81526
-
:DD
Őőő, szerintem aktiváld a profilt, állítsd be mindent, ahogy szeretnéd, majd mentsd el. És akkor innentől oké lesz. -
ezis megvan már
elbeszélünk egymás melett
nekem az kell ahol állítgathatom, hogy csak a pesben milyenek legyenek a szinek pl
és hogy pl csak aban milyen aaliasingot használjon
tehát amik általánosan beállíthatóak -
Master Leagueban amikor vége egy meccsnek és mutatja a játékosok nevét, mindenkinél van egy betű (A, B, C vagy D). Ezek a betük mit jelentenek? Mert észrevettem, hogy valamikor B-ből A-lesz valaki, csak nem tudom, hogy miért? Egyéként milyen jó fejlődőképes játékost tudtok ajánlani vásárlásra? -
elmondtam a megoldásokat
köztudott volt, hogy lesz patch és lesz mégegy
ez sajnos mostanság megszokott, de legalább javítják a hibákat -
Na ez kihívás lesz ahogy írtad :D
Majd írd a fejleményeket... :D -
Kiváncsi leszek, hogy így, hogy ideigazoltam, és top player vs professional lesz, behozzuk-e a 10 közé az MUt. :) -
a normális kezdő mellett ott van, Joaquin, Fabregas, Giggs, Robbie Keane, Nani.
Hogy fogok én játszani? :D Majd Ronaldo helyén biztos, vagy Fabregas.. :P -
A képen menj feljebb a pipáknál és jelöld be, hogy mindent vegyen figyelembe (all catalist control center settings), aztán meg az applications fülön kell betallózni neki a pes exét. :) -
Gabe18 #53230 Ja én vagyok a gyerekes?
Én inkább hülye vagyok akkor.Azt bevállalom.Hülye vagyok hogy pénzt adtam ezért a fél kész valamiért,amit aztán igy sikerült összetákolni. -
Hát ha a Tottanhamre mondtam és az angol bajnokságra, hogy kihívás, akkor erre már nem tudok mit mondani... :)
Aztán lehet sose játszom, és megbánom. :D
-
Valencia is akar, de most naon nincs kedvem a spanyol bajnoksághoz + ott nem jó a taktika. :S
Viszont az MUhoz van kedvem. :D
-
Az oké, hogy a pipákkal kapcsolom be melyik kell, de pl a color beállításait nem látom itt.
activation-on belül? ott elindul maga a program -
Valamikor valaki linkelt be egy mezpakkot, de az istennek se találom, volt benne egy csomó válogatott mez, nem tudnátok segíteni? -
mert adhatott volna többet is
-
Jesszus, mért lenne baj? :) -
Legendben persze -
Az baj, hogy 3 év alatt csak a Reaction speciális képességet kaptam? -
A pipákkal tudod megadni, hogy milyen beállításokat alkalmazzon a profilon belül, aztán az activation-on belül tudod belőni, hogy mikor váltson erre a profilra. -
Ezt tudom prifiles manageren belül keveredtem el miután hozzárendeltem az ex-t csak pipákat láttam és aztán mindig elinditottam a játékot és utánna lusta voltam próbálgatni
-
Vágom :D
De te jobban tennéd, ha gyúrnál egyet, kissé le voltál eresztve...:DDDD
Breki: Ugye jobb klikk az asztalon, catalyst control center, és felül van egy profil fül, ott tudsz újat létrehozni, hozzárendelni akár billengyűparancshoz stb ;)
Mondjuk én nem szórakozom ezzel ,mert a tv-ben alapból van 6 fajta profil, plussz egyet én is be tudok lőni, szal ha nem tetszik a színvilág, akkor válogatok abból :) -
a fixet nem tudod felrakni csak a hivatalos patchet ezt mondom -
Hát abba a 7 meccsbe nem halsz bele, és legalább biztos lehetsz benne, hogy a későbbiekben jó lesz :) -
nvidian belőttem de ati-n sosem találom meg elindul maga a játék mikor beállítom nemis nagyon szorakoztam vele anélkül is jó -
Curesz #53215 Persze mer te elmebeteg vagy:D -
Jahooo #53214 1280*1024-ben, tehát valszeg elő fog jönni baj :S
Minden esetre felrakom akkor azt a fixet, és reménykedem hogy nem rontja el a mentéseimet. Maximum ujat kezdek peddig nem szeretnék... -
Na akkor újra nem tudom miért nem volt jó
klikk -
Nemtom, nekem a fifa sem volt túl világos, sőt...meghát belősz neki egy profilt és kész :)
De szerintem ezt élőben kell látni, ha egyszer meglátja az ember, akkor onnantól szvsz tudja mi a jó :DD -
van ami nem tetszett full HD-n túl világos lett a fifa is pl.
De ez a játék teljesen más ott -
A linket kicsit elrontottad :P
De amúgy kinagyítottam, látom :) Csak kicsit elmossa a részleteket, meg úgy az egész képet kivilágítja ugye. De azért látszik már itt is hogy monitornál szebb :) -
pár hete van ilyen tüköreflexes gépem
ezzel meg kell tanulni fotózni -
Eddig mindenkitől azt hallom, hogy úr isten, ég és föld monitoron vagy egy nagyobb hd/fullhd tv-n játszani...
Előtte meg itt szapultak engem :DDD -
Igazából ekkorában látható jól
-
Nem rossz, csak nem jön át teljesen, hogy milyen gyönyörűek is a színek élőben :) -
#53201 -
Másik fórumra készítettem az új tüköreflexes gépemmel egykét képet arról milyen a monitoron sötét kép Full HD-n
Még nem vagyok profi fotós de reélem azért látható
-
midian #53203 Hali Volt már valakinél olyan hogy,ráment a következő meccsre ,és a csapatban két három ember van összesen
teljesen rendezetlenül elhelyezve mikor meg sikerül elkezdeni vhogy a meccset akkor mindenki a pályán + az ellenfélnél mindenki GK (nagyon gáz)
Help...
-
Nekem 12-14 meccs után jött elé először, úgyhogy szerintem jobb, ha felrakod még most :)
Mekkora felbontásban játszol? -
a hivatalos patchet rakd fel minél előbb
ez csak hibajavítás de ettől újra előjön mig a hivatalos patch kijavítja ezt a hibát -
és még egy ötlet sztem a socceracceses fix-el esetleg meg lehet javítani ezeket a mentéseket
nekem amikor kipróbáltam működött -
szerintem korábbi jó mentések működnek csak ami amúgy is rossz lett volna
meg kell nézned egy korábbit betöltve jó-e
amúgy nekem a patch 3 másodpercig gondolkozott kb és aztán simán felment