt szegény:D), hogy utol is érjem az ellent, meg növeltem a balanceot, hogy biztosabb legyek, ahogy néztem kb. idény végére ez meg is lesz, és akkor már csak technikát, meg powert akarok növelni. :D kb. 3-4 év alatt csodás játékos lesz. :P
Azt nem tudjátok, hogy a mentality és team work adottság mire jó? Kiváncsi lennék egyszer rá.. embernél lehet nem is számít a teamwork, a mentalitás meg azért biztos... -
Sanyicucu #53015 A Bundesligát,hogyan tudom belevarázsolni a játékba?Mez,Of kellene. -
Sziasztok!
Másnál is jelentkezett a PES09-nél az a jelenség, hogy játék közben - a meccsek után pl. - az egyes mentések nagyon hosszú időt (min. 2 perc) vesznek igénybe? A játék szépen fut, nincs vele semmi gondom, de így élvezhetetlen, hogy minden meccs után, minden beállításváltoztatásnál 2-3 perceket "saving, please wait..."
Légyszi, mondjatok erre valamit, hogy lehetne ezt megoldani! -
Balázs 17 #53013 tök mind1 hogy milyen értékeket adsz meg egy embernek, mert nem attól fog függeni hogy milyenek lesznek a tulajdonságok, hanem hogy a Babilona-akárki meccsen milyen teljesítményt nyújtasz, az adja meg az alap értékekeket
pl. ha sokat futsz, ha lősz 2-3gólt sokat próbálsz labdát szerezni 1-2bringacsel stb. akkor az agilitás, speed, lövés, agresszió érték elég magas lesz..persze ezeket egyszerre nemkönnyű összehozni
nekem szélsőként sikerült egy jó alapértéket megteremteni, így sokkal könnyebb a játék
pl voltam csatár, ugye sokat vártam a labdát nemigen száguldoztam meg hajtottam kaptam is vmi 70es speedet meg 70es agilitást
szélsőként 85ös speed 88as agilitás kicsit jobb:)
eleinte idegesítően nehéz volt a top player de most már megy(Y) -
Dejó, a csapatomban a 2. legnagyobb átlagforma 6.2 és az a kapus. Nem csoda, ha 13.ok vagyunk a bajnokságban, pedig kiteszek magamért. Nekem 6.9 az átlag, az végülis nem rossz. :) De mindent nem tudok, pedig csupaszív Gattusot örököltem. :D -
én eddig nem vettem észre
-
lécci segítsetek hogy amikor become a legend-et kezdek ezek mit jelentenek!
Auto move,Transfer frequency,Classic Players,Reset Prevantion feature???köszi -
Nagyi2pac #53009 Na akkor ha vkinek kell akkor itt van több mint 100 szurkoló!
http://files.filefront.com/Supporter+clothesrar/;12148653;/fileinfo.html -
Nagyi2pac #53008 Van 12 bin és mindegyikben 8 hely van tehát a szurkolótábor 8 féle emberből állhat!
A cv09.img-ben 2-19.bin-ig vannak a szurkolók, azokat kéne exportálni GGS-el, majd a képeket belerakosgatni, utána meg bemásolni a bineket a kitserverbe!
Minden harmadik bin a téli "öltözéket" tartalmazza, azokat nem kéne bántani! Tehát télen kabátba vannak:
-
Szerintem ilyen baromságoknál sokkal fontosabb dolgokra kellett volna gondolni. -
ez hogy van amúgy? max ennyire változatosra lehet?
amúgy sztem lehetett volna konaminál gondolni, ha téli a meccs, akkor kabátot rájuk -
Gabinnyo #53005 Nagyon nagy vagy, köszi szépen! ^^ -
Nagyi2pac #53004 Már műlkor kiraktam, de akkor még1x 
Itt van a 3 verzió:
http://files.filefront.com/Supportersrar/;12148371;/fileinfo.html
A különböző mappába lévő bineket a kitserver/img/cv09.img mappába kell másolni!
Ezek még a Demo-hoz készűltek, még lehetne variálni őket, de most minegyik stadionba ugyanazok a szúrkolók lesznek keverve! -
Nagyi2pac #53003 Vagy egy kisebb gyűjteményem szúrkolókból, ha vki esetleg maga akarna összerakni egy tábort!
Ha vkinek kéne akkor felrakom vhova! -
Gabinnyo #53002 Ez elérhető valahonnan Nagyi2pac? Mármint a v1-es nézősereg... ^^ -
én nem mertem beírni, hogy a 2. színvilág a legjobb, de akkor beírom
a 2. színvilág a legjobb
-
Gabinnyo #53000 Szerintem a v1 a legjobb, kicsit ilyen Sensible Socceres feelingem van tőle ^^ -
hát, csak azon múlik, kinek melyik színvilág tetszik