PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Ilyenkor mi van?

Breki33
megfordult a világ a magyar szobába nem jutok be mert annyira reklámoztam és most full

a másik magyar szobában pedig egyiptomiak akarnak játszani velem 1-es nettel
Breki33
Ezt senkise tudja miértnem enged be?
Breki33
<#eljen><#taps>
Breki33
Énis remélem, hogy a Róma lesz a bajnok P
Sry az off-ért csak annyit,hogy aki akar az rámismer,pontosabban az új nikkemre(ami a régebbi mint volt😊
Na mind1,megyek sleep-elni😊

Vasárnap délután hajfonás lesz asszem.
Miénk lesz! a Scudetto avagy ...

Jó meccseket játszottam ma Valencia ellen(T.Sudden Death😊
Grat a gyõzelmekhez igaz fáradt voltam már kicsit így buláj után😊
Holnap este leszek megint.

Találtam egy cv_0.img map-ot, le van benne írva hogy mi hol található a cv_0-án belûl, ha vkit érdekel:
http://pro-evo.xooit.fr/t1983-map-cv-0.htm

Csomó csukánál van olyan hiba hogy a sarok résznél áttlátszó, vmeik csukánál/csukáknál ezt ki tudtam javítani, csak PS-ben az áttlátszó részt be kell színezni a megfelelõ színnel, vmeik csukánál az egészet belehet színezni de vmeiknél csak a két szélét mert ha az egészet beszínezzük akkor a cipõ más része is áttszínezõdik:

Breki33
nem prónáltam ki

jelenleg egy angollal a pes proxybeállításról beszélgetek

illetve egy lengyelnek megmutatom hol a helye, ugyanis a szerb szobában kolbászol

monbdjuk énis P
Ha jól néznek ki és a minõségük is elfogadható akkor lehet kezdeni vmit vele!

Hát így ránézésre elég hanyag munka<#vigyor>
Össze vissza vannak berakva a képek, szarúl nézhet ki labdaválasztásnál!

Breki ezt már kipróbáltad? A játékban a labdák hogy néznek ki? Minõségük?

Breki33
Egész jók itt a labdák, csak az elsõ sor elsõ-t és utolsó-t kéne cserélni

Breki33
Tudja valaki miért lett ilyen a szoba?

Breki33
És persze nem szabad elfelejtkezni a Nagyi2pac által készitett jó kis dolgokról amik közül többet énis használok.
Breki33
pl itt

link

DE bármelyik Stadionpack is jó fû szempontjából amit Maiers készített, legalábbis amiket láttam

Tehát ha valaki olasz, angol vagy német stadionokat akar csak
õ készített ilyen packokat a füveim felhaszálásával.
ForRedGlory
Közben sikerült, én voltam a láma, mindenfelé néztem az oldalom, csak legfelülre nem. thx <#worship>
Hol találom a Te packodat? Kipróbálnám szívesen.

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Breki33
nézz körül a FAQ-ban lévõ linken

Illetve ajánlom magamat és a packomat ha bírja a high-ot a géped

szerintetek milyen patchekkel lehet még jobbá tenni a gamet?
eddig csak a PES_2008_Patch_0.5.exe nevezetû kb. 300 megás packot próbáltam ki
feltételenül kellene egy kijelzõt módosító, mert így hogy mindkét sarokban van, nagyon randa

Breki33
Download it TORRENT feliratra kell kattintani megvárni míg visszaszámol és letölteni a torrentet

mûködik, most ellenõríztem
ForRedGlory
Honnan szedted le az evoluton patchet? Torrentrõl?
(nekem ezen az oldalon nem jön be a torrent: http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=19980)

Ha esetleg máshonnan szedted le vagy tudnál adni egy direkt torrent linket, akkor megköszönném!

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

6milan6
Felraktam egy XP frissítést, valami többmagos processzorokhoz szánt dolog, elvileg ez is okozhat programfutási problémákat. Most simán játszottam 2 meccset ligában, viszon exibition meccsen még mindíg lefagy.😄 Ezt már nem igazán értem...

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Breki33
és a pdata?
eZo
igen mivel az exe ( crack ) maga a patch

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

és így is olyan lesz, mintha feltelepítettem volna hozzá az 1.2-es patchet?

