PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a másik magyar szobában pedig egyiptomiak akarnak játszani velem 1-es nettel
Na mind1,megyek sleep-elni😊
Miénk lesz! a Scudetto avagy ...
Grat a gyõzelmekhez igaz fáradt voltam már kicsit így buláj után😊
Holnap este leszek megint.
http://pro-evo.xooit.fr/t1983-map-cv-0.htm

jelenleg egy angollal a pes proxybeállításról beszélgetek
illetve egy lengyelnek megmutatom hol a helye, ugyanis a szerb szobában kolbászol
monbdjuk énis P
Össze vissza vannak berakva a képek, szarúl nézhet ki labdaválasztásnál!
Breki ezt már kipróbáltad? A játékban a labdák hogy néznek ki? Minõségük?
link
DE bármelyik Stadionpack is jó fû szempontjából amit Maiers készített, legalábbis amiket láttam
Tehát ha valaki olasz, angol vagy német stadionokat akar csak
õ készített ilyen packokat a füveim felhaszálásával.
Hol találom a Te packodat? Kipróbálnám szívesen.
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
Illetve ajánlom magamat és a packomat ha bírja a high-ot a géped
eddig csak a PES_2008_Patch_0.5.exe nevezetû kb. 300 megás packot próbáltam ki
feltételenül kellene egy kijelzõt módosító, mert így hogy mindkét sarokban van, nagyon randa
mûködik, most ellenõríztem
(nekem ezen az oldalon nem jön be a torrent: http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=19980)
Ha esetleg máshonnan szedted le vagy tudnál adni egy direkt torrent linket, akkor megköszönném!
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Windows Registry Editor Version 5.00
"installdir"="c:\\Program Files\\KONAMI\\Pro Evolution Soccer 2008\\"
"code"="NA9C97ANHSLC46R5JYM9"
"version"="1.20.0000"
"installdir" helyét átírod, ha szükséges !
ezek után már csak az 1.2-es törést kell bemásolnod és felülíratni az exe-t ( patch így már nem kell )
ja elötte az elõzõ reg bejegyzést töröld !
leszedtem egy ilyen nevezetû verziót: Pro.Evolution.Soccer.2008.DVD5-RiTUEL
felraktam és ezután fel akartam tenni az 1.20-as patchet, de ezt írja ki mindig: 1628: Failed to complete installation.
mi lehet a gond?
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Bár fura ez a mecs közbeni kilépés én mikor szerkesztek úgy hogy a játék megy közben se lép ki esdetleg nem tölti be a meccset
a demoval nézted már?
Ha lesz egy kis idõm, dobok egy rendszert másik vinyóra is, kíváncsi vagyok ott menne-e?!
és elõre is elnézést hogy nem olvastam vissza több oldalt de keresnék a Pro Evolution Soccer 08-hoz telepitõ számot mert ami a lemezen volt kexgen sokkal több számot ad mint ami kéne
ha valaki tudna adni hozzá azt elõre is thx
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
ez jelent meg nekik.
Minek még egy magyar szoba?
Csak jobban szétszórodunk.
Én ígyis 6-7 szobában vagyok van amikor gyõzöm kideríteni ki írt.
Olaszok a legaktívabbak mindenkinek ajánlom!
egy HeCToR nevû magyar srác csinált egy hamachi szobát a magyaroknak, mert a másik kettõ vagy tele van vagy nem tom. ..
megkért,hogy terjesszem az infót:
HU-PES2008
jelszó: HU
még annyira üres, hogy csak ketten vagyunk bent szóval gyertek 😊
Nem tudja valaki megmondani nekem, az mitol van, hogy ML alatt a menube kivalasztom a kapusmezet, es a jatekban nem az jelenik meg?