81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Jahooo
    Nem rég kezdtem egy Become a Legend-et már vagy 7 training meccset lejátszottam, de mivel a hiba amiröl itt már irtatok még nem jött elö nekem ezért a becomealegendfix-et sem raktam még fel. Ha valamikor elöjön nekem is a hiba és akkor rakom fel a fix-et, akkor tudom majd haszálni a mentésemet? Vagy bedig jobb megelözni, és mivel még "csak" 7 traininget játszottam most felrakni és akkor elölröl kezdeni. Remélem világos volt:D
  • Terminátor14
    Ne gyerekeskedj már...

Előbb-utóbb úgyis kiakadt volna neked is, kiéve ha nagyon kis felbontásban játszol..

És te is tudod, hogy nem minden eredményed veszett el, ''csak'' a be a lengendesek.
    És nem, a többi patch nem fogja tönkretenni a mentéseidet, max nem lesz a már elkezdett játékodban új adatbázis.

Ez egy speciális patch volt.
    Amúgy olvasd el, amit írtam...
    Nem azt mondom, hogy ezt így kell megoldani a konam részéről, engem is idegesít még ezer dolog velük kapcsolatban, viszont még mindig úgy gondolom, hogy gondolhattad volna, hogy elvesznek a mentések. Ahogy Breki is írta...
  • Gabe18
    Na ne röhögtess már ki.
    Megveszem eme drágalátos játékot.Amire 2 hét után már patch jön.Ez már gáz,de mindegy,manapság megszoktuk.
    Na de az már enyhén röhej hogy akkor ezek szerint van 2 választásod:
    1. Patcheled,akkor felmehetsz a netre vele játszani,de buktál mindent amit addig elértél a játékban.
    2. Nem patcheled,akkor játszhatsz off line a világ végéig,de a netes részt felejtsd el.
    Ez az én hibám?Ez egyszerüen egy szánalom.
    Arról nem beszélve,hogy akkor ezek után mi lesz?Minden patchnél az addigi eredmények mennek a kukába?
    Na nem lovalom jobban bele magam,mert olyat irok hogy magam is megbánom.
  • Terminátor14
    Már bocsi, de a te hibád.
    Figyemesebbnek kellett volna lenned, pl itt is írta Breki, hogy régi mentések nem fognak menni.

Gondolhattad volna, hogy ha BaL-javításként adják ki, akkor belepiszkál valamibe, ergó a régi cuccok nem fognak menni.

Ettől függetlenül engem is nagyon felb*sz a konami...
  • Gabe18
    Ez most ugye vicc...
    Fel akarok menni net-re,erre kiírja hogy hohó,patchet akar a csodás játék.
    Leszedem a patchet,ami 20x kifagy,mert olyan jól irta meg a konami,hogy nem szabad 5 pecig az amúgy már megjelenő gombra kattintani,mert akkor megdöglik az egész.
    És akkor mikor végre rámegy a patch ,akkor mind a két Legendes mentésem hibás lesz.
    Mért van az hogy a kinami meg tudta csinálni a legjobb focis játékot,de évről évre ilyen amatőr faxságokal teszi tönkre,és éri el hogy egyre jobban utálom,és már egyáltalán nincs ezek után kedvem újra elkezdeni nulláról,meg úgy nagyjából az egészhez sem.
  • horpeti
    Nyertünk!!! :)
    Most belőtte az "assistom"... :D
  • Terminátor14
    Ez nálam is így van. Nagyon idegesítő, küzdök a labdáért, nagy nehezen megszerzem, visszajátszom és azonnal elvesztik. Belevezetik az ellefnélbe meg hasonlók :( Nagyon szar ez a prof szint.
  • horpeti
    elején nyertünk szépen. Most lehet egy hullámvölgyet generál.
    De nekem az egész idény egy hullámvölgy, bármelyik csapatban vagyok. Valamit nagyon rosszul csinálok. :)
  • horpeti
    5 meccsből 3 vereség 2 döntetlen, szép mérleg.
  • horpeti
    8 pont előny volt a 7.kel szemben, már csak 2 van. Ha még egyszer kikapunk, akkor már pápá nemzetközi kupa.
    Valahogy nem megy ez nekem, valamit nagyon rosszul csinálok. Hiába 7-7.5 a rating a csapat szív, senki sem csinál semmit... Én hibám lenne? Lehet...
  • horpeti
    2 0-0 után most kikaptunk 0-1re. A félpályát kb. 3szor léptük át, akkor is azonnal elveszítettük. Hazai meccsen valami hulladék ellen.
    Egyre inkább az az érzésem, mint ami a spanyolnál is. Ha én nem csinálok valamit, gólt, gólpasszt, akkor nem lesz itt semmi eredmény. A csapattársakon nulla kreativitás, leszegett fejjel belefordulnak az ellenfélbe. az utolsó védő is szívbaj nélkül.
  • Sanyicucu
    Gamepaddal és billel 2 egyszerre hogyan lehet Cupákat játszani?Úgy lehet,hogy ha 1 csoportba vagyunk.Külön lehet?
  • Terminátor14
    Mit lehet azzal kezdeni, hogy a nyomorék csapattársak megálnak ha kérem a labdát?
    Mármint pl most középkezdésből szerelt a csatártársam, elpattant a labada, de egyértelmű volt, hogy az övé lesz, úgyhogy én már nyomtam is a passzkérést, erre megállt, mintha hagyná nekem a szabad labdát. (csak épp legalább 15 méterre voltam...)

