81526
-
Nagyi2pac #52998 Sztem egyértelműen a v2 a legjobb! 
De ha kell csinálok Juve-s tábort, akár egy kis olasz válogatottal keverve, vagy pl. #52994-nek vmelyikébe beszúrok 1-2 Juve mezes emberkét!
-
2. training matchem Betisnél.
Valahogy azt vettem észre, hogy kevésbé akarnak passzolni nekem, mint amikor CMF vagyok. Team work ability csak 62, de a CMFnek is. Lehet amíg új vagyok, addig nem bíznak bennem, nemtom. De CMFnek nagyon jó passzoltak, nyomnom se kellett az R2őt, tolták... Ennél meg tolom ezerrel, és állok vele szembe, és elfordul, és full másnak passzol. Mondjuk nem akarok egyből következtetést levonni, lehet csak genyák voltak. :P
Viszont így kevésbé forgattam a játékot, és inkább a védekezés dominált, ami végülis jogos, csak én playmaker akarok lenni, szerintem lehet attól még, hogy nem CMF. :)
-
vagy mutasd a textúrát mindegyik sokkal jobb mint a mostani sztem -
így képek alapján mindegyik jó
szavazzuk + P -
Nagyi2pac #52994 Oké! De meik nézőim, mert volt 3 verzió?
v1
v2
v3
-
Martins15 #52993 Hát inkább mint egy Gerrard-ot egy Blackburnbe :P -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Végre nekem is megy rendesen a be a legend, már 2 meccsen kezdtem és az átlagom igencsak 7.0 felé hajaz :) -
már megszoktuk átugorjuk P -
okés és a nézőid is benne lehetnének, köszi előre
amúgy úgy nézem játékban jó a mostani csak editben volt fura -
Nagyi2pac #52989 Már terveztem hogy csinálok egy csuka-és labda csomagot, csak eddig nemtudtam rávenni magam! De akkor most nekiállok, valószinüleg holnapra kész lesz előnézeti képekkel együtt, aztán kirakom! 
De csak jó minőségű és nem hibás csukákat, labdákat vagyok hajlandó berakni!
-
individuals - position edit. és akkor ott R1-L1gyel lehet mászkálni, hogy most a nyilait, meg a védekezését állítsd. -
Rob Reggae #52987 Akkor oké. :D Attól függetlenül, akkor se tudtam hol is kell keresni és előhívni... -
08-ban is voltak nyilak. Ugyanott ahol előtte, és utána. :) -
Rob Reggae #52985 Azt szeretném megtudni, hogy pontosan hol találom meg a stratégiában azokat az "irány nyilakat" és h tudom előhozni? Hallottam, hogy most újra benne van, mert mintha a 08-ba egyáltalán nem lett volna benne. Előre is köszönöm. -
Bocs, hogy szétoffoltam a topikod, azért nem olvassa senki a segítő hszeid. :P -
20 hozzászólást nem vagy képes visszaolvasni? -
midian #52982 A fagyásproblémára tud valaki megoldást?
Már a kitserveren is állítgattam,akkor továbblép viszont vmi gáz van a felállással össz két ember a pályán meg ielyenek
-
Kéne vmi jó cipőpack ami most van azt nézem, hogy nem teljesen jó, tudsz ilyet? -
miért Robinho-t el tudtátok volna képzelni? -
hja nálam is durva volt.. pl soha nem fogom felfogni hogy Henry hogy mehetett át a Middlesburg csapatába!! A másik pedig Ronaldinho aki a Bordeux csapatát ékesíti az idénytől.
Azt hittem csak nálam vannak hajmeresztő átigazolások. -
vannak érdekes igazolások, ami nekem tetszett, Chelsea leigazolta Rooney-t -
És az nem furcsa, hogy falábúként bekerül valaki egy csapathoz, és kezdő is lesz, kiszorítva a többieket?
Mondjuk ha jobb formát mutat, mint a nagyobb kvalitású ember, akkor elvileg nem számít, hisz hasznosabbak vagyunk. És mi általában hasznosabbak vagyunk, mint az AI által vezérelt játékos, ezért tudunk szarabb stattal is jobb teljesítményt nyújtani.. Mi lesz, ha a kvalitásunk is jó lesz 10 év múlva? :D Akkor majd lassan lehet visszavonulni... mivel a játéknak egyszer csak vége, és nem is olyan sokára. :D -
Martins15 #52976 2 kérdésem lenne.