és a billentyûkiosztást hogyan tudom beállítani akármilyenre? (pl. w-re is, stb.) és melyik gomb mit jelent?

köszi

eZo
ezzel simán megy a DVD5-RiTUEL verzió is az 1.2-es verzióju exe-vel

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
txt-be bemásolod majd átnevezed ".reg" -re a kiterjesztést:

Windows Registry Editor Version 5.00

"installdir"="c:\\Program Files\\KONAMI\\Pro Evolution Soccer 2008\\"
"code"="NA9C97ANHSLC46R5JYM9"
"version"="1.20.0000"

"installdir" helyét átírod, ha szükséges !
ezek után már csak az 1.2-es törést kell bemásolnod és felülíratni az exe-t ( patch így már nem kell )

ja elötte az elõzõ reg bejegyzést töröld !

tobias88
de volt hogy 6ot is elbírt kis ablakban
eZo
más a reg bejegyzés, korábban én is néztem ezt a verziót, be is lett linkelve egyszer a rendes reg valakinek

hello!

leszedtem egy ilyen nevezetû verziót: Pro.Evolution.Soccer.2008.DVD5-RiTUEL
felraktam és ezután fel akartam tenni az 1.20-as patchet, de ezt írja ki mindig: 1628: Failed to complete installation.

mi lehet a gond?

Breki33
na akkor nem a hardverrel van gond

a demoban nem csak egy félidõt lehet játszani?
Breki33
3-4 óra???????????????
6milan6
Kipróbáltam a demót, simán megy...

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

tobias88
jah, azt én is furcsálom, hogy ennyire stabil, én is úgy szerkesztgetek, hogy megy a játék, meg leteszem kisablakra és olyan mintha nem is menne, nem is foglal akkor memóriát nálam és még 3-4 óra után is visszahozom és mûködik
Breki33
esetleg a settings exe-ben belõni másra illetve loadmixerrel finomhangolni

Bár fura ez a mecs közbeni kilépés én mikor szerkesztek úgy hogy a játék megy közben se lép ki esdetleg nem tölti be a meccset

a demoval nézted már?
6milan6
XP SP2 alatt nem akar menni. Arra gondoltam énis, hogy gyenge a gépem.<#hehe>
Ha lesz egy kis idõm, dobok egy rendszert másik vinyóra is, kíváncsi vagyok ott menne-e?!

DonPapa
üdv mindenkinek

és elõre is elnézést hogy nem olvastam vissza több oldalt de keresnék a Pro Evolution Soccer 08-hoz telepitõ számot mert ami a lemezen volt kexgen sokkal több számot ad mint ami kéne

ha valaki tudna adni hozzá azt elõre is thx

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

tobias88
gyenge a géped <#zavart1>, egyébként Xp javallott a játékhoz, azon nincs gond
eZo
xp vagy vista alatt nem megy ?

6milan6
Azt hiszem feladom.:S Felraktam egy másik verziót (Pro.Evolution.Soccer.2008.DVD5-RiTUEL), ez is lefagyott már az elsõ meccs betöltésekor. Fogalmam nincs mi lehet a probléma, más játékok minden gond nélkül mennek.

Breki33
Még énsem de kérdezték tõlem
ez jelent meg nekik.

Minek még egy magyar szoba?
Csak jobban szétszórodunk.

Én ígyis 6-7 szobában vagyok van amikor gyõzöm kideríteni ki írt.

Olaszok a legaktívabbak mindenkinek ajánlom!
eZo
még nem, ma sem ...

egy HeCToR nevû magyar srác csinált egy hamachi szobát a magyaroknak, mert a másik kettõ vagy tele van vagy nem tom. ..
megkért,hogy terjesszem az infót:

HU-PES2008
jelszó: HU

még annyira üres, hogy csak ketten vagyunk bent szóval gyertek 😊

Sziasztok!

Nem tudja valaki megmondani nekem, az mitol van, hogy ML alatt a menube kivalasztom a kapusmezet, es a jatekban nem az jelenik meg?
Breki33
látot már valaki ilyet?

Breki33
akkor esetleg kirakhatnád P
eZo
megcsináltam, csak gondoltam szólok..

Breki33
Húde utálom mikor jó meccset játszok vezetek, de izgalmas a mecs mert csak egy góllal vezetek és kijön vmiért egy ablak és persze mire visszaváltok ez a hülye kirja a sloweres szöveget és kirak az egészbõl