Ha megvárom míg átveszi és akkor kezdem el nyomogatni a passzkérést, akkor megint csomó idő, mire felfogja és passzal is.
  • Gabe18
    Hát nem tudom,igzából most ha játszottam akkor más játékokkal,vagy ha mégis Pes akkor meg ezzel a Legend móddal ügyködtem.
  • Markov
    áhh ez nem Top Player :) csak Regaular és CM vok, középpályás.
  • horpeti
    "An up close and personal on PeT, the team's central player"

Ez mit jelent?? Másoknál is szokta írni, hogy valaki , defensive rock stb...
  • horpeti
    Top playeren? gratula! :)
  • horpeti
    nem rossz. Gondolom az agilitásod jó magas. :)
    Speeded legalább van szépen :D
  • Markov
    Hi all!

Egy kis Karrier mustra

2008-2009 RODA JC - 40 meccs / 14 gól / 7 gólpassz
    2009-2010 VALENCIA
    Válogatott: Törökország 6x

• horpeti
    2 utcsó meccsen 0-0, természetesen man of the match vagyok, de hihetetlen hogy mennyire nem megy a góllövés.
    odagurítom neki 7 méterre a kaputól, szembe áll, és mellé gurítja 3 méterrel. Elmehet..
    Az én "bombáim" meg kiszedte, biztos a 68as shot power miatt, elég gyengén ment.

A végén még nem lesz meg a kupaindulási hely 6. se. De az nagyon kemény lenne. Akkor el is húzok innen. Pedig a kvalitással nincs baj, csak nem akarnak focizni.
  • Breki33
    a multi milyen mostanában?
  • HoReSz1975
    beraktam a kitservert ami a v1.1 -es patch -hez van, de recseg a hang miatta
  • Gabe18
    Hát a Tottenham mostanában már csak ilyen...

Én is kaptam az előbb egy nyolcast,26 perc játék alatt 1 gól (kb az első labdaérintésből) és megforditottuk 0-1-ről az utolsó csoportmeccset a nemzetközi kupában.Igaz igy is kiestünk...
  • Breki33
    Ha amúgy nem fagyott akkor nem.

Viszont a rosterben vannak hiányoságok.

Pl Almiron Juve
  • gabi89
    Amúgy nem értem mért rak be védőnek mikor mindig középpályás voltam :D
    Igaz védekezni is jól tudok,de akkor se oda rakjon már :S
    A gólpasszom és a 7.0rating ellenére következő meccsen már nem vagyok kezdő ? Most erre akkor mit mondjak ?
  • gabi89
    Wide nézetben ami alapból volt az nagyon nem votl bejövős számomra igaz úgy láttam az egész pályát szinte csak passzol és lőni volt úgy nehéz....
    Mellesleg az edző megint védőnek tett be a Chelsea ellen :D - de mint látszik nem nagyon érdekelt adtam is egy gólpaszt és avval nyertünk.A C.Ronaldo és Rooney-val felálló Chelsea ellen.Második év 7forduló mellesleg.

A mutatóim meg hát elég vegyesek :S
  • Martins15
    Tudom láma kérdés,de ha ezt felteszem akkor nem fagy ki a become a legendem emiatt ugye?
  • HoReSz1975
    találtam egyet, remélem jó lesz
  • Terminátor14
    16:10 inkább a szabványos forma :) Ez is egyre elterjedtebb...
  • Breki33
    de az 1680/1050 az nem 8:5-ös?
  • Breki33
    van, ha leszeded ezt villogo-t elmondom hol P
  • HoReSz1975
    van már jó kitserver a patch v1.1 -hez, mert szeretném már 1680*1050 -re állitani high -on
  • Breki33
    Az tényleg az innen letölthető a dll

http://www.m3fe.com/files/d3dx9_27.zip

egy másik játék fórumán ezt írták róla

"Töltsd le a netről ezt a file-t és rakd be a játék fő könyvtárába!"

itt egy oldal ami a megoldásokat írja

http://pcsupport.about.com/od/findbyerrormessage/a/d3dx9_27dll-dll.htm
  • horpeti
    Ilyen, ha a gép nem akarja, hogy továbbjussunk. Pedig a lelkem kitettem a továbbjutásért. :D

• tobias88
    "3dx9_27.dll was not found"

csa gondoltam hátha
  • Breki33
    annak mi köze ehhez?

a relinked mezekkel van gondja P
  • tobias88
    ted fel a legújabb directx 9-et
  • Breki33
    Az optinon file-t is be kell másolni a helyére
  • Laca1985
    Valaki tud segiteni a #53107 hozzaszolasomhoz, hogy miert lehet? Breki esetleg? Most kiprobaltam azt a patchat amit linkeltel (PES 2009 REVOLUTION PATCH V1.1), es annal is ez van...Fekete mezek, a hibauzi a gem elindul, de a mezekl sem jok meg semmi....
  • tobias88
    Nekem nem volt nehéz az elején se, bár én haverok ellen is szoktam lövöldözni a "félpályás Messi" gólokat, ők már csak így hívják és szapulják a játékot ez miatt, pedig csak bénák! Előzőben tényleg hiba volt, de itt már nagyon nehéz!