Az 1.: aki az ML-t nyomja attól kérdezném,hogy még mindig csak 1 csapattal lehet lenni egész karriered során?
2:Nektek a Become a Legend-ben nincsenek furcsa igazolások?Csak hogy néhányat említsek a nálam lévőekből:
Henry--->Chelsea
Van der Vaart--->Everton
és a legnagyobb Gerrard--->Blackburn :D:D:D -
Igazán tényleg az van, hogy ha csatárként nem lősz gólokat, 1-2őt, akkor ha játékban sem vagy, nagyon lehúz. Ha gólt nem lősz, de mást legalább csinálsz, akkor jó.
Középpályásnál is a 6.5 feletti játékhoz már gólpassz,vagy gól kell, vagy sok ténykedés. De a 6.5 az nem egy nagyon rossz osztályzat, átlagos teljesítmény. az 5.5-6.0 rossz, 7 fölött meg már átlag fölötti.
Ha átlag fölöttit tud valaki nyújtani, akkor megérdemli a ratingot. Egy gólpassz, gól, átlag feletti. Az aktív játék az elvileg csak átlagos, még ha azt is mondjuk rá, hogy "jók voltunk"...
Tény, hogy azt nem nézi jól, hogy ha gólpassz előtti akcióban bennevagy... Le kell szarni, győzzön a csapat. :) Persze, a legend lényege, hogy egyénileg legyél elismerve, az pedig valóban nem könnyű, főleg top playeren. Csatárnál vágni kell a gólt.. CMF, DMFnél meg inkább assistot lehet csinálni, bár tény, hogy egy igazi DMF akkor jó, ha az ellenfelet jól megszűri, nem ha gólpasszokat és gólokat lő. -
De inkább a technikára megyek rá, hogy sehol se legyen biztosabb helyen a labda a pályán, mint nálam. :) Ahogy egyszer valamelyik meccsen láttam Decot tartani a labdát, az eszméletlen volt. 3x azt hittük, hogy már elveszíti, de csak vitte tovább és tovább. :D Nem tudom már kik ellen játszottak, talán épp a Reál. :) -
Sőt olyan body balanceot csinálok, hogy arrébb teszem Henryt, ha a közelembe jön. :P -
Quaresma #52972 Igazad van! -
Sanyicucu #52971 a Konami 1.10 patch csak eredeti játékra jó? -
csinálj. Én szerintem 50x többször kreáltam mindenfélét, minden poszton. Az értékek kb. ugyanazok, bármit írsz be, megvannak a templatek. És semmi köze nincs hozzá, hogy 205 centi, vagy 160...
Én 171/70 vagyok, igazi védekező középpályás termet... ÉS???? leszarom. :D Azért így is sikerült fejelnem. :P -
Általában ha meg vagyok magammal (és a csapattal) elégedve, akkor az osztályzat is jó.
Én akkor vagyok megelégedve, ha nyerünk. :P Vagy erős döntetlen... Adjak jó sok passzt, ne csak kergessem a labdát, irányítsuk a meccset, legyenek jó helyzetek, ne legyen balfaszkodás.
Általában ilyenkor azért jó osztályzatokat ad.
Mondjuk azt vettem észre, hogy kevés az assistom (mondjuk sok meccset nem játszottam csak 15öt kb.), mert én kidobom szélre futónak, ő beadja, és gól. :)
De van egy gyönyörű akció, majd csinálok belőle moviet. El se hittem, hogy ilyen teamwork van. :) Remélem majd a Betis is képes lesz ilyesmire, a Racing jó volt nagyon, csak most ott a Valenciásat szerintem hagyom, és kezdem DMFként, mert szimpibb a helyzet hosszú távon. -
Jónak tűnik :D
Én most azon gondolkozom, hogy csinálok egy 190cm-es középcsatárt, mert rohadtul idegesít, hogy végig olyan értékeket kapok a 170cm-es csatár karimhoz, amiket küldtem neked a múltkor...
Így meg esélyem sincs és a társak irdatlan bénák..
-
Néha érdekes az értékelés. úgy tűnik, nekem a DMF értékelés viszonylag fekszik, bár ha a folyamatos 6-6.5 jónak mondható... 7-eshez már kell 1 gólpassz,vagy egy gól, az nem mindig jön össze. :)
Nekem most a lényeg az lett a középpályán, hogy mozgassam a csapatot, ill. ha védekezni kell, akkor szűrjek. Irdatlan sok no komment gólt kaptam, amikor csatárként néztem mi folyik hátul. Amióta én is hátul vagyok, szinte esélye sincs. :DD -
Végülis jah.
