PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a játékos kurzos a kijelzõvel együtt cserélõdik ha a készítõ módosír rajta ugyanis ugyanabban a bin-ben van
Hogy tudom csak a játékos feletti cursor-t alapra állítani esetleg lecserélni?
védõket meg levágtam meg az akció elejét is ugye mikor elmegy az embere mellett
a másik négy védõ meg Del Piero-n volt........
ez milyen szint ?
próbáld ki az utolsó CHIMPS féle gameplayt legnehezebb szinten, na ott nincs ilyen... más kérdés, hogy az is elég könnyû, de legalább megpróbál védekezni a cpu 😊
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Ez így vérprofi😄<#eljen>#eljen>
Nyertem bõven😛
nekem az olyan fura hogy vállogatott klubcsapat ellen
meg tegnap egy horvát nyekergi, hogy õ hostolni akar
mondom ok, de mondja meg milyen a nete
akkor jött az ájdontkvov
oké belinkelem neki a speedtest-et, de akkor se tudtam
mondok oké én hostolok aztán hiába magyarázott beírtam, hogy server ready
Tegyük hozzá,elõtte megbeszéltük kis csapattal játszunk!
Viszont tegnap úgy próbáltam, hogy megnyomom a gombot és azután míg még látom a hátteret szedem ki.
Eredménye az lett, hogy reklámtáblák maradtak az általam berakottak Konami logó pedig cserélõdött :-P
és mikor ezzel elszórakozok mindig jön vki aki olyan okos, hogy kilõvi az online-s exe-t hiába kéne csak újra létrehozni a szobát
szerencsére a többséggel ez frankón megy
Pedig direkt rámozogtam a kapussal de az annyira a pipába ment, hogy nem lehetett elérni.
ugyanolyan legális cheat 😊 csapat mint korábban...az elõ meccsemen 7-0ra nyertem, a másodikon 5-0ra, úgy, hogy amirõl nem is gondoltam volna, hogy ez onnan bemehet az is gól pl. itt egy szabadrúgás asszem 39m a távolság

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
de azért hasonlítanak 😛
Én simán le tudtam szedni a data.hu-ról! Az elsõ csuka kép helyett berakhattad volna a #46066-ot, mer amit beraktál az egy másik csukának a képe, na mind1, jó lett a pack.
min1 itt egy alternatíva :
http://rapidshare.com/files/116099504/BootPackV4.rar.html
18:36:02] <5.213.134.113 - Chdan62>5.213.134.113 - Chdan62> is online
<18:36:02>18:36:02> >> salu !! il existe un autre moyen qu'hamachi pour jouer en online a pes2008!! C wippien !! plus besoin de creer plusieurs reseau hamachi !!! 1 seul suffit !! de plus un chat est integrer ... Venez nombreux sur http://pes08onlinefr.free.fr/ Le forum est a votre dispo pour tt pb ac ce logiciel !!!!!!!!!!
Nagyon uncsi már magyarázni nekik hogy 1 megabite nem elég hiába legkisebb ott a 256 k P

http://www.prodirectsoccer.com/speedshop.asp?SS=1
fekete-sárga nike-nak csak ezt a képet találtam, de ezt is meg lehetne csinálni úgy mint ahogy az elõzõ linken látod a képeket:

a tegnapi pack 2 helyen változott az +f50 lecseréltem erre:
illetve a narancssárga nike helyett is találtam egy jobb minõségü változatot :
szóval kész vagyok és szerintem a minõségre nem lehet panasz 😊
Mi is 😊
annak örülök, hogy a Milan lecsúszott a BL-rõl 😄

Vagy ez fifa? Mert utoljára ott láttam 1 éve(szerencsére)
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!