A szélső meg szélő. Szélső csatárt is csináltam, azzal voltam szélső kp, ss és CF is. :D De túlnyomórészt szélső. :(
Egyébként énis azt láttam, hogy kb.re számít csak , ha kp, akkor kp. Igazán köztük az induló értékek, és a fejlődési ütem különbözik.. Támadó KPnek inkább támadó értékei jobbak, védekezőnek védekező, a CMF meg olyan hibrid.
Én a CMFet néztem ki magamnak, mert technikás irányítót akarok, de fél év után most csináltam egy DMF-et, mert rájöttem, hogy én olyan igazi robotolós fajta vagyok a középpályán, Gattuso-Makelele-Gago-Essien stílus. :DDDD
Kemény leszek, mint a kő, technikás leszek, akinél jó helyen van a labda, és ha kell, távolról óriási bombákat eresztek meg. Szép álom mi?
Minden esetre a kezdő mérkőzésen gólt is rúgtam szépen, agilitás közepes, de még éppen jó, kemény vagyok, mi kell még? :D Majd a staminát nyomom fel 95ig, hogy végig lehessen nyomni a sprintgombot. :D -
hol található az a kitserver ami jó a javításhoz 
-
donpedro #52964 Hidd el, én értékelem legjobban, hogy nehéz lett, és nem lehet azonnal gólkirálynak lenni, őszintén szólva én még tartalékbajnokságot és ifi bajnokikat is csinálnék, mert ott is meg kell dolgozni azért, hogy játszhasson az ember. Football Managerben is mindig valami egészen kiscsapattal szoktam kezdeni, a karrier építgetésére hajtok, nem az azonnali BL-győzelemre.
Ugyanakkor az rettentően idegesítő, hogy magában a játékmenetben ez mennyire hülyén jelentkezik, és az értékelésekkel én egyáltalán nem vagyok megelégedve.
Pl. utolsó 20 percre beálltam UEFA-kupa nyolcaddöntő első meccsén, 4-szer értem labdába, minden alkalommal jól játszottam azt meg, de vissza már nem kaptam, és ami a lényeg, 11-est harcoltam ki, amivel a 89. percben egyenlítettünk. Az értékelésem 5.5 lett.
A visszavágón ugyanúgy egy gól hátrányban voltunk, megint az utolsó 20 percre jöttem be, volt egy nagyon jó ütemű elfutásom, kicsit kisodródtam, így visszagurítottam a második hullámban érkező társnak, aki kapufát lőtt, de a kipattanót bevágtuk. Az értékelésem 6.0. Én juttattam tovább a csapatot azzal, hogy 40 percnyi játékkal 2 gólt készítettem elő, erre az átlagom 5.75? Az egyik legfontosabb stat, hogy hányszor érsz labdába, ha sokat vagy játékban (mindegy mit csinálsz, csak labdával tedd), akkor magas lesz az érték, ha keveset, akkor alacsony. Ez nem baj, csak el van túlozva a dolog, ezért olyan könnyű meccs legjobbjának lenni, a többiek ugyanis ritkábban integetnek.
Persze tökéletes nem lesz, azért így is nagyon jó ez a játékmód, több, mint 10 éve várok hasonlóra. -
#52893 -
Szvsz úgy van, hogy egy alapvetően középpályás marad kp, a támadó támadó stb...:D
Szal az én amf-em végig csak középpályán lehet, ahogy a te dmf karid is. SZvsz.
Viszont mióta újrakezdtem a patchel, azóta nagyon lehúz az osztályzatoknál a játék, 3 meccs alatt kaptam két 6-ost meg egy 5.5-öt az edzőmeccseken, pedig mindig elég jól játszottam. (ilyen 6.5-7 körül..) -
Nagyi2pac #52961 Robert Green (West Ham kapusa)... -
keresem,de nem találom:S -
Liszi #52959 Milannal vagyok, kezdtem egy BL-t, negyeddöntőben a MU volt az ellenfél, szint : Top Player
a 90. percben Tevez Nesta mellől fejelt gólt kb. 11-12m-ről, úgy hogy Nesta lepattant Tevezről, pedig futottam-küzdöttem vele, de semmi esélyem nem volt. És akkor nem vagyok amúgy ideges, hogy a védőm 38-szor magasabb.. ááhh... Természetesen a 4 gólból kettőnél Dida a második hullámban érkező lábára ütötte a labdát! :))